Задържаха въоръжени автокрадци след гонка и катастрофа

Двама млади мъже, заплашили с пистолет собственик на БМВ и откраднали колата, бяха задържани след гонка с полицията тази нощ в София.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха въоръжени автокрадци след гонка и катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как цели 24 часа в ареста?! Та те просто са заплашили с пистолет и откраднали кола

задържани само за 24 часа? За кражба с взлом? С използване на оръжие???? Е, това значи, че сме в джунглата. Който има късмет да се прибере в къщи, ще се прибере.

Не може ли който краде да му режат ръката с която краде?! .. не може, .. няма да има депутатите с какво да гласуват!

Полиция и прокуратура да бъдат заключени някъде,докато не се разберат за тези автокрадци,че вече не се търпи.Същото е и за тези по жилищните кражби. Гърците ни се смеят, а румънците- презират.Пълен резил!

Двама бедни студенти, имали пари само за пищов, отнели БМВ-то на заможен студент за да се повозят и да забият някоя мацка. Поради слаби шофьорски умения размазали колата. Ще поседят 24 часа в ареста и после отново на лекции. А трябва в тухларната. Затова сега внасяме тухли от Гърция, съдебната система е виновна.

Впечатлен съм,че им е за първи път! Или от кумова срама не са написали колко висящи дела имат.

Ние ги хващаме ,а прокоратурата ги пуща.

Да ве , Слави Трифонов е виновен .

Този твой герой е по добре да отиде на село да пасе мисирките

Гарантирано от простите герберасти

А ти си една овца недостригана.И БСП и ГЕРБ те са стригали и ще си останеш недостригана.

Горкият собственик - и в двата случая си остава без колата. Дали е открадната или размазана за него е все тая. Отдавна не съм сключвал пълно КАСКО но доколкото си спомням по-изгодно е да не ти се намери колата след кражба, отколкото да се намери помляна.

нека дадат пистолета на собственика на бавареца да им го завре отзад и дано не са изпилили мушката!

Задържане за 24ч. , а след това ОТНОВО ПО ПИСТИТЕ , нищо че преди това има още 100 залавяния и преписки .... Интересен беше Първанов , когато като Президент помоли СЪД. СИСТЕМА , да вкара престъпници които имаха по над 15 присъди , И СА ОЩЕ НА СВОБОДА ??? Е, има ли такава държава ?

Става дума за грабители, не за крадци. И наказанието е по-тежко, и престъплението. Обаче нашите писачи не знаят тази дума, и въпреки фактите ги наричат крадци.

Вече са освободени, а ?

Селото се оказа тъкмо в града...

Статията в комбиация със снимката е като реклама на БМВ. След такъв удар, размазал колата до неузнаваемост, двамата вътре останали невредими...

Цялата новина завършва с информацията че, ще са задържани само за 24 часа.

КОПЕЛЕТАТА - ПО НА 10 ГОДИНИ ЗАТВОР И БОЙ!

!5 гонини в затвора и никой после няма да посмее да краде кола, заплашвайки с пистолет.

А така - влязъл в затвора и станал човек.

... и ще излязат ... момиченца ;)

келеши откраднали колата на келеш.... през студентски град само с колело и с пушка....

Ей това най-много ме кефи в България! Задържат за 24 часа. Намираш жертвата и и казваш да отрича, защото имаш и друг пистолет (пък може и да са ти върнали първия).

Явно не си наясно, че полицията може да те задържи максимум до 72 часа. От там нататък е дело на прокуратурата да ти повдигне обвинение, а съдът да разреши удължаване на мярката. Ти не би бил съгласен, някой полицай, който си погледнал лошо да те държи в ареста седмица, нали? Иначе за конкретният случай - трябва да се допуска превишаване на полицейските права, защото тези келеши заслужават един хубав бой!

Съгласен съм! Само че полицията трябва спешно да сезира прокуратурата и тя още по-спешно да се разпореди. Би трябвало да имаме правосъдна система, повтарям система, а не механична смес от служби.

А книжките взеха ли им, според новият закон за гонките?

Ще има яки наказания - глоба от 200 лв. и отнемане на книжките.

Не е ли много жестоко? Двеста глоба и двеста за нова книжка...!?! И то за какво? За едно нищо и никакво БМВ?