Шефът на Amazon стана втори по богатство в света

Основателят и ръководител на компанията за онлайн търговия Амазон (Amazon) Джеф Безос зае второ място в рейтинга на най-богатите хора в света.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Amazon стана втори по богатство в света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ясни са ми тия богаства на хартия. днеска ги има, утре ги няма. те и Енрон бяха голяма работа, и АИГ, и Братлетата Лемън...

Безос е гений! Нито е измислил нещо ново, нито нещо което друг не може да направи. На всичкото отгоре е станала богат от компания която дълго време не правеше пари и до ден днешен трудно и се отдава да отчете добри печалви! Истински гений!!!!

ако си данъчен гений, никога няма да отчетеш приходи, а ще си богат. Но в оня свят това е възможно.

На AWS и е трудно с печалбите, а? По-добре се гръмни, че само хабиш въздух..

sonibvc@gmail.com

Не е хубаво да говориш когато имаш повърхностни познание. Това че ти си програмист и ползаш нещо си от амазон, не те прави вещ. Амазон е глътнал МНОГО повече пари от колкото е върнал. Това че една 1-2г годинка има печалби, далеч не компнесира за милярдите инвестиции през годините които още дълго време няма да се върнат без значение колко е успешен амазон сервисес. Ама е по лесно да си кодираща маймуна от колкото да мислиш защо ;)

Няма да отнесе горе милиардите. Перефразирано от Конфуций - "И най-богатия умира"

ИСТИНСКИ МУ ЗАВИЖДАМ

Честно да си кажа, и аз също :-) Нищо не е открил нито измислил. Но стана богат от компания която е взела повече пари от колкото е спечелила.