Германия ”не може да толерира” турски шпионаж

Германия заяви, че "не може да толерира" предполагаем шпионаж от страна на Турция срещу депутат от Бундестага.

Обратно в новината

Коментари - Германия ”не може да толерира” турски шпионаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но американцки може...

А да толерира,като си трае за подслушването на собствения си Канцлер от разузнаването на САЩ може,нали? А знаете ли новната от вчера,че турските служби са засекли телефонен разговор от консулството на САЩ в нощта на преврата с един от главните му организатори ?

Кой е организаторът?

В ГЕРМАНИЯ ИМА 3 МИЛИОНА ТУРЦИ В ИЗБИРТЕЛНА ВЪЗРАСТ .... А ТОВА СА 7-8 % ОТ ВОТА ... И ЗА КОГОТО КАЖЕ ЕРДОГАН - ЗА НЕГО ГЛАСУВАТ ... :)) .. А КОЙТО СИ УРЕДИ ТУРСКИЯ ВОТ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ :))

А както вече видяхме доказан Хамерикански шпионаж толерира без проблеми :) Та май проблема е в това дали е предполагаем шпионажа! Демек ако е доказан прблеми NEIN :)

И кво ще направи великата Германия? Квото направи с подслушването на САЩ ? Ще пплае, па ще млъкне.

Какви са тия членове на БЛАТО дето се шпионират едни други! А Германия може ли да толерира американския шпионаж. Всички знаем че американците шпионират всички, ама не съм чул Германия да се оплаква нещо!

А за САЩ да шпионира германския канцлер може ли? А Израел може ли? Що тогава не се задвижиха немските прокурори............не оправдавам Ердоган ама вие съвсем за балъци ни вземате ...........

другите държяави? Тук става дума за Турция, глупаво турке! И то си е работа само на Германия срещу кой ще прави разследвания и то без да пита българите!

Даа делите какво става в България и по света, паралелите не са сполучливи. Та истината е че не само Мишел е шпионирана а хиляди Германски турци с цел когато отидат в отпуска ще ги арестуват като врагове на Турция. И правината дума не е "не може за толерира", а е подсъдимо чужди агенти да шпионират. И в България да се внимава, сериозно е.

Прочетете това което се случва в Германия и вижте Местан и Ердоган . Няма ли да се САМОСЕЗИРАТЕ .

местан е дост,приятеля на султана,пък той ни бил комшия ,богат и щедър съюзник ,а българите от 21 век трябвало да бъдат най-щастливия народ по тези причини и готови да бранят султана от неговите врагове -кюрдите .

Дреме ми какво е приятел на турски , искам да запазя Държавата ни , заради спомени , История и Бъдеще на Децата ни .

За Германия не зная но я да видим колко евра е налял султана тук и за какво link