Плащаме 10 000 лева за оправдан полицай от ”Частния КАТ”

Държавата ще плати 10 000 лева на бивш полицай, който спечели дело срещу шумна акция на МВР при управлението от Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Плащаме 10 000 лева за оправдан полицай от ”Частния КАТ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е за това говорят партньорите ни от Европа, такива корумпирани боклуци дето ги оправдават.

loyola

Аз викам тия пари да ги одържат от бонусите на прокурорите !

крайно време е да се приеме, че този който е виновен за причинените вреди на подсъдими, които са били оправдани да поемат изплащането на компенсациите от собствения си джоб, сега ЦЦ да се бръкне и да плати обезщетенията, а не да се спотайва като мишка в трици, едно е да се рекламираш с шумни акции и да набеждаваш и проваляш живота на хората, а сега да им платиш, а не за неговите безумия целия народ да плаща

Междувременно, северозападна България ще продължава да бъде най-бедния район на Евросъюза. И при това да дава пари на хора със съмнителни дейности.

На Цветанов е достатъчно да му видиш мутрата.

Абсолютно съм сигурен, че тези полицаи са вършили точно тази незакойна дейност. Обаче некадърните прокурори не са могли да си свършат работата или съдиите са получили пари от така наречения полизай. Докъде я докарахме държавата да плаща пари на престъпници, защото подкупни съдии са ги оправдали....И това не е единичен случай.

Костов беше казал за арестуваните в Либия медици : "Ами ако са виновни"!?!? Ужас ! По добре е да кажем за полицаите - ами ако не са виновни ?

Да ги плати онзи малоумник с кривата глава - ЦвЦв! Деба олигофрена тъп!

Когато в Страсбург държавата, т.е. данъкоплатците, бъде осъдена за нечия грешка, обезщетението да го плаща виновникът, предизвикал съдебното дело. Би било добре обществото да знае кой министър колко ни е струвал заради това, че е получавал заплата, но не си е вършил работата компетентно. Един ни стиска за гушите с финансови ограничения, водещи до крайна бедност, за да запази бюджета, друг разточителства безнаказано с народните пари и от това бюджетът изобщо не страда.

от време оно по нашите земи. - Имал си бол пари - платил си я. - каза наставнически бай Ганьо....

Тия полицаи са станали полицаи с плащане на Подкупи. Такива Полицаи и Митничари, най добре направо да ги застрелват... Хем тоя който ги убие ще вземе доста пари, хем и в България ще живеем по- добре. Точно такива боклуци пускат арабите в България и Европа. Разни турци в момента, плащали подкупи за да влязат в държавните служби и да завземат България.

Ох, Цецероне, скъпичко ни излиза на данъкоплатците красноречието ти...

Чудя се докога ще търпим тези хора да ни се смеят лицето!!!! Може би 500 години?1

Тази сума не е нищо!На времето нищожеството Дянков уволни по телефона шефа на НАП Пловдив, който после получи обезщетения в размер на 150 000.00 лв.Защо не ги плати дянков?

На Тиквата и подчинените му им е толкова акъла, но не им е проблем, защото заради некадърността им не плащат те а ние! Но нищо ... пак те ще ни управляват, заради "умния" ни народ!

Стига! Има си закони, трябва да се спазват! Има закон за отговорност пред държавата, когато си и нанесъл щети! Проблема не са тия шмотароци, а че няма съдебна система, която да поиска парите от виновния! Някой си и сложил подписа и има имена и ЕГН!

Докога данакоплатците ще плащаме за золумите на вифаджията Цецо ,Герб и пожарникарят Борисов.

Петър Кунински трябва да получи обезщетението, след като успя да осъди прокуратурата за воденото срещу него и още петима униформени дело,

цветанов ли е прокурор по делото?

Никъде не съм споменал Цветанов. Но някой има пряка и конкретна вина. И според закона трябва да възстанови причинените вреди на държавата.

браво, хвала и поклон! тъй точно трябва да се борим с корупцията от доле, та до най горе! това е най сигурният начин не само никога да не влезнем в шенген, но и да ни изхвърлят от ес! спасиба товаришчи от вкс!

Ти правиш ли разлика между наказателно производство, по което е бил изцяло оправдан не от ВКС, и гражданско дело по ЗОДОВ, по което ВКС са трета инстанция?

sawo

Обикновено при загубени дела от такова значение тези, които са събирали доказателствата и са внесли обвинението си подават оставките. Къде са тези хора сега? Цветанов като е бил на власт тогава той ли е събирал доказателствата, той ли е внесъл обвинителния акт?

опаа. що пак ние.. който си е слагал подписа той да плаща.. и така в цялата администрация моля..