Трети фалстарт на делото за атентата на летище ”Сарафово”

Специализираният наказателен съд за трети път не успя да даде ход на делото за атентата на летище "Сарафово" в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Трети фалстарт на делото за атентата на летище ”Сарафово” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива дела вървят по този начин, навсякъде по света.

Пет!!! години да не може да ЗАПОЧНЕ делото! Не срам, ами и аз не знам как да го нарека!

Този съд е позор за правораздавателната система. Да не можеш да призовеш хората да ги известиш по нормален начин е абсурдно. Тези хора нито се крият нито живеят в пещери.

Защо само се напъват,като знаят,че никаква няма да я свършат?

Не държава!

Имам усещането, че това дело се бави нарочно!

От НЕКАДЪРНОСТ Е . По времето на СОЦА , такива престъпления се разкриваха , за не повече от 24 часа .

МОСАД работи чисто. Най-добрите професионалисти.

Слави Трифонов е виновен !

Според официалните БГ съобщения на мястото не е намерен дори и 1 пръст от ръцете на атентатора за да се снемат отпечатъци. Не е намерен въпреки ,че събраха всичко наоколо. Това означава, че атентаторът е бил без ръце. Или, че гърмежът е станал с И части от "атентатор", като ръце умишлено не е имало за да попадне следствието в 3-ти Глух коловоз или да бъде обвинен този, който бъде указан на следствието. Интересно е липсващото обяснение-то как така двата крака на атентатора тежат над 50 кг, а лицето показано на клипа цялото тежи не повече от 75 кг?

Дали е бил включен климатикът и защо доста от оцелелите свидетели са стояли извън автобуса на 35 градусова жега? Бил ли е газифициран автобусът или не? Дали газовите бутилки не са били препълнени за да се икономисва от нафтата, която после може да послужи за личната кола на шофьора и т.н.? Не ми говорете, че терорист натоварен кат камила ще обикаля насам-натам часове из чакалнята на бургаското летище, което е доста добре охранявано. Доста хора знаят неудобната истина за взрива на газовата уредба на автобуса, но поддържат версията за терористичен акт за да не си развалим отношенията с параноидните управляващи в Израел?

Какво и кой дирите след 5 години...станахте за посмешище с това дело, ще съдят задо4но ...кой бе Михаля ли ????

Айде -номера на Великата Правосъдна система --която била -НЕЗАВИСИМА--Бих казал--Независима само от себе си --иначе от кинти иполитици --винаги зависима Че как ще има ход на делото срещу ХИЗБУЛЛЯХ --съюзника на Путин в Сирия --освовния боен юмрук на русските победи засега там --и петата колона на страховития ИРАН ---Да не са луди наште велики юристи да си слагат цевта на челото

И друго--Нашите безстрашни Прокурори и съдии могат на тая тема тероризъм да тормозят само Ахмед Муса-от Пазарджик --защото знаят -че е много далече от Ислямска държава ---ако знаеха че наистина Муса има приятели в Ислямска държава ---косъм нямаше да падне от главата му--- щото Ислямска държава тепърва започва да раздава алахо-правсъдие по свой начин

Както винаги се отчита някаква дейност, колкото да мине давност и да се прекрати делото. Защо да си дават зор за отдавна минали неща!

От специализираният наказателен съд да вземат да направят изявление че спират делото защото се е видяло че никой нищо няма да постигне с него. Едно голямо губене на време и средства защо няколко индивиди не знаят(и не искат) как да си вършат работата.

Хората изгниха в земята тия едно дело не решиха:((((((

Така и така производството е задочно, да вземат да променят НПК и съдебният състав да се командирова в Израел там да гледа делото. Всички пострадали ще се явят. Или с видео-вързка - още по-евтино ще е.

...."Основният аргумент за вдигане цената на газа винаги е бил един и същ - "Булгаргаз". Т.е. държавата губи и компенсирането на тези загуби винаги е по най-лесния начин - за сметка на крайните потребители".. Това е невярно твърдение. В момента булгаргаз вдига цените, защото до 4 седмици България трябва да внесе конкретните си искания към гъзпром за цената на предлаганият от гъзпром руски природен газ. Като се увеличи сега цената на руския газ за България с 30%, до 4 седмици България може да поиска от ЕС намаляване на цената на руския газ за България с 30%, иначе гъзпром рускива налагането на глоба в размер на 15 МИЛИАРДА долара. Целта на гъзпром и неговите петоколонници в България е да остане сегашната цена на руския газ за България, която И В МОМЕНТА е по-висока от цената на руския газ за германия. Тези руски газови игри с участието на руската пета колона в България, са толкова прозрачни, че няма накъде.... Никъде в статия не се говори за УВЕЛИЧАВАНЕ НА ДАНЪЧНАТА СТАВКА на природният газ, така, че- би следвало да се проверят всички служители в КЕВР за това дали с действията си не вредят на България в полза на чуждата държава русия.... Прочети повече в link: link

Още малко, ако се помотате, ПОСТРАДАЛИТЕ вече , ще са на преклонна възраст. А половината може и да не са между живите. Тигава съвсем се забатачват работите