Родители осъдиха Фонда за лечение на деца

Фондът за лечение на деца беше осъден от родителите на дете със злокачествено заболяване, заради отказ да се издаде разрешение за лечение в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Родители осъдиха Фонда за лечение на деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм го казвал и ще продължавам да го казвам: Съдете ги! Съдете ги до дупка! Само когато им бръкнем в джобовете, само тогава ще се научат да слушат. Колкото повече им намаляват парите за крадене, пардон "преразпределение", толкова по-внимателни ще стават. Счупила ви се е колата - съдете ги. Ухапало ви е куче - съдете ги. Имате теч - съдете ги. Администрацията ви мотае - съдете ги. Съдете държавата за всичко, което е нейно задължение , но не е направено и ви е увредило. Търсенето на права по съдебен ред е един от устойте на демокрацията. Наред с изборите и протестите. Но затова не се говори, защото изборите са управлявани, а простестите не-разрешени, но съдебните дела няма как да ги забранят. Може да отнеме 3-4 години, но накрая Страстбург ще отсъди вместо тях.

Не мога да чета просто тези ужаси!!! Как изобщо е възможно да се случват такива неща в този фонд?! Тези там изобщо хора ли са?! Едва ли някой се обръща към фонда за лечение на бронхо пневмония!!! Ясно е, че кандидатстващите там имат отчаяна нужда от специализирано лечение, при това БЪРЗА!!!! Необходими са мащабни протести от обществото, не можем да оставим деца да умират заради БЮРОКРАЦИЯ!!!!

Браво на тези родители, че са си потърсили правата!

Тиквата си направи избори за 30 милиона за да си начеше егото,а децата ви да мрат,добре ли сте,мишки

тиквата ви е проблема ....червените уруди искате избори когато ви нарита народа защото вие само от крадене живеете

А любимият му министър- москов, хвърли почти 1 милион от здравната каса на боклука!

Държавата, най-некадърното нещо измислено някога, сега вече убива и деца без проблеми! Всички чиновници от Здравната Каша са за съд и за затвор!

Какво общо има здравната каса бе, абдал?

Горките деца.Въпреки всичкото нещастие,съпътстващо такива случаи,се радвам,че все повече хора си търсят правата.Дано това преобърне системата в бъдеще,така че ако не децата ни,то внуците ни не страдат от липса на компетентност,заинтересованост и най-вече нужната лекарска намеса.

не беше ли вчера,когато казаха,че е изпратено дете за лечение в чужбина,че служебния министър е пописал,нали смениха този фонд и назначиха нови хора

Не само този фонд заслужава това. Цялата държава плаче за съд и смъртна присъда. За жалост адвокат, който да се заеме

предполагам, че детето е циганче, та затова не са разрешили. ако е така, те са просто за убиване.

goose

Първо не е едно дете, днес излезнаха решенията по две от делата срещу фонда (изненадани няма - и двете не са в полза на същия фонд). И не, не беше циганче това със сарком на Юинг, но просто не се вписваше във финансовите приходи на Пилософ ...

goose

p.s. Вместо само да изрежат тумора от костта, заради умишленото бавене на този некадърник Пилософ Емо е с отстранена лопатка на дясната ръка ... Разкошен старт за живота на 5 годишно дете.

Тия си играят на Господ с чуждите сьдби и трагедии.

Бюрократите се потриват,заболяването напредва.

това значи че всички българи сме осъдени да плащаме !.....аз нямам един лев но искам да ме излекуват в клиниката където лекуват Бил Гейтс и държавата да ми плати милиони за това

goose

Ами тогава да ти пожелая лично да разбереш какво е сарком на Юинг и да се надяваш да те излекуват тук ... :-)

ами те и в Израел няма да те излекуват но ще вземат парите

Ама те и ТАМ няма да го излекуват, за съжаление. Да бъдем реалисти, никой не си "играе на Господ", крайно време е вс. да разберат, че има неизлечими болести и обречени хора.

goose

Всъщност протоколите не са подписани, защото половината членове на ОС отказаха да подписват документи с невярно съдържание :-) Даже и сигнал до прокуратурата подадоха, още отлежава при Цацаров и чака удобно политическо време ...