Прокурори проверяват 3-ма кандидат-депутати заради блокадата

Софийска градска прокуратура започва проверка за престъпление против политическите права на гражданите заради блокадите на границата преди изборите.

Обратно в новината

Коментари - Прокурори проверяват 3-ма кандидат-депутати заради блокадата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАДЯВАМ СЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА УСТАНОВИ ЖЕЛАНИЕТО НА НЯКАКВИ ХОРА ДА ПОСРЕЩАТ РАЗВЪЛНУВАНО СВОИ СЪГРАЖДАНИ,ДЪЛГО ОТСЪСТВАЛИ ОТ РОДИНАТА!!!ТОВА СА ВЪЛНУВАЩИ,ЧОВЕШКИ МОМЕНТИ!!!

не може 2-3 самозвани самонари4ащи се "патриоти" да блокират държавната граница и то по време на избори. да не се допускат граждани да гласуват е все едно да се купуват гласове. да ги съдят по закона за купуване на гласове, макар 4е за пореден път си ли4и, 4е цацаров само от4ита някаква дейност .

безспорен факт е,че е законите в нашата държава не се спазват от самите законотворци, виждам на снимката вляво двама ентусиазирани и под "имунитет",които доказват,че не знаят и не спазват законодателството у нас, днес същите вече са депутати и ще трябва да им вярваме и да се надяваме,че положението в нашата държавичка с такива депутати ще се подобри , определено казвам,че с такива и тези хора няма да видим бял ден,сега е ред на прокуратурата, пожелавам успех...ама надали

Защо не пишат,че сигналът е подаден от "Протестна мрежа"? Госаодин Лилков от "Да България"също се изказа по телевизията в защита на оридите на Ердоган.

Към ЦИНИК: Ти къде видя враговете на народа в тези неграмотни и отрудени хорица които бяха натирени и насила през възродителния процес в Турция. Знаеш ли как се остав дом,огнище и живота там където си се родил. Това ли са народните врагове бе сопол та бутахте бабата и тя се разплака, такива като тези които защитаваш "лидерите" на ОП са по-врагове от изселените български турци, защото с действията си и не подозират какво може да последва от страна на Ердоган...Глупаци като теб са гласували с бюлетината за този идот Сидеров, за изтърсачето Симеонов с налудничаво изражение и за шкембелята нагъл Каракачанов.

Това не са хораа които трябва да са в Парламента, нито Симеонов,нито Сидеров нито Каракачанов. Кои глупендъри гласуваха за тях. Какво стана с тези 10 хиляди гласа на дошлите от Турция, нима направиха нещо за да влязат новоизлюпените ДОСТ в Парламента. Всичко беше показност от страна на Патриотите в кавички, за да хванат балъците с уж патриотичното си поведение и ето че сега редят места по високите постовеи предявяват искания към ГЕРБ. Много глупав народ сме и си патим от това. А дано ги осъдят и махнат от Парламента но май това не може да стане.

Внимавайте ГЕРБ , кабинет шЪ праиМ , иначе нЕма.

от коя дата ще се премахне двойното гражданство стига сме търпяли нахалството та турците

хайде прокуратурата да заведе дела срещу турците които са пътували безплатно защото това е търговия с гласове приемането на подкуп е това

Кръщават "блокадата" "Гражданско неподчинение" или "Протест по гръцки" и са тип-топ. Проблемът е, че "патриотите" много обичат да се пъчат и хвалят, особено пред телевизията и си вкарват автогол.

Патриотични игри (Patriot Games) втори сезон

ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ СА ЕДИНСТВЕНАТА ПРО БЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ,СОРОСИТЕ ДА ВНИМАВАТ ЗАЩОТО СМЕ НА КРАЧКА ДА СЪЗДАДЕМ ПАРАВОЕННА ВЪОРЪЖЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ И ТОГВАЗ ВСИЧКО ЩЕ СТАНЕ ПРО ТУРСКИ прокуратури.

Ясно! КОЙТО ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС, ще подлежи на преследване! Това е посланието на собствената ни държава-мащеха, която за пореден път се крие зад "в името на демокрацията"... Наглото е, че това ни се хвърля в лицето а ние си седим и цъкаме с език... Ето, за това ме е срам, че съм българин... и съм бесен, защото наистина ОТНОВО, "ТУРЧИН МИ ВИЛНЕЕ НАД БАЩИНО ОГНИЩЕ"!!

Защитава националния интерс???? Ти си луд!

Да, по-добре луд българин, отколкото турска подлога, като теб помияр миризлив!

Хайде стига циркове! Нагледахме се, наслушахме се. Шибнете ги тези откачените в затвора та най-накрая да видим, че България е правова държава. Но пък на кой му пука като не е???

"... пребиха възрастен мъж на 88 години, за да вземе последните пари от пенсията му... ", да ни са честити ЕЛЕКТОРАЛНИТЕ ЕДИНИЦИ, от приятелска-ДОСТ Турция. След 2 седмици, падишахът ни СУЛТАН ЩЕ СТАНЕ.

За това, че бившите комунисти не искат да въведат ред в страната е виновна Турция , Ердуган, Европейския съюз, демокрацията, либерализма и САЩ.

Остава само да уточниш КОИ ТОЧНО са тези "откачените", които трябва да бъдат "шибнати в затвора"?... Или просто си караш, така наизуст, като всеки прост папагал?!

Като прост папагал съм. Прочети статията, па може и сам да си отговориш.

ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ЗА ВРЪЗКИТЕ ИМ С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ПРОВЕРКА НА СРЕЩИТЕ ИМ И БАНКОВИ СМЕТКИ!!! ТОВА СА СКРИТИ ЛИМОНКИ НА БИВШЕТО "БАНКЕРЧЕ"!

ГЛЕДАМ-НОВИ ОПОРНИ ТОЧКИ ТУКА?! АБЕ,ИЗРОДИ,ДОРИ И ВИЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ ИСТИНАТА ЩЕ ПОБЕДИ!!! НЕЗАВИСИМО КАКВИ БЕЗУМИЯ ПИШЕТЕ ТУКА,НЯМА ДА СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ДА СЕ ВЪРТИ,А ТЯ СЕ ВЪРТИ НАПРЕД КЪМ НАЦИОНАЛИЗМА!!!

краи на изборниия туризъм

Вече може да се сложи край. Парламента се напълни с единомишленици и предани на Русия и СССР партии. Балансьори не са нужни.

Балансьори..кой тва? :)))

".... служебният премиер Огнян Герджиков също се обяви против действията на националистичните партии и заяви, че заради това веднага е свикал среща с вътрешния министър, шефа на ДАНС и главния прокурор и са взети мерки да бъде осигурен коридор за автобусите." превозващи емигранти от българо-турската към българо-сръбската граница. Гранични войски от гадния социализъм и калпавото царско управление до 09.09.1944г са ликвидирани и охраната на границата ни се осъществява от съюсни войски на НАТО. Хвала на такиве патриотични парламенти!

Валери мазния ,който се правИ на мъж пред една възрастна женица!

Много съм силен с бабите. като братчеда в Берлин с момичетата в метрото. Как здраво я ритна, изкефих се! Симеонов

Нещастен комплексар еви се и гъжа ти си знаеш как

така ще е, докато не се прокара закон, че само лица живели в България поне три от полседните 5 години могат да гласуват за изборите в България

Цигани и турци вредни за България. А с какво се занимаваш исмаиле или работиш като трол.

Не е културно да ме разпитваш като престъпник !!..като прост и неграмотен милиционер!!!!Първо се научи да пишеш грамотно и граматически и лексикално правилно!!!

ЧЕ НЕ СИ ИСМАИЛ! ТИ СИ НАЙ-ОБИКНОВЕН МИЛИЦИОНЕР,НАЙ-ВЕРОЯТНО БИВШ,КОЙТО ЗАРАБОТВА С ДРАЩЕНЕ,ПЛЮЕНЕ И НАРОЧНО РАЗПАЛВАНЕ НА СПОРОВЕ!АЗ ЛИЧНО НЕ ГЛЕДАМ НА ТЕБЕ СЕРИОЗНО,ЗАБАВЛЯВАШ МЕ!

Не ми е работа, ама си пропуснал запетайката пред второто И!

Ясно е , че без Въоръжени сблъсаци нема да стане работата да се оттървеме от Турците

В. Левски:Мечтая за чиста и свята република, в която и българи, и турци, арменци, и гърци ще живеят равни пред законите..."Братство с всекиго, без да гледаме на вяра и народност.Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република"Днешният век е век на свободата.За враговете на демокрацията и републиката - смърт!!!

Шило

А къде са наченките на "чистата и свята Република"? А кумира ти- Местан, с какво допринася за това?

Да си видял Местан на летището да връща български граждани прибиращи се от чужбина?

СПАЗВАТЕ ЛИ ЗАВЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ?! А?! ИСКАМ ДА МИ КАЖЕШ СЛЕДНОТО: "АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ ОТ ТРУЦИЯ"!!!

Абе КАПУТ, още ли си в България бе? Айде напускай

турци е едно, мекеретата на Ердоган нещо различно ;)

Разбрахме че те бива да копираш законите. Винаги ще бъдете нежелани в България .

Не съм сантиментален и не ми пука за твоите чувства ,които влияят лошо на здравето ти!!!

Ако имаме прокуратура, трябва да се повдигнат обвинения на ОП за нарушаване на човешките права......

Шило

Не мисля, че може да се приеме, че има нарушения на политическите права, ама поне една хулигания...

А ако има държава най-накрая трябва да пресече изборния туризъм и изобщо гласуването на български граждани не живеещи в България

отиде мнозинството...

Браво на Герджика за това изказване! Не го долюбвах но ми стана симпатичен смятам че болшинството истински българи са съгласни с казаното.

БЪЛГАРИ,РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА,ЧЕ СПРЯМО ПАТРИОТИТЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ПЛАНОМЕРНИ АКЦИИ!!! ЗАПОЧНА СЕ С ВОЛЕН,ИНСЦЕНИРАХА МУ СЕ НЯКОЛКО ПРОЦЕСА,СЕГА Е РЕД НА ДРУГИТЕ ДВАМА! ВЛАСТТА ТАКА СИ РАЗЧИСТВА ПЪТЯ С ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ!ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРОР!А ВИЕ ГО УЗАКОНИХТЕ,КАТО ГЛАСУВАХТЕ ЗА МУТРИТЕ!!!

Шило

А бе направиха цирк, айде сега! Какво им пречеше да искат промени в ИК и да се забрани на живеещите приемуществено в чужбина да гласуват в България? Имат секции- там да гласуват.

ДРУГО Е ДА ТИ ГО ДАДАТ! НЕ СЕ ПРАВИ НА УДАРЕН! МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ,ЧИЕ БЕШЕ МНОЗИНСТВОТО В ПАРЛАМЕНТА! НЕ СТЕ БЪЛГАРИ,ВИЕ,НЕ СТЕ! ДОРИ ЦИГАНИТЕ СА ПО-ЗАДРУЖНИ И СКАЧАТ ДА СЕ ЗЦАЩИТАВАТ,ДОРИ ДА НЕ СА ПРАВИ!

Горките те(руски патриоти),сега ще се изкарат репресирани :))) Когато през 2018г гласуването стане електронно може да блъскат компютъра не автобусите с възрастни жени....

Герджиков не знае закона кой има право да гласува!!!!! а в закона пише ясно: са навършили 18 години към изборния ден включително; не са поставени под запрещение; не изтърпяват наказание лишаване от свобода. КЪДЕ ПИШЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ?!?!?!

Шило

Исмаиле, аз не искам неграмотен човек да определя бъдещето на детето ми.

КОЛКОТО СИ И ТИ БЪЛГАРИН! ЛИКА-ПРИЛИКА СТЕ СИ!!!

Ти може да не искаш и данъци да плащаш ,но в закона ясно пише!!!!!! Чл. 167. (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г., предишен текст на чл. 167, бр. 75 от 2006 г., изм., бр. 27 от 2009 г., доп., бр. 19 от 2014 г., в сила от 5.03.2014 г., изм., бр. 74 от 2015 г.) Който чрез насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин пречи на някого да осъществи избирателното си право или да бъде избран, или да гласува на референдум или да участва в подписка за произвеждане на референдум, се наказва с лишаване от свобода от една до три години и с глоба от хиляда до десет хиляди лева. (2) (Нова - ДВ, бр. 75 от 2006 г., изм. и доп., бр. 27 от 2009 г., доп., бр. 19 от 2014 г., в сила от 5.03.2014 г., изм., бр. 74 от 2015 г.) Който предложи или даде на другиго имотна облага с цел да го склони да упражни избирателното си право в полза на определен кандидат, политическа партия или коалиция или да гласува на референдум по определен начин, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и с глоба от десет хиляди до двадесет хиляди лева. (3) (Нова - ДВ, бр. 85 от 2007 г., изм. и доп., бр. 27 от 2009 г., изм., бр. 17 от 2013 г., доп., бр. 19 от 2014 г., в сила от 5.03.2014 г., изм., бр. 74 от 2015 г.) Който организира предлагането или даването на другиго на имотна облага с цел да го склони да упражни избирателното си право в полза на определен кандидат, политическа партия или коалиция или да гласува на референдум по определен начин, се наказва с лишаване от свобода от една до седем години и с глоба от десет хиляди до двадесет и пет хиляди лева. (4) (Нова - ДВ, бр. 27 от 2009 г., доп., бр. 19 от 2014 г., в сила от 5.03.2014 г.) Наказанието по ал. 3 се налага и на лице, което предоставя имотната облага на лицата по ал. 2 и 3, за да бъде предложена или дадена на другиго с цел да бъде склонен да упражни избирателното си право в полза на определен кандидат, политическа партия или коалиция или да гласува на референдум по определен начин.

От Европата ли го нагряха? Нали един Пуяк вчера каза: Пор-тести са, а не Блокада!

Ами да пуснат записите от границата и от прокуратирата да видят, как турската циганка, казва в ефир пред камера, че ще гласува два пъти и в България и в Турция! Партия Дост трябва да се закрие!

слугините на дръндарския циганин

Некой се опитва да се разхожда по нервите на Българина. Той ще си изпати здравата

си съдраха задниците само и само да влезнат в парламента. Обедениха се с Волен, с който се плюваха повече от цигани и каруцари. Хора без чест. Лижат това което се плюли - пфу! Блокада на границата от хора които искат да стават депутати. Ами нали в конституцията им даваме права - незаконни работи правят, ама да гласуват за тях.Помияри!

ДА ОТТЪРВЕШ СВЕТА ОТ СЕБЕ СИ?!