Великобритания задейства Брекзит

Постоянният представител на Великобритания в ЕС Тим Бароу връчи днес на председателя на Европейския съвет Доналд Туск писмото за старт на Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания задейства Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

паразити винаги са били такива тарикати и с интриги трябва да се заличат от света всичките от този остров

били тези англосакси. Искат да изгонят всички, ама да не си плащат масрафа, да си оставят безвизовото минаване, да си оставят европейския пазар - ВСЕКИ ИСКА ДА ХАПВА БЕЗ ДА ПЛАЩА

Британците им спретнаха Югославия 2 - шотландският парламен гласува със 69 на 59 гласа ЗА втори референдум. Северна Ирландия също надига глава за обединение. Уелс - напълно логично е след като се случат гореизброените неща и те да се отделят. Тежки дни се очертават за короната...

Ей, големи и дълго ..клатуркане . . ша падне. Голем кеф и за двете страни... партньорите,де.

Браво.

Браво на Англия! Да им е честита свободата! Те са отърваха, ами ние!

А ние кога? Всеки ден в този "съюз" ни обезличава като нация!

Brexitбрехит превеждате като брекзит.обяснете кои правила са прилагани! думата идва от Exit - izlizane.

Хубава новина. Тази година бекзит, догодина референдум за излизане на Шотландия от империйката. Само франсетата-цоциалисти да не клекнат на исканията на тереска...

Ингилизите искат без да внасят вноски в бюджета на ЕС да ползуват всички благинки за които другите плащат !Свикнали са винаги да са на аванта ! Мита на всички английски стоки за да им дойде акъла !

Не бой се за износа им. Ниския паунд компенсира митата. Виж, с внос може и да патят... но кво да ти обяснявам.

Аз пожелавам на скъпите на сърцето ми англичани, изцяло в духа на демокрацията и свободно изразената воля, скоро да станем свидетели на SCOTEXIT от Великобритания. Искам тогава да видя наглите им усмивчици.

От хубаво никой не бяга. Още повече ако е британец.

Хайде хаирлия да е и нека ингилизите да повлекат крат и да има и други екзити.И ще има там ли сме ще го разтурим и ЕС никой не ни е спрял няма да ни се опъне и ЕС стой та гледай !

Отговаряй Бойко, как ще обясниш сега на твоите 1 100 000 овце избератели, че е добре да вкараш комунистите с равни мандати на твоите да ни управлява другарката Курнелия, когато е такава заповедта от Брюксел-Отговаряй нищожество?

Pridalboko az me vazmoti tova niopmisleno ,no puvarhnosdtno reshenie dasa napusne EUto. Angli.narot ima da tegli siga tiglila.

СФетле, прИкрасна моИА, нИ тАгуФай тЪка за британцитИ, кЪжи кУга щИ пиЙм бирЪ Ф МюнХин?

Светле, почти адашке, не е ясно как си с немския, но с българския трябва да наваксваш мнооого яко. Ако не го направиш, ние тек - в БГ-то, се надяваме, след като завършиш, да не претендираш да ти бъде осигурена тук мениджърска позиция, като много научена от Запада.

Ето затова ЕС приветства БХ начело на България. Ще го назначат за главния преговарящ - хахахаххахха

,,сяко чуду за три дни"викаше баба ми едно време.Да го започват този Брекзит,че да видим новите правила по които ще работим в Англия?Кой ягоди,кой ябълки и аспержи,кой гипсокартон... По добре Брекзит отколкото Булекзит както ни гласеше другарката Нинова със ,,независим курс на България спрямо Брюксел" и вето на санкциите срещу Русия в духа на ,,независимоста" ни!

мислител значи - все Корнелия ти е виновна - и за BREXIT ще ти е виновна. Ско0ро съвсем ще станеш независим като ЕС и НАТО се саморазпаднат. Тогава ще ти видя опорните точки мухаха

Англичаните много добре знаят, че титаник ЕС вече потъва )

Титаник на Европа потъва,а Кузнецов гордо пори вълните на океани и морета!Символ на възродената руска мощ и...такова...бояришникът ми е дошъл в повече...прошу да ми простите

титаник е потанал защото е направен и ъправляван от англичани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво.

Искам визи за британските алкохолици!

Хайде, хаирлия да е! :)

Айде англосаксите като са толкова велики бегом при путе и пердо в ъгъла.

В този ъгъл са и швейцарците, и норвежците...И много си им харесва там - извън ЕС...

EC става с 1GB по-малко. УВИ! :((((((((((((((((((((( Вицовете за балканците в руководството на Европа, се оказаха почти истина. Само дето не били балканци, а поляци.

най-накрая. да дигат котвата и да отплуват, тази болнава нация.

Пак на поляк- източен европеец се падна мръсната работа

Те са каналджиите в ЕС.

Айде, да е хаерлия! Още една прекрасна новина! Днеска Великобритания, утре Шотландия! Днес просто е прекрасен ден ...

Нека сега шотландците да им го поставят като излязат от тяхната структура!! Браво на планинците!!