ВКС върна делото срещу шофьора, убил 2 деца в Лесидрен

Върховният касационен съд върна за ново разглеждане делото срещу 28-годишния Филип Михайлов, който блъсна и уби две 16-годишни деца край село Лесидрен.

Обратно в новината

Коментари - ВКС върна делото срещу шофьора, убил 2 деца в Лесидрен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-справедливата присъда ще е да го завържат на шосето, а родителите на децата с колата ... и през него. С това ще се приключи. Няма да има спорове много ли е малко ли е. Каквото е сторил, това да си получи и край.

Какво ще е наказанието за съдебния състав? И до кога ще търпим такива некадърници на тлъсти заплата да се гаврят със съдбите на хората?

Моля, да отмените тази страшна присъда, това си е направо дискриминация ....

Абе "извинявай" , но не те видях А ?! Сега и за съдята по 8 години , иначе пак ще се повтори.

Каква непредпазливост, така това си е умишлен тероризъм!

От опит знам, че съда във В.Търново е крайно корумпиран.

loyola

"Според върховните магистрати Апелативният съд във Велико Търново е допуснал нарушение на материалния закон" - ами значи тези съдии трябва да бъдат наказани ??? Поне им отнемете коледните премии ...

За този само доживотен затвор а за съдиите които му намаляват присъдата нека изпитат същото което изпитват почернените родители.

Абстрахирайки се от родителските си чувства, ще кажа, че каквото и да е наказанието на този олигофрен - все ще му е малко. А на магистратите намалящи присъдата пожелавам един ден нещо лошо да ги сполети, заради кретени като този !

Съд. система ще си развали ''УСПЕХИТЕ'', не може да бъде . Не че ще стане , амЪ!

Да не би предизборно българския съд да е решил да се събуди от летаргията... или пък много малко са искали да им платят и те са се засегнали?