Ради Найденов щял да остане дипломат №1

Настоящият служебен министър на външните работи Ради Найденов по всяка вероятност ще запази поста си и в новия кабинет „Борисов 3“, съобщава днес „Галерия“.

Обратно в новината

Коментари - Ради Найденов щял да остане дипломат №1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а той изповядва ли последователно евроатлантическите ценности. Защото като гледам при последните няколко това беше на лице започвам да си мисля,че е вече задължително условие да си третлов за да си първи дипломат.

Остава да върне и Московси да довърши БДЖ-то окончателно,заедно със старата пасмина от директори дето ги увалняват,а той ги връща на работа да продължат далаверите,вместо да са в затвора!

Валери Симеонов откога стана специалист по енергетиката,а не си спомням нещо да се е променило,пък и Теменужка ли беше предишния министър добре си работеше,изчисти дълговете към реакторите на Овчарина,и е много по в час,а Валери откакто минаха на руска вълна може да реши да ни зароби с Големи шлемове,просто нещата при тях се промениха,а и на Каракачанов нещо вяра му нямам!

Стига с този цирк - Каракачанов - министър на отбраната, Цв.Цветанов на вътрешните работи!!! Г-н Борисов, моля Ви сложете на тези важни постове професионалисти, за да не изпаднете в смешно положение, както беше с г-жа Бъчварова!

КАЗАЛ ГО Е ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ"НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША!!СТИГА СТЕ КОМЕНТИРАЛИ КЛЮКАРСКИ БЕ М..ШИ!ХВАНЕТЕ СЕ ДА РАБОТИТЕ И ПРОИЗВЕЖДАЙТЕ СТОКОВО МАТЕРИАЛНИ ЦЕННОСТИ.ТИЯ ПОЛИТОЛОЗИ И СРОДНИ ТАМ ПРОФЕСИИ СА НА МЪРЗЕЛИ.ЛОЗЕТО НЕ ЩЕ МОЛИТВА,А ИСКА МОТИКА.ТОВА ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЕТЕ ХОРА ОТ СЕЛАТА ОТИШЛИ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И СТАНАЛИ ГОЛЕМИ ГРАЖДАНИ.

Лошо ни се пише.С какво сгрешихме,че сме наказани така?

листето на Баце, преди да отиде на конгресо на ЕНП-то.. Лоша тактика..Как сега ДЖОУЗЕФЧОТО ДОЛ ша си обърне езика?? КАК.. След като не разреши на Баце да си доизбута мандато като БОКО ВТОРИ.. Поне един да сколаса до края да докара.. Ма те тогаз - ПАРИЧНИО ФОНД бяха ФАШИСТИ, РУСОФИЛИ за ЕНП.. Пък сега - освен за членове на ЕНП да ги приемат ПАРИЧНИТЕ, та да са сватосат с Баце.. Друг вариант няма..

Ради Найденов е човек на царо! Заради топлата връзка между Бойко и царо може да спаси Р.Найденов. В интерес на истината обаче Р.Найденов е най-подходящия от времето на прехода. Спомнете си ги само...Пирински, кака Надка, Паси, Митов и т.н. и т.н. все отбор юнаци за лични и продажни интереси...

това важно ли е ? нали затова са гласували гробарите ,да си пеят старите песни със старите гласове ,стойте тука и философствайте ,докато дойде ердоган да ви нахлупи феса .

Ти явно ги разбираш гробарските работи, къде копаеш? На централните или на малашевските гробища? Брей, че специалисти -тролове се навъдиха.

а какво ще стане ако лекет боко не може да състави кабинет?!? или вече са купени достатъчно партии и депутати да снаправи нова тъпня, която ще зареже след 2-3 години...плащай прост народе за тоя комплекса да си пренарежда пешките

Каракачанов се подмята че също бил от божия народ. Не е изключено, имайки предвид че в Македония винаги врейството е било по-предстваено като проценти отколкото в източните части на България. А и доста от воеводите са се месили с божите щерки. Въобще където има вреи вярването в иконички, келепирството, сладкодумието е добре представено. От едно време. Сайдера е 100% държанка на руско комунистическо-изралески среди. Бяха го хванали с едни снимки с каки в Париж, след раздялата с Капка ( врейка и тя) и оттогава се пени, но внимава кое да закача.

Какво общо има ченгето от ДС-каракачанов с Македония? Той е от Русе, по линия на ДС /биячи с бухалки пребиха възрастните хора от автентичното ВМРО и не ги допуснаха на учредителния конгрес .... и ченгето стана лидер на най-богатата партия в България. Вече 27 години осребрява лидерството си, дори Татарчев не успя да го осъди.....при корумпетата и агентите на ДС в съда.

Спокойно може Волен Сидеров да оглави мин.на здравеопазването!!))))

В основното ядро което дърпа идеологически модите в МВнР от 25 години насам са само вреи. Оставили са на мира алкохолизираните руски дипломати и агенти на терен, но прокарват пагубна за България 'дипломация' лишена от ВСЯКАКВО родолюбие, достойнство, елементарно уважание към ДЪРЖАВАТА ни. Всичко се стига до келепирство, подмазвачество и стойки и чупки по лъскавите салони на западаните френдове. По времето на НДСВ имаше назначение буквално неграмтни турски ,вреи -(примерно- шефа на фирма Ерато Хасково) за съветници. И куп други къде по масонска, къде по турска линия. А ако не е масон, вреин, фес или закален комунист или с руски произход - се назначават САМО ако е прост или поне беден( та да е много послушен). Изключенията са много малко и като цяло са на 'цивилизовани' коридорници, които няма да тръганат да ровят човешкия ресурс на МВнР, а тактично и дипломатично ще се подсмихват на всеки опит за пукане на гнойния балон

Щом Каракачанов го готвят за отбраната значи че ще има казарма.Да се готвят младите зайци.

Ради Найденов е единственият дипломат, който достигна поста министър. Всички негови предшественици са/бяха поставени лица. Освен това е страшно интелигентен човек, на когото му стиска да защитава интересите на България и реагира мигновено при заплахата от турска страна. Искрено се надявам оставането му на поста да се окаже факт,а не поредната клюка.

Защо бе идиоти триете коментара за фатмака, а не триете за тиквата?

Шило

Дано! Човек от кариерата.

момето Десислава няма ли да я върне в земеделието

Радито облиза дупето на Ердоганя и сега получава наградка.

Този на снимката изглежда, че е гей! Става за Европа! Там ако не си гей, ще те изхвърлят!

Чакат изборите да минат, служебният кабинет вдига цените шоково с 30% и подава оставка! Срещу кой ще протестират?

Та нали Сидеров крещеше, че Красимир Каракачанов е "агент Иван в Държавна сигурност"??? А сега "агент Иван" ще става фактор в правителството и министерството на отбрана???

Герджика ще вдига парното с 30%, вие тва гледайте!

Сега, за да не се пише на мутрата.

Не е Герджика, а Иван Иванов, човек на сините!!!!!Той все още се въздържал от коментари.

А социалното министерство? ГЕРБ имат ли експерт, който да направи пенсионната реформа с минимална пенсия от 300 лв. Иска се добър математик!

мНооооО важно ! Всичко вече ми е , БЕЗИНТЕРЕСНО! Преходът ми отне най-хубавите години . РАДВАЙТЕ СЕ , КРАДЛИВИ , НАГЛИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ!

в "най-бедната държава в Европа" са победили "най-ориетираните към Европа". Т.е. колкото по-ориентирани към Европа, толкова по-бедни. Това казва всичко.

към Азия ли да са ориентирани или към Африка?

що да не се ориентира към Южна Корея или Япония?

МУТРРЕНСКИ ИГРИ - КРАТУН ПАК ЧИСТ , КРАДЛИВ ДЕДО - СТОПАНИНА НА ГИРДЖИКА ПАК ЩАСТЛИВ А НАРОДА ПАК ХХХ:))

Има нещо тотално сбъркано в управлението и партиите. Значи идва някоя партия или коалиция на власт и спуска на министерските постове парашутисти, които хал хабер си нямат от работата на повереното им министерство ?!?! Но за сметка на това следват правилната "партийна линия".

щом каракачанката ши на пази може и без гащи да спим а на воленчо да му дадат министерството на проституцията и връзки с рашата

А Волен? За него няма ли министерство? Даже и последната дупка на кавала - културата? Надали се гласи за председател на НС, понеже си е доста работата, а той нали гледа дете...

Ради Найденов,внук на Ради Найденов,правосъдния министър подписал смъртните присъди на т.н.народен съд.

Ще продължи все така упорито да отстоява интересите на Русия.

ЗКПЧ от Пловдив министър? На културата?

А Не , външно е за Волен , е чужбина го познават !

Vinetou

Външно за Волен, а Валерката посланик в Турция.

Защо не поискахте СОЦИАЛНОТО министерство? Кой ще отговоря за пенсиите?????

Валери Симеонов.