Питон изяде човек в Индонезия (снимки+видео)

Изчезнал индонезиец беше намерен мъртъв в корема на 7-метров питон.

Обратно в новината

Коментари - Питон изяде човек в Индонезия (снимки+видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой го е карал да се жени? Хак да му е и друг път да внимава!

Колко паднала трябва да е журналистика ни, че да стигне до там да ни дава фейк-клипчета от ютуба... Ми пуснете онова дето един е открил извънземно в аквариума си.

Глад !

трагедия,жалко за момчето!А змиите-удушвачи са си...удушвачи. Опасни змии. По-опасни от отровните. Докато отровните змии избягват човека и го хапят, ако ги настъпи и изобщо ако усетят заплаха, то удушвачите са агресивни и търсят плячка. Често чакат в засада.7-метров питон - главата му е като на куче. Каварна змия! Привидно изглежда като заспала "флегма", но може с огромна скорост да си изстреля главата и да те удари.Казват, че ефектът е като от удар с тежък, твърд предмет. После за секунди се навива около тялото. Много гадно - затяга пръстените около гръдния кош.Колкото пъти се опиташ да си поемеш въздух, толкова по-силно стяга. Тук физическата сила няма значение. Когато 100 кила пръстени започнат да се стягат....имало е документирани случаи как 5-6 човека се борят зверски, докато размотаят удушвач от жертвата му - човек. Сам ли си, край.Ако този случай е истински, мисля си, че момчето е било изненадано от засада - или докато е вървяло /от някое дърво/ или докато си е почивало някъде. Не е имало време да реагира.В някои села на Индия отглеждат питони вместо...кучета. Няма мишки и плъхове, няма леопарди-човекоядци. А змиите не нападат селяните, защото ги захранват здраво с кокошки...

Да не сте редовен гост на една от държавните агенции ? Граница , пътища , друго подобно ?

..на времето по соца, имаше едни предавания за любопитни хора като "Искам всичко да знам", "Атлас". Та с подобни филмчета се закърмих: )....

ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО! УЖАСНА СМЪРТ!КОСИТЕ МИ СЕ ИЗПРАВИХА ОТ СНИМКИТЕ КОИТО ВИДЯХ! ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО!МНОГО ,МНОГО ЖАЛКО!НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА!!!НО ТОВА Е......

И все пак не ни е чак толкова зле в БЪлгария...

питай тези от ПТП-тата дето стават всеки ден, или техните наследници

Моят съсед отишъл до гората да си смени гумата ... и колата няма ...

я, ела да ти покажа питона в гаража...

Олеле, коркото момче, трябва да е заспал на открито иначе как ще се озове в устата на питона. Ужас над ужасите, не ми се мисли.

монтаж

...а бе дайте да се организираме и внесем поне четири такива звяра и да ги пуснем в сградата на Народното събрание,за има няма два месеца ще решат проблемите и със статуквото и с Цоко и Боко и ало друкарката...да не се бавим!!!

стига с тая политика, бе, идиот. има достатъчно политически теми, под които можеш да спамиш.

наште дупетати са като китове

не мисля, че е по силите на този питон да се с прави с огромните телеса на бате Боце и Свинетка

Момчето е било местно, би трябвало да знае, че не е безопасно мястото на което е било.

Местно е било, сега вече е месно.

Задремяло момчето ! Помежду друго , ако заспивате пред ТВ-то , кой Ви гарантира , че ще се събудите после ?

Много прост народ --в САЩ гледат тия -изчадия на дявола като домашни любимци--и ги пускат насвобода --крокодили--питони--супер-отровни змии И у нас има олигофрени дето се занимават с извратени неща На женския пазар се продават -мишки -зайчета--котета--- даси хранели питоните и боите и анакондите в къщи -- Но катрана чака извратеняците

Ако питона е изчадие на дявола ми е чудно ти какво си? Твоя (и моя) вид е избил 95% от животните на земята ама после питона бил от ада.

Жалко, че сме оставили останалите "5%" от животните на земята :( Искрено съжалявам, това е моето лично мнение!

Айде пак САЩ...троловете даже от подобна теме го обръщат на политика. Новината е от Индонезия!! Не мисля, че подобен питон би могъл да вирее на много места по света. ...но важно е САЩ да са виновни де.. :)))

В тоалетните на град Ню Юрк често посрещнато явление , четете редовно Ню Юрк Пост и ще знаете . В Москва например , няма такива влечуги .

Балък човек и вързано куче го хапе!

Горкия човек, представете си какъв ужас е изживял последните секунди от живота си. Всъщност мозъка ни най-вероятно не може да пресъздаде във гантазиите ни подобен ужас

Е ти да не мислиш че го е погълнал жив...задушил го е първо и после го е погълнал иначе щеше да шава :)

Обективни погледнато не знаем как е погълнат. А защо- да бъдеш душен от питон не е ужас. ? Ам и ти си един, може и тренинг да имаш, пък може и питон да те души и гълта да си е гот нали?

Някой напоркан рибар, много усетил нещо...

Да внесем стотина-двеста питона за парламента би било добра идея, ама то местните охранени дупеклати май ще им дойдат в повечко :)))

Човека е бил гърчав та питончето го е хапнало ,след тона предполагам ,че туземците от своя страна са изяли питона и всичко си е дошло на мястото.

Дребен е бил човечеца. Я, ако беше като Баце или Пеевски дали Питона щеше да се пробва? По скоро Баце и Пеевски биха изяли питона :-)

А мисля, че и Цацаров ще се справи не лошо!

Не си спомням кой ми разправяше случай: неква психарка, май от САШ, си взела да гледа питон вкъщи. Обаче забелязала, че няколко пъти питонът се изляга до до нея на леглото в пълен ръст. Решила да пита местния ветеринар що така, отговорът бил - щото те мери дали ще може да те глътне. :) Мацето веднага го дала в зоото :)))

Боже, каква ужасна история. Можеш направо да напишеш сценарий за някой трилър-хорър. Няма да мога спя заради теб сега.

Нека да е урок за всички ненормалници,които отглеждат питони и змии незаконно в България

Питон с такъв размер нито можеш да намериш в България, нито да го отглеждаш в изкуствена среда.

Добре де... В едно от предаванията си, покойния Стив Ъруин се консултира с двама професори дали питон или анаконда могат да погълнат човек. Онези светила казаха, че е възможно влечугите да изядат дете или коза дори, но не и възрастен човек... Анатомично било невъзможно. Да се чудиш на кой да вярваш...

КАТО МУ НАМАЧКА КОКАЛИТЕ И СТАВА

Не се сетих за това... щото от снимките жертвата е сравнително цяла, че и с ботушите...

Тези в Индонезия не са от най-едрите хора. Този като го гледам е 60-65 кила най-много. На тази възраст американците например са поне 110;)

ама 7 метра са три етажа - виж се ти как се вместваш в тях. Освен това съм виждал и как питон поглъща прасе, което е сходно до възрастен човек на тегло и габарити. Мъжките глигани са дори и по-едри. Даже и доскоро в нета циркулираше снимка на питон, който е глътнал алигатор и после се е разпрал

Не споря с никого. В предаването, за което написах по-горе, показаха горна и долна челюст на подобно голямо влечуго и обясниха до къде се отварят. Оказа се че цялото тяло на възрастен човек може да премине, но не и раменете, ама в този случай виждаме, че теорията не е спасила практиката.

Имайки предвид,че става въпрос за индонезиец, те са с размерите на европейско дете,така че,няма нищо чудно

Питона е фашист и дискриминира правата на потенциалния бежанец :)

ако всички гладни са фашисти ,значи у нас е пълно с такива ,което обяснява ,защо много "избягаха зад граница" .

МАДРИДСКАТА ЗМИЯ :))

защо са го убили?

точно тази новина беше ли ни необходима? май сте сериозен сайт. уж.

Що, какво ти пречи новината? Не може ли от време на време да има и малко различни новини от политическите?

ТО БИВА, БИВА, НО ДА ПОГЪЛНЕШ ЦЯЛ ЧОВЕК, ТОВА НЕ ГО БИВА

мрежестият питон и анакондата са най-големите змии на планетата

Luna0102

Прочетох "Путин изяде човек..." и си казах "Боже, чак такъв глад в Русия"

Ти ме разсмя истински,така несъм се смяла с години.

Страхотна идея за статия! Ей сега ще седна да нахвърля нещо. Вече виждам заглавието: "ВЛ. П. ИЗЯДЕ МЛАДЕЖ!!!" (ВЛ. П. е съкращение от "влачещ се питон", ама това естествено ще го спомена чак накрая на статията.)