Цветанов: В момента коалиция с БСП изглежда нереалистична

Към този момент коалиция с БСП изглежда нереалистична, заяви зам.-пресдедателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: В момента коалиция с БСП изглежда нереалистична | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нормален политически субект, който да се съгласи да се коалира с ГРОБ (вижте тъжната съдба на СДС, ДБГ, ДСБ, АБВ, НПСД, БЗНС). Само ДПС искат, но то е поради едни други причини.

А защо не слагате в сметката и Шестака ?

.. Валерката и той ни в клин ни в ръкав .. акъл дава. ми то от нашта Народна милиция много кадър ислезе - и политици и банкери па и бизнесмени... от милиционер и фатмак всичко става ./.. па този шъ надмине и Лютфито по приказки и мераци.. Аферим :)

а в следващият момент ? Дет се вика за майка България ще спретнете една коалиция.Др.Решетников така иска пък и Дельо Пеевски ще "помага".Цацата ще "пази".Въобще пълен кеф -пленена държава.

Явно вие сте от най отявлените комунисти защото ви личи, че нямате гънки и мозъка ви е като ледена пързалка

кой може да повярва, че общо право на глас имат в България към 6800000 - сигурно с неродените още. Много лъжи, много нещо. Изборите са повече от цирк, те са един трагичен водевил. И всякакви станни птици се вихрят по екраните. И нищо реално и разумно, масова психоза.

Малко не виждам как еничарите и соросоидите ще работят заедно. Вярно, и едните и другите са предатели и правят почти едни и същи предателства, кражби и идиотщини, но с различни цели и за различни господари - едните за Турция, другите за Америка/ЕС! Партия ГЕРБСП си е партия на националните предатели, която включва и едните и другите, но напоследък войната между еничарите и соросоидите много се изостри и не ги виждам в общ кабинет, но пък предателите са способни на всичко, така че, знаеш ли. А що се отнася до Бойко, аз очаквам той да не е премиер вече - той иска да си ходи! Издърпа ГЕРБ напред и сега ще ги остави на автопилот. Очаквам Дончев да е премиера!

НЕГОДНИК....

Стабилност- бля-бла. Каква стабилност може да има за народ, който изчезва като нация с часове? Кукловодите на прехода имат нужда от това обединение на ГЕРБ+БСП, за да могат още мън...ичко да грабят. Но една архаична партия и една популистка партия, която като вземе властта, не знае ккаво да прави с нея - кукловодите са в много лоша позиция. Всичко е възможно вече.

Предлагам на срещата в Малта, в подкрепа на хвалбите на ББ, да бъде представено копие от протокол на изборна комисия, за да видят как се печелят избори. Всички партии чисти, ГЕРБ и БСП задраскани, зацапани и едва ли някой може да каже колко пъти числата са били задрасквани и преправяни. Това е то честно спечелени избори. Чудя се вече дали да гласувам, като и така няма глоба за негласувалите, макар, че уж гласуването било задължително. Всичко е по нашенски.

Лелее, този бегач на 3000 м знае какво значи думата "нереалистично"?

За Нинова беше руснак, като каза, че ГЕРБ са русофили, вече не е. Кога казвате истината?

Като кажете "комунисти", що все забравяте бате си Бойко, бе? Нинова не е членувала в БКП, но той даже си запазил книжката. Аааа! Не пренебрегвайте човека, не е честно!

Споко следващите избори ще ги спечелите още по лесно просто няма да има никой друг в страната освен ГЕРБЕРАСИТЕ. Хората напускат страната доволни от вашето мъдро управление, високи доходи и санирани блокове, а и магистрали на вълни.

Май никой не иска да се коалира с вас, а ? Нищо, имате седмица-две, напънете си и трите мозъчни гънки, все ще измислите нещо. Имате добър екип от професионалисти, жалко, че са само двама - Томислав Дончев и Делян Добрев. Всичко друго е кухо като гъдулка, пък Бойко и Цецо неслучайно са изплували най-отгоре по хранителната верига.

Прав си че са три гънките им но не всички са в мозъка им, едната е на гъза им, другата на устата, а третата от удар с чук по главата, затова са и толкова интелигентни и хубавци.

По какво е специалист един философ, моля? Пък и момчето с поглед на недоспал тийнейджър какво точно полезно за държавата свърши.? Да не забравяме, че преизпълниха само едно условие на ЕК - за зелената енергия, благодарение на което много от тях станаха милионери, ние плащаме задължителните договори, които хитро са сключили с държавата.

Ами мислих, мислих, да се сетя за някой свестен, това измислих :-) Ама на фона на общата тъпота изпъкват, признай.

много сте надути но за колко време сами или с дпс

Де да имаше една партия на базата на Безусловен Базов Доход , че да ги издуха и ГЕРБ и БСП и заедно с патриотите да изведе страната от кризата.

Ееееех как хубаво звучи само - ''ПАТРИОТИТЕ'' , а всъщност Винкела , Каракачанското и Неуравновесеното.

ЕНП избори в ЕВРОПА - няма руска намеса в изборите.. Някой, някъде да говори за руска намеса в Холандия, България.. Дори и РЕШЕТНИКОВИЯ си каза - ГРОБ са русофили, ама - тишина!!!! А като спечели - друг ВОЙ, ВОЙ, ВОЙ до небесата от ЕНП-то..

то има време още. Другата седмица ще стане - нали сте от едно котило, ще се разберете. Широка коалиция - за широк грабеж! А и овцете ще са доволни и ще си мълчат!

минаха изборите и пъпешоглавото човече известно като Цецо Кухото започна да ръси глупости по медиите. Май с началника си Боко Тъпото се съревновават кой ще каже по голяма простотия?

Цветанов е лаик-ентусиаст, който не е учил да бъде политик. За доброто на България най-добре е да се запазят повечето министри на служебното правителство, с премиер човек, който знае чужди езици и може да заема категорична национална позиция. Габровският философ Дончев да отговаря за подготовката на председателството? ГЕРБ са длъжни на признаят, че въпреки успеха да омаят достатъчно хора, нямат капацитет да управляват съвременна държава.

зае... я БСП-то.. Ми ко ша прайм кат УЕСТИГФАУС "ТУ ШИБА, ТУ НЕ ШИБА", го нашиба с фалит.. Кой сега ша строи новио блок у КОЗЛУДУЯ?? Кой ша ни дава нефелно гориво? (За забравилите - БОКО ПЪРВИ подписа такъв договор 2011-та година.) Пък и високио съд в Лондон рапореди - Украйна ТРЯБВА да си плати държавния дълг към Русия от 3 млрд.$. ЩОТО ДОГОВОРИТЕ ТРЯБВАЛО ДА СА СПАЗВАТ.. И там в МАЛТАТА са притеснявай за ПАРИЧНИО ФОНД Долчото да ви разреши поне да с тях да вземете..

В момента не, има пари за разпределяне. Ама за после може - я камилата , я камиларя.

Мисля, че е крайно време, даже много закъсняло, да си изясним едно важно нещо, с което всеки разумен българин, а гражданин от ЕС би се съгласил. През последните дни особено зачестиха изказвания и внушения, че някакви АНОНИМНИ АВТОРИТЕТИ И ФАКТОРИ от ЕС, понеже искали стабилна България, били настоявали за ОФОРМЯНЕ НА ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ЧРЕЗ КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ПЪРВИТЕ ДВЕ ГРУПИ, тоест на ГЕРБ с БСП, защото били категорично против т.н. "патриоти". При целия ми респект към ЕС, но най-вече като идея и не толкова към ръководителите му, и при цялото ми НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ИЗМЕКЯРИТЕ, закичили се с брошката "патриоти", ТОВА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е РАБОТА НА АНОНИМНИ ЛИЦА ОТ ЕС ДА НАРЕЖДАТ КОЙ С КОГО ДА УПРАВЛЯВА И ДА СЕ КОАЛИРА - това по Конституцията на Република България, най-висшият закон на Родината ни е РАБОТА, ПРИВИЛЕГИЯ И ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, и затова СЕ ПРОВЕЖДАТ РЕГУЛЯРНИ ИЗБОРИ, които същият ЕС ЗАЧИТА КАТО РЕДОВНИ, СВОБОДНИ, ДЕМОКРАТИЧНИ И НЕМАНИПУЛИРАНИ, нали така! Но има и още нещо много важно по темата.

За това и не можем да оправим държавата си.На тия скотове въобще не им дреме за нашите проблеми , ами си гледат техните интереси. За това от мен .i. , като от Юнкер сърчице.

Ако посмеят да я реализират, това ще им е следващия повод да се махат предсрочно. Някой да обясни на цц, че вота не беше за бб и за него, а против кн.

Вотът беше на изтръпналата за работните си места държавна администрация и семействата им. Следващият път и това няма да помогне.

ХАХА,ЧЕ С ВОТА НА "МАЛОГРАМОТНИТЕ" И ПЕНСИИТЕ ДРУГИЯ ПЪТ ВЪОБЩЕ НЯМА " ВАС" ДА ВИ ИМА...

И защо като излиза,че гласувалите искат герб и бсп? И двете партии са евроатлантически, почти разлики не виждам.

тук малко помощ за сложните решения - "съединението прави силата", а "в началото е словото"! ето как се постига и резултат от това: вие уважаеми и неуважаеми съОборници в и около нс, както и всичките 1500 съветника, сте толкова прости, че не успявате да кажете две смислени и свързани изречения. като начало и до колкото можете, помислете си по темата, Заедно! и понеже, а и за съжаление липсва всяко съмнение в качеството на "мисълта" ви, пробвайте да запаметите факта, че реалната мисъл винаги е свободна от емоционални ангажименти! тази е и основната разлика между човекът и първичните му видове, които предствлявате във всеки един смисъл. съответно, не се притеснявайте за времето, може само да престанете да го прахосвате.

правителство на бсп е възможно с дпс и Воля. Ако вместо дпс се коалират с патриотите, такова правителство ще бъде трън в очите на страните от Европа. Социалисти (бивши комунисти) + националисти е идеалния вариант за Путин, но не и за цивилизования свят. Идеален вариант е също както за Северна Корея така и за Корнелия Нинова.

Точно така ще стане накрая БСП и ОП и ВОлята и ще се бетонират голяма веселба...

Корнелия каза още на другия ден, как Цецо ухото е пропуснал , че е казала НЕ !

Идва, идва вече края на сапунката и за жалост, както всички предвиждаха, най на края младите ще се вземат :))))

нереалистична но не и невъзможна за власт и пари не само държавата а и маика си сте готови да я пратите на магистралата особено хиените така наречени патриоти което означава боклуци и предатели готови и с дявола да се съузат за власт и пари но къде изчезна мишока Cидеров

Забрави за думи на Бойко, като госпожа лъжа. Това не е ли обида? Както и други клевети, като към Елена Йончева. Да не се правят на невинни, че Бойко има "голяма уста" и прави редовно изхвърляния. Нинова обаче, няма защо да говори за опит за създаване на правителство. Не е възможно БСП да събере коалиция от над 120 депутати. Трябва да е с ОП и ДПС едновременно, а това е самоубийствено. Има някаква логика на голяма коалиция, но тук конфронтацията е голяма. Реална коалиция е ГЕРБ+ОП+-Воля. Не се ли разбере ГЕРБ с ОП, следват нови избори, а честно казано такива не са сигурно изгодни нито за ГЕРБ, нито за ОП. Би станало по-сложно.

Висшестоящи фигури в Берлин и Брюксел са сондирали мнения в ГЕРБ и БСП за сформиране на голяма коалиция между двете основни партии у нас. Целта е да бъде съставено стабилно правителство предвид предстоящото председателство на България на Съвета на ЕС. Но най-вече да се избегне участие в бъдещ кабинет на Обединените патриоти, тъй като традиционните управляващи партии в ЕС ЕНП и ПЕС, са срещу националистическите формации, твърди Труд. Запознати припомниха, че сега коментираната формула за съставяне на правителство бе лансирана у нас отново от сърцето на Европа през 2014 година. И е добре позната в Германия, където дясната партия на канцлера Ангела Меркел управлява със социалдемократите на Мартин Шулц. Още веднъж потвърждаваме нашата позиция, че ако бъдем поканени за участие в правителството, няма да се включим в голяма коалиция ГЕРБ БСП, заяви още в началото на първата пресконференция след изборите вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова. И подчерта: В този момент и за нас е много важно председателството на България на Съвета на ЕС, сигурността по границите, вътрешната сигурност, но между нашата и тяхната платформа за управление има огромни различия. В политиката трябва да има и принципи, отсече лидерът на БСП. Абсурд!, коментираха неофициално функционери от ГЕРБ. И двете партии категорично отрекоха да има вмешателство в решенията им за от страна на ЕНП или ПЕС. От ГЕРБ започват официалните преговори за съставяне на кабинет след четвъртък, тъй като лидерът на партията Бойко Борисов води делегация на конгреса на ЕНП в Малта. Нинова нарече абсолютно неприемливо поведението на лидери на ОП на границата в деня за размисъл.

Нинова има по един среден пръст на всяка ръка.Да ги използува.

Руснаците не показват среден пръст, а палец между пръстите ;) Тъй че Нинова има 4 пръста общо, без да броим и другата опция с удара на китката в свивката на лакътя да покаже отношението си.

Цветанов: В момента коалиция с БСП изглежда нереалистична Най-реалистично е едни нови избори.

И на нови избори да отидем - с какво резултатът ще е различен.. И мажоритарни да са - пак същото. Да не говорим, че партиите току-що се изтръскаха стабилно и едва ли са съгласни да повторят, преди малко обществени поръчка да са им минали през касичките.

ей дира! като е в малта, що сте типосали това кадро, та си помислих че народните избраници са започнали работа на полза роду?!

ДА Е ЧЕСТИТО(НА ВСИЧКИ СВОБОДОЛЮБИВИ ДЕМОКРАТИ) ДВОЙНАТА И ШИРОКА КОАЛИЦИЯ НА ГЕРБ И КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП И ДРУГАРКАТА КУРНЕЛИЯ!

единственото вярно "Трябва да спрем да робуваме на личностите". за съжаление са празни думи с цел да подсилят лъжата. не може да "трябва", а даже и да не пробваш да мислиш по темата...

Висшестоящи фигури в Берлин А, БЕ МОМЧЕ ТОВА Е ЗАПОВЕД ОТ Е С, А ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ БОРИСОВ МУ ОМЕКВАТ КОЛЕНАТА ТАМ?

ГОРЧИВО, ГОРЧИВО искаме си КУРнелия искаме сватба :)

А така, на почивка в Малта )))

Отива да се допитва до ЕНП, да им кажат с кой да се коалират.

А в момента- да, но след време: и защо да не е реалистична? НДСВ се коалира с БСП някога и Боката не от НДСВ. Пък и финансите и икономиката е редно да се коалират и вкупом по-лесно ще се изритат.

След като ти звънне Меркел по телефункена, ще стане РЕАЛИСТИЧНА.