Руският посланик пожела на Борисов верни съратници

И посланикът на Руската Федерация в България Анатолий Макаров поздрави Бойко Борисов по случай изборната победа на ГЕРБ, съобщиха от партийния пресцентър.

Обратно в новината

Коментари - Руският посланик пожела на Борисов верни съратници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли го е яд този бляд-олик славянин че не българоизменик ще управлява държавата и путеноидите(обединени идиоти) ще трябва да се интегрират като европейци..ха..ха...ха

...и очаквано Пуякът с наду до пръсване, нищо, че няма и един мандат изкаран до края! Ето за това ме е яд, че тя маймуна изобщо не се интересува от нищо друго, освен егото си... Иначе, изобщо няма никакво значение дали той или някой от другите олигофрени настанили се на политическата ни сцена ще вземе властта... Стригането, чалгата, мутрите и простотията винаги ще присъстват в нашето битие и житие и както се казва - отърване няма!

БОЙКО, внимавай с кого ще се обединиш..., с безродните комунистически лакеи на масква ли? Знаещ ли, че ТРИМА комунистически министър председатели на България са били полковници от КГБ? Не е трудно да се досетиш, че руската агентура е проникнала до всички нива на обществото.

Винаги е добре за нашата родина, когато до рамото на българския премиер стои крепкото рамо на руския посланник.

-Бойко,ние с тебе знаем че вие сте "Граждани за евразийско развитие на България",но засега не го казвай на простолюдието - възможно е да ти възложим и четвърти мандат.

Руснака каза Генерале Бойко , не се коалирай със копанарите на червената лъжкиня и калайджиите на винкела и сидеров,защото ние им ядохме папарата от сигански номера- лъжат ,крадат и просят ,без да си плащат!

Какъв генерал, бе, то даже фатмак не става от него, премиер още по-малко :)) Двата му тотално неуспешни мандата дотук го доказаха твърде явно :))

Бий Бойко, бий! Бий ПЕСовете по кухите кратуни! Нека вият на умряло. Това е за доброто на България :)))

32.65% не е цяла България.

Ти ли си "цяла България", бе ОЛИГОФРЕН?!...

Съветите на руския посланник са винаги ползотворни и доброжелателни за благото на България.

Дипломатическият етикет задължава премиери да поздравяват лично премиери, ама Медведев си кара ските и му дреме на щеките за Бойко...

за тва ли баце си премести полюса в другия крачол

Баце няма полюс ...

"Щом Борисов отново ще е премиер,значи пак ще успеем да изпързаляме българите с още няколко милиарда по енергийните проекти.Ако започне да се опъва,ще го сменим с Нинова или Първанов.

Приемете, господин Борисов, уверенията в най-високата ми към Вас почит точно така ако искат да мелим брашно и с тях

на това му се казва - ПРОТОКОЛ.

А компетентни кога?

Г-н Макаров вижте сега.До вчера герберете наричава Волен златен пръст до вчера.Ей какво нещо е историята а след утре трябва да му целуват не само златния пръст а и златния пищов! Както на него тъй и на Каракачанов комитския пищов! Симеонов не го слагам може и картечница да изкара. Та има няколко вариянта ако не искат там да цункат трябва да цункат но на Догат пак пищова но с по късата цев ! А има и друг вариант ако и там не искат трябва да цункат на Нинова наеженото врабче ...та избора си е изцяло на герберите! Ей какво нещо е историята господин посланник ?!

Първите трима по - скоро ще ги купят. Въпрос на пазарлък.

Ха ха шоуто тепърва предстои купувайте пуканките ще се разбере кой на кого ще цунка или кой на кого е платил или кой се е продал.Има поговорка малко не е добра за нас но -Когато трима българи започнат да правят нещо скрито единия от тях е предател !

"Макаров му пожелава крепко здраве, отлично настроение и верни съратници" В дипломацията, винаги се пожелава това което ти липсва...

Вероятно под съратници има предвид трите малки партии, които са на руска хранилка. Голямата каза, че няма да влиза в коалиция с Борисов.

Отсега Бойко да си стяга багажа! С новите цени на тока, водата, парното... от първи април 2017г. Бойко гарантирано няма да завърши и този мандат... Наесен хората ще почнат да събират камъните!

ТОЛКО Е СТРАХЛИВ , ЧЕ НЯМА И ДА ПОЧНЕ ПРЕМИЕРСТВАНЕ

като вдигнат всичко от април и май - нови избори! И така, докато дойде някой като Мей, тръмп или Орбан... А между другото в Румъния откриват 2-ри завод на МЕРцедес... Помислете, тая новина ще я прочетем ли за България???

Румъния не е зависима от от Газпром, разположи части от системата ПРО, съди Лукойл за контрабанда и пране на пари...Такива, като теб, да помислят върху тези факти.

И у нас има 4 американски военни бази, отскоро и ние ще се радваме на липсата на руския газ директно от доставчика...

е невероятен шегаджия, с много фино чувство за хумор, ирония и сарказъм. още ми е пред очите кифлата от БТВ, която се опитва да се прави на журналистка и го питаше някакви въпроси, как този човек през цялото време и показваше каква е кокошка....

А нещо за руския посланик в турция да кажеш?

sonibvc@gmail.com

Предния го застреляха а новият аз поне не знам кой е. Нещо имаш ли да кажеш?

Този се бъзика с него.

ДИР БГ ... ПУСНЕТЕ НЕЩО И ЗА ПОКЛОНЕНИЕТО ПРЕД СТАРШИЯТА .... ТУРЦИ , АРМЕНЦИ , БЪЛГАРИ ШАМПИОНИ - ДО КОВЧЕГА И РЕВАТ КАТО ДЕЦА ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИВАН АБАДЖИЕВ ....

РУСКИЯ ПОСЛАНИК - ЕДИН ЩЕ СИ ОТИДЕ , ДРУГ ЩЕ ДОЙДЕ ... НО ПОВЕЧЕ ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОР КАТО СТАРШИЯТА ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМАМЕ ..

първо го оплюха. сега ще ми реват.

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

Че той, парламента, е пълен със саратници. Всички са деца на една майка - БКП, закърмени с любов и признателност към Русия и СССР.

А ако не са верни, го посъветвал да ги застрелва или арестува.Тавариш Путин така правел и бил доволен

Посланникът тънко го бъзика..., защото алчният Валери Симеонов вече започна с цирковете си...

Валери Симеонов е завършил математическа гимназия и електроинженерство във ВМЕИ-София и завиден професионален стаж.

Ама видял, че в жиците хляб няма, а в политиката са лесните пари.

И? Това е гаранция, за моралните качества на човек ли???? Хахахаха

Че Борисов няма да е премиер , защо го поздравяват

русофобите - пожелавам ви литий.

Мерси подобно.

ако ви трябват още агенти на кгб/фсб ще ви пратим ..

А "поздрави" от Йоца-Амстердама кога?... :::))) А?... :::)))

Съветите на руските посланници винаги са полезни за България. За разлика от хамериканските, които са вредни и разрушителни ...

Ако руснаците наистина мислят като Решетников, то може направо да се сбогуваме с БСП, което лично за мен ще е по-светъл празник от наближаващия Великден.

като за Задунайская губерния.

И КАКВО ОБЩО ИМА ЛИДЕРЪТ НА ПЕС???

И ЕРДОГАН МОЖЕ ДА ГО ПОЗДРАВИ ОФИЦИАЛНО.