Общински шеф и съветничка са жертвите край Шумен

34-годишната жена, която вчера пострада тежко при катастрофата край шуменското село Тервел, е починала в разградската болница снощи, съобщиха от МВР-Шумен.

Обратно в новината

Коментари - Общински шеф и съветничка са жертвите край Шумен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отивали са на сесия на общинския съвет.не ги съдете преди да знаете как стоят нещата

АМИ КОЙТО ПЛЮЕ ПЪТИЩАТА ОТ ТОВА ЗАГИВА

Ако само един месец катаджиите работят за държавата срещу нарушителите, шофьорите ще станат като пружинки. Но не се рарешава защото няма да има пари

Пътувам сравнително често Русе Варна. Подобни ситуации с изпреварване от към страната от която е забранено съм наблюдавал многократно при това не на празен път, а когато както при този случай някой който има право също изпреварва. Това просто е безумие и нахалство без граници. През "мрачните години на тоталитаризма" от Русе до Шумен като правило имаше поне три полицейски патрула. Днес ще е събитие ако видите поне един. При това днес полицията е по многобройна от тогава.

За пореден път пиша. Природните закони за разлика от писаните са неотменими. Много хора си мислят,че като могат да заобиколят писаните могат да го направят и с природните и се стига до предвидими резултати.

То и аз по-долу съм го написал същото, така че съм съгласен с тебе.

Да, ама не винаги. В повечето случаи от т.н. "природни закони" си отиват невинните, а оцеляват боклуците.

Служебния...като опция може и с шофьор.

Колко простотия има! Просто два човешки живота са прекъснати.Това е.

За съжаление институционалните привилегии не дават необосновано предимство и на пътя. Там всички са равни, а неспазването на правилата има реални последици.

Само дето неправилно е изпреварвал микробусът, не служебната кола. Преди да се осе*еш, поне си направи труда да прочетеш статията.

И КОЛАТА и микробусът са изпреварвали неправилно. Ти прочети!

Тези са били от безсмъртните комунисти дето си мислят , че пътя е тяхна собственост.

Двама комунисти по-малко, това е добре, ама има и невинни пострадали. Този инцидент е поредният, при който виновниуят си е мислел: "Щом човешките закони не ме ловят, съм недосегаем."

Те вече са си дали гласа,така или иначе... но не е нормално,невинни да мрат по пътищата,повече,отколкото при бомбандировки в Сирия

Но няма да го дават никога повече!

Да кажем твърдо НЕ на гражданската война по пътищата на България! RoadmadnessBulgaria!

mISHO

То туй добре, ама само с "НЕ" идиотите по пътя не намаляват...

Е твоето вече е върхът на идиотщината. "Да кажем твърдо НЕ". На кого ще го кажеш, бе дебил? Къде ще го кажеш? Какво като го кажеш? Ето такива дебили като теб мрат като лайн.ни мухи по пътищата, щото нямате грам мозък.

на лаинар като тебе то е ясно, щом реагираш така.

Пълен цирк! Веселба и смях! Размазаните кратуни били на общински съветници. Какво ще съветват вулгарята тяхните избрани съветници - ултра дебили? Как да печелят Дарвинови награди -:))))

Хауса по пътищата е невъобразим. Ще запазим челното място по загинали в България. Пълно безхаберие на властта. Първосигнални управници, пъчещи се по цял ден пред средствата за масова информация. КАТ спи или се прави, че не вижда. Началниците в полицията са конюктурни личности. Така, че оправия в тая бърлога България няма.

"Хаус" означава КЪЩА и няма нищо общо с предполагаемото "хаОс", освен уроците по български в училище!

Извини се Стършеле, хайде, извини се, бе!

Да, д-р ХаУс е виновен за всичко. Тиквеник! Не доктор Хаус.

фашизмът ряпа да яде пред това днешното чудо ,при което имаме само права ,без задължения .

От снимката ясно се вижда, че на пътя има три платна - две в едната посока, където изпреварването е позволено и едно в другата посока, отделено от двойно непрекъснаталента. Е как, аджеба, и двамата са изпреварвали неправилно. Изпреварвалия неправилно е един, а дали е шофьора на пежото или на микробуса е работа на полицията да разбере. Защо е необходимо да се пишат свободни съчинения, това, което са написали журналистите, че и двамата са изпреварвали неправилно е неистина. Имайте малко съвест, поне към починалите. А за партийната принадлежност въобще няма какво да говоря. Само ще помоля журналиста, написал това да си помисли ако беше на мястото на жертвите някой негов колега да напише статия с подобен отенък, опитвайки се да вменява вина. Но така или иначе тези хора надали имат съвест, за да мислят за такива неща ...

Писателят е искал да подчертае вселянията по пътищата.

Прав сте за 2+1 платна. Често срещам такова неправилно преминаване в насрещното платно, напр. по пътя Пловдив-Карлово, или край Калофер. Безумна простащина се шири из "европейска" България.

"Не стреляйте по...! Той толкова си може."

платното е едно .тия неща дето са три се казват ленти

Инженерче

Благодаря за уточнението, знам, че е така, но щеше да се получи тафтология с това че лентата е отделена с двойно непрекъсната лента. Така де, смисъла е ясен, да не се задълбаваме в детайлите.

Драги ми прости демократи и вие журналистически подлоги, трябва ли да плачем и за тези смотаняци. Ми той самият Едмонд Ротшилд дето правят "демокрациите" по света т.е. глобализациите и дето беше женен за българка е казал "До 2030 г. такава държава България няма да има". А вие драги ми прости още се борете за "демокрация". Тя земята има нужда от ...... тор от която ще израстнат красиви цветя.

Лечение му е майката. Затова побързай докато има места в Карлуково.

при теб,нали.

Прав си за торта, ама едно нещо не си разбрал. единствено българите е сигурно, че не сме тор. За ротшилд не бих бил толкова сигурен.

Каквото търсили - намерили

Къде му е Парка, и каде е ръгнал, с тази млада, тази не-винна дрогарка? Да предложи, на някоя, дърта, като Мама Цецка, с опит, като секлеЦарка!

Няма загуба. Тъпи, нагли комуняги се изтрепали. Както са шофирали, такива са били и в живота - безпардонни.

пътували са със служебен автомобил.

Сега трябва и да жалим и за загиналите и за автомобила.

Шило

Дир, съзнателно ли сочите партийна принадлежност? Какво значение има от коя партия са пострадалите? Вече и по партиен признак ли ще се определят? Какъв ефект търсите?

Същото е и с цвета на кожата , уж не е от значение , но винаги е определящ фактор . Та така е и с партийната принадлежност , това че си от една или друга партия , говори много за теб .

За повечето партии няма значение, но комунист не е партийна принадлежност, а диагноза за индивида и поведението му.

Абе обикновено виете като развалена уредба когато стане нещо и не кажат дали е мангал, имигрант или мюсюлманин. Та в случая са казали.

Комунист и хрантутник, двама по-малко! Супер!

Шило

Ей заради такова мислене, няма да мръднеш от ниво "бозаджия"

По каква ли спешна работа са бързали застаряващият шеф и 10 години по-младата съветничка?

А на теб това какво ти влиза в работата?

Нищо, просто ми е кеф да си пиша по темата. Такива добри новини ми оправят настроението. Ха-ха-ха-ха-ха-ха....

Вселянията е безгранична и безсмъртна.