Русия към САЩ: ООН не е инструмент за натрапване на ценности

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова направи коментар на изказване на постоянния представител на САЩ в ООН Ники Хейли.

Обратно в новината

Коментари - Русия към САЩ: ООН не е инструмент за натрапване на ценности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Суверенитетът е право и удоволствие за този, който има волята и средствата да си го позволи! The Legend.

я другой такой странъй незнащ, где так больно-алкогольно дъйшит человек!!!!

виц - красота. Само за интелектуалци!!!

вчера по една телевизия чух от Джеки Стоев един виц: Вървят в Москва двама и единият вижда, че другият е само с една обувка: "Потерял?" попитал. "Нет, нашьол" - отговорил другия.

Ха-ха-ха!

И моето куче се казва Джеки ( в България обикновено така Джулиано.. нищо че фамилията му е Груев , или кръщаваме кучетата си - Джеки, Джони, Били, Дьоли,.. а , и някои дечица - Едоардо, Ричард , Айше Сали .. Бравоо! Истинска Дързост и Красата !!

Тази изключителна държава е зачената в грях,тежък като библейския,с кръв,измами,робство,нетърпимост към всеки инакомислещ и при пълна безнаказаност!През това време"цивилизованият"свят си е мълчал щастлив,че калта от обществото се е парясала на Новия континент и така е облекчила живота им.Сега същото това общество ще трябва да озапти някяк си чудовището,назначило се за Господ и Страшния съд едновременно!И с Русия и без Русия цивилизацията има проблем със тази самозабравила се страна!Или ще го решим ,или следва планетата на маймуните за всички!

Когато се създаваше ИДИЛ, тогава проститутката ООН мълча. Сега защо скимтят....

Да, ООН трябва да е инструмент, чрез който Русия да сади "енности" - демек простотия

И тая е напомпала ботокса... ха ха ха тия ме кефят! Съвсем скоро 1917 ще им се види като детска игра.

Благодарение на тъпото управление на Путин рублата стигна 3 стотинки.Руснаците живеят средно по 59 години.В нормалните държави над 80г

Чудесно! Ми, да ги оставят на мира тогава и ...те ще измрат от самосебе си?... 59,58 ,57... , бе да турим след около 60-70 години!

умните избягаха, а алкохолиците наистина умират, ама бавно, а има една част дето представи си протестират

ха ха ха...разсмиващо..ха ха....

да, ама е вярно: 1 лв = 30 рубли.

Ми, нали покрайнските циганя ще ги свършат за едно денонощие?

Дори и с друга като Чернобилската..- няма как да стане!

е, щом оон не харесва на россия, е време да напуска, преди да са я изхвърлили като на 14 декември 1939г.

Вашингтон "е съвестта на света и няма намерение да се отказва от тази си роля" Тази пачанга е нищо повече от кукла, каквато беше Обама и Килари... всички те служат на 1 шепа фамилии, част от които са Рокафелер, Ротшилд и Голдман (Сорос също служи на същите)... Те с тяхната "Билдербергска група" имат претенции да са "властелини" на света... Те имат претенции да направят глобална система, където те ще решават законите и бъдещето на хората... да ама не. Личи си че не познават история. Всеки опит за световна диктатура се е провалял жестоко.. та и съвременните глобалисти ще бъдат унищожени.. Докато не се родят институции, които да уважават Всички нации, различия, обичаи по равно, няма да има глобално управление или обединение...

Каката що не каже кой бие негрите в Америка и гони латиносите.

Американските ценности различават ли се от евроатлантическите? Ако да, кога ще започне да се употребява мантрата "...американските и евроатлантическите ценности"?

,,че по средата там е Бермудския триъгълник!

САЩ МОЖЕ ДА ИМАТ ИЗНОС НА ТЕРОРИЗЪМ БОЛ,НО НА СЪВЕСТ СА В КАТАСТРОФАЛЕН ДЕФИЦИТ!!!

Русия има нужда да и се натрапят доста ценности...

как като теб със свалени гащички да чакаш някой..... да те, ама на такива никой не им обръща внимание, щото са общи и са им се наситили. Нещастиееее, нещастиееее... къде си тръгнал акъл да даваш???

се спомина на 101 години след седем присаждания на сърце. Забранил е да се използват лекарства против рак, за да се намали населението на земята и във ваксините по негова идея са слагани ракови вируси, а в същото време лицемерно е правил дарения тук там за заблуда на гоите. Зодия близнак- рокфелер давид.

Пробутаха си "демокрацията", сега искат по същия начин да употребят и "съвестта" си.... но в крайна сметка се вижда, че това са само паравани, за едни долни и грозни амбиции да разрушат целия свят, а те зад океана да си живуркат в охолство. Това е наглата еврейска политика, но защо трябва да е на гърба на всички останали?

За всички , които не знаят е важно да научат , че 50 % от всички разходи на ООН се поемат от САЩ , т.е всяка страна дава само 50 % за необходимата издръжка на представителството си в ООН. Това е заложено при създаването на ООН , след като САЩ са се самозадължили/ те си знаят защо/ да предоставят територия и средства за функционирането на организацията. Логично е , като даваш пари , да изискваш ! Отделно стои въпросът при тези условия за шпионажа , влиянието , че и рекламата на американския начин на живот.

ОНН Е ПАРАЗИТ КОЙТО САМО КОНСУМИРА ..... НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ НЕГО .

Русия не се намесва, за да оправя нечии чужди световни бакии, а защото има определени политически и особено - икономически интереси. Ако толкова се изживяват в ролята на коректив на американците, защо не се намесиха в Ирак или Афганистан, например? Така че - айде стига с тия глупости за замазване на очите на беззаветно вярващите в изначалната руска доброта и хуманост!

Така де. Кой се намеси там и какво стана след това?

Тая, Шекерова, може да е умна мурзелка, но има много тъп вид с тази униформа на ватман! По същество: които не се опасява от засилване на реваншистките и агресивни във външнополитически план и деспотичните в ъв вътрешнополитически в РФ трябва да е безотговорен глупак.

Кое от казаното от нея не е истина? А относно как изглежда, Искаш да кажеш, че Ники Хейли. е по-добре?

Кое от казаното от нея не е вярно?

Правилно се плашат руските управляващи от американските ценности: Ха ха трудно им е на руснаците с американските ценности като например: 1. Всяка власт развращава абсолютната власт развращава абсолютно; 2. Когато има пари честността е най-добрата политика; 3. По-добре здрав красив млад и богат отколкото стар болен грозен и беден; 4. Не бог а мистър Колт направи хората равни; 5. Банкер е човек, който ще ви заеме чадър в слънчево време, за да си го поиска точно, когато завали дъжд. 6. Ако се кръстоса крал с проститутка, в резултат ще се получи точно онова, което съответства на английската представа за благородник. 7. Добри приятели, хубави забавления и заспала съвест това е идеалният живот... Особено т. 1 и 2 са им много болезнени, също както ги боли от опашките за зелени карти в Русия и от факта че повече от 15 млн. образовани и способни хора с руско гражданство предпочетоха американските ценности. Емблематични примери са : Игор Сикорски - създателя на хеликоптера; Мария Шарапова - особена гордост за руснаците, а не може да говори руски Сергей Брин един създателите и собствениците на гугъл

Явно истината кара доста хора да слагат минусчета. Смахнат смят, смахнати американски ценности.

ООН е една от най-оборотните и беззъба кукла на верига.

добре де ... аз мразя комунизма и сега живея в америка имам въпрос към вас ! след като америкла е номер 1 , там никога не е падала бомба , нищо не е разрушавано а само е строено , а от всички водени воини на чуижди териории са ималио само и само полза кажете ми защо : има толкова много бедни хора толкова необразовани толкова задлъжняли на банките защо няма покривки по ресторантите защо нямат здравни осигуровки защо нямат зъби хората без работа нали са номер едно и искат да се учим от тях ? не смесваите тук русuя ... те са в друга кочина

Нищо лично, но една свиня, дори и в палати да живее, те ще и се виждат винаги като кочина!Конфортна, дори луксозна, но ....... все пак кочина!

Ти живееш в България и си обикновен трол на руска служба!Кажи ми защо заплатите на американците са много по големи от руските?Армията им е по модерна от руската?Медицината е по модерна и развита от рускатаа.Американският долар е националната валута на Русия.И пият ли американците антифриз и бояришник

Това за Армията, Медицината и какво пиятАмериканците не трябваше да го казваш, че няма да ти платят. Освен ако не разбираш добра армия, като възможност за гей бракове. Добра медицина, но за малко хора. Съшото се отнася и за пиенето.

Марийчето е само говорител на външно....

Вярвам, че президент Тръмп ще отстрани кукуригалника Хейли от високия му пост в ООН. Избълвал е доста простотии, излагащи САЩ.

Тя Хейли може и да е "муу", но не е "му" :-)

Нали завиждаш и, иска ти се да си като нея ,но нямаш топки!!!!

Тая Ники Хейли се държи като Нинова преди изборите... Вероятно е скоро и да изглежда като нея след изборите...

Травеститът Захарова да си затваря плювалника.

Моята любимка е тя, а ти си соросоид и женомразец, защото си без уи и топки ! Типичен клоун си ти!

Щом харесваш този мъж значи си гей. Ако имаш приятелка доведи ми я, за да ти каже тя какво имам. Да не те изоставят после малоумно руско мекере такова.

Ех, да беше дошла и у нас 1945 година сега щяхме да сме поне на нивото на Белгия. Нямаше да има десетки хиляди избити без съд и присъда - по болшевишки. Нямаше да има заграбени имоти. Нямаше да има ЛАГЕРИ - по сталински образец (ГУЛАГ)

А баба ти щеше да е мъжка.

Цигански резервати щеше ли да има?

Прилича на РЕЦЕПЦИОНИСТКА с това евтино костюмче и скапана прическа!

Каза вехтошарят, изпод боклуците.

Соррии! Много я издигнах - най-много до камериерка го докарва, ама българските са по-красиви.

путин най якия мен на света

РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА!!! Това е народ много, много по-близък до руския от нас българите. Помислете си как биха се отнесли московците с нас! Русия подписа меморандум в Будапеща през 1994 г., в който обещава да защитава териториалния суверенитет на Украйна. Веднага след това започна да доказва с дела, че нейните обещания и подпис нямат никаква стойност, ангажимент и тежест. Започнаха операциите по създаване на плацдарми - Приднестровие, Северна осетия, като апогея в незачитане на международното право стана първо нахлуването като "миротворци" в Цхинвали като генерална репетиция и след нея последва военна интервенция в Крим, а след това и нахлуване в Донбас. И след всичката тази наглост те питат, защо околните страни нямат доверие в техните празни думи за добронамереност. Световната общественост проявява опасна търпимост към агресивна Русия, време е да се поиска замразяване на членството и (или изключване) от световните организации за неспазване на чл. 1 от устава на ООН за отказ от прилагане на сила при решаване на конфликти. Путин с гордост вече няколко пъти призна в свои изявления за планираното военно нахлуване в Крим. Всички съседни страни с право НЯМАТ НИКАКВО ДОВЕРИЕ на Русия познавайки нейната агресивна имперска същност. Всички нейни съседи са застрашени от нейната агресивност заради това че ЕС води политика на конформизъм заради доставките на газ и единствената им застраховка от нови "Донбаси" е присъствие на военни формирования на НАТО.

А теб ти нападнаха извънземни и извадили мозък.

Ну блядь пошел вон отсюда! А то трахат тебе будем В ТОЧКУ! И думаю, это тебе на конец понравится - сука.

Личи ти, че не си българин/българка, вие руснаците никога не можете да разберете пълния член и това ви издава. Аз имам само един въпрос, какво правиш в нашия форум? Аз мърся ли вашите?

Абе този, дето ти е писал опорните точки, е забравил да спомене как Щатите едностранно провалиха договора за ПРО. Хронологията обаче е важна, защото ясно се вижда кой мъти водата, а кой се защитава.

като Путин се прави на цивилизован и не им го казва, поне говорителката му да го рекне ;Р

Хубава "съвест на света"! От 1945 година,та до наши дни са воювали по целия свят и са убили милиони невинни хора! Хубава съвест! За това,че се месят във вътрешните работи на всички държави и налагат техния модел на държавно устройство,да не говорим. За финансирането на "Майдани" и свалянето на законно избрани и легитимни правителства ,също няма да говорим. Хубава съвест! "Съвестта на света" трябва вече да свикне,че тия времена отминаха!

Ние подкрепяме становището на Мичето! Кои са тия ООН, че да ни се бъркат в православните и хетеросексуални ценности? Освен това: Добре дошли в Арктика, освободители! Ние подкрепяме с 93,74% изграждането на военна база при нас, в Арктика. СССР, пардон, Русия, ще е първата и най-вероятно единствената държава, която прави това. Ние, белите мечки сме убедени, че предвид руските технологии без аналог в света, разработването на петролни и газови находища в Арктика не само че няма да се отрази негативно на екологията, но сме убедени, че ще подпомогне запазването на природата. Да живее другарят Путин, освободител и върховен владетел на Арктика! Прекланяме се пред неговия шахматен гений! Ваши (оцапани от петролни петна) Вече (леко кафяви) бели мечки

Що не си гледа Сибир ...

Ей простак, тук не е място за примитивни примати! Имаме идеално място за тебе.

симо

Все пак показват Захарова....Другата е пълна отврат/годзила/.Тогава и много мнения ще се променят-първосигнално/както са свикнали соросоидите/.

много комунистически идиоти, ей хибридките крадци марш в сибир

На този свят има три вида хора - съгласни, несъгласни и мислещи! Явно си от първите два вида!

говорителката на КГБ стига вече с тази проскубана комунистка

симо

Ти имаш вълна-нали...като шебек.

Тая направо да беше питала американската съвест защо продължават да бият (убиват) негрите!

симо

ПЛЮС!!!!!ДОЛАРЪТ Е НАЙ-СИЛНОТО ПОДМОЛНО ОРЪЖИЕ насочено срещу ТЪПАНАРИТЕ ОТ СССР!!!!!!ТАКА Е !!!браво...Дори и сега доларът/САЩ са ПОДЛО ОРЪЖИЕ.....особено срещу пътят на коприната-питай Гърция,Украйна,Сърбия,Сирия,Германия,Унгария.

Варшавският договор е създаден през май 1955 г. за противопоставяне на създадения през 1949 г. НАТО.

Чета коментарите и се радвам - рубла по рубла,докарат ги до 60 и хоп цял долар! Честито..

55 рубли за долар. 60 рубли върви еврото

А ни лъжеха, че рублата ще стане 200 за долар...

само че по курса на РЦБ за вътрешна употреба а я виж нормалния курс на рублата колко е Руска рубла За 1 USD 72.0820 рубли Руска рубла За 1 EUR 79.0307 рубли

И в Руското посолство няма да ти дадат долар за 60 рубли

"Съвестта на света" изтръгна от Сърбия Косово, за да направи там най-голямата си военна база в Европа - "Бондстийл". "Съвестта на света" организира и подпомогна преврата в Украйна, за да може да направи военноморска база в Крим и да отреже Русия откъм Черно море. Е, този път ядец.

"Съвестта на света" организира и подпомогна преврата в Украйна, за да може да направи военноморска база в Крим и да отреже Русия откъм Черно море. ...в 2014 г. на сайте госзакупок США был размещен тендер на реконструкцию школы 5 Севастополя под инженерную базу ВМФ. -На сайте Госдепа были объявлены тендеры не только по реконструкции школы 5, но и несколько госпиталей по американским стандартам. -Они там не просто планировали базы построить. Они планировали реализовать косовский сценарий с созданием марионеточной Крымско-Татарской республики под протекторатом США.

Сащ са едновременно лакомата уста на света и гъза на света защото първо изплюскват всичко хубаво а после осират всичко останало

симо

...водят се т тъпизма,,,по-добре да серем на метеното,отколкото да метем насраното,,,....Руснаците са свикнали-те са ЧОВЕЧНИ,ХУМАННИ.