АБВ сезира прокуратурата за касиране на резултата на ”Воля”

Правният отдел на АБВ е подготвил сигнал до главния прокурор за отстраняване на партията на Веселин Марешки "ВОЛЯ", тъй като е незаконно регистрирана.

Обратно в новината

Коментари - АБВ сезира прокуратурата за касиране на резултата на ”Воля” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другари ,те тоя предаде комунизма и требе го изловим и на нашият Народен съд да го предадем.Те си знаят как ще го отсъдят

Гледай си фирмата в Севлиево и не си пъхай носа където не ти е работа !

ЕЙЙЙЙЙЙ, НЯМА ДА СПРАТ ТЕЗИ ПЕЯНИЦИ И ДЕБЕЛОСЕРИ КАТО МЕСТАНОВЦИ, ПЕТКОВЦИ, И ТЕМ ПОДОБНА ИЗМЕТ ДА СЕ РЕБЧАТ, И ДА СЪВЕТВАТ !!! А КРОТНЕТЕ СЕ БЕ, БЕЗДАРНИЦИ !!! ВСЕ НЯКОЙ И НЕЩО ВИ ПРЕЧИ, И ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН. ВИДЯХТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ, АЙДЕ НА МАЙНАТА СИ !!!

Енергийната мафия нещо че е притеснила за бъдещето си!Марешки им е проблема естествено,ами да се отрегистрира от старата,какво толкова,а може и да го е направил!А хората които са гласували за него,няма ли да бъдат излъгани,че, някакви които не са влезли искат пак да се натикат изотзад! И тази широка коалиция дето я тръбят,та да няма опозиция много ми миреше на безработен парламент ,че и какъв закон против корупцията по високите етажи ще могат да сътворят в комбина,айде холън!

не'Воля',а турската нагла"ДОСТ' да ЗАБРАНЯТ,не искаме утре да сме потурчени и да ни......къде отива Б/я с ББ...

защо всички медии го допускат този да говори врели некипели. От много пиене мозъкът му е станал гланциран. Свърши чичо за тебе обществената хранилка, каквото си хванал си хванал. Стои си кротко, и се радвай че си на свобода.

този пикалник шадравански

Петков, а сега защо клечиш във всички медии, само твоята физиономия от сутрин до мрак. И говориш глупости...не можеш да задминиш Нинова, ама нейсе...

Петков, защо чак сега скачаш? А ДОСТ доколко е законна, като е антибългарска ?

Точно ти да плещиш тези врели-некипели,то бива,то може ,обаче........ Хвана ви шубетоо,няма Парламент,няма Субсидийки,няма парички.... Да се хапете,където не се стигате.

Правилно, товарищ Петков, само вмешателство от Русия е редно!

Намерило се БАШ ''КОЙ'' ! А ФОНТАНИТЕ , ПРЕСЪХНАХА !

е нужно ново ОФ, особено на формация "Русофили". Решетников каза, че няма забележима разлика между БСП и ГЕРБ. Тогава последва и тезата на Валерий Бургаский, че би било отлична идея коалиция между него и горните две..Сега и Петков от Плевен потвърди казаното от руския паша.

За таковано дупе цяр няма Руменчо.

Ако Марешки е нарушил закона, какво следва?

В България Конституцията,Върховен закон не се спазва.Това на всички е известно.От Конституцията.Гл 1.чл.11.ал 4-Не могат да се образуват политически партии на етническа и верска основа..Евророма също е незаконна.Гл 1 ал 24. Основни цели на външната политика са националната сигурност и независимост на страната.Значи за Евророма ,ДОСТ може ,а за Воля не може,там било незаконно.Действа се избирателно.Правилата трябва да са за всички.

ама некои партии веят чужди байряци у нас.

Това трябваше да го пледираш преди изборите.

Този е основният прикривател и виновник истинският убиец на сестри Белнейски да е на свобода!

пиклият дришльо се е насрал

Га ядохте кюфтаците...ни ривахте. Такива като вас, отдавна трябваше да сте извън парламента...и отдавна в затвора.

определено има два неясни фактора нататък 1/предполагаемото напиране на невлезналите сини 2/случващото се покрай Слави и референдума ====== за съжаление страната може да бъде доведена до някаква форма на диктатура при предстоящия сблъзък

Ако ви е "Воля", няма да се моля, угре заминавам за Париж, че във тази криза, нищо не излиза, нямам никакъв алъш-вериш...

Удавника търси сламката!

Защо така, бе Румене? От Москва ли ти наредиха? Да не би нещо да попречи на българо-съветската дружба.

Кой е този Р. Петков ,че не мога си спомня. Руменчо що не ходиш в Плевен и да се завъртиш около шадравана, може ти олекне. Не атакувайте Марешки защото може да ми стане любимец. Като гледам на там вървят нещата

а от анкара може ли ?

Може може и от Масква може барбаронче

Все по-интересно става. Регистрирал нова партия, продължава да плаща таксите по старата , не знаел защо не била заличена.

Не че Марешки ми е пръв любимец, но този на снимката да го духа. Много злобен помияр.

ти си "дост ",нали ?

Не съм; дост;, а от БКП бсп то ,та тоя ни отсвири нас социалистите как да го гърлим

Да не би заедно да пикахте в шадравана с другарчето......21-век ли,движение ли.......или 21 път сте пикали там.........или вече тишината в спалнята е нарушена с другарката:)))))

с какво си по-добър,че ги критикуваш и злобееш тъпо ли ?!

ЦИК беше уведомена за случая още преди изборите, но си затраяха, очакваха се 10% и коалиция с ГЕРБ, но сега вече дори пречат с техните 4%.

Марешки не е участвал с двете партии на избори!

Е ще трябва да слезеш от АУДИ-то бай Румене!!! Стига толкова!!! Я се насочи към мотоспортовете. Така или иначе ползата от теб е НУЛААААА и крайно време да спреш да лапаш!

Всеки който не влезе в парламента и почва да сезира касира и тем подобни . То голяма лапаница в тоя парламент голямо чудо. Почвам да се замислям и аз ли да взема да се кандидатирам вече незнам . Румен Петков един от мафиотите на България и той иска да ни оправя ама незнам как орално или анално....

И ако може да вземете и техните гласове. Това ли искате бе клоуни. Май ви е малка кочинката и се огледахте в чуждите.

Всички недоволни бе! Тоя иска Марешки в пандиза и да изхвърлят воля, местан иска направо да касират изборите а "патриотите " да ги съдят, Иванов иска да определя кой да е премиер. Провалиха се с трясък ама пак искат бе!

"Hе сакам, на мен да ми е добре!!?? Cакам, на Bуте да му е зле"!!??;)) Aлчност и злоба за власт??;)) 3авист, че не е на държавното корито да "лапа" и затова вие, и си изяжда мъдите от яд!!;)) xaxaxa..

Не бяхме чути и видени, защото нямахме ресурса да клечим по медиите, защото никога не сме си позволявали спекулация, за разлика от останалите политически партии. А как някои чуха и видяха "Възраждане"?

Someone

След следващите избори Марешки ще е там, където са сега БББ, РЗС, ББЦ, БДЦ и други подобни.

Пикаещия спа 4 години, и като излетя от хранилката се отрезви и взе да куткудяка! Не че не е прав в случая!

Пикаещия в шадравани се пъни нещо. Защо ?

принципно. ако наистина Магарешки е нарушил закона то той не е за парламента, а за пандиза. докога бе прости българи ще гласувате за очевадни измамници? без срама и мяра, които чрез погазване на законите искат да ви управляват? толкова ли сте глухонеми и неадекватни?!

не толкова !много,много повече ,безкрайно !

Махаме Борисов и Нинова и се обединяват ГЕРБ и БСП. Добре за народа-зле за партиите...

как ще стане махането на практика ,с вълшебната пръчица на хари потер ли ??

гоце е обещал безплатно СПА процедури в неговото скромно хотелче на другарчетата си за да изгони стреса им така,че спокойно а за новите влюбени ще има президнския апартамент:))))))))

Ей вземи им париците и глей им сеира. Днеска СимеоноФ,каза на Ани Цолова ,да си мълчи ,че тя и Каракачанов ,нали така... Обвини всички телЕвизии,че са про турски и т н и тн Марешки на койрука иска да е примиер Обаче АБВ ,ако изгонят Марешки има 2 сценария 1 нови избори,второ влизат тези които останаха извън чертата Ако има 2ри избори помагат на БСП,които се надяват на победа итн и тн Много недоволни от сегашните резултати Цирка ще продължи още кат гледам

Това искане за сезиране към прокуратурата ми звучи като вик от гроба, който избирателите изкопаха за т.н. абевейци. Едната мутра се скри, но остана тази на другаря от снимката и тя сега заедно с новия лидер надават задгробен вик. Късно е чадо, късноооо.

За да има промяна, парламентът трябваше да е дясно - Нова Република, център - Да, България, ляво - АБВ - Движение 21, националисти Възрждане, зелени - Зелените, защитници на малцинствата ДЕОС. За година-две стандртът на живот щеше да се вдигне двойно.

умните и красивите си мисуите, че ена ваша дума е равна на 1000 човека запалени по вашите идеи. А действителността: изнудване чрез кредитите, бават ти заплатата, дигат ти газта 30%. Гладниа индивид има само омраза и е склонен към разрушение..... нищо общо със лежерните идеи на либерализъмъ.

Интересно е, че на глупвите и грозните не им е по-добре, защото умните и красивите плащат много повече днъци. Ако тези данъци не се крадат, ще има и за глупавите и грозните. Все пак ще си позволя да Ви цитирам пред умните и красивите, защото в коментара Ви има много истина.

Задават се нови избори. Чакаме со 20-тото НС.

" Не бяхме чути и видени...". Защо ли? Може би хората не искат да чуят и видят стари муцуни, достатъчно оплескани от участия в политиката с кого ли не, от лъжи и интриги, от задкулисни игри и с безкрайна демагогия от 27 години насам и винаги чиста вода ненапита, особено г-н другаря Петков. Какво стана с идеалите Ви за борба с капитализма. Май станахте всички капиталисти, че чак се задъхвате. И откъде откраднахте милионите?

Тези "краснъйе люспи", вместо да си подвият опашките, взели да се правят на юристи, само и само да се доберат до НС, макар и през задния вход... Малко достойнство бе, селски тарикати! Подозирам, че идеята е на тъпия и нагъл Пиш-манекен! Само квадратна глава може да йяизмисли...

Бе то хубаво, че нямаш нищо против нали е демокрация, само че ако дойде онова против което нямаш нищо против има вероятност да станеш и храна за свине на един остров в Дунав!!!

Този път съм съгласен с "Пикаещият в шадравани" !!

Какви глупости дрънка ,загубили защото нямали ресурс.Целия Бургас беше залят със тяхни плакати .Това не е причината за неуспеха им никой не те иска другарю Петков.Какво правиш във градът ни??????

Проблемът е Марешки. Как да му се отнеме думата, че много ще приказва и ще мъти водите на останалите уж различни партии, които са в негласна коалиция. Важно е да се запуши устата на Марешки.