Турция обяви успешен край на операция ”Ефратски щит” в Сирия

Турският премиер Бинали Йълдъръм обяви вчера края на военната операция "Ефратски щит" на турската армия в съседна Сирия, предадоха Ройтерс, ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Турция обяви успешен край на операция ”Ефратски щит” в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При това положение кюрдите могат да се завърнат по родните си места и да се възползват от Ефратския щит, нали ? :)))) впрочем, колко танка е загубил Ердоган в операцията ?

Да ни е честит новия Ефратски Щит

ДОГОВОРИХА СЕ В АСТАНА С РУСНАЦИТЕ! КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ В ТАЗИ ЗДЕЛКА? КЪДЕ Е ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ ЗА КОЯТО ПРЕТЕНДИРА ЕРДОГАН ЗА МУ БЪДЕ ВЪРНАТА? КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПРОЕКТА "Еврорегион Тракия" КОЙТО БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ И ЕВРОДЕПУТАТИ ПОДПИСАХА? Ще се превърне ли този Еврорегион тракия обхващаш земите на ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ и с административен център ОДРИН в буферна зона контролирана от АНКАРА? ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ЛИ МАКЕДОНИЯ ПО НАЧИНА ПО КОЙТО АМЕРИКАНЦИТЕ Я ОПИСАХА? Тежки въпроси с тежки отговори.

Когато войски навлизат в друга страна неканени от никого това как се нарича ? А къде блее ООН и за какво е тази смешна организация ? По добре да я закриват и без това отдавна се е изчерпала и всеки си прави каквото иска по света, а не само скъпоструващи чиновници да си бъркат по носовете и не само там.

ПРИБИРАТ НАЙ-ВЕРНИТЕ НА СУЛТАНА ОРДИ ДА ПАЗЯТ ИЗБОРНИТЕ УРНИ :)) ... ИМА 2 СЕДМИЦИ ДО ЗАКРИВАНЕТО НА ТУРСКАТА РЕПУБЛИКА:))

Това е да нямаш грам мозък в главата.