Примамки с отрова убиват белоглави лешояди в Кресна

Отрови за хищници, разпръснати в района на Кресна, опропастяват 15-годишен труд за връщането на белоглавия лешояд в региона.

Обратно в новината

Коментари - Примамки с отрова убиват белоглави лешояди в Кресна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са червените селяндури на лъжкинята, тях ги интересува само собствения им ненаситен тумбак и стоката ! Затова Бойко ги праща за овчари и говедари в червените крепости!

Не позна! В района над Кресна живее предимно електорат на ДПС и ДОСТ.

Няма по-голяма гад от нашенеца!

Когато отровят вълк с отрова , да ми се обадят.По-тъпо нещо не съм чувал.Лисици и чакали може , защото са глупави хишници , но вълк никога.Той винаги си хваща плячката сам и никога не посяга на друго

Голямата част от българите не ги интересува природата. Те се интересуват само от собствения си живот. Това е характерно за дивите народи. Живота на много от така наречени хора не струва колкото живота на един лешояд. Този народ иска да придобива пари без много труд и да харчи, да харчи.....

Не се изхвърляй така: вълкът отдавна е изтребен в Западна Европа и Скандинавия; в Ирландия няма естествени гори, изсечени от англичаните за пасища за овце и крави, а в самата Англия са останали само онези гори, които благородниците са оставили за да ходят в тях на лов и които и досега са тяхна собственост. А иначе не защитавам употребата на отрова.

Като гледам с каква скорост се унищожава флората и фауната, скоро единствения вид която ще остане и ще се множи на територията на България ще се нарича прост селяндур.

която-който *

Пирин + БГ институции = на катастрофа Това е неизменна аксиома за всички живи поколения българи

Не народ а мърша.

.

баце, на какъв компютър работиш, дето няма опция за кирилица?! хайде по-сериозно, моля ти се! все пак сме в 21-ви век!

Закон трябва, строг и приложим.

Ами почнете да стреляте по овците им и по кучетата им държавата с това не може да се оправи , оправете се вие с тъпите овчари дето ги мързи да помислят как да надхитрят вълка с нови технологии , има огради с ток , ултра звуци и т.н.

Има лесно, като го хванат тоя с отровата, да му я натикат в гърлото.

Прост, злобен и отвратителен народ. Няма да мирясат тези нещастници докато не унищожат хубавата природа и всичко живо.

Какъв изрод трябва да си , да тровиш умишлено защитени птици

Прост и много калпав народ...