От РБ: Ще спазим традицията да хванем гората като хайдути

Пролет е, ще спазим старата народна традиция – да хванем гората и да станем хайдути. Това каза пред журналисти Даниел Вълчев, заместник-председател на ДБГ.

Обратно в новината

Коментари - От РБ: Ще спазим традицията да хванем гората като хайдути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде хващайте гората и в буквален и в преносен смисъл, щото вече хванахте дедовия! Само, че не като хайдути ами като чисти партизани. По някое време ще слезете с надежда да поемете власта. Жалка пасмина. Лукарски да каже какви ги надроби със София Техните Парка! Куневица с образованието, Др. Москов защо седя зад гъза на Б.Б. А нема куража да застане зад Хр. Иванов за Съдебната реформа! Провалихте се - Реформаторски Блок - не стига, че беше в управлението, а какво реформира - едно голямо нищо! Айде марж в гората!

И започва да се рови в дълбокото минало. Но да не забравим значението на това унгарско название което се използва във всички държави- Hajduk für Balkanbanditen. скитници и разбойници - терористи а в България за въстаници

Не се махнахте, когато ви призова Радан, сега и да се махате файда йок, щото вече даже и не пречите, просто няма на кого.

Задниците ви няма как да издържат из гората защото ръцете ви ще да са празни като съсипахте природата а това направо ще ви вдигне кръвното. Хайдут от лай,о не става колкото и да се напъва в приказките

Господа Хайдуци!Тъй нареченият "цар"Вул предвидливо изсече гората и вече няма какво да се краде.А и вие сте специалисти в други сфери.

"Миличка,такива неща мога да ти напиша за Евгений Михайлов и любовта му към парите,че интернета ще почервенее ! Иди си пробутвай опитите за възвишен политически спам някъде другаде." Собственически комплекси ли ви гонят комундетата! "Иди някъде другаде" означава това е мое! Заграбихте чуждото навремето и си мислите, че така ще бъде още сто години! Да ама не! Относно Евгений, не е важно какво ще пишеш, а кой ще ти повярва! Хората добре го познават!

Май бъркате хайдутлука с айдуците!

Ще завършите като горяните и фашистките генерали и полковници!

Що хайдути, бре, къде забравихте дедовците си, партизаните? :)))

А кът фанете гората, ще палите ли мандри, като бащите си?

През 1997 г. по време на Великата демократична революция, Свет.банка предложи на Виденов 75% от икономиката на България да се ликвидира и 25% да се приватизира. Виденов отказа това антибългарско предложение. Доайенът на реформаторите, гл;. деформатор И.Костов,подписа и расипа България.Деформаторчетата на снимката тогава срещу 70 ДМ платени от Газпром крещяха "Кой не скача е червен" Какви партизани става от вас бе помияри. Ако ви дадат пушка, ще си я заврете в продажните задници. Никой друг освен БКП не е изкарвала хора в гората. Другите са продажни гьотверени. Ако им дадат телевизор, спални чували за да преспат 3 дни в едно дере в балкана, след това трябва да се занимават психолози 2 години с тези боклуци

Пере, върза ли се някой вече! Ако го пействаш това още десетина пъти, все някоя червена бабичке ще клъвне!

Да ме прощаваш, ама Виденов "отказа това антибългарско предложение" и взе че ликвидира сам цялата българска икономика, това беше руското предложение! Днес средната заплата е 500 евро, при Жан 500 пъти по малка, 1 Евро!

коя гора ще хванете като я няма толкова години сякохте продавахте превърнахте Балкана в голи байри а някой пишман земеделци даже разорават и сеят жито заради субсидии и гора не оставихте драги реформатори разсипахте всичко

е, те тука бъркаш! много бъркаш! сега има гора за десет пъти повече партизани от преди девети септември! само дето мандри нема! нема, щото всичко по баирите се самозалеси, и нема ни паша, ни орница!. вече и дивеча няма къде да пасе!

28 години бяхте много добри айдуци но за хайдути не ставате хайдутите са защитници на Родината си вие не сте за това

Според него Реформаторският блок във варианта, в който се яви на изборите, би трябвало да бъде съхранен и доразвит. Това включвало търсене на съгласие с лидерите на "Нова република" и на "Движение Да България". Ако се обедините с Да България, вашите гласове няма да се увеличат, просто Да България ще изгуби своите.

Правилно...в този случай 2+2 не е 4, а може и да е по-малко от 2. Просто реформаторите, от всички цветове, десени и миризми се изложиха тотално и опротивяха на хората. Това е!

Опротивяха на рубладжии като теб и тролове манипулатори.

добре е да хванете мотиката сега е време да видите как преживяват бедните по селата не като вас като не ви изберат отивате да работите в съвета аман от пиявици дето смучат народа толкова години се правите на политици особено тези от Плевен докато съсипахте Плевен прогонихте децата и по улиците са само кучета цигани и вие сега отивайте да гледате животни и не се занимавайте с нещо дето не е за вас 28 години участвате в съсипването на тази държава

да гледат животни?? ти луд ли си бе!? ти знаеш ли колко труд и грижи са нужни за да гледаш животни?? тия нека..дърници не могат да гледат нищо освен телевизор!

са ВИНОВНИ!

Ако целия РБ беше застанал зад Христо Иванов, когато подаде, и то с право, оставка като министър на правосъдието след провалената съдебна реформа, сега положението щеше да е коренно различно. РБ щеше се яви на изборите като единен субект с достойноство, с отстояни приципи и идеи за промяна на съдебната система и за борба с корупцията и щеше да спечели и да бъде най-малкото трета политическа сила. Жалкият кариеризъм и слугинаж на Лукарски, Кунева, Москов, пък и Ненчев обаче надделя над принципите и ето го резултатът. ГЕРБ се справиха страхотно с разцеплавенто на блока, в който те виждат не партньор, а конкурент за десните гласове, като заложиха на алчността и кариеризма на 3-4 човека, които посочих поименно по-горе. Това е истината.

Аха... и първият законопроект, който щеше да внесе, щеше да е за легализация на гей-браковете. Как мислиш, това колаиране с ДЕОС каква роля изигра? Дали няма да му е клеймо доживот?

Добре, и след това? Ако целта е да станеш трети в сегашния парламент и да спечелиш бронзовия медал, то такъв трябваше да е пътят, приемам!

Понеже десните все още се борят с комунизма и ДС .,Ужасени от перспективата БСП да дойде на власт,се юрнаха масово да помагат на ГЕРБ.

А ГЕРБ, както е добре известно, е много по-близък до БКП, отколкото БСП. Отгоре на всичко се състои от нереализрали се членове на БКП.

тъй тъй тъй,то и за сдс същото пишехте, иди..оти комунистически! затова днес председател на скапан..ата ви партия е кадър на сдс, уволнен от станишев за корупция!

Това е градската десница, тя остана гладна. В тази градска десница влизат богаташите, които са надменни и имат останалите за прост електорат. Ако не си гласувал за тях или за дсб, значи си тъп и нямаш вкус! Селската десница - герб, там са десните със селски произход, по-простичките и първичните, бай Ганьовците, градската десница презира и тя и с погнуса би се съгласила да е в коалиция, а пък двете градски десници си ги мерят, на коя от двете е по-голям... Смях!!! Лично аз, по-тъпи парчета от десните в България, не съм срещал!

Нормални хора, интелигентни, млади, умни и образовани. Нещо спестяваш какъв е електората на Бсп и псевдо патриотите.

Добре, че сами си се хвалите! Ясно съм го написал какви кухи сноби сте, а повечето дори сте с доста дълбоки провинциални корени! :)))

Тази песничка вече сме я слушали: красиви, умни, млади, реализирали се.... и коалирали се с ДЕОС, поради общи интереси. :)

не се бой няма да останат гладни ще ги наместят в общината на Червен бряг,Плевен,те не избраните си кадри ги правят държавни служители по кметства и общини

Не, правилното изречение е - Пролет е, ще спазим старата народна традиция да хванем гората и да станем партизани ... Тези и комунисти са готови да станат само и само да са във властта.

Вълчев и Кунева, какви реформатори са тия бивши царски подлоги?

Ами Бойкикиев(Христов) какъв реформатор е? А Таков?

Имайки предвид, че повечето от самонареклите се десни реформатори страдат от нарцисизъм, не съм убеден, че изобщо са разбрали защо хората не ги "разбраха". Част от тях, със скромен изборен резултат се хвърлиха да стават министри и оставиха лошо вечатление. Д. Вълчев след учителската стачка и "седянката" би трябвало да ограничи словесните си бисери до домашна употреба и повече да не излиза пред публика.

Найо, Асене къде сте, имайте готовност.

И Глистев повикай... да дойде с любовника си. :)

Престанете да наричате тези "леви либерали" десни! БХК и "Амнести интернейшънал" десни организации ли са? Зад тях стоят същите хора, подкрепящи статуквото и партии и коалиции като РБ, "Да, България", "Нова република"...

Не, те не са политически субекти, а са правозащитни организации!

Аха, едното е чист бардак с консумация, а другото пийп шоу...ама курвите - все същите. Сутрин на пилона, вечер - в креватите.

Това е огромна заблуда! За съжаление политиката, икономиката, медиите и "правозащитните" организации са дълбоко свързани! Политиката навсякъде по света е най-големият и печеливш бизнес! А хората от задкулисието в момента са бесни, че не успяха да лансират Хилари Клинтън за президент на САЩ. Техният авангард са Хилари, Обама, Трюдо, Меркел, Шулц, Юнкер и т.н.

Според мен десните три формации бяха отделно по обективни причини и проблема не е в лидерите им! Позицията на РБ е: ние нямаме капацитет,за да провеждаме самостоятелна политика и да отстояваме нашата програма. Политиката е изкуство на възможното, а не на желаното и затова трябва да гоним оптималното и да не сме максималисти. ДСБ смятаха, че след като с ГЕРБ не може да се реши един проблем цялостно, то трябва да се противопоставят. Да България смятат, че демократичната общност е нещо по-широко от дясното пространство и не бива да се примиряват с "наследството на Трайчо Трайков" от президентските избори, т.е. да се въртят и сучат около тези 300 хиляди, с които не може да се постигне много. С риск да не влезнат в сегашния парламент, да се опитат да разширят базата с по-далечна перспектива. И трите позиции са правилни и позициите им са основотелни, така че не бива да бъде упрекван нито един от тези три субекта! Сега остава да погледнат малко по-мащабно, да не се паникьосват и трезво да преценят, не могат ли да се възползват от евентуалната турска подкрепа за ДОСТ за разбиването на монопола на ДПС над българските турци и мюсюлмани и съответно това не е ли и в техен интерес! Налице е изключително рядък шанс, турският интерес съмпада с този на демократичната общност в България!

Като гледам новите цени които идват, заедно с още по-голямо обедняване и монопол и тази сбирщина популисти и крадци дето са в парламента, правителството ще трае от ден до пладне.

Ако изобщо успеят да направят правителство...

ти наистина ли знаеш кой какво правителство ще направи? а ако курнелия направи правителство , какво ще пишеш истино социалистическа? сигурно нещо от типът на: другарката нинова, в борбата за все по пълно задоволяване на нарасналите нужди на трудЯщите се подписа указ за повишаване на цените на продуктите от първа необходимост, което рязко засилва капацитета на икономиката на социалистическата ни родина! ура дрОгаре!!!

Виж сега, Нинова може да е всякаква, но със сигурност не е луда, за да прави правителство в тази ситуация. Знаеш ли колко и е удобна позицията на втора? И колко би искал Боко, независимо от свръхегото си, да не беше печелил точно сега и точно така?

нещастници, хванете гората и станете дървари, щото и за овчари не ставате! та ние бяхме 2 000 000 дето скачахме, щот не сме червени, а вие от мерак за вождове ни разпиляхте и съсипахте, проклети да сте! когато това започна, аз бях на 35 години!! сега съм дъртак на 60! вие съсипахте надеждите на едно цяло поколение, некадърници лакоми! сега герб , хубав, лош , е на вашето място, и за вас нивга повече място няма да има! оная река, лета ви отнесе!

То ако ставаше със скачане....

е, явно не става! но ние тогава от къде да знаем? та всичко що научавахме за широкият свят беше от вестниците : село, дело , труд, отечествен фронт, глас, а вестник стършел, издание на цк на бкп, минаваше за десидентски!

Ехееее, как ми напомни зя тая простотия, "Кой не скача е червен", ама май точно тук е мястото се напомни! Точно от там тръгна да умира дясното в България. Точно тогава, когато допусна простащината, стадионните мурафети, Слави Трифонов и чалгата да се наместят в политическата борба, когато интелигентните десни избиратели започнаха да изпростяват.... докато стигнахме до днешното положение, когато гьон като Боце е единствения автентичен десен в България. И най лошото е, че тези от статията или не го осъзнават това, или пък не им пука...

тоя или разваля седенки, или хваща гората. А кажете ми как да гласувам за него и подобни.

Брей, къде ги преброи тоя тези триста хиляди гласоподаватели?! Нали ако имаха толкова, нямаше да останат извън чадъра?! Реформаторския небостъргач има има-няма стотина хиляди гласа, това е истината. А гласовете на другите партия, малоумният Вълчев няма право да коментира.

Сега общо гласоподавателите са толкова. Обединят ли се всички, гаранция половин милион гласа.

А, половин... поне 10 милиона, гаранция. :))))

Той и Витков на това се надяваше, ама на....

Червената чума активира най долните си подлоги и шпиони и стартира втора операция костинброд ,, Кънев,Бойкикиев,, с цел отклоняване на най малко 10 % десни гласове от най българската и истинска партия ГЕРБ и Бойко,като помията се изливаше по едни и същи опорки - ,,мутра,пожарникар,сикаджия,кражби от саниране и магистрали! Но мъдрия български народ за пореден път подуши подлата клопка и с един здрав тупаник ги прати на бунището на историята!!

Като отидеш да си плащаш новите цени на тока, на парното, на хляба, на бензина, въобще на всичко, повтаряй си го това, дано ти става по леко!

Аз само да питам, този Кънев не беше ли коалиционен партньор на ГЕРБ, в партията му нямаше ли един доктор, дето беше министър при Боко? А Бойкикиев и той не беше ли министър?

Човече, ти си болен. По-добре иди да се лекуваш, за твое добро е.

Добре де, т.нар. "(педе)градска десница" няма ли да излезе сега на жълтите павета, да протестира, срещу вота на народа? Да обясни, как народът - прост и грозен, трябвало да гласува за тях, умните и красивите. Някой гладна стачка да спретнат, роялче нещо, флашмобчета, Найо да сложи маска на Боко?

Скоро ще има, чакаме да видим какво правителство от мафиоти ще има и дали ще се борят срещу съдебната система и корупцията , ама гледам засега нещо ги е страх.

Да вземам пуканките тогава и да намирам удобно за съзерцаване място. :)))))

Вие и така сте хайдути , правите Партии като Хамелиони , днес едно име утре друго заблуда на публиката ! Всички в дясно сте само за голямото лапане и крадене и чеп за зеле не става от вас , намерете си друга работа и оставете национално отговорните Партии и Политици да работят спокойно и нормално ! Само кресльовци и Анти-Българи сте вие , ще сменяте Историческата правда която народа е преживял и не мисли нищо лошо !

До Десен Бесен а не ви ли дойде до ума че по-лошо от гро-гро няма или се задейства условния рефлекс БСП-комунета. - Къс ум дълги крака !

МЛАДИ МАЦКИ :))

Както хубаво сте се наредили , дайте сега другия профил ! А , така ! Следва анфас и пръстови отпечатъци . Костюмче в райе . И бегом при бай Ставри , откога ви чака чиляка ! Изнадя се :))))

Братя българи , едва ли ще ви кажа нещо неизвестно , но нас ни управляват нагли идиоти.

Нагли -да. Ама кой ги избира?

Най-много до Пампорово или Арбанаси да стигнат с тези летни гуми. Каква гора ще хващат? Ще си развалят маникюра и ще им се одраскат трандафорите.

Хехеее ВИЕ не сте десни , а леваци :)))

От РБ: Ще спазим традицията да хванем кръчмата, пардон, гората, като, пиянтета, пардон, като хайдути.

Докато Пърмова е там за тия няма да гласувам. Каквато работа до сега е захващала е осирала, само поръчки и дай да разпределя.

Kalin

Нашите псевдо политици или някой ги лъже или имат много развинтена фантазия та се имат ту за десни ту за леви ту за център ту за дясно от лявото или ляво от дясното или изместен център;-)Ни тия са десни ни БСП са леви ни.......Единствено при ДПС и ДОСТ е ясно че са турци.Но всичките тези ги обединява едно-политиката у нас е доходоносен бизнес в името на което можеш да правиш всичко за лична облага.В това всичките са на едно мнение;-)Само един тъпак и заблуден може да им вярва.

.....ааа никакви хайдути, ставаме си шумкари народни верни синове, абе има ли мандри за обиране???

Има , има , ама се с кокосово работят , няма овче.

Kalin

Може пък да са Горяни;-)

Кое им е разделеното? То и сега има Нова Република, да бяхте гласували за нея, като сте толкова "десни"!? Аз пък не искам да гласувам за такива безпринципни конгломерати като РБ!

Пътят към Карлуково минава ли през горски местности.

Не са 300 000, а много повече, защото много десни като видяха че се разцепихте и не ви даваха шанс да влезнете и се ориентираха към Герб, защото се уплашиха че комунягите ще дойдат. Чакаме да съставят мафиотското правителство и почваме с протестите.

По колко ще се плаща на ден?

За борба с мафията и ДС агентурата и олигархията не плаща никой. Някоя разголена гърда може да видиш в стил "Свободата води народа"

Kalin

Кой те излъга че у нас има Десни и Леви и.....Тия дето не гласуваха просто са осъзнали че всичките една майка ги е раждала и от едно виме сучат!

Не съм политизиран човек ,но за първи път изпитвам радост и то голяма ,че тези малоумници седесарите във всичките им форми ,че не успяха да влязат в парламента ,а като си спомня ,че и преди години и за тях колко народ гласувахме-НИКОГА повече!Хак им е!Това заслужават!Пожелавам им още да се роят на всевъзможни партийки и да се надяват ,че народа ще ги избере..избират ги само техните роднини от няма и къде!Като заключение ,мога да кажа ,че Раданчо май ви видя сметката на всичките ,ама и ББ много хитро се отърва от този плужек и от всички ,за които той в интервюто си каза ,че много компромиси бяха .......

Мореее ... чист комунист си ти!!!:)))

Ще им се да се самоопределят като хайдути,ама са си чисти ДЕОС - ци. Хайдутите са били мъжкари,а тези са платен грантаджии.

Този път разтуряме седянката завинаги! Боклуци!

СИ КУПИХ ДВЕ ДЕСНИ ОБУВКИ ! СЕГА ДА ГИ ЗАМЕНЯМ ЗА ДВЕ ЛЕВИ, ИЛИ ПРИ Б.Б. - БЕЗ ОБУВКИ ?

Щат не щат ще трябва да хващат гората, като ги изгони Фандъкова от Раковски-134.