Тереза Мей: Няма връщане назад

Британският премиер Тереза Мей информира британските депутати, че е задействан член 50 от Лисабонския договор за напускане на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей: Няма връщане назад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англичаните определено подписаха смърния акт на ЕС!

Англичаните започват все повече да ми харесват!

gonzales

правилно решение от нейна страна. не им трябва и да помирисват Европата. ядене , пиене и икономика винаги ще има. така , че там ще си сътрудничат без проблем. и преди ЕС това се е правило. без него - също. дано и ние ги последваме. преди години , преди да влезнем в това свърталище ние бяхме на висока позиция по икономика , стопанство. след като влезнахме в месомелачката вече сме на последно място почти по всичко.

Аз съм проз. Ти как се предстявяш Ангия със 131 хиляди квадратни км, какво прави с 50 000 000 жители. Злато или диамантии ще акат?????

maloryx@usa.com

Ха ха ха, Великобритания е третия по големина износител на злато в света: $38.5 милиарда за 2015

Шотландия е новия ДОНБАС

Великобритания няколко века е била колониална държава но бързо се усетиха че ролята на колония не е по вкуса им. А България традиционно е робска държава и ролята ни на бели роби никого не впечатлява.

Днес британците направихме първата крачка към светлината в краят на тунела... :)))

Но изобщо не ЗАБЕЛЯЗАХТЕ, че това са фаровете на влака, а не изходът от тунела...

Тереза Мей: Няма връщане назад Ако така и кажат и шотландците, не знам какъв ще го дъвче Тереза тогава.

Поживьом - увидим. Скромните ми познания по история ме карат да си мисля че Англия откакто се помни не го "дъвче" а останалите около нея и го "дъвчат"!

Nqkoj si

"Задействан е член 50, както поиска британският народ..." Откривате ли разлики между британските политици и нашите???

Реших да прочета "мъдростите" от този форум. И на какво се натъквам... парадокс:) Великобритания, люлката на капитализма, монархия и зла империя, станала любима на червените комети, защото напуснала загниващия ЕС. Ей така, защото го напуснала. Виждам и друг парадокс. Малка група грамотни българи се опитват да убедят неграмотните (в буквалния смисъл), лишени по природа от възможността да мислят логично, привърженици на пролетариата, че за България е по-добре да напусне ЕС. Не е парадокс че успяват да надделеят. Не е тайна, че по тези земи неграмотните, мързеливите, нахалните и тъпите, са далеч по-многобройни от интелигентните люде. Няма да открия топлата вода ако кажа, че комунизмът дава възможност точно та тези хайлази да стъпят на главите на малката група изчезващи хора, които могат да направят нещо за тази държава. Разбирам ги! Това им е шанса!

Като си толкоз умен и начетен, би ли казал защо само в България тъпите и мързеливите надделяват над умните и красивите?Да не би в Англия например всички да са много умни и способни, а да няма тъпи и мързеливи?

Имаше един политик и каза " българина не е узрял и требе време да мине оставете ги да управляват

Цели 2 г !!! Не могат ли да ги изритат за 2 седмици, ами ще ги чакат 2г ??? Дано Шотландия се отцепи и Иралндия се обедини, та тогава ще видят рижите къде почива СССР !!!

Може, може, ама друг път. Колкото до СССР - по - интересното е че евросъюза скоро ще последва съдбата му.

jingiby

Неприятна история, но така е в живота и в политиката. Дано евентуалното разпадане на ЕС и това на Великобритания, доколкото ги има, протекат без сериозни конфликти. Надявам се да не приличат на други подобни процеси. Разпадането на СССР все още продължава с въоръжения конфликт в Украйна. И разпадането на Югославия също не е напълно приключило с историята около Косово, а жертвите при него бяха стотици хиляди.

Такава е съдбата на изкуствените, насила създадени структури - по принцип това са ялови образувания и техният живот е безкрайно кратък.

ЕС ще се разпадне след 1500 години като Римската империя. Дрогаре пукайте пуканки и да сядаме да гледаме шоуто, ако имате 1500 свободни години, разбира се!

Разбиха ми сърцето. Признавам. Тъпите селяни и гадни старчета прецакаха Младите както тук през 1990. Всичко в името на едрият капитал , който у нас се Представлява от БСП. No more Judas no more Purple ай сиктир!

Негрите, пакистанските мангали гласуваха против Източноевропейците, че им вземали помощите. Англичаните били длъжни да хранят само мързеливи, многодетни цветнокожи.

Тереза Мей: Няма връщане назад Добре де , не го повтаряй всеки ден. Щом сте решили не се връщайте.Всеки има право на избор. Времето ще покаже кой е прав.

По-лошо, отколкото да воюваш заедно със съюзници, може да бъде, в крайна сметка, едно да воюваш без тях. / Чърчил /

Рабрахте ли бе тъпънари с тъпънари??? Така се прави! Аман от съюзи и общности,дето ще ни съсипят икономиката.

И от теб ли нещо е взела демокрацията Тони?!? Много е хубаво да си от силните и някой друг да работи за теб, нали така:) Не се ли замисляш, защо любимите ни "братушки", като толкова са ни любили, се скатаваха 500 години, а не се дигнаха да спасяват от турците православните ни дупета? Интереси, Тони, интереси, ако ние сами не си ги защитаваме, ни другаря Путин, ни баба ти Меркел, ще си мръднат малкото пръстче....

През 1996-та, когато не бяхме в нито един съюз останахме без икономика! 1996-та заплата 6 долара. Сега заплатата е 50х по-висока. А хора учили вземат и 500х по-висока от заплатата през 1996-та!

Защо останахме без икономика и защо бяхме толкова бедни / не че сега не сме/ ? нЪл се движехме и още се движим по вашия план за съсипването на България РАН-ЪТ ?

Днес Великобритания ... утре и други държави, които незнайно защо се отказват от "благините" на яловия евросъюз ...

Като Шотландия и Северна Ирландия? :))) В Австрия загубихте, в Холандия загубихте... Дай, да изчакаме още малко преди да колите прасето, а? :))

Никога нищо не съм имал нито в Австрия, нито в Холандия, така че лично аз нищо не съм загубил в случая. Колкото до прасето - вегетарианец съм и темата с прасето не ме вълнува. Анадъм?

скоро ще го колим,както е тръгнало.само че бая ще са прасетата 250 на брои.

Е как ще дойде безплатно на пазара на ЕС? Който иска да бъде на пазара трябва да си плаща за право на достъп. Нали има нужда от разноски за администрация, поддръжка и съответно компенсация /наричана европейски фондове/ за неразвити икономики като нашата, които трудно печелят в свободна конкуренция. Немците да плащат за достъпа и да поддържат пазара, а англичаните така да минат метър...

Аз пожелавам на скъпите на сърцето ми англичани, изцяло в духа на демокрацията и свободно изразената воля, скоро да станем свидетели на SCOTEXIT от Великобритания. Искам тогава да видя наглите им усмивчици.

Да не ги мислим тях ! Тези са си оплели кошницата. Интересното за 4 райх предстои.

Тая ако пречи на шотланците аз ще им пратя военни съветници и оръжие .. Сметката после ще ми я плати ЕС

Давам веднага отговор на комунягите ревещи за излизане на БГ от ЕС... Ако искате да видите "видимите" резултати , можете да се информирате какво става с "русофилските" държавици на Балканите извън ЕС - Сърбия и Македония ! Близко е , разходете се със ладите до там..

глупако сърбия не иска да влиза в EC и HATO.

Е да де..... Не иска... Ходи да видиш как живеят на фона на Хърватска и Унгария.... Ама то с писане на тъпотии по форумите нямаш време и пари да стигнеш..

взимат по големи заплати. Затова са българомразци

Bсички емигранти вън от англия,да го духа EC.

Бре, ама ти като истински англичанин, на чист английски си го написал, бре:) Бравус!

Прочетете три пъти това, което е казала пачата, и ще ви се присере от това, което ще ни се случи! ....................................................... Тъй де, знанието е предимство

И що така лъжеш. 3 пъти го препрочитах и напън не получих. Ако бях шотландец да ме е фанал сюргюна отдавна...:)

:)))

Спукана им е работата на англичаните Нямат земя да изхранят 80 милиона а Румъния и Чехия днес произвеждат повече коли от тях Африка не им е колония а с Индия днес не могат да се мерят Нефт нямат а са и мързеливи

Явно Тереза Мей не е наясно колко противоречива мисъл е родила след като самият Брекзит по същество е връщане назад след като Великобритания вече беше част от ЕС.

След 2 години пак ще си подадат документите за влизане, дано тогава някоя храбра източноевропейска държава им покаже среден пръст.

Тези се опитват да върнат историята, сега е 21 век, колониите вече ги няма, все едно да направят референдум и да си върнат Хонг Конг или Индия...хвана ги страх че източноевропейците са по-кадърни и по-умни от средния англичанин, затова спечели този референдум и затова толкова ни ненавиждат.

Най-умните са източно европейците. Също така да най-бедните, най-болните, най-корумпираните. Все сме най-най.

Римокатолическата църква контролира и двете страни. И действащата власт и опозицията, за да може да осъществата принципите на хегеловата диалектика и да придвижва световните събития в желаната от нея посока. Англия не е суверенна държава още от средните векове и нейната корона приндлежи на папството. Но колко хора знаят това в наши дни? Теза, контратеза -> синтез. Спомнете си това когато решите да спорите с префисионалните политически коментатори в сайтове като този. Дори и да не го знаят напълно, тяхната функция е да въвличат другите коментиращи в безсмислени спорове и да отклоняват хората от истинските проблеми и теми за обсъждане. Да измества фокуса в грешна посока - професионалната стратегия на илюзионистите. В действителност нито демокрацията , нито комунизма и социализма са от Бога. Божието царство е монархия на престола на която стои свят монарх без грях в мисли и дела, Който може да съди абсолютно справедливо. На добрите стопани Бог дава повече, а на лошите отнема и това което имат. Съпоставете го със социалните политики на хуманизма (сатанизма).

Не знаеш ли, че от 15 век Англия, респ. Великобритания не са католически държави? За Хенри VIII и Елизабет I да си чувал??? Или дъра-бъра....да мине работния ден на трола.

е да се спрат румънците и българите и евентуалните бежанци.С други думи англичаните исторически пак са срещу нас.Това,е и едно от доказателствата ,че в рамките на ЕС няма общи евроценности. Затова и ние трябва да си гледаме нашите геопол. и икономически интереси. Ако се позабавиме още малко може да е фатално.

ХЕМ ГИ СЪРБИ, ХЕМ ГИ БОЛИ !-НАПУСКАТ ЕС, АМА ИСКАТ ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ!

Искат хората и каквото искат ще си го вземат до стотинка,иначе лошо,многоо лошо. Ако някой си мисли обратното греши.

ЗА ДА Е ДОБРЕ АНГЛИЯ, ДРУГИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗЛЕ! ОТКОЛЕШНО НАЦИОНАЛНО ВЕРУЮ!

Голям,праз!...

браво на ангичаните,сега да изгонят всички еврогеиски маимуни.така ще настане криза в еc и ще се разпадне като пясъчна кула.

тая мантра се изтърка вече , безмозъчен трол

cкоро ще видиш ка се прибират еврогащниците от англия.cвърши тая, вече не им е нужно да се съобразяват с EC.

Тази леля непрекъснато повтаря като мантра, че иска по-добри условия за Великобритания, явно си мисли, че ще са лоши условията и се надява поне да не са най-лошите. Не знам, аз нищо добро не виждам в излизането им от ЕС, но те си знаят.

Това излизане на Англия от ЕС се предвиждаше още когато Миша конвертчик, предаде ССР и СИВ без стотинка и обедини Германия.Тогава Англичаните и американците се хванаха за главите и им спретнаха лудостта за ес и естествено те налапаха стръвта. Сега ще има рев и ,скорости, първа , втора, и т.н. и плащане в милиарди долари , за всичко. Мърдане няма , от изток руската мечка знае как не и е за първи път,а от запад англичани и американци затягат гайките. Старата песен на нов глас. Но българските ганьовци едно си знаят едно си баят и акъла никога няма да им дойде. Още от времето на Стамболов та до сега, простотия до шия ,и въпреки всички катастрофи, пак акъл на идва. Какво да се прави , всеки народ си заслужава управниците. Българските ги виждате.

Чао. Сега е ред Шотландия и Северна Ирландия да се отделят от Кралството. Те нямат нужда Англия да ги управлява... не са и колонии

След като английският елит е толкова сигурен, че Великобритания ТРЯБВА да напусне ЕС, значи господарите на света са подготвили за оставащите в ЕС ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА. Единствените въпроси са - КАКВА и КОГА ...

Хепънинг с тъпани и зурни.

Ма тя е ясна, всичко е по ноти. както се казва Дом горит по плану. Първо здраво плащане до изнемога, второ тотално подчинение и пълна програма, както си искат. Приказка без край. Накрая, следва тотален контролиран разпад и подялба на Европа. България ако все пак по някакво чудо я запазят в тези граници отива към Русия. Това е положението,всички други варианти означават апокалипсис,който никак не е изключен разбира се. Индия Русия ,Китай, Иран ,Турция и още някои други вече са почти в съюз и нещата заспиват. Доларовата система се запазва и фед е доволен. Ротшилд взима под контрол останалите последни за сега банки на северна корея ,иран и Куба. Това е пътя, друго развитие на риформите няма. Един ден , пак ще има ,грух, грух, грух. няма как,такава е играта.

Добре че се махат тия арогантни пуяци. А пък шотландците все за независимост се борят и все под полите на Британия си стоят...само си говорят, ще ги подкупят както винаги е ставало.

Kакто и герб те подкупи тебе.

Естествено ,че няма връщане.Германските манипулации и квичене нямат шанс. От едната страна ще им стои Английската империя от другата Руската империя,както се полага . Миша конвертчик им бутна аваната и се обединиха,въпреки че и Буш и Тачър му забраниха да го прави. Но до тук.Американците с техния човек сега ще плащат и ще слушкат. Ще стоят в капана за мишки и ще мируват.А с тях и нащастния ,добър и наивен наш народ.

айде събирай чемоданите и заминавай за твоята истинска родина...тъ.па.нар

не ме ядосвай,щото сега ще ти вдигна газта, тока и бензина и ще мучиш на умряло. Не само български домати няма да имаш ами и магданоз ще те накарам да внасяш от малдивите. А ако много знаеш,може да получиш и демокрация и риформ след риформи в троен размер.

НАЗАД НЕ, ВИНАГИ НАПРЕД И ОТПРЕД

Тъпата фитката Тереза Мей ще яде члена, докато се опечат та.шаците! Щяла да била да спре шотландците от нов референдум! А фрактура не искаш ли, както казват в пернишките магазини, когато им поискаш касова бележка. Амма ха!

айде сега британските лоу кост превозвачи да се омитат от Европа.

ли ще летиш?

Айде со га всичките чергари се омитайте от Англия!

Може да поиска повтаряне на референдума, особено, ако предизвика предсрочни избори и спечели партия подкрепяща оставането в ЕС. Ама тая не я интересува това, а да се запише в историята макар е като кон с капаци.

Впечатли ме формулировката на Мей. Заяви , че започват процедури по връщане на британското законодателство в сила и ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СУВЕРЕНИТЕТА на страната . Изводите остават за всички останали волни и неволни участници в етническата лихварска групировка ........

loyola

Ми бритиш петролиум причежава акции (дост кол) от лукоил и европейските санкции врътки с южен поток им донесоха големи загуби ...

супер! аиде сега всички страни да си вращат суверенитета, да затварят границите и да почват да се въоражават. следващия етап е ясен. този филм вече сме го играли много пъти в европа...

А дали ще има и английски "балконинг" в Англия ?

Бегай в Сибир бе комуне!

Фейсбук гърми -Демократичният Е С, налага на Бойко от Герб да управлява заеднос комунистите от БСП и другарката Курнелия, какво става тук?

Ха ха гласуваш за Баце получаваш в бонус и КУРнелия !кЪт се искат "младитИ" да се вземат някои ще викат ГОРЧИВО за младоженците ха ха ха !!!!!

ОМГ това е нечувано! Купувам бело пиано.

Евроатлантически ценности. Не че съм чул тази информация. Но сигурно не щат националисти.

Да така е, искаме либерали.

Кажи им баба -Тен кю на Вавилонската блудница наречена ЕС и и бий един здрав шут и това е .

Ингилизката баба май милее за османската империя, където всичко е било на един официален език.

Баба бааба затова бегаме от ЕС че да си запазиме суверенитета.Затова бягаме и от българитИ че много съюзи сте развалили и империи включително и османската на ред е ЕС.Пък той оня си бленува пак за османско султан да става но няма да е.Май на юг от него се задава една друга карта друга...има я вече и в други сайтове!

То пък в тъпата "Велико"британия всичко е толкова чисто и подредено!Ако ЕС е Вавилон,то Лондон е един гнусен циганско-негърски катун!Тук там се мярка по някой нормален човешки образ на фона на гиганска армия от гнусни "хора".Сетила се кобилата Мей да чисти прогнилото си кралство от нежелани хора.Само че силите й стигат да се зъби с конското си чене на безобидните източноевропейци,а на афроазиатската гмеж нищо не казва,че да не засегне "чувствителните" им и неоправдани сърца!Хайде,КЪШ,жалка кобило!

Най-после ще видим отново както през 50 години на миналия век, английски водопроводчик, градинар, берач на ягоди и други тесни специалисти - хахахахахаха

Может и да видиш, но с в пъти по-големи заплатит, примерно от тебе работещия в областа на тези тесно специальности!хахахаххахах

Честито. Започнаха освобождението си. Дано да го доживеем и за България.

Какво да доживеем!? Ако за UK е добре извън ЕС, за нас е пагубно! Знаеш ли колко е голяма разликата мужду Великобритания и България.

Да, нейното мнение го слушаме от месеци насам. Сега чакам да чуя Шотландия и Никола Стърджън които не искат да напускат ЕС.

не знам за седенката с тереза но гледам някакви негри са блокирали летището в лондон и е голям цирк...

ще с е оправят , не ги мисли. Само нашите полицаи клекат на черно!