Доналд Туск идва на работно посещение на 4 април

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск ще бъде на работно посещение в България по покана на президента Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Туск идва на работно посещение на 4 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега се кандардисват колко бежанци да бъдат натресени на България. Нали Меркел каза, че този въпрос трябва да бъде решен.е, уж за границата се говори- та такива ми ти работи.

Много важно че в родината ми ме знаят като ПУДЕЛА НА МЕРКЕЛ И ЮНКЕР,БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ ПУДЕЛИ,ТЕ ПОСТОЯНО СИ ИЗБИРАТ ЕДИН КАТО МЕН ,да стои наведен с изути панталони

Амчи идва да се увери че тука е пълно с руски кавали

абе тази граница да не е 10000 км, че за 50 път ще я гледат, да бяха слагали по 10 тухли вече щеше да е построена като китайска стена.

Тцъ-тцъ.. До вчера Нинова се запенваше при всяко посещение на границата. Сега Радев им прави пикник при всеки сгоден случай, а Нинова мълчи ли, мълчи.. Проклето политическо лицемерие. А на Радев ще му направя иконостасче и ще му прикадявам всеки ден, ако успее и той да докара пари за тази граница. Защото да лаеш предизборно е едно, ама да донесеш дори едно евро е съвсем друго.

Този господин не е ли вече един типичен "брюкселски" бюрократ? От тези "гьонсурати",дето народа и държавата им не ги признават,а те се опитват Европа-та да "подреждат" и управляват-примерите у нас- г-жа Кунева,Кристалина Г. и още една дузина "безродници",харчещи много пари и нямащи хабер от реалните болки на хора и народи.... Ей затова ще си отиде ЕС-защото се управлява от хора без визия,без политически качества и без авторитет в собствените си страни. Добре,че Тръмп сложи спирачката ТТИП,иначе скоро и ГМО-ЕС-политици ще имаме-не че сега няма такива....

За по-добро запознаване с обстановката трябва да го повозят малко в скривалище на самосвал, превозващ чакъл.

ГЛАСУВАХ ЗА РАДЕВ, НО ТОЙ НЕ ОПРАВДА НАДЕЖДИТЕ МИ. ЛЪГАЛ Е НАТОВЕЦА, ЕВРОГЕЙСКИ ПРЪЧ СЕ ОКАЗА.

Доналд Туск, 15-тия заместник на заместника на баба Ангела, идва на работно посещение на 4 април.

Абе ще иска нещо ? Да правят общ кабинет. Добре е за ГРОБ, за другите зле.

тази граница я гледат милион пъти , все едно е милиони километри и все високо качество ни оценяват и все повече мигранти...

Аха . . . ще натискат за правителство на ГЕРБ и БСП . . . Ако Нинова направи правителство под какъвто и да е лозунг с ГЕРБ, БСП ще изчезне от политическата карта на България. . . . . разбира се за 4-ри години и от България ще остане географско понятие . . . където ще българите ще са най-голямото малцинство, но МАЛЦИНСТВО . . .

Май ще ни доставят орки.Затова не искат ОП да участвуват във властта.