Разследват смъртта на бившия шампион в Бургаския затвор

Прокуратурата разследва причините за смъртта на 32-годишния Горан Горанов, който беше открит мъртъв в Бургаския затвор, а роднините твърдят, че е имало инцидент

Обратно в новината

Коментари - Разследват смъртта на бившия шампион в Бургаския затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

az mise struva 4i tuka ima edna svoisdtvenos,no asoziativna ekvivalendtnos sas US-Movie POLED NAT KUKUVI4E GNIZDO, koito goe gledal sas Jack Nicholson.

Госпожо Светла, с тази подредба на изказа, ми се струва, че и Вие сте за ВЪРЗВАНЕ. Ако има някой който да ни пази от такива, че и като теб, дано да си върши работата добре. Защото в противен случай ни е е...а майката

По света в подобни килии има камери за наблюдение.

тоя е крящял до спукване ама в тая държавичка на потомствени изроди жестокоста е ежедневие

за близките е късно да не приемат версията.можело е доста годинки ,преди това ,да се опитат да не приемат версията ,че синчето им е един много добър и обещаващ млад човек,а да се заемат сериозно с възпитанието му.всичко това вече няма значение!!!

Стига сте наричали такъв човек "шампион". Лека му пръст, съболезнования, но това е един престъпник и наркоман. И както написа FL майката, когото и да обвинява за съдбата на детето си - истината е, че възпитанието до голяма степен определя житейския път на човека.

Да умре след такъв ненормален живот, е най-нормалното нещо. Майката обвинява други за съдбата на сина си, Но не вижда ли своя принос за злощастния край на детето си.

Bil e bokvalno obit,nosa mu odtneli zhivotat po nasilsdtven metot.

да си го беше взела у вас,ама ако го срещнеш в тъмното с кръстовете не да врещиш като коза.

Разбирам, че латиницата няма всички български букви и приемам грешки от тоя характер. Ама твойто е шльокавица от класа! Не му трябва на човек много да се заледа, за ра разбере, че си скарана с българския език. Дано не следваш някоя филология да ни мъчиш с бисери. Но ме е страх, че с друга квалификация може да предизвикаш катастрофални последици.

от стотици километри разстояние, че си много проЗта стОдентка. Да не би да щудираш за пошибалка ?

,,бил е боквално обит,носа му одтнели животат по насилсдтвен метот"-браво ма!!!

Foromad bokvalno baka ot draska4i sas safsem sloba kolturna obrazuvatelnos

Който го защитава може ли да обясни шампион по борба в диво състояние как се прибира в килия от надзиратели които нито са бивши нито настоящи шампиони по борба

не ги мисли надзирателите, видели са хиляди изрода, този като гледам така им се е 'опънал' , че умрял чак...

Защо никъде не се казва ,че буйствал чупил и едва са го прибирали в килията.Изкъртил парното да предизвика бягството си като му отворят вратата при инцидента предизвикан от него и набута някой от охраната вътре да се свари той жив.Каквото търсил намерил.

полет над куковиче гнездо

Какъвто и да е бил тоя видно че е убит поръчково от надзирателите

типичен бургаски олигофрен от Славейков, който се тъпче с анаболи, амфети, пико, хранителни добавки, алкохол и каквото има. В един момент компютъра блокира и end of story. Особено ако е ударил някой от надзирателите отново, майката му се е е*ала преди да умре...

големи следствия правят а за убитите по селата възрастни хора нищо не правят! Явно боклуци подкрепят боклуци!

кристал мед. уникален боклук, който буквално пържи мозъчето на потребителите. няма лечение на последствията. ефектът не си струва и пробата. жалко за човекът. загубил е последната си борба, борейки се до край.. би било подобаващо да бъде запомнен като борец а, не като наркоман-престъпник в каквито се превръщат 90% от потребителите на синтетични наркотици.

Чувал бил гласове....Най-вероятно се е отзовал на повикването на нечий глас от отвъдното!

"пера от умрели птици" Тъпо! Но нали трябва да се употребяват стряскащи думи, за да се засили интереса... Ей, драскачи, от къде разбрахте, че са умрели птиците? 'Що направо не написахте "убити" или по-добре "брутално убити птици", че да засилите още повече ефекта на думите в текстовете си?

е да са пера от кокошки, а съвсем друго-пера от розови пеликани, ръйш ли?!

според теб , птизите са живи , откуснал им перата и ги е пуснал ли :).по вероятно е да е била една умряла птиза с откаснати пера. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Озаглавете статията "Разследват смъртта на един гаден и нагъл престъпник"! Да ме прощава Господ, но добре, че е пукнал! сигурен съм, че мнозина тук, а и не само тук ще се радваме ежедневно да четем новини за ликвидирани катили! Амин

А може да е ученик или последовател на Митьо очите.

еми спокоино господ наи вероятно ти прощава хаха. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пешо, проста душичка си. Съжалявам те.

Защо занимавате хората с такъв екземпляр -дето си е получил заслуженото .

за тези дето ги няма или само хубаво или нищо. затова без коментари е по-добре от всичкото дето тук по-горе е изписано.

"Едно сърце и две ръце спряха да бият."

O4itel mo biah,pripodavah mo po balga.izik i litiratura. Sporet tvardenieto na sistra mo-sashto sam i bil pripodavatel, toi beshe obit sas puskaneto na para (140 gradosa).va kiliata odino4ka.

пизда си...!!! Дааа...!!!

Няма нужда от наказания. Човешката злоба и омраза са достатъчно силни,че да причиняват болка и мъка. Завинаги ще си останем с мисленето от робовладелския строй, макар да размятаме мобилни телефони и други джаджи образци на свръхтехнологии.

Тея близки вместо да наведат глава и да са по- ниски от тревата, че този хубостник е наркоман и е направил куп поразии...били несъгласни. Като сте несъгласни ходете се опла4ете на арменския поп....тъкмо сме се оттървали от един боклук да не го хрантутим и него.

Затова ли ви плащаме данъци бре, да ги харчите заради боклуци?

Прибра един изрод, той като е биел и тормозел другите те не са се мъчели, нали? Дано е издъхнал в адски мъки изрода.