Янев: На границата имаше протест, не блокада

Блокада на границата не е имало, имаше протест, заяви служебният вицепремиер и министър на отбраната Стефан Янев, който ръководеше организацията на изборите.

Обратно в новината

Коментари - Янев: На границата имаше протест, не блокада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

министър, ние също гледахме, това си беше чиста блокада, а не протест, както го наричате. Беше по-лошо, ритане, бутане на мирни граждани , особено онази възрастна жена. На вас не ви ли беше неприятно, като гледахте сълзите в очите и. И нагло твърдите, че това е било протест. Язък....

Едно само не ми е ясно, защо наричаме "патриоти" или "националисти", хора, които и идея си нямат какво означават тези думи. Кичат се с името на Ботев и Левски, а те никога не са изразявали омраза към мюсулманите у нас, като такива, мразели са османската власт, ама то кой не мрази поробителят си, аз затова мразя руската власт. А наште патриотарчета се пишат русолизци доколкор=то знам.

Нищо не знаеш,затова и не си гласувал(предполагам)

Факт е, че Левски, Ботев и Стамболов бяха бастисани от русофилистици-агенти на руските имперски служби от резидентурната група на Граф Игнатиев. Който си позволява да спекулира с техните личности е антибългарин, защото те са истинските ПАТРИОТИ и най-истинските и достойни БЪЛГАРИ.

Русофил

ЗА СТАМБОЛОВ,УПРАВЛЯВАЩ С ДИКТАТОРСКИ ПОХВАТИ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ,НО ЛЕВСКИ Е ПРЕДАДЕН ОТ"СВОИТЕ",НА КОИТО ИДЕАЛИЗМЪТ МУ ИМ Е ПРЕЧЕЛ ДА ПРЕДОСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ В ЛАПИТЕ НА ЦИОНИСТКО МАСОНСКИ СИЛИ!!!

Най-малко един автобус беше спрян, хората бяха принудени да вървят пеша, някои дори бяха дърпани от едно лице с тъмни очила и с вид на печенег.

Такива министри ни трябват. А не подайгъзове.

По границите правят блокади единственно гърчолята и нанасят всяка година на българите големи затруднения и щети за милиони. Това се случва, защото тяхното правителство винаги си прави оглушки и не прави необходимите законови действия за пресичане на своеволията на шепа селендури.

Господа, г-м министърът лъже. Думата "блокада" означава спиране, а и от МВР официално съобщиха, че е блокиран автобус с пътници, идващ от Турция. Когато спирането на хора не е по установения от закона ред и не от упълномощени от държавата лица, то е престъпление. Спирането на автобуси и хора от Турция на граничните пунктове, на два пъти организирано от "Обединени патриоти" - означава двукратно извършено престъпление. Сблъсъци - побоищата над изселниците - хора имащи право не само да гласуват, а и свободно да се живеят (и да се движат) у нас е второ престъплене организирано и извършено от "Обединени патриоти" - организация, която публично и нееднократно заяви ръководната си роля в престъплната си дейност. Следователно, тази организация - ръководителите й и подчинените им участници в престъплениято, трябва да бъде обвинена за организирана престъпност, престъпниците да бъдат арестувани, осъдени и пратени в затвора. Престъплението поставя държавата ни принизено положение спрямо друга държава - следователно, е налице организиране и извършване на противодържавни действия - други изключителни тежки престъпление срещу България, за които се полагат наказание с изключително голяма тежест. С това доказах и лъжата на министъра и най - малко три престъпления на "Обединени патриоти". А ако прокуратурата не изпълни задълженията си - по закон се полага съд за това неизпълнение.

За да сме честни, в Турция има далеч повече и по-тежки нарушения, предполагащи касиране на изборите. Подаръци - от сърце, от чужда държава за определен вот, неграмотни (незнаещи български) избиратели, които гласуват с придружител незаконно, агитация пред пунктовете за гласуване. Истинските българи нито са си забравили езика, нито се налага някои да им попълва документите, гласуват по съвест и без стимулиращи "подаръци". Така че загрижеността ви за демокрацията в Бг е напълно неприемлива, пробвайте Турция да учите на демокрация - има нужда. Не може продажни изселници и още по-продажни български роми да решават съдбата на държавата. Защото те не са нейните данъкоплатци.

Уважаеми "Az", доводите Ви срещу ми са гнусни. Престъпления в Турция и да има, не оправдават престъпленията на "Обединените патриоти" тук. Незнанието - а дали е така? на български език не оправдава нито насилието над незнаещия - а дали е незнаещ?, нито отмяната на законното му право да гласува, нито правото му да жевее и движи свободно в Родината ни - негова и наша. Това, че е дошъл да гласува в Родината си е знак на уважение към нея, а не само заради партията му и народността му. Той е Български турчин и затова е тук независимо от всякакви негодяи - националисти. А те са негодяи И защото са негодни да осъществят гнусната си цел - тези Български турци избраха и гласуваха - да и срещу моя глас, но в моята България, която нито аз, нито Българите с които съм ще дадем Вам. Лъжете, като пишете че съм загрижен за демокрацията у нас - не загрижен - враг съм на диваците-фашисти и националисти и съм за отстраняването им от всякаква власт и възможност за действие. Внушавате чрез текста си че съм привърженик на Турция - лъжете! Враг съм на враговете на народа ми и на България от всяка народност, както съм враг на враговете на всеки народ. Вие с писанието си сте враг на народа ми - Великият ми Български и съм срещу Ви. Всекиму своето! Ще го имате от мен или не - все ще го има врагът на всеким народ. И напомням думите на един велик българин убит и клеветен от диваци социалисти на незаконна власт - "Диваци и варвари са само фашистите." И така, с отвращение към Вас - Аз, Антисоциалист.

Абе какво критикувате господина?! Той не знае, от неговите хора никой не му се е оплакал и телевизия не гледа, само ако го показват може скромно с едно око да надзърне добре ли са го заснели! Още малко ще почнете да твърдите, че даже и гласа си е продал! Не си е продал гласа, а задника, за това и говори така!

почти всички без децата на баш комунетата като Курнелия и синът на Първата дама бягат от вас, щото отърване няма. Погледни как са гласували в чужбина - повечето за Бойко - как така хем от него бягам, хем гласувам за него. И аз вече съм оттатък океана вече 15-та година.

Синчето на руския пекенез е отишло да учи в Щатите. Сигурен съм че не работи а издръжката му струва 80-100 хиляди на година. Като се върне ще бъде назначен директно за изпълнителен директор на някоя огромна мутернска корпорация точно като майка си която беше назначена за директор на ТЕХНОИМПЕКС без никакъв опит директно от училище и съответно за няколко месеца стана милионерка. Да бъркаш това с хората които са започнали от нищо на запад е глупаво. А тези дето са гласували за Тиквата предполагам мислят че има разлика между ГЕРБ и БСП. Така е като няма нито един свестен информационен сайт или медия. Народа тъне в простотия и не може свърже причина и следствие. Това че не схващат не променя факта че са принудени да живеят в чужбина от действията на мутро-олигархията.

оппаааа, стана работата като на ловеца на имигранти, ония не..щастник динко ли беше , къв беше?! и той се хвалеше как ги хваща, и родината защитава, а в съдът плака и вика :не съм аз, друг бешеее! та и наште! патриотите гоооолям го вадиха , три дни кончето си яхаха, а сега, като стана туй дет ви го писах и завчера, че ще ни струва много, много, много скъпо, взехме да даваме заден! на българина вторият акъл винаги му е много много много скъп!

Който живее над 2 години в чужбина да го вадят от списъците и готово.

Не 2 г. а 6 месеца. Само хората постоянно живеещи в страната трябва да имат правото да гласуват. Тези които живеят навън ако са патриоти трябва да проявят разбиране защото ситуацията на балканите го изисква. Има много други начини да си политически активен и да влияеш на процесите в страната.

Аз викам да гласуват тези, дето говорят български и могат да си попълнят сами бюлетините и декларациите за гласуване в чужбина. Моментално ще отпаднат голяма част от нашите роми и още по-голяма от изселниците в Турция.

Иваше големи изцепти от страна на лъжепатриотите, а полицията ги гледаше и не предприемаше нищо. Когато стана вече нетърпимо и започнаха да блъскат жени, преминаващи пеша през границата, тогава решиха да се задействат чак. Министарът не си гледа работата и това можеше да стане конфликт между 2 държави. Не бива да се допуска това. Да се направят нужните закони и да се затвори тази страница. "Големите патриоти" си направиха пиар - това е истината и да не се усуква!

Другия път пак ще е същото, а в Турция, ще има 5 секции за гласуване. Разбирасе, ако не махнат ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО, това е най-полезно за България

Супер тъпо е да се маха двойното гражданство защото така България ще загуби 2 милиона образовани и културни свои граждани принудени от мутро-лигархията да живеят на запад. Трябва да е национален приоритет да се създадат условия тези хора да се върнат. Изискване за уседналост е напълно достатъчно за да се спре турската намеса в българските избори. Премахването на двойно гражданство е в интерес само на мутрите и Олигархията. Толкова ли не можеш да мислиш.

Абе Аланкоолу, става дума за двойно ГРАЖДАНСТВО, а не за адресна регистрация. Ходи където щеш, живей където ти харесва, ама не си ритай БЪЛГАРСКАТА лична карта! Имаш една майка и една родина!

Поздравления за министър Янев! Аз също забелязах че това са мирни протести а не блокада. Разбира се държавата се намеси (мааалко) със жандармерия срещу протестиращите за да защити правата на гласоподавателите масово пътуващи към България. А един лешпер е тръгнал да съди ОП, държавата и кой ли още не в Страстбург... ромцка му работа.

Решението на проблема е премахване на двойното гражданство, но никой не повдига този въпрос.

Местан е на друго мнение,държавата ни била фашистка и ще я съди в Срастбург.И НАТО е предупредил.

Просълзих се...

Искрени поздрави на министър Янев за отлично свършената работа! Дано остане и в следващото правителство!

Ей! сега ще се усукват и ще се правят на хитри но няма да пипнат причините за проблема. Имаше блокада и тя беше форма на граждански процес защото олигархията е абдикирала напълно от задълженията си да пази нацията от враждебната намеса на чужда държава по време на изборите. Вместо да кажат истината за корупцията довела до този народен изблик на гняв сега ще се опитат да лъжат като цигани че не е имало блокада. Защитата срещу подобни искове трябва да е корекция на законите а не хитруване и лъжи. Боклуци.

Потурнаците отиваха да видят своите близки и роднини. Не да гласуват. Просто изчакаха малко да мине протеста, за да идат при родата. ТОВА Е ИСТИНАТА

НАПЪЛНО АДЕКВАТНА ПОЗИЦИЯ!

Нищо нямаше на границата,събиране на хора,колкото до блокада-блокада правят гръцките фернери-фередже не може да прехвръкне