Путин демонстрира руските позиции в Арктика

Руският президент Владимир Путин посети вчера арктическия архипелаг Земя Франц Йосиф, демонстрирайки засилването на руските позиции в региона.

Обратно в новината

Коментари - Путин демонстрира руските позиции в Арктика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Франц Йосиф, открил арктическия архипелаг "Земля Франца Йосифа" е истински руснак! Както и Витус Йонассен Беринг, открил Беринговия пролив!

Една рубла е 3 стотинки.За какви позиции може да говори този нещастник.

Половин лукче "Мента+евкалипт", малко ли е, а ич?

С ДАЛНОВИДНОСТТА НА ПУТИН,РУСИЯ ОТНОВО ЩЕ СТАНЕ ВЕЛИКА!!!

Имало едно време СССР и ...Роналд Рейгън.

Ще ми се да коментирам руската "математика" от последните демонстрации - по официални данни били присъствали "не-повече от около 500 демонстранти" и от тях били арестувани малко повече от 1000????

Белите мечки посрещнаха въодушевено освободителите на Арктика с хляб и сол, размахвайки руски знаменца. После се включиха ентусиазирано в копаенето на основите на руската военна база в Арктика, като обещаха дейно доброволно участие и в полагането на тръбите за нефт и газ. На спонтанно организиран митинг мечките заклеймиха американския империализъм и хомосексуализма в Еврогейския съюз. Вот так, товарищи! Ура! За Родину, за Путина!

Всички източно европейци със славянска култура се оказахме прости, лесни и продажни. Само Русията на Путин одържа фронта и показва характер. Мачкай Вова! Бой по кратуните на англосаксонските мафиоти и технято лицемерие! Ние кат не можем, ти поне ни отсрами!!!

Прав си, само татаро-монголска Русия на Путин Одържа фронта! Засега, щото оттатъка, в Китай съм инсталирал яки ядрени ракети на границата, на 5 минути полет до Москва!

Българите не сме славяни, така че ни е през оная работа.

sonibvc@gmail.com

Тъпо ко*пеле си :-) Казал съм славянска култура а не ДНК. На теб може да ти се иска турска или друга но тя е славянска.

Кво квичите ве соросопитеци, кво не ви харесва? Я напишете в търсачката- Крейг Флинер и прочетете какао казват хората!

А ти напиши в търсачката на Ю Тубата "Вся правда об эрефии", изгледай клипа и после коментирай! Чакам коментара с нетърпение!

Гледах го, доста ме изкефи, щях да се от смях! Няма по-велика страна от Матушка Рассея!

Аууууу гледах но, голямо видов на което могат да се възхицават само палячовци като тебе!хахвха Десетина снимки с явно изразена фотожаба, че чак майчтора на великото видео си е оставил ръцете там. Ти по-добре виж видкото , как "Бургас халяб"карат единовременно хляб и тупове по моргиие и гробищата! Чисто по европейски се е получило! За зимните доставки на хляб с каруците нема да ти напомням ти сам си знаеш къв си мизерник! Щя да забравя, поглкдни също за Ямбол , много щи ти хареса, макар че в повечето градове в БГ е такая, с очите си съм го виждал. В Ямбол бойкотират такса смет заради блок 20

соросоидните келеши пак се разквичаха - зер новината е за Русия.

Русия има непоклатими позиция в Арктика и Антарктика. Руснаците имат постоянно действащи полярни станции от векове. Това никак не е случайно. Свързано е с природни ресурси, стратегически позиции и изследвания на земната кора и ледниците ... Руснаците са далече напред в полярните изследвания пред американци, канадци норвежци ... и другите държави

Съветските позиции - най-непоклатимите позиции на света.

sonibvc@gmail.com

Западните ценности най ценните в света! Кеф ти разбита икономика, кеф ти бежанци, кеф ти слушкане на брюкселските тикви, кеф ти миене на кенефи по Европа за една шепа евро и най вече кеф ти хора като Местан които си развяват байряка открито против България, пазен от евроатлантическите ценности!!!

Държавата на крепостните селяни, ще покорява Арктика и ще има Космически войски....като видиш това малко нещо на снимката, разбираш каква е диагнозата...

Закрепостял е умът ти. Свтът е пълен с продажни глупаци

Хората се грижат за страната си. Чистят територията от боклуци, обществото - от корумпирани въшки, грижат се за защитата си от изперкали "наполеоновци". Всичко си имат и биха могли да минат без всякакви "санкции", нато и прочее изчанчени съюзи.

Това за корумпиранита въшки страшно ме изкефи! Русия ли имаш случайно предвид?

Миналата неделя, само в Москва, 750 чистачи на корумпирани въшки, бяха опандизени от поддръжниците на корумпираните въшки, маскирали се като полиция и ОМОН!

джуджетата че копат за снежанка (меркел) Rammstein - Sonne (Official Video)

Преди години на тези арктически острови имало депо за всякакви отпадъци в метални бъчви. Путин е наредил да бъде разчистено всичко, за да не стане екологическа катастрофа, вчера е дошъл да провери - как стоят нещата? Всяка година на тези острови идват над 1000 човека като туристи, Путин предлага да се направят по-добри условия за идване на повече туристи там. Имайте предвид, че екскурзията до там струва ня7колко хиляди долара.

Само луд боклук може да хвърли 5000 долара, за да си направи кефа да чисти боклуци! Що не публикуват някоя снимка, как група руски милиардери под ръководството на другаря Путин чистят там боклуците?

В Норвегия и Исландия това отдавна е доходен бизнес. Ходят с кораби, чистят и се къпят в Северния ледовит океан.

пълен дебил ми е ясно отдавна. Туристи не чистят, туристи посещават красиви места. Нямаш нито една читава лимка в мозъка си.

Ние сме най-добре ! Не знаем нито какви са нашите интереси ,на къде отиваме и за какво се борим !?? Затова само коментираме другите !?

..танк ?! Увреден си човече...

Напротив. Даже е много трезв.

Тия са като вируси...местят се от място на място докато изконсумират всички полезни изкопаеми ..и за какво ? За да се държи на власт едно Джудже и да строят танкове и самолети...

Радваме факта,че тук тук има интелигентни "агенти" разбиращи и знаещи.............ама,че смешно

Ако ми кажеш поне едно нещо открито от руснак, което е било позитивно за човечеството, би ме оборил. В момента да произвеждат нещо полезно ? Изнася се само оръжие и ресурси...а ресурсите им са по стечение на обстоятелствата.

Руските позиции в Арктика са много здрави. Природните ресурси там са непокътнати и ще се оползотворят в бъдеще. Което е добро за Русия е добро и за България, защото народите на двете страни са братски

Шъ мъ извиниш, ама чукчите и татарите не са ми никакви братя! На тебе може да са!

Хехе! Опазил ме Бог от такова "братство"! Имам си реки, имам си тайга, имам си диаманти, имам си нефт. Даже езика, тюркския, като на прапрапрадедите ти, съм запазил. А ти с какво ще се похвалиш?

Превели сте го от съветски... неграмотно!

Защо да демонстрира позиции-това си е тяхна земя.

Къде да демонстрира позиции на о-в Св. Йоан ли?

Скоро ще го пратят да "демонстрира" на о-в Св. Елена"!

Щото освен да демонстрира, да прави театро и да ръси глупости, нищо друго не е способен да прави!

Яяяя "Крадецът вика - дръжте крадеца!!!" Ти, който е много ограничени постоянно ръсиш тъпни и глупости, отваряш мръсната си уста и обвиняваш в това този, който е уважаван в целия свят.

то на всички е ясно, че всяка земя на тази планета която дотрябва на русские, си е тяхна!

Кой ли един ден ще говори с експертите за голямото прочистване от боклуци и руини, останали от Путиновата ера?

"Една четвърт от неразкритите световни запаси на нефт и газ!" Голям лаф, а къде са останалите 3/4 от неразкритите запаси! Как така ги има, ама не са разкрити и ги няма?

Странно, толкова много тъпанари в този форум! А новината е елементарна- Русия се връща в Арктика. Какво има да се коментира.

Партньори ни трябват, щото нямаме технологии. Но партньори с Русия? Благодаря. Като върнете Крим.

Ще си измислят технологии,ако трябва!

"Същевременно той отбеляза, че "Русия е готова за съвместно усвояване на Арктика с чуждестранни партньори в различни сфери и към широко партньорство с други държави." Типично рекетьорско-колонизаторско. Могат оръжие да дрънкат и да окупирват, ама сами не могат да свършат работата. Ще чакат на частни американски и британски фирми да им добиват залежите, а те да вземат такса "рекет-охрана".

Алоо, Злия, къде си се базирал,бе, ИДИОТ промит?Ти не си само зъл, ти си зъл ИДИОТ.

истината много боли но за зомбита като теб няма спасение......ще си страдате и така ще си заминета,както и гнусния ви строй

трети ден бунтове в париж и трети ден нито ред в дир, що така? не е изгодно за работещите тук протести нали?

Бойки азиатски стойки. Новина за DIR и раша, не за България.

На това му се вика на гол тумбак, чифте пищови. Между другото сегашното поведение на русия много прилича на русия от началото на миналия век. Прочете за апетитите им в в манджурия и кнфликта с япония. Накрая нещата завършиха доста унизително.

нещата около нашите сандажи за нефт и газ Черно море? Има ли,няма ли ?

loyola

Да, ама заинтересованите страни са част от ЕС , който веротно няма да им позволи да усвояват "на корем" природните богатства съвместно с Путин. От друга страна Бритиш Петролиум вече не под тяхната шапка и ще захапе здраво кокала... другите ще гледат жално от страни ...

Хайде, Путин анексира и Арктика, като ги принуди да си направят референдум на който да гласуват под заплахата от руски танкове и оръжия! CNN да направи фотошоп на някой руски танк върху лед и новината е готова!

Който се надява, че Путинска Русия е някаква миролюбива държава, братска и добросъседска Да си отвори очите и да види истината Путинска Русия е СССР-2, Империя на злото-2

Ето на, писал ли ви аз в коментарите си по надолу а, писах ли ви ?Ето идват като гъбки след обилен летен дъжд :)

Бе гей, Русия си знае интереса и го защитава. Това е добре и за България

3евзек

То и за САЩ е добре.

Истинската империя на злото е САЩ!

иска да глътне цялата земя и поредният, който ще получи само 2 метра.

Просто президент на една държава посещава отдалечен район на своята страна.Къде е сензацията? Новината се представя така , все едно Русия светкавично е окупирала Гренландия.

Чакайте включване и на толераст-либералните тролове.Винаги, винаги се включват / като че ли по команда/ под статии за Русия, Путин, и всичко руско пишещо в съответната статия та чайкайте ги.Още ги няма може би вземат сутрешната си доза силен "чай" та да издържат на напрегнатото темпо на деня във форума :))) !!!

Ти като какъв си се включил? Да ни покажеш, че си доста тъп ли? Знаем го.

А ти защо си ми писал коментар за да разберем че си от "умните" ли тия с продълговатите глави ли ? Ей Панкратий тъпо парче си бише и не си мръднал и сантиметър !

Тях ще ги чакаме да се включат, ама ти като какъв си се включил? Като путиноид-русофилистик трол ли? Или като нещо друго? Примерно като обикновен олигофрен:)

Инокентий ето го първия галфон не ми се брои та си брой ти още ще има дозата е взета !

Или още сспат след нощното дежурство по социалните медии

А ОЩЕ ПО-ЛЮБОПИТНО Е ЧЕ ЛУКОЙЛ ПРОДАВА 50% ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ СИ В РУСИЯ НЯМАЛО ДАЛАВЕРА ... АЛИШЕР УСМАНОВ И ТОЙ ВЕЧЕ НЕ СЕ ВОДИ РУСНАК АБРАХАМОВИЧ И ТОЙ ... ОЛИГАРСИТЕ СИ ОТИВАТ ???:)))

Лошо няма, ако е истина. Ама наистина ли го вярваш?

ЛУКОЙЛ КАЗВАТ ЧЕ БИЛИ НЕРЕНТАБИЛНИ :))

Който го може, го може!

- пише умни лакърдии.

КОГАТО В КАЛИНИНГРАД Е 11 СУТРИНТА В КАМЧАТКА Е 8 ВЕЧЕРТА ... ГОЛЯМА Е РУСКАТ ЗЕМЯ... ЗАТОВА МАЛКИ МОЗЪЦИ КАТО МУТРЕНСКИЯ НЕ МОГАТ ДА Я РАЗБЕРАТ :))

Руския БВП е голям като руската земя.

И ВСИЧКИ АКТИВИ СА ИМ ГАРАНТИРАНИ ОТ МБР САТАНА , ЯРС , ТОПОЛ , СИНЕВА :)

Руския БВП е по-малък от този на Южна корея, която пък е по-малка от България.

Чамадан, вокзал. Москва Ама нещо желаещи няма.

ico_all

Теб със сигурност в Москва няма да те пуснат даже на "вокзала" защото си цървул.

"Ген. Леонид Решетников даде ново интервю след обвиненията на Корнелия Нинова, че е лъжец и разкри още за срещата им. Според него ГЕРБ е по-искрена от БСП...", 6 декември 2016, Дир бг.

Бай Иван Пияницов каза,че му дреме за конкуренцията на Решетников.На целия квартал също.Няма политик който не лъже.И то много.

Ех, каква радост, какво възхищение пред "голямата руска земя" :))) Само един много малък и много осакатен мозък може да изпита такъв телешки възторг:))) От дядо ти комунягата ли си го наследил?хахахаха