Радев за новия кабинет: Ще се отиде на коалиция с компромиси

Надявам се да бъде кабинет на националната цел и националното единение, заяви президентът Румен Радев за новото правителство.

Обратно в новината

Коментари - Радев за новия кабинет: Ще се отиде на коалиция с компромиси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА КАКЪВ КОМПРОМИС СТАВА ВЪПРОС???КОЙ ЩЕ ОТСТЪПИ ОТ ПРОГРАМАТА СИ???ГЕРБ,КОИТО СА ПРОТИВ"ЮЖЕН ПОТОК",С ПОСЛЕДВАЩОДРАСТИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ И МИЗЕРНИ ДОХОДИ ИЛИ ПАТРИОТИТЕ,ЗА"ЮЖЕН ПОТОК",С НАЙ НИСКА ЦЕНА ОТ ДОСТАВЧИК И ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ???

той президента добре си го казва ноооо. Май вече никой не иска да влиза в управлението на държавата. Защото ни очакв драстичен скок на всички, цени, жестоко обедняване и след две години вече спират европрограмите, но не спират вноските в евросъюза. От тук нататък, който иска да управлява държавата, ще трябва да работи истински и професионално. Щото от тук нататък ще има много бунтове и бой с камъни пред парламента. А нашите политици са тъпи и неграмотни.

За мен е чест, че имам такъв Президент!!!

ЕХ ... ТОЗИ ПЪТ НЕПОЗНА !!! Няма я Корнелия да ти каже какво да говориш !!!

Умерен, сдържан, точен в изказванията си, истински президент! Браво на г-н Радев, показва се достоен за честта, която му оказа българския народ!

"Висока оценка" при положение, че не можаха да въведат машинното гласуване...????

"Висока оценка" при положение, че не можаха да въведат машинното гласуване...????

Стойте само по форумите,плюйте и си драпайте макарите .Не критикувайте а работете така усърдно както плюете абсолютно всеки,иначе и Господ да слезе няма да ви помогне.

Абе Радев, трябва да се търси националното единение за спасението на България чрез БГЕКЗИТ, а не да се мазним на еврогейската бюрокрация. ЕС е готви съдбата на Косово за България!

Като чета по голямата част от драсканиците мога само да кажа господи колко много простотия,злоба,малоумие,невежество,малограмотност и.т.н има по тази земя.Но един друг го беше казал вече за материала...Внесете си избиратели,политици,президент белким най-сетне мирнете.

Най-реалистично за президентчето е да мисли за датата на нови предсрочни парламентарни избори, защото от тези на 28.март нищо позитивно не произлезе.

Баце ако не беше хвърлил оставка превантивно, сега при тия увеличения на ток, газ и вода, народът вече щеше да го гони с тояги! Голям номер ви завъртя!

Определено на повечето хора не им е ясно, какво ни очаква, а партиите нямат ясно определена програма да възродят държавата. Да сте видели в техните листи известни инженери, физици, теолози, военни... доказани професионалисти, които да възродят държавната икономика и здравия български дух в младото поколение и не само. Нямама ли силна държавна икономика, малка боеспособна армия, съвременно образование, научна общност, и съвременна научно техническа база винаги, ще сме на опашката, което не е било преди години. Тези ласкателства, потупвания по рамото за щяло, и нещяло са за колониални правителства, и означават само едно:...че без подаянията, които ни дават държавата съвсем, ще рухне. Виновни са всички партии с тяхното остаряло колониално мислене и насаждане на омраза между хората и етносите. Ето Ви в действие...Човека за човека е вълк. Нали от това се пазехме най много, а как ни го натрапиха без да се усетят много от нас. Управление без мисъл, какво ново трябва да се направи, и България отново да заеме своето достойно място сред народите в Европа и света. Какво повече да искаме от партиите и избраните депутати, като ние и те не сме си променили мисленето за това, което ни заобикаля, а живота не случайно ни е определил поне засега незавидното положение на аутсайдери. Трябва бързо да си променим мисленето, и то да отговаря на новото време то толкова шансовете ни за едно по добро бъдеще могат да се осъществят. Засега няма признаци, и първо трябва да се сърдим на себе си, а след това на останалите за това, което сме в момента. Без здрава духовна и физическа култура, както и образование сме обречени да вегетираме, да сме зависими от други въпреки, че сам човек е само за....00. Изводите за вас, а това, което трябва да направи всеки един от нас е личен избор, но влияе и на тези след него.... Радев си е Радев, и все пак на не забравяме, че сме парламентарна република и...

еми народа гласува за бодигард да ги води той народа няма акъл а ти искаш възход откъде токова акъл тоя 8 годи е на власт и пак гласуват за него то може да го направи човек без грам акъл и страхливец и намира утеха в бодигарда е това сме ние хиляди десни леви центриски партии в българия те бодигарда е нема ще сме последни това е

Е чак чудесна работа че са свършили от служебното правителство малко пресилено казано , че като си спомня 3-4 фрапантни случая дадени по телевизията друг извод може да си направи човек , но като цяло добър четири с лек минус отпред!

мутротиквата, свинята уиуи и т.н. лапачи и "борци" срещу комунизъма! чакайте промяна!

Лижете ли рани!

4 % разлика и близо 50% негласували показват единствено, че хората са недоволни

Да са гласували хората по телевизията и от партийните централи продъниха земята да агитират да се гласува а те си останаха в къщи! Освен това процента на гласувалите е повече от 50% така че това не е основание за такива изводи!

малко повече от 50 % са гласувалите, но от тях не всички са гласували за ГЕРБ за да бъдем по-точни, което показва че е кофти победа за ГЕРБ тъй като хората са недоволни от тях макар и победители с 4%.

тези над 50% негласуващи не можем да променим нищо. Въздържането не е мнение, вече е престъпление. Как смяташ, възможна ли е промяна, когато едни същи винаги гласуват, а други едни и същи ги подкрепят с мълчаливо си "да"?

Вместо лозунга,че купуването и продаването на гласове е престъпление,трябваше да се казва,че НЕ ГЛАСУВАНЕТО е престъпление. Половината не гласуват,а после някой им виновен,че не били добре .

Народ, който е управляван от генерали( Радев- президент и Борисов- министър-председател), не е народ! Не народ, а -пасмина с промити от телевизии, реклами, шоута, мастър-шефове, чалги - мозъци.

Казваш ''коалиция с компромиси''! Ами да! Това е волята на народа. Да няма една партия с пълно мнозинство,а да има няколко които да съставят правителство! Определението ''компромис'' в случая е НЕПОДХОДЯЩО използвано , защото именно в компромисът се състои демокрацията и разбирателството. Или може би не си разбрал, че зад фасадата на партиите стоят избиратели, които са личности със собствени виждания за бъдещето на България?!

Предложи друга дума, щом не е компромис! Когато една партия няма мнозинство, за да съставят правителство всяка партия, влизаща в коалицията, трябва да направи компромис с програмата си. Да отстъпи където може, ако може.

Скапан ФАТМАК, куха кратуно! Защо не продължиш с фотосесиите си и спреш да се вземаш на сериозно, кой те бръсне за слива и кой ли ти слуша брътвежите осен червените гниди.

мисля си че не си ХЕЙ а Х.й.

Хей,знаеш ли,че си голям простак!?

А твоя цвят гнида "Хей" какъв е? Струва ми се, че си доста прозрачен и невидим.

Интересува ли ви, г-н президент, дали ние сме склонни на компромиси с новата-стара мафия, дали имаме време за още експерименти? Дотук, изборът Ви за президент се оказа грешка. Чрез царисткто-герберасткото правителство върнахте тикварската мафия на власт. Няма да забравим!

ДА СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА, НО "ОБЛЕКАЛ СЕ ИЛИЯ ПАК В ТИЯ"

"Какъв кабинет очаква Радев". Радев очаква "овален кабинет", съставен от "една овална и няколко квадратни глави".

Цялата драма на ГЕРБ започна от този човек Румен Радев- новия президент на България

започна от орангутанското его на Тиквата!!!

от една добра психотерапия има нужда този човек

В ГЕРБ НЯМА ДРАМА.ДРАМАТА Е ЗА ИЗМАМЕНИТЕ ХАМИЛЧЕТА ОТ БСП(КАКТО ОБИКНОВЕНО)СЕГА ТАКА ИЗТЪНЕХА ДРУГАРЕТЕ,ЧЕ СКОРО НИ ТРОЛ НИ ПАРТИЯ :):):)

Защото: 1. Бай Хуй съвсем наскоро, заяви че нямало да работи с Румен Радев като президент (малко преди Н.Г.) 2. Благодарение на кампанията на ген. Радев, сега и БСП намаза почти двойно повече гласове и съответно места в парламента. И едно уточнение, не само ГЕРБ ще имат драма с този президент, БСП също ще зареват едни ден ..... пък и други партийки също!

Лошото е, че драмата на България и българите ще започнат С този човек.

Има едни хора вечно недоволни и мрънкащи,а едно смислено изречение не могат да съставят.Какъв да е според вас президента? Този човек е достоен, защо ви е импийчмант?Кажете вие каква професия имате?

ПОЖАРНИКАР!

Радев се изявява достойно и е за момента поне за мен най-много в час от всеки един БГ президент досега. Честито на платените критици!

Генерал-фатмака голяма новина каза. Това е ясно още като обявиха резултата от есзитпола. От бесепар освен празни приказки друго не чакай.

Вече 27г. , се сформира на кабинет , а каМинет ! Подигравката на политиците и управниците надминава очакванията ми за НАГЛОСТ .

Ще видим , резултатът . Не е важно какъв ще е , а какво ще свърши ,.....ЗА НАРОДА.

Групата на кабинета е ясна , един ще е обединител,друг-спасител ,трети-осеменител, а начело ще е бащицата.

тоя клепоух фърчилков не можа да подсигури победата на бсп на изборите колкото и да се стараха с глистьо и сега наказват хората като вдигат ударно цените на ток,вода,газ и след време ще лъжат хората че Борисов е направил това,но тоя път с тоягите пред президенството защото тоя излъга хората, че ще работи за тях и няма да допусне да обедняват

В никакъв случай не си запушвай носа с ръка, че главата ти ще гръмне от налягането!

Добре казано Радев, браво не очаквах от теб такова далновидно мислене. Започвам да ти симпатизирам и не забравяй че си ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ - НАДПАРТИЕН. За сега го даваш супер.

На въпрос какво бих казали на българите, които смятат, че проблемите на България се дължат главно на еврочленството и на "лошата" европейска политика, той е категоричен: На тези българи бих казал същото, което казвам и на германци, холандци или поляци. ЕС не е отговорен за това, което се случва в страната ви. Вие си избирате правителствата. Вашите правителства са отговорни за реализацията на националните политики. ЕС създава просто една институционална рамка, ЕС гарантира свобода на придвижване за хората, стоките, услугите, капиталите. ЕС е гарант за определени основни свободи, но за проблемите във вашата страна е отговорна вашата национална власт.

Поредното недоразомение натресено по най-фалшивият начин за президент очаква поредното фалшиво български правителство създадено от аутисти с огромна криминална енергия . В краят на мандата няма да се изненадам ако и първата му жена се окаже собственик на банка . А генерал Деси Общата си има президентчето евнух което я слуша като пудел или Волен Сидеров Борисов .

Нито БСП, нито псевдо патриотите постигаха очакваните от тях резултати. За капак и АБВ се оттече в канала. По този начин съставянето на червено-кафява коалиция без любезното съдействие на ДПС стана много трудно осъществима.

ти си гледай сега в твоята кочина, защото макар и победители не е много розово и вашето положение 4% разлика не е толкова голяма разлика. Освен победа е и сигнал същевременно, че много хора не са доволни от вас а и имайте пред вид че половината население не е ходило да гласува

се пукне от яд :):), Генерала е истински президент, а не мекотело, като плювналиев :) Хората го харесват, над 70 %,одобрение има, плевела имаше 5% :) Мачкай Генерале !!

Хубаво ама какво точно да мачка Радев, смислено говори но от него нищо не зависи...

Чета изрази, като "да не взривяват бъщето време" " националната цел"....направо онемявам А пък страхотната организация на изборите, лее ле сещам се за едни машини, за едни неграмотни председатели и тннн.

Никой не каза и дума за вдигане на цените преди изборите. Всичките ни политици лапачи лъжеха за доброто ни. Да 30% от раз ще скапе маса народ,но хак ни е. Още си играем на наши и ваши!!!!!?????

Нали това беше целта на Боко, който след като изхарчи кредитните парички "хвърли властта" без повод! За да прехвърли въглените в ръцете на други. Сега, след като служебното правителство принудително ни одере кожите, Боко пак ще дойде да ни обяснява колко добре сме си живели с ...неговите простотии и крадци!

Стига сте плещили неща дето не знаете. Аман от псевдо разбирачи.

Политиците е много общо казано...Обърни се към тези, благодарение на които, България е 100% зависима от един доставчик на газ...Ако на този доставчик му скимне, може и със 100% да вдигне цената

Латерната Радев предизборно ни наду главата, че щял да служи на народа, а една дума не обели за шоковото вдигане на цената на ток ,парно, вода?! Сигурно още не е разбрал ?!

Не ви ли се върна достойнството след победата му? ;)) А внучетата припкат ли от чужбина?

не е работа на Президента да обелва дума на това, а на теб . Ама си седиш на гъза цял живот, пиеш и псуваш и площадите празни. Няма мъже в тая държава, а пуьовци и мрънкалници

Този човек колко плювни и обиди изяде от хората на Бойко Борисов без нищо да е направил. Да не говорим за цирка и простотиите които сътвори техния вожд.

Моля оточнете за какъв цирк става въпрос и какви простоии??

първо бяха заплахи, после подаване на оставки рев сълзи, пари за избори, разиграване на един цял народ на маймуни, сега пак завръщания на бял кон след обещания за подобрение на начина на живот в страната....да изброявам ли още

...Сеното на клепоухият!

На клепоухият продажник-много малко!

...снимката-по,ще му отива...

То да бяхме нормална държава, всяка коалиция щеше да е нормална, но не сме. Нали така г-н п/резидент ?

Този тъп каун Ал Бънди не искам въобще да го слушам какви ги плещи! Това не е моят президент!!

на кой му дреме за мнението ти?

Съвсем не-жалко помиярче!

Браво, г-н Президент! Благодарим ви за позицията!Партиите ще работят заедно,да поемат отговорността и да знаят,че България е над всичко!!!Не само на 1 мил милионери ,а и на 3мил бедни и близо 3 мил живеещи навън!!Копривщица е на всички нас!!!Нека да се строи и разширява но в същия стил,без промени!

Не 'партиите', а 'Партията' ще работи. И не само за 1 милион милионери, а и за 1 милион пенсионери. До година 2 милиона милионери и 2 милиона пенсионери!

. . . и всъщност няма НИКАКВО значение какъв кабинет очаква Радев. Какъвто се гласува - такъв! И слава Богу! Иначе направо Медведев да става премиер, а Нинова министър на вътрешните работи и да връща народния съд и лагерите!

Радев, бъди моят обичан президент! Дано имаме бъдеще в България.

той е РЕЗИДЕНТ!

Браво, обясни му се в любов. Явно си богат гей, след като не ти пука, че твоят любим прецедент не говори изобщо по въпроса за шоковото поскъпване на всичко и не те е грижа за това.

Квазимодо, бъди все така красив!!!

Ще се оправим само ако станем президентска държава и всички депутати вън да гладуват мръсници те.

За щастие Радев смени продажника Плевнелиев, че лошо ни се пишеше при тази обстановка.

За щастие на кого? На путин или на всички путинолизци? Иначе голямо щастие ни е налегнало цялото семейство от както ушко е президент. . . . неам думи!

Очаква кабинет с килим и бюро..Той, докато разбере какво са му написали, пък за какъв кабинет става въпрос....Не, Нинова, ни пузна.Никакво единение няма да има с гнусни уроди, които дори не се срамуват от престъпленията си..Ами се хвалят и ходят да се снимат с тях