ЕС ”ще действа като едно” при преговорите за Брекзит

ЕС „ще действа като едно“ и ще защитава интересите си при преговорите с Великобритания по условията на Брекзит, гласи позиция на 27-те държави в общността.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ”ще действа като едно” при преговорите за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа, знаем от наш опит, че "като едно" не е едно и обикновено е тъпо. По-добре би било да е с взаимно уважение и разумно. Не" като", а наистина. Но по наш опит и по чужд - едва ли ще е ...

Не мога да повярвам колко ксенофоби и расисти има в "демократичния" ЕС. Къде отиде солидарността и хуманизма? Вчера в Европарламента някой си Манфред Вебер стискал юмручета и директно заплашвал "Скъпо ще си платят британците за тази авантюра". Тролчетата тука също само плюят и злорадстват.

Не се кахърете за Велика Британия ами стягайте коланите, че 2020'та иде. Може да е бавно но иде със сигурност....

ЕС и НАТО са създадени от САЩ за по-лесен контрол на Европа. Поради тази причина икономически съюз за стомана се превърна в политически, който противоречи на основните икономически закони

Британия не въведе въобще еврото, това говори ли нещо на нашите политици? ЕС губи огромни пазари, Австралия, Н.Зеландия, Канада и примерно пазарите на бившите британски колонии като Индия например. Така, че Европа се превръща в доста затворен пазар. САЩ също пазят пазарите си. Вероятно Британия ще влезе в НАФТА на местото на Мексико и печалбите и ще се увеличат в пъти.Европа ще бъде принудена да свали санкциите срещу Русия именно порда тези причини

''Велика'' Британия'' състояща се от ...Англия и Уелс... без Шотландия и Сев Ирландия без европейско финансово сити без Японски и Китайски и Корейски капитали и икономика. Ай честито на булката беглец.

НароденСъд 2

Пра-пра-внуците ти дори няма да са живи, за да видят как Шотландия и Сев. Ирландия ще са все още част от Кралството. А фондовете за България затварят кепенците след 2020-та и тогава коя гора ще хващате, не знам... :))

Ингилизите повлякоха крак, гейсъюзът е тотален брак и само пълен глупак, може да си мисли пак, че от задънения сокак, Брюксел ще излезе, няма как!

Показателно е че не ЕС ,а именно англетата са тези които драпат за уговорки и договорки. Това е достатъчно да се разбере кой от кого зависи. Аре шута и вън от чадъра.

" Британия вече ще отговаря за бюджета с, за своите граници и за своя народ "

...ЕС ще действа като едно при преговорите за Брекзит... --- и балканските народи ще действат като едно за да изхвърлят европата отвъд 13-тия меридиан и още по-добре .... далече-далече в атлантика!!!

Колкото и да е неприятно това напускане, ЕС трябва да продължи, но да се реформира. Трябва да е по-единен и да има цялостни интереси и стремеж към просперитет. Неизбежно е и да се въведе някакво частично планово развитие, както и мощни данъчни механизми и различни преференции за държави като България. Един истински съюз не трябва да има различни скорости и такива големи разлики в стандарта. Конкуренцията трябва да е навън от съюза. Трябва да има и Европейска армия, полиция и защита на външните граници!

Интересното сега е кой ще е следващият, Италия, Франция...??? Всъщност няма значение, важното е, че процесът на разпад на ЕС вече тече!

Няколко хиляди трябва да напуснат Британия

Ей, разгеле! Значи, имало отърване от тоя евросъюз.

Немислимото вече е ФАКТ! Започва разпадът на ЕС!

Дъщеря ми е там и сега треперя за нея. Още като беше студентка й казвах Ожени се, за да си уредиш живота, но тя казваше Не, сега трябва да уча и да си търся работа. Е хубаво, намери си работа, а сега ако я изгонят?

Стефке все за файда мислиш и брак по сметка. Няма да ги изгонят, договориха са че тези дето са с документи няма да ги пипат. С какво ще си уреди живота с англичанина, там делят сметките наполовина и на това отгоре ще му бърше пияния драйфан задник през ден.

Шило

Според мен няма да изгонят тези, които работят " на светло" във Великобритания. Самите британци нямат интерес, защото не се касае само за българи. Много хора от ЕС работят в британски компании, заемат отговорни позиции, други работят в домакинствата им. тези хора са заели своето място, вършат работа, от която британците имат интерес, плащат си данъците, осигуровките. Ако ги "изгонят", не вярвам да настане апокалипсис, но ще имат сериозни затруднения. Така че, гледайте ведро. И да вярваме, че нещата в България ще потвърган по начин, при който да не се налага децата ни да бягат

Може и по-зле да бъде. Вашата пак е свободна и не е късно да си намери някой, все пак след две години ще е брекзита. А моята там, на Манчестър, се сгоди с българин, и то от Пловдив. За нея няма шанс вече, ще вдигат сватба на есента.

Точно така, и аз това казвам на моята щерка - да бъде умна. Тя обаче е в Дъблин. От две години е там намери си работа в едно много хубаво барче, но не си гледа интереса. Хем е непрекъснато пред погледите на мъжете... Дано се вразуми.

Не и трябва Ирландец, вече 4 години съм в тази страна, повечето от местните за нищо не стават, толкова двулични и мързеливи хора не съм виждал. Половината което изкарвам са данъци а наема е 1600 евро за нищо и никакъв апартамент. Не ги мисля като излязат Анличаните и обмитят всичко което достига до тук, до десет години и те са пътници.

И оженените не получават веднага гражданство. Една италианка от 13 години женена и е с 2 деца, няма гражданството!

Кажи на щерката Стефке да се върти покрай принц Хари, там ще е най-голяма ползата.

Я да видим: "...амбициозно търговско споразумение с ЕС и призовава за "специално партньорство" между Лондон и Брюксел..." Е ми американците ще им дадат калъпа на ТТИП, вече имаме с Канада и СЕТА, няма да има нужда от кой знае какви измисляния на топлата вода.

Късно е, няма обратен път назад. Късно е, всеки живее в собствен свят . Късно е, наша несбъдната мечта, невъзможена се оказа евродружбата.

Другари прости демократи, преди да тълкувате брекзита запознайте се с европейските войни и мръсните игри на финансовия магнат Ротшилд и неговата банка "банк ъф ингланд", роднинските му връзки с Хитлер, еврейчето Лео Троцки и наш Кръстьо Раковски и Георги Сава Раковски и приятелчето му Васил Левски и стигнете до Баташкото клане осъществено от така наречения башибозук а не редовната турска армия. Запознайте се и с тайните протоколи на Ашер Гинсберг или Цион дето е роден в Киевска губерния и първият им конгрес е в Базел, Швейцария. Запознайте се с повишеното присъствие на натовски бойни кораби в Черно море. ....... Нещо май ще става под демократичносиньото наше небе. Как мислите, брекзита дали не е бил включе и той в сценария.

По обкъркан коментар от този, не виждам тук.

това е по сложно от продаването на гласове а :)))

Лондон и Брюксел ще се до говорят, а София както винаги ще изпълнява нарежданията на големите началници. Такая е било, такая и ще бъде!

Важното е да не сме зависими и ограбвани от късия.

Явно ти си любител на дългия}:-))) От клошар няма какво да се граби!

Ще действат като едно. Че то и сега сме едно ама ние сме последната дупка на кавала. Знаем им на тези бюрократи как ще сме едно. Както брата като разделял ябълката и казал че ще дели по братски, малкия брат проплакал, бате, нека този път делим по равно. Та и в ЕС е така. Големи и малки.

"Цивилизован Развод"!!!!!!! Питайте адвокатите, има ли подобна дефиниция!

Един от най добрите адвокати по бракоразводни дела е бат Петьо бившия ни президент та него питайте :-)

Колко бързо се върти светът. Само преди 27 години България пееше "Развод ми дай" а днес се "развежда" Великобритания.

Мита на английските стоки, също така и визи за ингилизите.

Англичаните показаха правилната посока за спасение - изход от ЕС! Нали не ги мислите за тъпи? Все пак Англия е световна сила и определя част от правилата на играта по целия свят! ;)

Хубаво да прочетеш каква е икономиката на UK преди да влезе в ЕС и след това. Била е велика сила....

Даже индустриалната революция е тръгнала от там.... ама сега на всеки англичанин мечтата е да кара Германска кола

Що за наглост е още преди да си излязъл и да искаш преференциални правила за търговия. След като напускат би следвало да са си направили сметката. Аман от нагли и пресметливи англичани... само наглост и все едно само те са хитрите. Ами след като са много хитри да се оправят сами.... да видим кой ще им върши мръсната работа на дъртите англичани???

До някоя година, Англия ще пълзи и се моли на ЕС. Така се моли Раша и стои на колене, откакто и се разпадна творението СССР и няма кой да я храни. Същото очаква и рижавите

За сега ти, и такива като тебе сте на колене у англииската ягодна нива, и пълзите из калта!мбухахаха

Марш на самовлюбените,примитивни,нагли,грозни ингилизи! Никакви отстъпки!

Не забравяѝ че тези "примитивни ингилизи" са 4та икономика в света и далеч, далеч пред нас. Не осведомени коментари като твоите просто показват кои са "примитивните, нагли и грозни..." изказвачи.

Едва ли някой мисли, че условията на СТО са по-добри от тия условия които имаше Великобритания преди това... Иначе за какво се бутат за ЕС?

Да се махат. Въобще не са ми притрябвали.

Сякаш пък ти си притрябвал на някого.

Ми не е хубаво т'ва за нас, защото сега пак ще затоплят отношенията със стария си съюзник османската империя, а ния от тази плитическа линия само сме патили.

Тереза Мей не е Маргарет Тачър.

- За Амазон ЮК. + За Амазон ДЕ.