Герджиков за изборите: Министрите бяха блестящи, благодаря

Организацията на изборите беше много добра, отчете в началото на редовното правителствено заседание служеният премиер Огнян Герджиков.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков за изборите: Министрите бяха блестящи, благодаря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще те метне под каруцата при първа възможност, не се тревожи!

"А аз не само бях,но си оставам верен слуга на Нинова и нейния началник генерал Решетников."

така наречените "министри"? Хахахахаааа....Ако ги нямаше, никой нямаше и да забележи. Тук е мястото да се каже, че никъде по света няма такова нещо, като "служебно правителство". При нас явно се практикува за да се размие отговорността. Така беше с КТБ, така е сега с вдигане на цените с 30%. Наистина са 'блестящи', но Герджиков блести най-много.

Почти всичко , което трябваше - беше направено. Почти както трябва. Резултатът е добър - Ердоган и неоосманистка Турция бяха пернати през ръцете в момента на пресягането им към Народно събрание. Сега е време да са понатрупат доказателства за нарушенията на Изборния кодекс и Закона на политическите партии от милото ни ДОСТ-че. И Софийски градски съд да си изпълни задълженията Но се опасявам,че пухльовците от ГЕРБ пак ще свалят гарда. Само някой да ги понатисне и те заемат партер

Г- н Герджиков и компания ,за мен , са интелигентен полъх,глътка чист въздух,на фона на бившата и бъдеща простащина!Няма светлина в тунела!Последният да затвори вратата!

светлина в тунела, на идващия отсрещния влак, не че останаха влакове.

А бе Герджиков , защо не се получиха нещата с машините за гласуване, а с машинките които гласуваха се получиха ???

Да това е най добре работещия кабинет до сега.без много приказки ,гледат си работата съвсем съвестно.Хвала.

ПРИ ТАЗИ ПРИКАЗНА РАБОТА НЯМА ЛИ ПОНЕ ДА КОМЕНТИРА УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ГАЗТА,ПАРНОТО И Т.Н......

Министрите блестящи. Дереджето дрисня.

Бих искал да благодарим за изхарчените 20 млн.лева.Наистина беше необходимо да се изхарчат за избори вместо да влязат в помощ за деца с увреждания, необходими операции или за пенсионерите...ужас.

Тия двечките, Нинова и Йончева се канеха да колят и бесят, подивяха от мисълта, че идват на власт! Но съвсем забравиха, че преди тях една подобна фигура се провали, заради държание и визия и то не коя да е , а председателя на НС. Празни приказки и нежелание за 8-10 години да се научи да се облича и да си направи прическа. Сега отново ръсене на простотии, лъжи и закани за съдебни дела. Клевети, при това едната от тях бидейки официална приятелка на министър председател не се посвени да покаже танц без бельо по телевизията! Тези ли жени без дипломатичност, свян и чувство за собствено достойнство, а само с голо самочувствие искаха да ни управляват? И добре, че така им се получи, дано поумнеят за следващия път и дано не са отново кандидати. ....Много добре написано...това е самата истина. Тия така се бяха настървили да управляват, че направо бяха изпаднали в истерия....Йончева, която е предавала информация на руските специални служби навсякъде където е водила репортажи....Как тази жена ще бъде честен политик, как?....

Този тъп клоун не е виновен, че ръси простотии, виновен е президента, че го назначи, да надгражда мафията на Борисов!!Надежда всяка оставете, искрено се разкайвам, че гласувах за Радев, той също ще бъде един послушко на Борисов!!

Това той ли трябва да го каже???

Сама се похвалила циганката.

Тия двечките, Нинова и Йончева се канеха да колят и бесят, подивяха от мисълта, че идват на власт! Но съвсем забравиха, че преди тях една подобна фигура се провали, заради държание и визия и то не коя да е , а председателя на НС. Празни приказки и нежелание за 8-10 години да се научи да се облича и да си направи прическа. Сега отново ръсене на простотии, лъжи и закани за съдебни дела. Клевети, при това едната от тях бидейки официална приятелка на министър председател не се посвени да покаже танц без бельо по телевизията! Тези ли жени без дипломатичност, свян и чувство за собствено достойнство, а само с голо самочувствие искаха да ни управляват? И добре, че така им се получи, дано поумнеят за следващия път и дано не са отново кандидати!

...."Основният аргумент за вдигане цената на газа винаги е бил един и същ - "Булгаргаз". Т.е. държавата губи и компенсирането на тези загуби винаги е по най-лесния начин - за сметка на крайните потребители".. Това е невярно твърдение. В момента булгаргаз вдига цените, защото до 4 седмици България трябва да внесе конкретните си искания към гъзпром за цената на предлаганият от гъзпром руски природен газ. Като се увеличи сега цената на руския газ за България с 30%, до 4 седмици България може да поиска от ЕС намаляване на цената на руския газ за България с 30%, иначе гъзпром рускива налагането на глоба в размер на 15 МИЛИАРДА долара. Целта на гъзпром и неговите петоколонници в България е да остане сегашната цена на руския газ за България, която И В МОМЕНТА е по-висока от цената на руския газ за германия. Тези руски газови игри с участието на руската пета колона в България, са толкова прозрачни, че няма накъде.... Никъде в статия не се говори за УВЕЛИЧАВАНЕ НА ДАНЪЧНАТА СТАВКА на природният газ, така, че- би следвало да се проверят всички служители в КЕВР за това дали с действията си не вредят на България в полза на чуждата държава русия.... Прочети повече в link: link

Хм, блестящи могат да бъдат само министри на герб - бъчварова, глигана павлова, менда и др. калинки ! Всеки, който смята, че министър неназначен от мутрата може да е блестящ - всъщност е лош комунист !

запека беше блестящ

Толкоз "блестящи", че даже не успях да им запомня имената!

Ми то като не вършат пакости и не крадат никой не пише за тях и държавата се управлява безпроблемнно! Няма и парламент да твори лобистки закони! Държавата заприличва на европейска! Не бива да идват колоритните крадци за да има сейр съндък за простолюдието

Нека Десислава Димитрова да обясни що за банка е Ориенталска банка и защо ли този човек е измамник след като има 30 трилиона евро. А и защо ли все още за най- богат се води Бил Гейтс, след като си е направо бедняк спрямо този грък? Всъщност надали САЩ имат такъв брутен вътрешен продукт. Дано не се лъжа, ама авторката или е прекалила с алкохола или взема халюциногенни наркотици!

Незнайно как коментара ми за доната статия се появи тук!

стана. За месец уволни всички като мислеше,отваря път за червените. Каква стана, червените пак ще гледат, а момчето за мокри поръчки ще си ходи вкъщи да гледа управлението на държавата по телевизията.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Защото,БиеСиеПиеТо не можа,да спечели...

Ама не е ли спечелила ? Сигурен ли си ? Знам, че тези 240 бр. в парламента спечелиха, а ние данъкоплатците загубихме ! Ти от кои си ?