Без референдум в жк ”Младост” за застрояването

Няма да има референдум в жк "Младост" за застрояването. Това стана известно днес на съвместно заседание на три от постоянните комисии на СОС.

Обратно в новината

Коментари - Без референдум в жк ”Младост” за застрояването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мафията направи пари и иска да строи. бетон, бетон, бетон.

В София цари тотално общинско скотоумие. При наличие на толкова възможност за разрастване на града на Север, Запад и Изток, каква е тая идея да се презастроява всяка зелена площ или детска площадка

Изборите минаха и пак можем да си въртим далаверките по старому. Това че Младост отдавна е презастроен, мръсен и от канализацията се носи смрад не ни интересува. Ние парите сме си ги взели

Всички от Младост и от София на ПРОТЕСТ!!! Да ги издухаме тези мафиоти от Общината! Приемане на нови ЗУТ и ОУП! Предсрочни избори за кмет на София и общински съветници! Долу мафията от управлението на София!

Всичко, което не изнася на овластените задници (и у нас и в ЕГ съюза) е или "популизъм" или "комунизъм"

ТОВА ИСКАМЕ! БЛОКАЖ НА СТРОИТЕЛСТВОТО В СОФИЯ. РЕФЕРЕНДУМ ДО ДУПКА.

докога ще ни третират като малоумни и неграмотни, шепа новозабогатели кой знае от какво пране на пари инвеститори за които ЗУТ е само вратичка в полето, а не закон. Къде в Младост или в цяла София има 30 % зелени площи, или ще включим Родопите в сметките, в парцела на коя нова сграда в София има наистина 16% зеленина, и той не е заменен с чакъл за паркиране на колите. Идете се разходете в новите квартали на София - само бетон и асфалт, тотална липса на паркинги, тесни улици, по които като паркират нещастниците не намерили паркинг, не могат 2 коли да се разминат. Кой позволява това безумие, елате да видите с каква скорост се застроява парк Въртопа. Срам ме че съм архитект като ходя по софийските квартали. Тук не става дума за партии, а за беззаконие напълно, тотално и поголовно

бе приет "Общ устройствен план на Столична община", който нарушава "Закон за устройство и застрояване на Столична община". По този Закон съществуващи зелени площи е задължително да се актуват като такива, т.е. да са оцветени Зелено в Плана и Общината да поеме грижата за поддръжката им. Общият устройствен план грубо наруши това изискване и съществуващи зелени площи бяха боядисани кафяво, червено и т.н., което позволява строителство. Още тогава съм уведомил кмет борисов, столичен общински съвет, фирмата изпълнител и прокуратурата, че в този си вид ОУП е документ с неистинско съдържание и съставителите и одобрителите му подлежат на санкции съгласно НК. Пазя моите възражения с входящите им номера, като организирах и голямо обсъждане в зала Универсиада с кметицата и гл.архитект на р-н Слатина, на което хиляди хора възразиха на ОУП, но протестите трябва да са масови и ежедневни, за да имат ефект върху мафията.

Иванчевааааа .. даже и на кадиев ще му писне от теб

Само сравнение: Сравнявайки улиците на София с тези на Чик и НЙ не може да не се забележи с колко много прафесори са именувани софийските улици: Проф докт Дръндар Баландар ..... Американска улица не съм срещнал да има проф. Но те са изчислили на колко жители- колко зелена площ се пада- просто число и го спазват. Същото е и за паркингите -обществени и частни- число, бройка. При числата лъжа няма, не е като многото думи. Дрън-дрън и много лъжи. При числата лъжата и измамата се вижда веднага. Затова политицие не оичат числата да говорят. Ако това бъде направени и в София повече няма да има спорове -дали да се строи или не. Който спори след взето решение е нарушител и се прибира от полицията.

Само, че българинът не ще да плаща да паркинги.

София бе изключително чист град, с много зеленина - после дойде демокрадцията и сега е изключително мръсен град. Минавах в Лозенец, до университетските сгради - кал, мръсотия, кучета, разбити и изоставени коли.

Ами тая мръсотия не е паднала от небето. Направили са я такива кто тебе.

А вероятно и като теб.

В този квартал на София са останали някакви Динозаври Комуняги Старци . Там има план да се застроят нови Блокове на по 20 етажа затворен тип и да дават под наем .Това е Бъдещето колкото и местните аборигени да протестират . лошото е че ще им вземат панелските иглута без пари и ще си платят дори за изгонването .

Това плюсче ,дето сам си си го сложил да го наврат там , от където се пръкват такива лайняноусти тъпанари ,като теб и роднините ти.

Всичко, което не изнася на овластените задници (и у нас и в ЕГ съюза) е или "популизъм" или "комунизъм"

Мисля че докато не се продадат всичките апартаменти във вече построените блокове в кв. Младост,разрешения за строежи на нови блокове не трябва да се издават... Те не могат да продадат вече много от нагъчканите в междублоковото пространство нови блокове....

Ти им викаш не застроявайте, тъпи малоумници, всяка зелена площ между блоковете, градинките и площадките, те ти викат в техния психопатско-мафитско-малоумен-крадлив стил, че си бил спирал строежа на метрото.... Кой ги е избирал и назначаевал тия общински съветници по общините???? Разбирате ли, що не им изнасят мажоритарни избори на тия срамни въшки по общините, удобно скрити зад партийните си назначения и паравани

деер

Изборите минаха... почва разплатата с плебса!!!!

150 000 американци изпратиха петиция до Президента да прибере жена си и сина си от НЙ във Вашингтон, за да не се харчи излишна държавна пара за охраната им в Тръмп тауър НЙ, която възлиза на $147 000 на ден.

Пиши минуса на американците, не на мен. Другата софийска глупост са лентите за автобус. Ще стои 1/3 от платното празно, колите ще се тъпчат в другите 2. Това е само тъп софийски продукт, Ако беше добре щеше и в Чик и НЙ да има бус ленти. Там бусовете се движат като всички останали коли, само е забранено на пресечка да завиваш надясно пред него. Аве що нема преводач на БГ да превежда какво вие тоя от минарето пред Халите? може да зове провинцията да намачка софианци и те да не са информирани и да останат изненадани хахаха.

Грешите, много. В НЙ си има обособени ленти за автобусите, и никой не смее да кара в тях. По някои от големите пътища, водещи до Манхатън има ленти за коли с повече от 1/или 2 пътника, т. н. "high occupancy lanes". Някои хитреци си слагат мадуваеми кукли в колите, само за да ги ползват, но ги хващат и става проблем за тях.

София изобщо не е чак толкова застроен град.

Тия политически лайна стъпкаха гласа на над 2 500 000 българи на референдума, иницийран от слави трифонов, та и това в младост е напълно в съответствие с мафиотско-идиотските методи на управление, които ни се налагат вече 27 години. Бъркат им референдумите в гъза, но скоро ше ги разкараме тия общински простаци

И референдума, и слави чалгарски да си ги завреш някъде.....

Айде паднаха цените в в Младост е 30 евро кв/м , Поредното гето !

Виждам те в отсрещният блок. Затвори си вратата на балкона.

Изрод

Вече си назад с 1200 евро за панелната гарсионера !

Властта на Олигархията е несъвместима с директната демокрация. Не може народа да гласува масово за ГЕРБ и БСП и след това да иска референдуми.

Сложих, Ви, плюс за първото изречение ... но не разбирам, за кого трябва да гласува народа ... за да има избор !?!?!?

Горките хорица...В тая помийна смрадлива, вонлива, отровна, сива,, отровна дупка - София не е за живот. С лайняно въже да ме вържат- ще го разкъсам и ще избягам. Там е събрана пасмината, изметта, утайката и калта на калищата- разни мутри- назобани пликове с лайна, на които - трепането е минало, престъпници, сводници, проститутки, травестити, рецидивисти, измамници, джебчии, депутати, министри и разна друга политическа кал, пияници, бездомници, клошари, вехтошари, просяци, бездомници, несретници, алкохолици, наркомани, наркопласьори и всякаква кал и нечистота... Смрад и гняс!

Толкова много глупости си избълвал, че единственото, което се вижда е завистта ти, че не си в София. И най-вече се опитваш да убедиш себе се в това. Мисля, че изобщо не си щастлив там, където живееш, защото човек, който обича родното си място никога бълва такива гадости срещу столицата. Но има много мизерни душици като теб, които толкова са, че най-добре се чувстват в дупката, която обитават.

Много си е прав човека,роден съм в София когато селяци като теб драпахте да станете граждани,е станахте и превърнахте града в клоака

Какво обеща на жителите от Младост,или и ти ще се окажеж лъжкиня,или пък са ти толкова капацитетът.

Прави протест пред общината в понеделник. Ела и ти или си от реститутките?

Стройте и развивайте, ама в северна София. Има софиянци, които никога не са стъпвали в Надежда, Обеля и др. квартали.

Мафията в настъпление срещу хората. Явно трябва да се надигаме в Младост.

Наясно ли си със закона,тъпан?

Спри това безобразие,не може повече между тия панелки да стройш .Софиянски започна ,ти продължи,но няма повече накъде Няма да ни издържът нервите.Стига с тая гавра с хората.Билетчетата увеличихте,парното,водата ,а пенсийте замразени и ощетени .

Трябва градски референдум с който да се забрани строителството в очертанията на околовръстното шосе ! За.раха ни хубавия град алчните "инвеститори" и корумпираните боклуци от общината.

Тия соц панелки, какъв хубав град? Даже старите кооперации в центъра от царско - са си пълно гето!

Я да ви видя. В кой филм имаше жена с три цици? Ако се затруднявате, щ ви дам джокер.

Зов за завръщане.

Правилно!

МиждУзвезни войни :)

d4

не става въпрос за метро или инфраструктура... става въпрос за междублоково пространство, зелени площи, дестки площадки и т.н. от СО да не се правят на ударени с винкел по главите...

Симеоне, НА КОГО СЛУЖИШ?? Колко партийни структури смени, а??? Беше в БСП и се изявяваше като голям "социалист" в нещото R.E.D. После избяга от БСП и стана нещо си там в Движение 21 на Татяна Дончева, след избяга от на Движение 21, покрай които май въобще се озова в общината, ама не напусна поста си! И не само това, ами активно работиш за досъсипването на Младост, а явно и на цяла София! КОй те обзваведе с поста, който заемаш в момента??ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ СИМЕОНЕ!!! ОТВРАТ НАПРАВО!!! Точно ти ли ще говориш за полулизъм??

Този референдум явно не е удобен за някого. И в основата е тариката от Банкя и ли някой от приближените му.

МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА.САМО ПРЕДИЗБОРНО СЕ ПРАВЯТ НА ХОРА,ПОСЛЕ ГИ ДИКТУВА ИНТЕРЕСА. БОЙКООООО И ТУК ЖИВЕЯТ НЕЩО КАТО ХОРА,Е БАНКЯ Е О ПО ХУБАВО,АМА СМЕ МНОГО БЕДНИ.

Един референдум за бутане на панелките трябва и да направят паркове на тяхно място ще е супер

У нас нещо някога ще бъде ли направено както трябва? Винаги личните интереси надделяват над обществените, всеки, докопал се до власт, гледа бързо да се възползва. Писна ми!

Конституция на РБ член 2: (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. Ако може държавните/общинските служители да го дават по-кротко какво има право да пита и иска народа и какво не. От всичките дрънканици разбрах, че може да строят само каквото от общината пожелаят и много се дразнят, когато народът (който им е работодател) им се бърка.

Хората мислеха,че по гадно от комунистите няма,то какво се оказа има,има,тъпърва започва истински реваншизъм.Цената на газа,Фандъкова ще си действа по страрому,пълен хаос:: мърсотия, безконтролно стройтелство,бездомни кучета в изобилие,крадливата топлофикация,некачествени ремонти,дупки също в изобилие. Сега супер презастрояване.Кой сте вие та искате референдум,това да не ви е Европа.Ние се учим от Ердуган

Не разбрах какво общо с безобразията има идеята. Комунист беше прадядо ми, отказал да стане АБПФК, починал с 20 лв. пенсия. Не обърквайте партийните членове, станали такива заради привилегии и постове, с онези, за които идеята е била нещо свято. Те може да са всичко друго, не и комунисти.

Шайката на тиквата в действие. Ама нали си го избрахте.

Живея в Младост от дълги години и виждам как се променя със всеки изминал ден.Блок до блок, а между блоковете още блокове. Това не е нормално строителство.става претрупано и застрояването няма край. обръща се в клетки за зайци, не хора. Грозноооооооооооооо

Строене му е майката. Кой ще живее в издигнатите паметници на архитектурата е без значение.

Грозотията е едно на ум. Интересно ми е, как пожарната може да стигне при нужда, защото ние сме имали такъв проблем, пак поради застрояване и бариери.

Пич искрено те съжалявам, но навсякъде е така. В момента си плащате за това, че имате 5 спирки на метрото. Какво да ти кажа, премести се в квартал без метро или близо до голяма циганска махала и ще ти миряса главата. След 12 години ГЕРБ в София така стоят нещата.

Младост е жестоко презастроен квартал.

"Пиши популизъм и да си ходим..." Тъжно, но заслужено...

Е как в демокрация без референдуми,да не живеем в ердоганова турция или сомалия!

Популистки са предизборните обещания на Герб. Мафиотски са следизборните им действия.

Това, какво искат хората няма значение за властимащите. пък и зависи, какво ще се строи, ако е училище да речем, ок, но ако е кооперацийка на някой богаташ....

За 25 г. десняшко управление на София, градът се превърна в едно от най-големите гета на Европа ! Град на ояли се гешефтари, тарикати с малки челца, червени носове и крушообразна форма или младоци с мюсюлмански брадички и страшно голямо его ! Град осран от кучета, с опикани входове на кооперации, без 100 метра нормален пешеходен тротоар ! Всеки квадратен сантиметър, който по случайност не е още застроен е превърнат в сергия ! Милиони брички са паркирани върху тротоари, тревни площи в центъра на крастовища и улици. Населението е озлобено, болно, сприхаво, очевидно с много проблеми. Всеки сръбски град е по-европейски от София. София - клоаката на Балканите !

Бойко и Фандъчката са десни, колкото Доган е борец за права и свободи.

В студентските ми години София беше друга - може би жителството я пазеше от отрепки. После всичко се юрна натам, защото там са парите. Разликата между столицата и останалата част от страната е огромна. Това не е добре за никой, но на кой му пука. А мафията си върти далаверите по коридорите на 4-5 сгради...

Народе , време е да вземем оръжие в ръка и да ликвидираме таз политико-чиновничешка олигархия

Чай да си допия ракията и нарамвам тенката пушка.

С две думи, хората нямат думата, защото София не е град, а столица; демек не е за хора, а за строежи и автомобили.

Строене му е майката. Кой ще живее в издигнатите паметници на архитектурата е без значение.

да не се блокира "тотално"'строителството, бе Симеончо?В края на краищата в Столична община живеят хората , а не само общинските съветници! И защо да не бъдат питани искат ли да живеят сред бетонни чудовища! За сведение и ОУП-а и градоустройствените планове се изработват от едни хора, които "незнайно как" станаха най-богатите през последните години!

Мафията в действие,ЧОВЕКЪТ НЯМА ДУМАТА,ТОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ ,И ДА СЕ ЗДРАВИСВА ОТ ТЕРАСАТА НА ПАНЕЛКАТА С НОВОПОСТРОЕНИЯ БЛОК,А ОБЕЩАНИЯТА НА ФЛИЗИЬОРКАТА/Т.Е. КАДИЕВ/

ТАКА ЗНАЧИ, може да променяте ОУП няколко пъти, за да се строи на поразия и тровите живота на хората. ОЧАКВАМ ДА СИ ВДИГНЕТЕ НЕБОСТЪРГАЧ И ХИПЕРМАРКЕТ В СПАЛНЯТА ВИ ГАДОВЕ