Доналд Туск поздрави лично Бойко Борисов за победата

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск поздрави лично председателя на ГЕРБ Бойко Борисов за изборната победа над социалистите в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Туск поздрави лично Бойко Борисов за победата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО Е ПОБЕДИЛ???

Да си го вземат завинаги при тях.

Дир отново ви признавам пак изибихте рибата със снимката на Баце.Тия двамата аха да се прегърнат и да си пуснат език ха ха ха !!!! Ей тъй от европейска толерантност брех мааму !

Орбан му знае бакиите и му гледа сеира .Точно такъв им трябва на европейците, а пък ние пак от страната на булката

Ти какво искаш да кажеш - че Бойко е отишъл да си вземе комисионната ли?

Ам Курнела на сигурно са и отрязали проценти от парите за ,,братският" руски олигархичен клан(бригада) и сега трябва да взима от спестяванията си за таксата на синчето в чужбина!Във фалирала Америка със гмо продукти! А Бойко го хвалят!

И аз си хвала песа като заеме правилна стоика и после ми донеси пъдпъдъка. Даже му давам бонбонче.

Кучетата дето скачат от радост за на комунистите кокала са лапнишараните като тебе другарю!Или товарищ?Бойко означава много Европа и 140паунда на ден за мен и такива като мен!А иначе щеше да бъде фонд Икономика за уж петстотин милиона лева от държавният за млади предприемачи с червени потници и подобни източвания на бюджета!

Сигурно го хвалят за скока на основни цени с 20-30%.

Казал Доналд Туск ... :))

По хубаво да не бяхте писали за тези поздравленията от човек, който е "персона нон грата" за поляците!

"Двамата разговаряха..." На банкянски език сигурно...

Не е ли го погалил по тиквата?

Всички са вперили очи в теб - и наши, и ЕС-овци. Ха да те видим дали ще съответстващ. Няма лабаво, ей, трябва да се действа по мъжки и прозрачно. Не гласувах за теб, но щом са те избрали ти желая да се справиш и всички да сме доволни от работата ти.

О, и Ердоган го е поздравил със СМС - "Машала гяур" ! Нали бяха приятели, а и на по-разбираем език говори ! Б От муждите езици бойко знае само "конграчюлейшънс" !

За да има стабилно правителство трябва да има стабилен премиер. Фурнаджийската лопата Б.М.Борисов не става за тая работа.

май плачете за по-здрава ръка:ще я получите този път:)

От Боко крехкото ли?

Умират, се побарват, и да се прегръщат, Евро-педерасите! Ако е Нинова, само ще кимне!

ква нинова ,кви 5лева бе -тази само на платените " изборни" длъжности в коминтерна може да се класира.

Дори в разглезената Европа са наясно какво бедствие са комунистите и колко пагубна би се оказала една тяхна победа на изборите! Все пак, народа, колкото и замаян да е, не допусна такъв сценарий и взе вярното решение! Повече от ясно е, че Борисов няма алтернатива и докато присъства на политическата сцена, няма да има срещу себе си достоен опонент! На което сме свидетели повече от 8 години!

Доналд Туск поздрави лично Бойко Борисов за победата Значение има , когато избирателят поздрави лично Борисов за добре свършена работа, а не затова , че са го избрали.

ми че избирателя го поздрави,нали затова и другите го поздравяват.

То си е за поздравление!Такава победа не се постига на на всички избори!И аз го поздравлявам!Но,понеже аз не мога,Туск да му помогне да нареди кабинета!

можеш, можеш, има нужда и от крепачи...на манерки

Който и да беше спечелил щеше да бъде поздравен лично. Има си правила на дипломацията.