Биха дядо, за да вземат последните пари от пенсията му

Криминално проявен и малолетен пребиха възрастен мъж на 88 години, за да вземе последните пари от пенсията му в монтанското село Септемврийци.

Обратно в новината

Коментари - Биха дядо, за да вземат последните пари от пенсията му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Законите на Крум - да им се отсекат ръцете на крадците !Само така ще се спре тази измет ....

А от сърце пожелавам на бабата на малолетния бияч която го защитава ТАКА ДА Я ПРЕБИЯТ ДРУГИ КАТО ВНУКА Й НЕВИНЕН, ЧЕ да разбере за какво иде реч... Само това ще кажа. А виновните много строго наказание и от тук нататъка едно от приеритетите на новото старо правителство и МВР е супер строги мерки за такива за да се пресече вече наложената "практика" по селца и градове.

Радваме се на един от плодовете на неолибералната демокрация,на тоталната разруха и на безкрайния преход

Всяко търпение си има край!

Там са само скапаните мангали където им плащат да гласуват няма изход от кражби и побоища над старци за дребни пари никой не ги защитава хорицата които едвам преживяват ш

Ей, млади мякащи герберастчета, това ви чака като остареете в тази държавица. И вас ще ви бият на дърти години мангалите. Само ГЕРП!

Много е тъжно човек да гледа лицето на този възрастен човек.То говори много за днешната държава , която е изоставила възрастните си хора на произвола на съдбата.Особено тези в малките градчета и в селата. А вие от дир-а , научете се да пишете най- сетне грамотно и не обиждайте читателите! В българския език думите се съгласуват по род и число. "Бабата на непълнолетното момче категорично отрича да е замесенО в престъплението."

Връщане на смъртното наказание за тези смърдливи човекоподобни същества.Те са оскотели и по селата става страшно.Но скоро ще дойдат и в градовете.

W

законите на Линч. Има ли мъже в тая страна?

Чалева дядото .... ли са били?

И баси и оправданието " Няма работа и затова бием и обираме стари хора" !!! Няма такава държава!

Да изгоним абсолютно всички цигани в родната им Индия.

Не искат да работят.Те не си работят и дворовете и да си насадят зеленчуци,а влизат по градините на хората и им обират всичко.Това,че няма работа не ги оправдава да крадат.Мързеливи.

измет. Крадат и убиват, защото нямало работа. Ами да престанат да се множат като няма работа. Да видим какво ще направят патриотите.

Що не пребият некой депутат и политик за 7 000 лева на месец, а възрастните хора ?

Тежко на държава в която се посяга на възрастни ,жени и деца.Но пазете се политици бумеранга който хвърлихте се връща .

България има нужда от нормални хора,които могат да размислят и действат нормално ! Къде са ,защо се(ги) крият ????

От кой етнос са биячите? Да не се окаже ,че са от оня етнос. Докога ще се търпят тия безчинства? Хубаво си избрахте Борисов. Няма лошо. Само че,той пет пари не дава за това. Нали толкова години беше Премиер. Какво направи по този въпрос? Нищо! Щели да му се карат от Европейския съюз. Голям праз! А старите хора на село? Те какво да правят? Да се изселват ли? Щом така ще вървят работите,аз виждам един изход; като в САЩ. Всеки си купува оръжие и ако бъде нападнат следва "огън на месо". Чувайте си го Борисов! А патриотите нека си отворят ушичките,защото ако така продължава и те ще ядат хурката!

За ограбване или измама на пенсионер-доживотна присъда без замяна, докато не въведат отново смъртното наказание.

Грабителите искат да живеят като в джунглата?Ми какво чакате -дайте им какво искат!

Ке е проблема в липсата на работа. Проблема е, че провинените не постигат наказанието си. Законите ни са дашни. Толерират престъпниците. Цял сват ни го казва, но ние се правим че не чуваме. Искаме си кочинката. На нас така си ни е добре.

нямали работа, затова го били и ограбили! е, как пък все за тъмнозелените мангусти няма работа, та се налага да бият и грабят? и оня питекантроп, който ритна момичето в метрото в Германия- и той ли по липса на работа го направи?

Тримесечната операция на ГЕРБ срещу битовата престъпност дава резултати.След третия им мандат и живи старци по селата няма да останат

България се е превърнала в една джунгла! Вече и на старците посягат.

Хората в града твърдят, че работа няма и затова се стига до кражби - питайте този дядо какво му е дала и какво му е взела демокрацията?

живее в България такава, каквато я е направил.

а дядо ти къде е бил ,не му ли е помагал ??

В обществото тлее огромно недоволство. Заради бедността, корупцията и прогнилите партийни елити, които са неспособни да подобрят състоянието на държавата - къде тук виждате ролята на нещастния дядо?

НАПРАВИХА Я НЕБЛАГОДАРНИТЕ КОПЕЛДАЦИ СЛЕД НЕГО, ГОВЕДО ТАКОВА!

Работа има- няма хора, които искта да работят. Вижте колко много предприятия има в България- нови, модерни, с високи заплати- а работници няма. Няма желаещи да работят, а пък и младото и образовано поколение напусна България.

току-що стигнах до откритието: българите се раждат без съвест и срам ... ще се радвам много,ако видя доказателствата,че не е вярно,но надеждата ми за това е никаква .

А занзибарците се раждат със съвест и срам, нали?;) Що приказваш глупости - всички, без изключение, идваме на този свят по един и същи начин! Развитието ни после е резултат на много фактори - като почнеш от средата, минеш през образованието и стигнеш до личните ти възприятия за добро, зло, срам, морал. И тук вече няма как да мине "откритието" ти за българите като обобщен образ.

хора,които четвърт век толерират подобни всекидневни извращения и гласуват за старите комунически мошеници или съвременни мафиоти не приличат на съвестни хора .а за тези ,които сметнаха,че имаме нужда и от турския дост да говорим ли или да си заровим пак главата в пясъка...по навик ??

къде са??????

помагат на гробарите ,за това са ги наели .

Защото ако има работа този смрад ще я работи....другия път. Пред нашия блок има градинка и 3 кофи за боклук...когато накарам някой смрад, ровещ из кофите да почисте градинката срещу 5 лв, никой не иска......

пробвай поне с 10 ,не е много,за да ти е чиста градинката .

Еми няма работа, като си неграмотен мангал каква работа да има...

тъмнозелените изроди са за избиване!

Частната собстеност е неприкосновена. Домът е неприкосновен. И как? На тия мангали някой казал им е, че домът е непрокосновен? Време е вече за лично оръжие!!!

Като няма работа да го вкарат в панделата и да му осигурят чукане на камъни до живот. Иначе няма спасение от тези полухора.

Наглите мангали пак вилнеят а народа блее,,,,,

Ние затова си избрахме "Борисов 3", за да има голЕм екшън. Нови, по-поносими и "СОЦИАЛНИ" цени на ГАЗА, ТОКА, ВОДАТА...

Баце, ако си приключил с потупванията и попляскванията в Малта, викам да се прибираш насам, барабар с кандидат министрите, че тук кочината те чака - пък и обеща едни неща в този ресор, дето щели да сложат край на тези БЕЗОБРАЗИЯ!!

Да ви е честит Борисов 3.След Боросов 4,5,6 и 7 народа (ако оцелее) може би ще поумнее.

Трябва закон за защита на възрастните хора! И задължителен затвор!

Трябва разрешение за оръжие и право да опушкаш всеки влязъл в имота ти.

виновни са всички корумпирани в Бг и ес .и не се оправдавайте с русия и путин ,те не са отговорни за чуждите простотии !вие, съзнателно и несъзнателно сте сатанински слуги,затова преставам да слушам ревливите ,където и да са те .

Наказанието им трябва да е 88 камшика на голо! P.S. имат право да си изберат камшика/ както е в корана/ !

СМЪРТ ЗА ДЪРЖАВА, КОЯТО ПОЗВОЛЯВА ТАКИВА ГАВРИ С НЕЙНИ ГРАЖДАНИ....

отдавна умря. Тук нещата са като на територии населявани от племена и грабителството си е нормален поминък за голям процент от населението!

sps_hrsf@abv.bg

сигурно сте прав. Тогава, защо искат да сме беззащитни? Как така некой ше те пребива в собствениа ти дом и ти нема да го застреляш, че щели да те съсъд? Държава нема, защо има чадър над престъпниците?

Старците станаха най-лесната плячка за телефонни измамници, биячи и грабители. Що за измет са тези престъпници!

Иска ли питане , МАНГАЛИ

Този упорит българин, от кое време Аз му изпращам "телеграми", SMS-си, а сега се налага и "ПОЩАДЖИИ" да го пощят за пари. Като се върне днес Бай Хуй от Малта и с постановлението #208, ще види дедото и араПски. Ех тъп български народе, не четеш ли "ПРОГРАМАТА СИ ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", от времето на "презрелия социализъм", 1988 г.. Така ще е докато Шефът Ми-Господ българина, НЕ КАЖЕ "БАСТА" и да бастиса душманите на България. To Be Continued.

В Булгаристан явно човешкия живот струва около 50-60 лева. В Северозападен Булгаристан дори и по-малко.

Гледах тази сутрин по БТВ,но след вчерашната ''новина'' от нашето село ...не съм сигурна кое е истина и кое сензация. Вчера щях да се полея с кафето си докато по националната ТВ майка на особено агресивно и не социализирано дете , от което страдат всички занимава цялата страна с чувствата на сина си-побойник. Ами какво причнява той на всички други не се ни чу ни разбра... Не е важна обективността ,важна е сензацията.

толерантност, търпимост. А аз му викам робско послушание. "Ако те ударят по едната страна, обърни се и подай другата". Явно Господ е бил толераст.

Недей да хулиш Господ, ако тези младежи бяха от християнски семейства едва ли щяха да постъпят така.

в този случай е резултат на ПРОФАНИЗАЦИЯТА.

Как не ви е срам, веднага да ги пуснете! Това са ценни гласоподаватели! А пенсионера го оставете да мре, заради такива като него няма пари ни за магистрали, ни за саниране! Че и за полицаите, които са най-много на глава в Европа няма да стигнат!

изпълни ли си гражданския и общесвен дълг ?

МЕДИИТЕ НИ СЕ ГРИЖАТ УСЪРДНО ЗА НАШЕТО ДУШЕВНО ЗДРАВЕ! ТАЗИ НОВИНА НЕ Е НОВИНА,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТЕКСТА : ДВАМАТА ВЛИЗАТ ЕДНА ВЕЧЕР"?!КОЯ ВЕЧЕР?! КОЙ МЕСЕЦ? НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЛОША НОВИНА!

Работата е ясна, още от месец март 1945 година - Алън Дълес-шеф на СIA: "...От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ."

искам да има голямо и РЕЗУЛТАТНО разследване, а не за пукнали наркомани и борчета ! И превенция за да няма повече такива случаи!

Един беше с Курнелия по ТВ, каза че обикаляли да бият нечий дядо!