Съдът отказа второ броене на бюлетините от референдума

Петчленен състав на Върховния административен съд отказал на Слави Трифонов повторно преброяване на всички бюлетини и пликове от референдума.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отказа второ броене на бюлетините от референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПАЛЯЧОТО,МАРИОНЕТКА НЕ УСПЯ ДА ПРОКАРА ИНТЕРЕСИТЕ НА СВОИТЕ КУКЛОВОДИ,ВЪПРЕКИ,ЧЕ РЕФЕРЕНДУМА БЕШЕ ХИТРО ИЗМИСЛЕН С ПОДВЕЖДАЩИ ИСКАНИЯ,ПРОПРАВЯЩИ ПЪТЯ НА ОЛИГАРХИЯТА КЪМ ВЛАСТТА!!!

Не съм никакъв фен на Слави, но ми е иинтересно следното... Референдум на който гласуваха доста хора ще бъде изхвърлен в кофата а парламентарни избори в които гласуваха доста под 50% от населението са валидни. Ходи живей в такава държава.

прочети закона и ще разбереш може би

Помните ли старата мисъл:"Прост народ - слаба държава"? Като четох граченето, храченето и откровените простотии в този форум, ми стана ясно, защо България е слаба държава. Тук не прочетох един верен довод или твърдение, основано на факти. А фактите са: 1. Всички олигарси имат купени депутати от всяка партия. Тях малко ги вълнува, дали партиите ще имат субсидии. 2. Законът за референдумите е направен така, че просто такива да няма т.е. българинът по никакъв начин да не пречи на партийните мафии. Доказа го и безочливото унищожение на 800 000 подписа за референдум по отношение на ядрените реактори. 3. Слави не си правеше референдум за себе си. Защо всички мълчат, че бяха събрани 700 000 подписа? Защо всички мълчат, че организацията се осъществи от доброволци (над 7 000)? 4. В САЩ на предишните президентски избори брояха повторно, ръчно всички гласове, а тук ВАС доказа отново, че съд в България няма и че цялата власт работи за мафията (вкл. съдебната). Ако съдът се беше разпоредил за подробно преброяване, щеше да лъсне измамата. 5. За референдума на циганите не беше платено, за да гласуват. Всичко до тук казано доказва, че в България партиите идват на власт само с купени гласове, с манипулации, фалшификации и с беззаконие. Така че всички, които са против референдума са или неграмотни, мутри - мафиоти, или яростни партитути и партитутки!

Много си злопаметен,затова не помниш,КОЛКО пъти беше предлагано,изменение на закона за референдумите,от едни "луди''! НО това,тъпия чалгаджия,явно не го е коментирал?

Много добре помня изпълненията на "патриотите" относно закона за референдумите. И точно тези изменения попречиха на хиляди българи в Лондон (изобщо в чужбина) да гласуват, така че сега този Референдум щеше да е задължителен! Въпросът е, че никой от политиците - сътрапезници, не постави въпроса: "Защо броят на гласувалите в Референдум трябва да е повече от този при предходящи парламентарни избори, при положение, че нацията ни непрекъснато се топи?"

"Така че всички, които са против референдума са или неграмотни, мутри - мафиоти, или яростни партитути и партитутки!" А допускал ли възможността тези който са пртив референдума да имат и те свойте аргументи? Или и всички който не са съгласни в теб автоматично стават - неграмотни, мутри - мафиоти, или яростни партитути и партитутки??? p.s. Самият Слави беше създаден от мутрите. По този въпрос имаш ли да кажеш нещо?

Естествено, че не всички. Има хора с различни възгледи. Но една година никой не изказа мнение, противно на инициаторите на Референдума. Когато политиците и техните шефове-мафиоти видяха, че работата "става дебела", впрегнаха всички подвластни на тях средства, вкл. и най-вече политици, политолози, медии (в последсвие и съда), мафиоти, партитути и партитутки, цигани, прости хора и т.н.

Що се отнася до това - мутра ли е бил Слави или не, едно е да сереш в гащите като бебе, друго е цял живот да си в мръсотия!

Тълпата винаги ходи след чалгари като тоя. Малоумните в Бг са над 50-60%. навсякъде ги има но са около 20-30%...а тук са мнозинство. Затова такива неграмотни селяндури като тоя чалгопитек си развяват байряка!

Заради тоя хората спряха да гледат телевизия, сега иска да ги откаже и да гласуват.

колко тролове са на барикадата, значи трябва да подкрепим Славчо, а никак не го харесвам.

отказват, значи истината е, че не само са достатъчно гласовете, сигурно са с 200 000 дори повече. От избори няма смисъл, защото винаги са ги манипулирали и нямат намерение да спрат.

Аз точно заради Славчо и други опростени хора като него вече не гледам никаква телевизия. А той и за политик се мисли вече..тъжно

Боко да се маха завинаги !

Това зомби още ли го дават????

Прецакахате еййй маймун

SLAVCHO ELA ZA SBOGOM DA MI CELYNESH PO TVOI IZBOR EDNO OT DVETE MI DRATI MADE CHE KYR NE MI OSTANA OT TVOITA PROSTASHTINA

Маалии ... Е те са го закасаате - е те са он че дое у ВАС!

в Страсбург обжалвайте след тоэи откаэ

Ей мършо, скрий си гнусната, плешива глава в битивито.

Всички мръсни номер, които направиха, за да попречат на референдума убеди народа само, че референдумите са правилния път към промяната, затова и политическата мафия ГЕРБ, БСП, ДПС и останалите по-малки мафиоти се страхуват от това. На политиците не им пука за народа, те не се опитват да ни предпазят от грешно решение на референдума, те се опитват да предпазят себе си и да продължат да си правят далаверите. Ще се видим пре народното събрание скоро г-да мафиоти ...

И така наречените Господари на ефира доста се отклоняват от развлекателния си характер. Затова вече не ги гледам.

Аз отдавна съм ги нарекъл-ТЪПАНАРИТЕ НА ЕФИРА!

Щото инкасират кинти, за да лаят в определена посока.

Това,че по стечение на обстоятелства,правиш просташко чалга шоу за простаци,правиш луда пара,защото чалга тълпата желае просташко зрелище,на гърба на другия-НЕ означава,че си Ентелигентен!? Това,че грачиш,и си въобразяваш,че пееш-НЕ значи,че си певец!? Това,че си си въобразил,че си много нещо-НЕ значи,че си!? Това,че.......??????? Да не стане-"Когато падаш,а си мислиш,че летиш"???

Слави не е фактор. Жалкото е, че си повярва. Колкото е висок, толкова и вятърничев, пък и с претенции, та чАк се поти.

Бих искал да добавя нещо за т.нар. "субсидии", които фактически с това левче, което да се дава на партия, се отменят! Коварството на този въпрос е много добре прикрито. Премахването на субсидиите или тяхното драстично намаляване, води само до едно - пълно подчинение на партиите на олигархията! Да, сега също има подкупни партийни лидери, цели партии, както и отделни политици. Но представяте ли си какво би станало при липса на субсидии? Представяте ли си какъв пир за хиените-олигарси ще настане? Та откъде тези партии ще намерят милионите за предизборни кампании, както и за ежедневното им съществуване? Тогава ще съществуват единствено партиите, които са "в джоба" на олигархията! Ето, това ще е резултатът от премахването на субсидиите, за което учиндолското клоу-шоуменче скромно премълчава!

Да защото олигархията и партиите живеят на различни планети и нямат нищо общо. А как олига4сите са станали такива? Хм дали не са натрупали милиарди с помощта на далавери докато са били по един или друг начин във властта. Все едно дясната ти ръка да не е пляскала никога лявата. Зчупи тъшомера човек. Седя и си мисля мисля и седя.... по едно време се усещам, Е само седя...

Ако въпросът беше само един - за мажоритарна избирателна система от определен вид, то тогава нямаше да има успех! Този референдум бе една гадна, мръснишка манипулация, разчитайки на първосигнална реакция сред гласуващите! Гадно е и долно! Типично за комунистически похват! Именно лозунгът "Да вземем от богатите и да раздадем на бедните!" е това, което привлича симпатизанти и за комунистическата кауза! В случая беше същото - "Да отнемем благинките на депутатите!"

Всички негативни мнения против народното допитване са написани с разлика от няколко минути. Затишие един час, и отново негативни мнения. Ало, Сорос, стига вече си определял бъдещето на България! Народа си каза думата в референдум!

Е па натиснете го плешивеца да ви отпусне некоя кинте ве бунак!

Референдумът беше капан и разсейване от президентския въпрос. По въпрос 1 отговорът е определено НЕ- мажоритарния вот - и сега го има с преференциите, а за останалото не сме дорасли, все още нямаме изградено стабилно гражданско общество По 2 - "ДА" при липса на гражданска съвест само принудата е в състояние да ни принуди да мислим. По 3 отговорът е ДА НО НЕ В ТОЗИ РАЗМЕР от 11 на 1. Как бихте се почуствали ако намалят парите Ви за разходи с 11 пъти?

Още сме в отпуск !

Аз пък съм готов да свидетелствам, как в избирателната секция ме принудиха да гласувам. Пуснах бюлетината за президент и ми дадоха да се подпиша, после ми обясниха, че съм се подписал за участие референдума на чалгите. Дадоха ми бюлетини, написах не, но се броях за гласувал.

За крадец не ставаш сине...

Слави , далеч си и от Джей Лено в шоуто, и от Бойко Борисов в политиката, не се пъни , а си гледай селската вечеринка от 22.30 часа по БТВ, защото тиквата ти прилича на яйце и от референдуми не разбира.

специалисте по шоуто на Джей Лено! Браво, направо смАза гадния чалгаджия!

Слави го е обърнал на публицистично предаване, а смешките и вицовете са помежду другото, между политическите му "анализи". Лошо няма, само дето мотивите му са доста неясни и спорни.

мажоритарния вот ще разедини нацията още по жестоко

Нацията, май беше обединена, единствено при Тато. И то срещу него.

...я сега как е обединена!

Оакахте се вече с тоя референдум! Българите си казаха мнението - не участваха, така че референдумът да върви на бунището! Аз съм един от тях, съвсем съзнателно не гласувах, за да натрупа достатъчно представителност, че даже агитирах всичките си приятели и роднини да не се водят по чалгаджийски акъли. Е, хайде в НС може да го подъвчат малко, да поразтягат локуми, да се поскарат леко-леко, пък после...пак на бунището! Там му е мястото на тази чалгаджийска тъпня!

ЗАГЛЕДАХ НА ЕДНА ЛИНИЯ СЛОЖИЛИ СЛАВЧО, КОЛЬО КОЛЕВ, И СТАНИШЕВ !!! СТАНА МИ ГАДНО, КАК МОЖЕ В ТАЗИ КРАСИВА НАША ТАТКОВИНА, ДА СЕ ПРЪКВАТ ТАКИВА БЕЗДАРНИ МАЛОУМНИЦИ !! КАЗВАМ ГО ТОВА, НЕ ЗАЩОТО СЪМ ГЕНИЙ, А ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ЗА 35 ГОДИНИ РАБОТА ЗА ДЪРЖАВАТА, ВСЕ НЕЩО СЪМ НАПРАВИЛ !! А ТЕЗИ КОНСУМАТОРИ, НЕ СА СЛОЖИЛИ ЕДИН КАМЪК В КАЛТА !!!

Ти, по-добре да беше сложил един камък в калта, отколкото просташки да пишеш с главни букв!

"Закус"? Какъв е тоя "закус"? Дир.бг, не беше ли "засук"??

че ще вземе на дупутатите паричките/субсидиите/... и ще намали броя им.... и му пробутай и трети въпрос дето изобщо не разбира до къде ще го доведе.....и работата е готова.

Точно тук се корени измамата на този "референдум"! Ако въпросът беше само един - за мажоритарна избирателна система от определен вид, то тогава нямаше да има успех! Този референдум бе една гадна, мръснишка манипулация, разчитайки на първосигнална реакция сред гласуващите! Гадно е и долно! Типично за комунистически похват! Именно лозунгът "Да вземем от богатите и да раздадем на бедните!" е това, което привлича симпатизанти и за комунистическата кауза! В случая беше същото - "Да отнемем благинките на депутатите!"

С ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИИТЕ ЗА ПАРТИИТЕ ЗАНЕТЕ ЛИ КОЛКО ДЕЦА ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВАТ ???????????????????

Аз се сещам, почти поименно, защото са точно пет бр. Останалите пари от сегашните субсидии, ще си идат пак при партиите, но вече, не колективно, а към конкретни "личности".

Слави Слави, не си намираш вече оная работа в панталоните да пикаеш, тръгнал си референдум да искав...

Ти от ония работи щом искаш - само си пусни адреса и телефона. Какъв ти е проблема със Слави, като че други няма. Ще ви ощастливят и тебе и останалите тролове, гащите си не можете вдигна.

много трол смешници...дирника стана кенефник

За 5 минути 7 плюсчета. Молодци, почти не ви усетихме, че си надувате плюсчетата. Браво, продължавайте в същия дух. Сребърниците ви чаката веднага след дежурството ви по долап.

Всеки, който е гласувал ЗА на референдума, сега да ми обясни за КАКВО ПО-ТОЧНО е гласувал и НАЯСНО ЛИ Е какво ще се случи. Щото май, май, ама юни.

славчо с парите от мултигруп е купил 3 000 000 души за референдума

Като ви намеря офиса ще дойда да ви обясня. Като за бавно развиващи се тролове ще бъде, споко ще схванеш. Ако не от третата цепеница, то от последната.

idi se pregledaj , spe6no e

Гласувах с "ДА" за мажоритарен избор на народни представители в два тура, като за народен представител ще бъде избран кандидата събрал по-вече от половината гласове на участвалите в избора. Защото искам да избирам личност, а не да гласувам за партия. Защото искам да знам кой ме представлява в парламента и кой носи отговорност. Гласувах с "ДА" за намаляване на субсидиите на 1 лев на глас за политическите партии. Според мен субсидии не трябва да има! Имат си членове да си събират членски внос. Гласувах с "НЕ" на задължителното гласуване. Защото според мен изборът на представител е право а не задължение.

До *. Нещо не си в час.Гласувал си да бъде избран с 50%плюс 1 но не от гласувалите а от имащите право на глас . Разбра ли как са те излъгали."Абсолютно мнозинство"за това си гласувал.А сега сметни може ли да изберем парламент.

До *. Това е нон сенс не може да има двама който да получат 50%плюс 1 от имащите право на глас. Повтарям -от имащите право на глас. Т.е. да имат абсолютно мнозинство.

Специално повторно броене за този господин ??? Чакайте, бе - има закон който изисква определен брой избирателни гласове, резулатите показват че броят на тези гласове в случая не е достатъчен, значи референдумът е невалиден ! Какво иска господинът сега - да се брои пак и пак и пак, белким гласовете се увеличат ? Абе, г-не, ти явно не можа да стоплиш, че предложенията на референдума са сами по себе си чудесни, и щяха да съберат 99,9 % от гласовете, ако зад референдума стоеше което и да било друго, само не твоето име !!! Не разбирам с какво толкова плашиш момчетата около тебе, та не смеят да ти каажат тази елементарна истина и да престанеш да плачеш като вдовица за .... .

Чак пък чудесни предложения...

Удрянето по някои наивни струни на зрителя вече нямат ефект. нито Иво Сиромахов е поет, писател или за каквото там се брои, нито Слави е някакъв фактор. Лесно е така наготово - ефирно време, простотии - народът изпростя покрай това предаване.

сигурно има половин година! И този тъп народ НЕ РАЗБРА за какво става въпрос! ЗАЩО не влязат в интернет, да прочетат-ако не знаят чужди езици, има достатъчно материали на български за всички видове избирателни системи, техните предимства и недостатъци, къде каква система се прилага и т.н. СЛАВИ ли е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗТОЧНИК за макар и елементарни познания по конституционно право? Или неговите СЦЕНАРИСТИ? А колко юристи, социолози,политици, се изредиха да обясняват за какво иде реч! Съгласна съм, че закъсняха. Но имаше достатъчно време всеки да проучи въпроса /20 мин. в нета му стигат/, а не да се юрва и да не знае за какво гласува! И най-странното е, че продължават-Че какво й е на мажоритарната с-ма, с нея ще потече мед и масло, ще станем Швейцария на Балканите / щото нали и там се управлява чрез референдуми/......Майчице мила-НИКОГА няма да се оправим най-вече поради НЕОБРАЗОВАНОСТ!

Хайде стига сте ни занимавали с тоя изчерпал се отвсякъде престарел младеж, дето не се и дипломирал. Беше квото беше. Това е. Финито.

това е замитане под масата на ГЛАСА НАРОДЕН

Да ме прощаваш, обаче половината от хората, гласували на референдума, хал хабер си нямат за какво са гласували. Ама нали джамбуре да стане - това е е българинът, дай му сеир.

то и половината българи незнаят за какво плащат на топлофикация-чез-софииска вода-винетки-осигуровки- ЗА БОГА ДРУГАРИ ДО КОГА ТАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

Не обобщавай и не приписвай своите качества на Българина! Между Българина и теб има разлика!

Това са тези, които гласуваха срещу мажоритарната система и за запазване на субсидията за народните хрантутници!

Слави, когато беше на хранилка при Мултигруп беше ли му добре. Сега не му изнася, реалността била жестока и курова. Ами, хак му е, не е за жалене, тази маша за политически поръчки.

Като критикувате Слави, да ви обяснявам ли в крайна сметка какво ще решат за винетките А? Честито ви увеличение ва газта и водичката ей така, между другото....

Къде беше Слааави да ни спаси и от минетките, и от монополите, и от всички нас! Двуличник, само за партийния интерес мисли! Тцтцтцтцтц...

тоя референдум намалява и сумите на субсидийте, които си прибират политическите мафиоти отгоре на огромните си за БГ и мизерията в нея заплати като дупетати. Юеше и да намали броя на дупетатите, не знам защо все за мажоритарния вот се говори....

Ако упражняващите се да управляват толкова години негодници знаеха какви ще са последствията от тяхото "управление" дасега да сме се оправили. Но гадовете гледат да се оправят сами, само себе си и прислугата си, а не обикновените хора. И затова сме в тоя хаос и никой не гледа националния интерес, а своята "гушка"! А платените тролове, бранещи крадливата шайка и плюещи срещу това, което се опитва да направи Слави - предизвикват ПОГНУСА и ОТВРАЩЕНИЕ!!!

От написаното до тук оставам със следните впечатления: 1. Напълно нормално е, след като ГЕРБ ( или която и да е друга партия) е спечелила изборите с гласовете на 1,142 млн. българи, тя да управлява държавата! 2. НЕ Е нормално ГЕРБ ( или която и да е др. партия) да се съобрази с желанието на над 2,500 млн. българи, гласували с ДА на референдума И ПО ТРИТЕ ВЪПРОСА!!! При всички положения, ще ви се или не, обсъждането на тези въпроси трябва да започне веднага в НС!!!

Ти си поредния българин който казва"веднага":-).И не може да му се противоречи:-)))Нямаме такова право.:-)) Щом ти С.Т.казвате веднага -така да бъде:-)) Ако ви кажем -НЕ,значи нарушаваме твоите ,на С.Т и балета му ,на сценаристите на шоуто гражданските права.Отделно и ви налагаме цензура.!!:-)))

Нищо подобно - "веднага" свърши през ноември миналата година. Сега сме края на март следващата и докато заработят и се структурират, ще дойде лятото и ще са минали повече от 8-9 месеца ослушване!

Как го резнаха само! Щото много се изхвърляше. Политика не се прави с натиск. Трябва и малко дипломация.

ЧЕСТИТО НАРОДЕ ! КАКТО НЕ СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМА, ТАКА НЕ СЕ ГОВОРЕШЕ И ЗА ВДИГАНЕТО НА ЦЕНИТЕ НА ТОК , ВОДА , ГАЗ И ДР ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. ЧАКАМЕ НА ПРАЗНИ ЯСЛИ ДА ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ. МАЙ Е ВРЕМЕ ЗА "КОНЦЕРТ"

Игнор за гологлавата мърша

Бе каква хубава кочинка сме си спретнали, тръгнал някакъв си учиндолец да ни я разваля... Ай сиктир от тука бе учиндолски!

трябва референдум за пропорционален вот

Да, и за увеличение на субсидията на партиите (от 11 лв.) поне на 22!

Абе тия не са ли от същата червива гилдия, дето разрешиха ДПС, ДОСТ, новините на турски и т.н.?