Общо 10 г. и половина затвор за трима митничари от Варна

Варненският районен съд осъди на по 3 г. и 6 м. затвор трима митничари за длъжностно присвояване в големи размери.

Обратно в новината

Коментари - Общо 10 г. и половина затвор за трима митничари от Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Бургаската митница е пълно с такива... Стоки, които трябва да бъдат унищожавани, ги разделят разни Петко-вци и Вальо-вци.... Но това е почти нищо, в сравнение с с това което правят Шефовете на митницата.

Шило

По три години и половина при общ режим, лишаване от права и конфискация. Не е зле като наказание за склададжии, откраднали тениски и парфюми. Не са много осъдените за такива престъпления, да не говорим за условните присъди, наложени на данъчни измамници, например, които пък са крали милиони.

Отново поощряваща присъда! Това е Варненския съд ,това е българският съд -пълен с престъпници и не могат да соъдят престъпника.

Шило

как разбра, че не са осъдени?

Какво е това ОБЩО? нИКЪДЕ НЕ СЕ ИЗТЪРПЯВА оБЩО НАКАЗАНИЕ ЗА НЯКОЛКО ЧОВЕКА, КОИТО СА НОСИТЕЛИ НА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЛИЧНА ПРИ ТОВА!!!!! Всеки от тях си има своето наказание и никой не изтърпява общо! АМААААН

Шило

Хахах, ще го търпят на смени.

loyola

това е само от районен съд ... после ще ги пуснат по живо по здрави и да гледат другия път да не ги 'фанат.... само не разбрах защо ще им отнемат само ч/4 от награбеното? А защо не им направят една счетоводна проверка от типа заплати/харчове, та да се види, че са правили и други бели?

Какви работи ставали, къде са спали преките им началници питам аз? Изобщо никакъв контрол неспазване на Закона защото унищожаването не става по този начин и само с тези хора.

Осъдени са на първа инстанция, защото са си позволили да скрият фалшива стока - т.е. да крадат от официалните вносители. Ако бяха крали от държавата - никой нямаше да ги осъди.

Каква свещенна тъпота.И народа толкова оскотял, наистина ще повярва на глупостта ,че общо им е дадена такава присъда.Няма такова нещо бе мили хора. И тази присъда не е влязла в сила, и може да се намали за всеки един поотделно, а може изобщо да бъдат оправдани. Не вярвайте на прости писаници ,лъжат ви ,а лъжата е манипулация,а манипулацията прикрива лицемерие и лъжа, а лъжата и лицемерието и заедно и по отделно са зло. А злото убива. как ли, оглупява те и после идва края.

Що за тъпо заглавие? "Общо"- ако двамата умрат третия ще ги излежава ли?

Конфискация на 1/4 от имуществото? Ето, кой каза, че нямаме пари за Белене и вдигане на пенсиите?! ;))

След яденето, пиенето и курвите нищо не е останало, а и да е останало не е на тяхно име. Всичко е нагласено - 2 месеца ефективно и остатъка условно. После системата продължава, даже ще ги повишат а за това, че са натрупали допълнителен опит.