Нено Димов: Изборите върнаха двуполюсния модел

Дир.бг продължава да задава своите въпроси на водещите политолози и анализатори в страната.

Обратно в новината

Коментари - Нено Димов: Изборите върнаха двуполюсния модел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Платено съобщение. Плач за нещо, което го няма - дясно. Дядовците и бабите на тъй наречените "десни" са посрещали в София с цветя и ура първо немците после на 9.ІХ. руснаците. Били са "селски" царедворци, защото още не е имало градски. Та тези , по произход селски тарикати, сега са "градска" десница, наричаща себе си "интелигенция на нацията" или "умни и красиви". Типична подлизурковска прослойка. Те са там където са парите.

Абе тоз човек е математик, физик, а се хванал с алабалистика и общ лаф. В БГ рядко някой учи математика- всички гледат разни хуманитаристики и после нямат работа. И сега казват на младежите учете математика и информатика, че има работни места бол ама пусти мързел... Ще реве , ще се оплаква, социалист ще стане от зор, ама няма да учи математика и физика. Та и тоз човек дава лош пример...

по-голяма мутра от Курнелия има ли? Беше с Костов - разпродадоха най-скъпите ТЕХНОИМПЕКС - който взимаше половината заплати на работещите за долари българи в чужбина в това число и на осъдените на смърт сестри,Техноимпортексспорт, койти се занимаваше с търговия на оръжие и дрога. Защо никой не пита за нея и Костов, как деляха парите.

Изборите приключиха,тролче!По-добре дай акъл на Бойко как да направи кабинет!

Ляво, дясно а на българинът му става все по-тясно.

Вижте биографията на ББ - член на БКП, май му проляга повече у лево.

гласуващи балъци и тарикати, срещу отвратени от лъжи негласуващи.

Не е чудно, че толкова много червени тролове пискат против Димов. Явно им бръкна някъде лошо. Пак Борисов ще управлява без комунисти.

"Смях ме е, смях те е, смях ги е..." - ей такива неграмотни овце ни докараха мутрата за 3-ти път, че се и хвалят с простотията си

Как без комунисти?Та той самият е комунист!

Ей, какъв двуполюсен модел, десните това е Герб, така ли, който е създаден от ДС под прикритие.

ПРАВИТЕЛСТВО НА ПАТРИОТИТЕ ПОДКРЕПЕНО ОТ БСП: - КАРАКАЧАНОВ МИНИСТРЪ ПРЕДСЕДАТЕЛ , ВИОЛЕН И СИМЕОНОВ СИЛОВИТЕ МИНИСТЕРСТВА БСП НЯКОЛКО МИНИСТЪРА , 1 БРОЙКА ЗА МАРЕШКИ .... И ЙОРДАН ЦОНЕВ ОТ ДПС ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЪС ЗАМЕСТНИЦИ ОТ БСП И ПАТРИОТИТЕ ... ВСЕКИ ДОВОЛЕН , МУТРАТА В ПАНДИЗА :))

В 4 сутринта пишеш поредните си глупости. Ти болен ли си?

Господа, забележете, че този човек е изключителен интелекктуал. Отделните му твърдения в тази публикация са не само верни - те о подпомагат осмислянето. Затова заслужават не само внимание, а развитие и гласност за да са ни полезни. Ще Ви помоля - само примерно! да отделите внимание на твърденията му за образователната ни система. Той не го казва, но спомнете си - тя е латинската, по исторически причини внесена отвън, чужда на духа и разума на народа ни и вредна му. Това е показано и доказано от великия ни мислител, писател и като министър на просветата и дъжавник - Иван Вазов. Спомнете си епизодите в "Под игото" със сблъсъка на Огнянов и Кириак Стефчов - Вазов описва тази система и е не напразно срещу й. Тя служи донякъде като конвеер за обучение и създаване на бъдещи слуги и безпрекословни служители в етап на създаване на нация и държава, но изгражда пасивен ум - и тогава, и днес. Тя ни е вече вредна, но нова не сме създали и нямаме. С този пример доказвам, че г-н Нено Димов е сдържан и премерен в изказа си, но твърденията му са с значима културна дълбочина и той подпомага разума ни - без по "латински" да натрапва. Рядко чуваме и виждаме такива хора, гопода. Защо?

ма това лай..нометите спиране немате бре! лайн..ата свършват, вие си метате! някой изобщо направили си трудът да прочете докрая това "интервю"? ми прочетете последният въпрос, и отговорът на въпроса! някой може ли, изобщо въобще да противоречи на кое да е от това що е казал човекот??!!

ОЩЕ ИСУС , МАРКС И ЛЕНИН СА ГО ПРЕДРЕКЛИ ТОЯ МОДЕЛ : - ЧОРБАДЖИИ , БЕЙОВЕ И РАВИНИ (ПОПОВЕ) - СРЕЩУ ... И ЧЕ БЕЗ БОЙ ОТ ЧОРБАДЖИЯТА ХРИСТИЯНИН НЕ СТАВА :))

Алооо, ДИРа! Айде молам те , не ни пробутвай такива простотии! като чувам какви ги ръси тоя неграмотник - и жена му едва ли го понася!

как го чуваш, неща..стнико?? по водопровода ли? щото , ние нормалните хора го прочетохме! или си неграмотен, и караш детето на комшията да го чете и да ти го преразказва?!

Никав анализатор не си ти. АНАЛ и ЗА тор си. Да преведа - дупедавец и миризма. Айде със здраве.

А "Каназизаториите" какви са? Игра на думи по Вашия начин с псевдонима Ви щете ли? Няма да я има от мен - ниска и низка е. Дано да схванете разликата.

Много си прост, Саше. Много.

Истинските националисти гласуваха за БСП на тези избори На следващите ще видим.

по скоро нацисти, а не националисти!

Този Н.Димов не е никакъв анализатор, а е чиста проба платен пропагандист.

.. а бе то и яс сум прост чиляк, ама тоя Нено ли беше съвсем за тъп ли мъ взима .. или той е тъп? ДИРа къде ги намира такива лизатори - чак АНАЛ-ЛИЗАТОР! Евалла!

Господине ми Нено, чета кви ги пишете и се чудя къде да се почеша /в северозапада му викат "къде да се подрапам"/ - отпред или отзад..... Че социалистите са амбреажи си е факт, при Хитлер първите концлагери са били за амбреажи и социалдемократи, т.е. социалисти. Ама ти нали си десен бе чадо? Или не си а само си се наредил някъде на хранилка, дет хранят уж десни? Кво ти е зор на теб за БСП? Анализирай и дай визия на титаните на мисълта с уникални имена Трайчо, Радан и оная кривоустата дето е по баща Щилянова, ...За Меглена Кунева говоря...

Аз

Мъ кък ше е изненадан, бе... Тоа същия неграмотник обясняваше при Коритаров как ма никак не бил изненадан от победата на Тръмп, щото Путин бил капиталист, а капитализъм било всеки сам да получавал плодовете на собствения си труд, което, обаче, е по дефиниция първобитен комунизъм, който комунистите едно време наричаха първобитно-общинен строй.

"голям анализатор","голямо нещо".

който би трябвало да пропагандира малкия и среден бизнес.. Основата но всяка дясна политика.. Но мълчи за информацията от Агенцията по вписванията - през 2016-та са фалирали повече малки и средни фирми от 2008-ма година. За забравилите - спомнете си прикадките на БОКО ПЪРВИ за СВЕТОВНАТА КРИЗА. 2008-ма бе най-"силната" година на световната криза..

Соросоидите обръщат нещата с главата надолу, както винаги! Проблем на БСП/Америка за България не е че са казали нещо против ЕС и за Русия, а че никой не им вярва на лъжите. Особено като се видя как мошеника Радев, който беше избран със същите лъжи, за нула време се обърна на 180 и направи точно обратното на това което говореше. Много ясно че хората няма да вярват на БСП, която ни доведе мошеника Радев!

Що за институт за дясна политика? Що за глупост ? Как е възможно в съвременна България да се обръща внимание , и то на всички медии, на такива хора ,които със своето единствено желание е да раздели българското общество на на леви и десни ,красиви и грозни и т.н. Що за институт? Защо има хора ,които обръщат внимание на тези хора? Българи! Не се поддавайте на тяхната манипулация!

...водещ и мазен аналлизатор, взе да става досадно неприятен....Лайномет приспособленец?

тези десни консерватори в Герб? Шегувате ли се? Ако поради липса на такива между политическите партии спечелили изборите и перспективата да нямаме такива скоро във властта абличате такава дрешка на Герб.....много съжалявам... Вашто излиза ...като няма риба и рака е риба..... Само че не ни карайте да се правим че това е така. Нещата са такива, каквито са...

никога няма да има два полюса в Бг ,защото всички са болни от клептомания ,включително и докторите .баща ми никога не бе крал в живота си и го смятаха за добър и прост...селянин ,а той си бе трудолюбив и с истинско достойнство -човек с морал и принципи ,отхвърлени от демокрацията . мисля ,че имаше истински дясноконсервативни полит.убеждения ,а не фалшиви и мутренски ,за които говори тук професора ,който отлично знае,че бб е издигнат от мафията на монтерей ,където действат със шантажи и цру ,за да извлекат най-голяма полза от тиквите .този номер с нинова щеше да е много труден за тази стабилна мафия ,която унищожи България с помощта на запада и най-вече израелската мафия .

Чужденците имат интерес в България да има такова слабо, некомпетентно, послушно, мутренско управление, ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ ГРАБЯТ СТРАНАТА НИ БЕЗКРАЙ!

От обединението ГЕРБ+БСП нужда имат само кукловодите, за да си запазят статутквото. БСП не е съвременна партия, а ГЕРБ е партия, която лесно печели избори, но лесно и губи властта. При това положение кукловодите са в шах и мат. Това, че изчезваме като нация се вижда с просто око и кукловодите НЯМА КАК да го променят- така че всичко е възможно.

Моделът е еднополюсен - мутренски.

А бе Нено , Бацето продукция на ''Института за дясна политика'' ли е - разправя че бил десен .Това сигурно от технологично допустимия брак ще да е. Всъщност до сега гачели само брак произвеждате.

институт за дясна политика - что такое?! преди десети имаше само леви, а после левите станаа десни

Този Нено кого по-точно представлява, та да и дава акъл? Той е един провален СДС-ар на Костов и трябва да мълчи, а не да ни се прави на умник.

Тоя и още няколкото от '' Института за дясна политика'' са пълни кретени и за това дясното никакво го няма.

Много чудно-г-н Димов се прави на безпристрастен (анал)изатор... Нали и Вие сте един от "строителите" на съвременна България-рупор на дясното;дясна ръка на И.К.,даже май и шеф на СДС/ДСБ??? С г-на Митов сте от едно "котило"... Имате непрекъсната трибуна по няколко медии,борехте се "геройски" за каузите на РБ,ДСБ,и ДБГ на Христо Иванов...Общото май за всички ви е източника на финансиране?Или?Най-песимистичната ми прогноза е,че ще поемете пътя на Е(гати) Михайлов и г-на Боздуган(ова) и ще се гушнете с най-българската и проевропейска партия ДОСТ?"Анадъм му?

А,бе, Димов,какъв ..двуполюсен.. модел?? А другите 3 милиона избиратели на кой полюс ги слагаш?.... Сигурно си се уговорилъже с Пимпирев да ги бутнеш у Антарктида? Да беше питал ..братята американци за. ..Аляска - ще ни излезе по-изгодно/?

От 80 годнини сме в ДС-арския модел! Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

От 16 години сме в блатото с крокодилите, в което ни вкараха крадливите слуги на тъпия цар, КВИ ПОЛЮСИ В БЛАТО БЕ?

Ако разбирам правилно казаното от Димов в края на интервюто - По-малко партии в управлението ще доведат до повече консенсус. Остава обаче отворен въпроса дали този консенсус ще в интерес на гражданите или Олигархията. На България и трябва промяна и нови политици а не консенсус между старите партии от криминалния преход.

Много ми харесва, как вече над 25 години всички българи повтаряме като манна небесна "На България и трябва промяна и нови политици" ... но, никой не се замисля, че няма от къде да дойдат тези нови политици. За съжаление трябва да признаем, че това произвеждаме ... нагли, самовлюбени, безпринципни, неспазващи правилата и мислещи само за себе си индивиди ... ако излезе нещо по-читаво - то още от училище бива смачкано и прогонено по света. Е, от къде да се пръкнат тези новите ... и не са ни виновни: циганите, Путин, НАТО, Сорос, извънземните ... сами сме си виновни, просто българинът явно не е дорасъл да живее в демокрация и гражданско общество, нас по ни блазни ориенталската показност и шуро-баджанашките отношения!

Прав сте. Промяната ще дойде от вън. Прогресивни движения и партии се надигат из цяла Европа. Икономическата криза, конфликта с Русия и миграцията само катализират процеса. Това няма как да подмине българската Олигархия. Въпрос на време е. Колкото и е зле да е материала в България промяна ще има.

БСП ЛЪЖАТ И КРАДАТ, ГЕРБ ЗАМАЗВАТ. ПОСЛЕ СЛЕДВА ОБРАТНОТО! И ТАКА ВЕЧЕ СТО ГОДИНИ.

Чудя им се на онези политолози, които твърдят, че успехът на ГЕРБ е нещо положително. След осем години управление не можаха да преместят страната ни от последното място в ЕС и по доходи сме последни в Европа. За каква победа можем да говорим въобще? Ако се върне същото правителство, това ще е подигравка с народа.

За кабинет Борисов 3 е мнозинството . За пореден път факт не оспорим. Мажоритарно Бойко Борисов е над всички.Факт! Ако има мъничко политически морал и зрялост в избраните240 би било редно да се сформира правителство на малцинството ,за да няма пазарлъци и извиване на ръце и за да има персонална отговорност,Но и Национално отговорна подкрепа от болшинството в парламента за добрите инициативи.

Най-реалистично е да се запази служебното правителство, защото там има министри, много по-добри от предишните. Ако ББ има достойнство, трябва най-сетне да разбере, че не става за премиер. Дано "началниците" в Малта успеят да го убедят.

Проблемът не е, че моделът е двуполюсен, а че е еднопеевски ...

Точно този модел е направил вече държавата ни -еднодневка.

Какво ли би могъл да каже един Костовист ? Защо не каза как Костов расипа България и ликвидира над 3 000 предприятия.Как девалвира лева и 25 000 лв. станаха 25 лв. За да се оправдае Костов започна да манипурипа народа ,че ДС командува България и забрави, че когато имаше ДС, България я наричаха Балкански тигър а сега я наричат Американска изтривалка

СТИГА СТЕ ПРЕДАВАЛИ ИЗЯВЛЕНИЯТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗА ИЗБОРИТЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК.С ТЕЗИ ИЗБОРИ НАРОДА ГИ ИЗХВЪРЛИ ОКОНЧАТЕЛНО ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЧЕНА.ИЗКАЗВАНИЯ НА ЛИЦА В "ДЯСНОТО" ОСОБЕНО КОГАТО ФАМИЛИЯТА ИМ НОСИ ИМЕТО НА РУСКАТА СТОЛИЦА:МОСКОВСКИ БУДИ СМЯХ.ТАКАВА ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ/ ВЕЧЕ Е МИРАЖ И НЕ СЪЩЕСТВУВА.ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ В КАРЛУКОВО!!!СРАМОТА !!!

айде давайте серията ББ-3, щото щело да има и ББ-4 и ББ-5 .... и затова кръчмаро е поръчал нов телевизор повече от метър дълър и нов хладилник на три етажа за бирата!!!

Няма двуполюсен , десните изчезнаха и дим да ги няма за винаги ! Сега е момента и Цецка Цачева да изхвърлим ! Бъркаш Димо не се прави на учен , че от такива учени тъпчем на едно място , или потъваме 27 години , отиди ни младостта в чакане да се оправим !

Братчет не се къхари този народ и държава скоро ще фалира изчезва ние сме си виновни.

ЗЛАТНИО ПРЪСТ НА БОЛЕН! Да ви го припомня с два цитата от близката 2009-та "Благодаря на Волен Сидеров, че само той си изпълнява ангажимента и ни подкрепя", каза премиерът. и "Моята подкрепа към ГЕРБ е категорична", заяви лидерът на Атака Волен Сидеров на петгодишнината от учредяването на партията. Правителството на Боко Първи не разполагаше с мнозинство в парламента ГЕРБ имаше 117 депутати. Така гласуването на народните представители от Атака бе от ключово значение. И С И ТОГАВА ЗЛАТНОТО ПРЪСТЧЕ НА БОЛЕН УЗАКОНИХА СЪС СТАРА ДАТА ПРЕЗ 2010-та ОТКРАДВАНЕТО НА 1,4 МИЛИАРДА ЗДРАВНИ ВНОСКИ НА МАТРЯЛА..

2010-та ОТКРАДВАНЕТО НА 1,4 МИЛИАРДА ЗДРАВНИ ВНОСКИ НА МАТРЯЛА..

Не , пренасочиха ги за кратко към други отрасли и вдигнаха международния финансов рейтинг за разлика от КТБ "проекта"

Нено Димов: Изборите върнаха двуполюсния модел В България от 73 г. има само еднополюсен модел, който само си сменя абревиатурите от 27 г. насам. Така , че да ме извини г-н Димов.

Съгласен съм с г-н Димов! Наистина изборите върнаха ДВУПОЛОВИЯ модел в България ...