Патриотите искали 7 министерства

Преговорите за сформиране на кабинет след предсрочните парламентарни избори започват в петък – 31 март, когато лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се връща от Малта.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите искали 7 министерства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фалшива новина.....

Хубаво ще бъде до Бат Бойко да застане Бат Волен в министерския съвет!Голям кеф ще бъде гледката!

искат 7 да получат поне 1, наи-много едно да имат, и да има коалиция те са малцинство, герб ще командва парада.

Не Знам, какви драсканици пишете метро-модерни младежи с обици на задника, ама на Бат ви Бойка от гроб, бая му тупка сърчицето от Патриотите и май отиваме на нови избори, поради непреодолими различия в програмите.....ех ся ако беха новите десни на Куневица до сега щеше да е готов кабинета, ама пуста му Съдба!

всичките министерства. Бандата сидер-винкел-доносников са супер нагли. Срам за истинския БГ патриотизъм!

дс не лежи ли в основата на атентата на гара буново? както всички десета не лежат ли в основата на всички атентати?

до псевдо-патриотите, които на практика са поредните доносници от дс. имам следния въпрос: като се сдобиете със седемте (библейско число:-)) министерства, какво ще правите с тях? а с тези младежи, които напускат, за да останат в България само електората неграмотен на мерекел -шулц-юнкер "избирателите", новонасадени тук с еврейско-уахабитски пари. "патриотите" не струват дори избора си, като радев.който бил президент. да! но назначен, чрез манипулация. борисов се учи, а на цецка ц. можем да и изпеем:"вий в жертва паднахте"... :-))))

Симеонов, вреден си за ПФ !

няма да коментирам новината, но ще пусна коментар, които е за всички онез, които ще си кажат: "това не се отнася до нас": "Изповедта на 17-годишно момиче: Искам да остана тук, но..." "Добър ден, уважаеми сънародници! Добър ли е? Предполагам сте се наспали добре или може би не чак толкова добре, след като днес е поредният ден, в който се събуждате слепи, глухи и неми за това, което се случва в държавата?! Интересно ми е да разбера, само аз ли виждам какво е положението в нашата родина и ако не, защо тези, които също го виждат, не правят нищо в полза на промяната?"..."Тежи ми най-много, че искам да остана тук. Искам да остарея и да умра в моята родина но тя ме гони. Тя не иска децата си тя не е достойна майка за тях. За нас! Жител съм на една загиваща държава. Приятни сънища, уважаеми сънародници!". нали ще можете да намерите оригинала и без линк...:-)))

Е , дойдохме на думата .

ВЕЧЕ НИ ИЗТРЕЩЯХА С ПОРЕДНИТЕ УВЕЛИЧЕНИЯ!!!ЧЕСТИТО НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ФЕОДАЛА!!!

Цените щяха да се качат независимо от това кой е спечелил! Ако мислиш другояче си идиот.

ДА,ЕНЕРГЕТИКАТА,ЩЕ Е КРАЙЪГЪЛНИЯТ КАМЪК МЕЖДУ ГЕРБ И ПФ!!!ТАМ СА ОСНОВНИТЕ ПРОТИВОРЕЧИЯ!!!

Те ни ги искат в селото, а те питат за поповата къща. Няма да получите 7 министерства.

Влезете ли в колаборация с Борисов-Герб вие Симеонов-Сидеров и Каракачанов сте умрели за нас.

Ники

За "Патриоти" и то големи се представят обаче са борят с голямо настървение за кокала и назначенията на ключови постове и благи службички. Ако добре помня Васил Левски никога не си е представял да се бори за назначение и висок пост.

Патриотите на всяка цена трябва да вземат министерство на образованието и най-накрая в този ресор да започне да се провежда ориентирана към родината ни образователна политика. Децата да милеят за България и да са готови да се борят в нейно име, както и мене са ме възпитавали.

Очаквам и се надявам на добро сътрудничество между Герб и Патриотите. Нали затова ги избрахме.

И 77 да вземат,пак ще свършат като реформаторите.Явно не са чели Атанас Буров-,,Лаком г?з глава затрива"....

Коалиция с БСП е в пъти по-добра и устойчива. Направете я! Коалиция с пишман патриоти, ДПС-та и там други измислени партии ще е пагубна!!!

Официална коалиция с ГЕРБ?!Това е началото на края на ОП!

Скоро ще станат кротки и послушни, ще свършат като реформаторите.

Боко с тези избори си направи управленски мандат за осем години/за сега/като на всеки две години си зима отпуска.Странното е друго ,че неговите избиратели са толкова колкото на предишните избори,аз познавам хора които от одавна не гласуват ,за него.Аз като Българин от турски произход изкам да кажа на всички вас Българи че висе готви асимилация от така наречените български граждани.Мислете с главите си и реагиряйте инаше лошо.Между другото не се считам за предател,защото преди всичко съм българин,не зависимо от произхода ми

защото изборите са на вратата, а след това, я камилата я камиларят.

Т.нар. "патриоти" можеха да спечелят около 15%, ако не бяха лумпенските им прояви на границата. Ипо медиите се пишеше малко повече за хаоса с "бежанците"...

"""""""Патриотите искали 7 министерства"""""".Малко са им , да им дадат 10 или най-добре всичките.В показани кадри ,Валери Симеонов се държеше изключително лумпенско и дегенератско

Нямат хора за всичките, но са нагли да. Аз им предлагам МВР, ама не го искат, искат тези с парите и нищонеправенето.

Правителство няма да има . Ако се състави ще е за кратко. Какво се промени след тези ,,избори"?Само се похарчиха милиони и НИЩО. Даже и по зле.Стана ,,ОРЕЛ,РАК И ЩУКА".Какво ни очаква? Нов заем ,нови ,,избори",нова безизходица.Защо ли? Защото по прост и слабоумен народ от българския няма в Европа.Докато този глупав народ не разбере,че само със сопите може да си извоюва добър живот НЯМА ДА ИМА РАЗВИТИЕ НА СИТУАЦИЯТА.Вижте кои са в парламента во клаве с най елементарния представител от село Банкя.

Милиони, за да докажели ГЕРБ, че народът ги искал.

новото 44 ПРАВИТЕЛСТВО БИ ИЗГЛЕЖДАЛО, ТАКА: Бойко Борисов ще ходи с една боя за обувки, за да лъска всяко народно събиране обувките на Волен Сидеров! Кой е сега златния пръст господин Борисов? Всичко се връща на този свят!

Мисля, че Борисов ще ги озапти, всички са уязвими.

Всичко е фалш. Те дори националисти не са.

Ааатака! Волен министър машалаа.

Външното и Вътрешното са ви напълно достатъчни.Ако ще вършите работа -там е яма голяма. И бъдете сериозни.

Както вървят нещата, може би ще е по добре да ставам догановец

И Волен ли ще се гушне с ББ???Нали го плюеше до вчера.

Това е възможно, след като бойко му целуне първо ръката и следва политиката на Волен, която е да си върнем България на Българите , а не да сме роби на мангалите и Е С иначе НЯМА ДА има кабинет и отиваме на избори, патриотите са безкомпромистни!

ЛУД УМОРА НЕМА.КОГО ПЛАШИТЕ БЕ СМЕШКО,ПРИ НОВИ ИЗБОРИ СТЕ С ОЩЕ ПО-МАЛКО ГЛАСОВЕ И ОТ СЕГА,РБ ЩЕ ВЛЯЗАТ С НАД 10% И ЩЕ ЗАСТАНЕТЕ ДОСТОЙНО В ОПОЗИЦИЯ С ДПС.

викаш безкомпромисни? "патриотите"??! а не помниш ли, когато се скараха симеонов и сидеров, и се разродниниха дори, какви приказки си приказваха и какви клетви се даваха? а сидеров, големият националист и патриот, като на всеки митинг на атака вееше руското знаме, не помниш ли, а после подкрепи правителство с дпс?? явно не помниш! но хората помнят!

На срещата на върха на Е С тук в София след 6 месеца, само си представете: Меркел в средата, а от нейно ляво стои Волен Сидеров, а от нейното дясно стои Президента на Франция, Марин Лио Пен.......Мекел вика за помощ и вдига кръвно, а соросоидите от Герб са в Нокдаун!

браво НА моите Патриоти не 7, а 9 министерства трябва да изискват, иначе Бойко да прави с ДПС-БСП коалиция или да подава пак ОСТАВКА, КЛОУНА.... браво Патриоти, само мачкайте и напред,- на следващи избори искам минимум 18%-22%

Разбира се, че ГЕРБ няма да отстъпят министерствата, през които заграбват най-много милиарди от обществени поръчки - с ресорите Регионално развитие, Околна среда, Транспорт. Съмнявам се, че ще отстъпят и Земеделието - там са приятелчетата им от ТИМ...

Министерство на пенсиите да учредят. Иначе нищо няма да им дадат. Земеделието? Как не.

истриран ) Cтотици изселници от Кърджалийско не могат да се върнат в Бурса, Измир и Истанбул безплатно, защото от партия ДОСТ не са платили за обратните рейсове. Това стана ясно след скандали в офиса на фирма Метро, където се тълпят избиратели, които изпълниха ангажимента си към партия ДОСТ, но бяха зарязани в България. От фирмата ми казват, че вече нямало безплатни автобуси. Трябвало да си искаме парите от ДОСТ и да си купим билет за редовните линии. За да пътуваме за България ни беше обещано да пътуваме безплатно и в двете посоки, а на връщане да си вземе до 20 кг месо, алкохол, цигари. Това беше неписаният ни договор с тази партия. Гарантираха ни, че на границата няма да имаме проблеми. Аз гласувах за ДОСТ, накарах и близките ми да го направят. Къде е моят безплатен билет? Кой ще ми гарантира, че багажът ми няма да бъде пребъркан на граничния пункт Капъ куле?, каза пред link Ахмед Еминов, който по изготвените списъци трябвало пътува във вторник и вече да е пристигнал в Гьорукле, Бурса.

Няма страшно ! Мъжко дупе се лъже по веднъж на ден !

На Бялата Златка да се даде Министерството на Културата.

бг е изправена пред шанса да заработи най - после:)

Министър председател-чичо Митко 1Министър на отбраната-Хубчев Кременлиев Цветанов 2Министър на вътрешните работи Лечков и Балъков 3Минитър на нападението-Стойчков Костадинов и Любо Пенев 4Министър на Пропагандата и агитацията и говорител Наско Сираков.

Е тва е

Така де. Те що са се бъхтали? Сега с 7 министерства ша са бомба. 7 министри и 13 замчета и са готови.

И да искате и да не искате с всеки изминал месец, ще се съобразяват всички с Обединени Патриоти! Господин Борисов, кой е сега златния пръст, след като няма да имаш кабинет за да получиш еврофондовете без съгласието на Господин Сидеров и винаги ще се налага да целувахс ръката на Сидеров за всяко твое действие !

А министерствата са само шест ! Да не би да създават още едно ?

.

те не искат да правят тясна коалиция,дори не искат да чуят за патриотите , те си мечтаят за широка коалиция

Сидеров - министър на образованието. Каракачанов - министър на МВР, все пак ченге е. Тоя третия все не му запомням името - министър на отбраната. Да отбранява оградата с Турция.

За тази им измяна и съглашателство с мутрата, на следващите избори, които са скоро ще имат под 4%.

Те не ги искат в селото, а те питат за поповата къща. Няма за тях министерства.

Вече можем да кажем, че си имаме най-патриотичното НС и ще имаме още по-патриотичен кабинет. Както се казва, навлязоха като вихър, малко, но мощно и от сърце. Представяте ли си Левски да беше оживял и после да иска еди-колко си броя места? Нали? И аз.

Е чакайте първо да ви поканят де , че на практика Борисов има още 4 варианта за съставяне на правителство и без вас!

Коалицията на тези 2 партии с Марешки е задължителна! Пояснявам защо: Борисов и Сидеров имат нужда от хапчета, Марешки има хапчета, значи нещата ще се получат при тях.

ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ПО ЕДИН СЪВСЕМ НЕОЧАКВАН ЗА КУКЛОВОДИТЕ НАЧИН. ДЕТРОНИРАНИ ЩЕ БЪДАТ НЕ САМО АГЕНТИТЕ ИМ , НО Е САМИТЕ КУКЛОВОДИ! ТЕ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ ПРИСЪДИТЕ ИМ СА ПОДПИСАНИ ОТ ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА. МЕРКЕЛ Е ПОСЛЕДНАТА НА КОЯТО МОГАТ ДА РАЗЧИТАТ. САМАТА ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ СПАСЯВА!

...ама надали. България е една плюнка на географската карта и нези, които управляват света, не биха си цапали ръцете и губили времето с нас-българите...

абе тез псевдопатриоти само за коакала мислят

ЗАБРАВИХА ЗА ПЕНСИИ, ЗА МОНОПОЛИ , ЗА ВСИЧКО КОЕТО ОБЕЩАВАХА НА ЕЛЕКТОРАТА СИ. Власчицата стои над всички обещания. На следващите избори ще бъдете разкалани !!