Симеонов: Ще ме извинява Борисов, но се опарихме и от него

Няма значение кой ще е министър-председателят, въпросът е да има съгласуване на програмите. Да има стабилно правителство от 202 депутати и 4 години мандат.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Ще ме извинява Борисов, но се опарихме и от него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си ритай столчето!! При нови избори има голяма опасност изобщо да не те допуснат до София, камо ли по "Руски" и в частност в Парламента (ако сега прокуратурата не ти спретне едно дело??)!!!

Кой клас имате завършем ? ГЕРБ (95) + БСП(80) + ОП(27) = 202

Е как няма да е Борисов премиер? Как няма да е Борисов премиер? Кого тогава герберастите ще наричат с любов "Премиера"? Кой ще реже лентите? Кой? Кой? Кой? Кой ще си хвърля оставката след една година, за да започне да се оправдава с Герджиков? Борисов трябва да е премиер. Той и само той!

лъсна им червеният задник на патриотите...

Този мангал е не потенциален, а реален клиент клиент на прокуратурата и съда в Страсбург. Да въргаля на границата 80 годишни бабички...? Е, гаа ти патриота.

Аман от простотии!!!!

Извинявай Симеонов, ама за къде сте без нас, ще гледате властта през тройно усукан макарон, ако предпочитате и през права спагета!!

А те могат да се договорят и с кака КОрни тя ще е много по отворена за преговори....баница има за делене...

ми като направят коалиция герб и бсп ти за какво си им бе симеонов?

Най-добре е борисов и корнелия нинова да станат едно цяло и да станат един двоен министър председател , а патрЕотите и дпс да станат обединени депесарЕоти и да се обединят с корнелия борисова и бойко нинов !!! :))) Тогава България ще има най-доброто управление и няма да има народ за управляване :(((

Абсурдно е да се мисли , че Корнелия ще подмени вота. Кой, какво сондирал си е негова работа. Принципът ще бъде "Борисов" и "Анти Борисов".

не е точно така . Принципът на златният пръст ще бъде леко видоизменен. "Патриотите" са най-податливото място, най-евтиният и ефектен начин да се дирижират настроения и страхове , произведени от БСП (и братските, но чужди сили).

Висшестоящи фигури в Берлин и Брюксел са сондирали мнения в ГЕРБ и БСП за сформиране на голяма коалиция между двете основни партии у нас. Целта е да бъде съставено стабилно правителство предвид предстоящото председателство на България на Съвета на ЕС. Но най-вече да се избегне участие в бъдещ кабинет на Обединените патриоти, тъй като традиционните управляващи партии в ЕС ЕНП и ПЕС, са срещу националистическите формации, твърди Труд. Запознати припомниха, че сега коментираната формула за съставяне на правителство бе лансирана у нас отново от сърцето на Европа през 2014 година. И е добре позната в Германия, където дясната партия на канцлера Ангела Меркел управлява със социалдемократите на Мартин Шулц. Още веднъж потвърждаваме нашата позиция, че ако бъдем поканени за участие в правителството, няма да се включим в голяма коалиция ГЕРБ БСП, заяви още в началото на първата пресконференция след изборите вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова. И подчерта: В този момент и за нас е много важно председателството на България на Съвета на ЕС, сигурността по границите, вътрешната сигурност, но между нашата и тяхната платформа за управление има огромни различия. В политиката трябва да има и принципи, отсече лидерът на БСП. Абсурд!, коментираха неофициално функционери от ГЕРБ. И двете партии категорично отрекоха да има вмешателство в решенията им за от страна на ЕНП или ПЕС. От ГЕРБ започват официалните преговори за съставяне на кабинет след четвъртък, тъй като лидерът на партията Бойко Борисов води делегация на конгреса на ЕНП в Малта. Нинова нарече абсолютно неприемливо поведението на лидери на ОП на границата в деня за размисъл.

Симеонов, нищо не си разбрал! За Тиквата не е важно ще има ли правителство, ще има ли икономика и дори ще я има ли България! За него е важно ТОЙ да е начело и да се чупи стойки и да се дърви пред по-простите дори от него, колко е велик. Единственото, което може да го отрезви е, ако сега в Малта, онзи дето му пишеше писма със сърчица му нашока празната кратуна!

За тебе е важно да изпълняваш червените директиви...

Фейсбук гърми -Демократичният Е С, налага на Бойко от Герб да управлява заеднос комунистите от БСП и другарката Курнелия, какво става тук?

Скрий се в землянката да не изгърмиш и ти покрай Фейсбук.

Амчи нъл тва беши целта на занятието да ги махнем от парламента тия де искаха риформи и да плеснем с ръце и да де прегърнем с наща мама БСП

След, като Е С е толкова ДЕМОКРАТИЧЕН и израз на свобода, как така в Малта на срещата Борисов-ЕС с говорителя на Е С, наредиха 2 вариянта пред бойко: Или да направил кабинет с ДПС И МАГАРЕШКИ или да направил кабинет с Кумонистите от Бсп? А за Обединени патриоти нищо не се споменава.... Е как така оставят 318 000 български патриоти непредставени в парламента? И как така ще ми определят да ме Управлява кумонистката -подлога Курнелия и се връщаме в 1975 година !

Малко са ви дните на всичкоте 240.

Костадинов потвърди - Възраждане се отказват от субсидията. Кой друг още беше за 0 субсидия?

Аллах явно е наказал Бойко Борисов, така го наказва неговия нов господ на които се навежда да се моли, че е невъзможно да състави кабинет без да изпълнява нареждания на другите 3 фактора -Дори сега Борисов е по зле от преди изборите! Сега, мисли на кой да се надупи Бойко, дали на Е С и Меркел или наи Бсп , Дпс и Доган!

Един ХУБАВ и качествен СЕКС между Куро, Нелия и Баш Бат Бойка ГЕНАРАЛЪ и коалицията е готова, кояот е =БКП СЕКС

Защо не си преместите килимчето и Алаха на друго по-удобно място? Тук не ви обръщат внимание.

Радев и Герджиков обявиха ли...? на края на Юни или на края на Юли ще са поредните предсрочни избори в борба за кабинет Луда Тива -4.....?

Трети недовършен мандат ще си е трети ПРОВАЛ!

е-после кабинет тиква 4 , а след него догодина и тиква 5 и така до края на света!

Поредна загуба на избори какво е? На некадърните български комунисти прекръстили се на социалисти народът дори не дава да докоснат до власт.

не се отнася за некадърните български комунисти,прекръстили се в ГЕРБ,така ли да разбираме?

Замириса ми на трети, пореден провал на Б.Б. Ами после?

Хе, хе провал!? А изборите показват друго!

С тия резултати сте вода газите , жадни ходите и освен това по правило сте си гола вода.Айде пак предсрочни.

11 на 1 за Борисов. Кой е провален?

Аре сега си вършете работата и съставете правителство , а купата от поредната победа си я турете в задника.

Провалена е България.

Добре дошли в държавата на магнолиите.

Генезиса на назначените за патриоти прозира. Убеждава ни някой си Симеонов от Долни чифлик, че българските комунисти трябва да влязат във властта без да са я заслужили и без народа да им я дал. Ей така по патриотична приумица, на бял кон и през парадната врата. Защо не си починеш Симеонов? Изпоти се вече и сигурно си огладнял.

Стига с тия комунисти бе идиот , писна ми от глупави мантри. Първо бившите партийни членове като туморни разсейки са се разпрострели по цялата политическа система и второ комунизъм никога не е имало.

И какво е имало бе, кретеноид? Забава някаква може би?

До подчинените в администрацията: Гледайте да не сбъркате "правилната" бюлетина. Ясно и просто: Извате при мен, показвате снимка за кого сте гласували. Онези, които са си правили волни съчинения, от понеделник са на трудовия пазар. Въпроси?!

Аллах явно е наказал Бойко Борисов, така го наказва неговия нов господ на които се навежда да се моли, че е невъзможно да състави кабинет без да изпълнява нареждания на другите 3 фактора -Дори сега Борисов е по зле от преди изборите! Сега, мисли на кой да се надупи Бойко, дали на Е С и Меркел или наи Бсп , Дпс и Доган!

Има само два варианта за съставяне на правителсвен кабинет и това са коалиции- Герб+Дпс +Марешки, а другата възможност е Герб+Бсп, защото Патриотите няма да бъдат допуснати до власта......Е С и Меркел е издал заповед Патриотите да не съставят кабинет, защото са лоши националисти, които ще гледат Българските интереси и няма да се съобразяват с Нато и Е С....Ама сега Боко не е победител, а човек поставен в Шахова ситуация и скоро идва и патовата или матовата ситуация! Патриотите не им пука за Е С и еврофондовете, те са за сближаване с Русия и осъщесвяване на Южен поток и т.н. Залагам си къщата, ако не е така! Ще стане ясно, какво е решила Меркел от срещата с наш Бай ганя боко Бухалката!

Ааааааа, това ще е самоубийство за тези плазмодий. Давайте, направете го! Че да ви изметем! Целта е да бъде съставено стабилно правителство предвид предстоящото председателство на България на Съвета на ЕС. Но най-вече да се избегне участие в бъдещ кабинет на Обединените патриоти, тъй като традиционните управляващи партии в ЕС ЕНП и ПЕС, са срещу националистическите формации, твърди Труд.

Благодаря на всички българи, които ни подкрепиха на тези избори. 955 490 избраха "БСП за България", най-добрият резултат на левицата от 2009 година. Увеличихме с 15% подкрепата си сред младите хора между 18 и 35 години, също толкова и сред хората с висше образование. Първа сила сме в седем областни центрове. 5 пъти сме увеличили подкрепата си в чужбина, при това най-сериозен ръст имаме в държави от ЕС. Сънародниците ни, живеещи в чужбина, няма да бъдат забравени. Към всички членове и симпатизанти на левицата - приемете моята признателност за труда и всеотдайността ви. Към хората, които не са наши привърженици, но избраха да гласуват за "БСП за България" - няма да ви разочароваме, ще докажем, че вашият избор е правилен. Промяната е процес, който ще продължим да отстояваме не само в партията, но и в държавата. Имаме сили и мотивация, заради всички вас, заради голямото доверие, което ни дадохте. Няма да ви предадем!

Осуетихте протестен вот и отложихте социални мерки от които се нуждаехме, защото сте социалисти. Некадърни социалисти.

Ти да не би да си гласувал за БСП, та сега имаш претенции за социалната им програма, а?!

От чужбина гласовете за ГЕРБ са 24% ,а за БСП -12%.Като са си увеличили резултатите пет пъти значи ли че досега са били с 2,4%? Тия и 5% да получат на изборите все са МОРАЛНИ победители! А Бойко печели в 25 МИР с 10 % разлика пред Корнелия. Видя се кого иска народа.

Сигурно не знаете, но зрителите на кабеларката ви и гражданите на България са различни неща. Не пробутвайте неща от кабеларката на останалите. Аршинът в Долни Чифлик и София мери различно.

още ли не е в затвора? Във всяка нормална и демократична държава той ще е там.

Не успя да ми стане по-симпатичен Симеонов въпреки напъна.

От 6.6 милиона избиратели в България за Герб-Борисов гласуваха около 17-18%,от тях 50% са чиновници от общините на ГЕРБ.Ако това е ,,целият "народ, който иска Бойко 3, значи вече България я няма.В Бургас част от общинарите сбъркали или негласували за Герб са съкратени.

Аххх! Така ли? А кой разбира кой как е гласувал? Да не би Ванга да им шепне?

Като ги карат да покажат снимчица от телефончето, как са гласували.

За ГЕРБ гласуват 1ш% от имащите право на глас, това е най-лумпенизираната прислойка на обществото+администрация (корпуративен вот) +роми, купени гласове, тук таме някой заблуден. Това са им представителите. 1ш% от хората гласуват за БСП, това са тези, които живееха добре при соца: пенсионери+отново роми и купени гласове. За ГЕРБ_БСП гласуват 2 милиона почти, останалите 5 милиона нямат партия, която да ги представя, затова и 50% от българите просто не гласуват. Ако се намери такава политическа или обществена партия, която да накара поне половината от тези 50% да гласуват ГЕРБ+БСП са в историята. Но при липсата на лустрация и корупция в държавата, медиите работят за корпорациите мног смелост ще се изисква да се пръкне такава организация.

Доста боклуци, мафиоти-злобари като теб(градски десници) които напълниха гушите при Костов и затова сме затова дередже. Сега не можете да се съберете в кожата си като ви удариха през ръцете.

Далавери, пардон валери, а какво казва по въпроса за широката коалиция г-жа Нинова?!

задават се нови избори. Борисов 3 няма да издържи и половин година!

Да, няма как при 800 000 администрация, работеща за ГЕРБ+роми, неуки и заблудени, да гласуват за една партия и после тази партия да управлява с тези почти милион гласове и да работи за останалите 5 милиона. Че останалите 5 милиона НИКОЙ не ги мисли. Как да живеят добре? Те са непредставени никъде в управлението. А не можем всички да сме в държавната администрация или да сме неуки или роми. Не може.

Да разбирам ,че предлагаш БСП да направи правителство та всичко да е както си требе.

С тоз народ дето сме единствената надежда ни е политическата система да умре в собствените си изпражнения (културно съм го казал модераторче , да ме не триеш).

Очаквам следващото НС. Надявам се в него да няма татари.

Тези избори донесоха само харчене на милиони и никакъв лъч оптимизъм. Пак същото лице, което гледаме от осем години, ще се хвали с някакви успехи от розовите му сънища. Пак същата кръшна фигура ще строи магистрали и ще санира с готови пари от заеми, пак доста натежали на килограми министри ще се разпореждат, докато държавата напълно фалира. За тях - тлъстите заплати, за нас - 30% поскъпване на живота. Радвай се, народе! Това поиска - това имаш!

Аз искам магистрали и саниране а не кебапчета на бузлуджа та това отмиращо поколение не се наяде,и не спря да злобее с/у всичко ново......явно за това БГ е така разделена и възрастово

Някои зависими от водка когато прекалят имат халюцинации и започват да живеят в несъществуваща реалност.

г-н Симеонов ние българите много повече се опарихме от Бойко 1 и Бойко 2.По -важно ли е да има ковиози в родилните оделения на болниците или 2 милиарда за саниране? По-важен ли е живота на патуващите по т.н.магистрали с лошото и трагично състояние на мостовете ,за които е необхдимо по 200 милиона на мост или санирането за 2 милиарда.Кое е по-важно ? Номера в името на България да се състави правителство е меко казано простотия.Всяка партия коалирала се с Герб и ДПС е загубила или е извън терена на НС.БСП загуби с ДПС-Доган-Местан и едва се възтанови.СДС ,ДСБ ,земеделците и Пръмова загубиха от съюза си с Борисов-Герб и са извън парламента.Това си чисто изгаряне ,а не опарване.ОП се запазихте, защото не влязохте в коалиция с Бойко 2.Никога не трябва да се забравя кафето в Кърджали Местан-Борисов и следствието от това.Срещата на Борисов и Местан с Ердоган след опита за преврат в Турция и създаването на ДОСТ.Предаването от Борисов-Бъчварова на турските власти на интелектуалци и бизнесмени поискали политическо убежище у нас ,без санкция на българският съд,което е доказателство ,че Борисов не счита България за правова държава.

Ние българите- как само звучи. БСП са "ние българите"- останалите не са българи. Ти да видиш. Тогава да махнем изборите и да оставим "ние българите" да управляват. Най-добре, нали?

Винкел, като се опарихте от Борисов защо до последно го подкрепяхте в парламента, а не се оттеглихте като други партии и не поискахте реформи. Подли нагаждачи сте вие и лъжци.

ОТ БРЮКСЕЛ НЯМА ДА МУ РАЗРЕШЪТ КАБИНЕТ ПОДКРЕПЯН ОТ ПАТРИОТИТЕ

Някой се чуди дали си представяме Мутрата, заедно с тези кретени, "Биещите се с жени и бабички патриоти" на съвещания на Министерски съвет! Ами какво има да си представяме, нали този рецивдивист Болен Варадеров същите идиоти в парлаМента го бяха избрали и за председател на ... Етичната им комисия, бе! Нали кандидатката за президент на Бай Хуй бе председателка на ПарлаМента, уж отлично се справила, а сега и за депутат не можаха да я вкарат! Нали Христо Бисеров им бе зам.председател на парлаМента иу години наред имаше думата в ... СИГУРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА!?!?!, нали Данчко Ментата им беше един от маститие финансови и икономически експерти...Да не продължавам, че ташакът на тези е пълен! Ами Бат' Сали? Ами онзи олигофрен, дебелакът, представян за Преуспял Катарзис начело на ДАНС!?!?! Ами Капута? Абе тя мамата си трака, тези всичките наистина много отдавна са го ударили през просото! В нормална държава нормален човек няма да ги вземе тези да му пазят портала, тук кукловодите са се изгаврили да ни ги натресат за управляващи, и продължават да го правят, и после настояват, че хем били много умни, хем наистина много обичали България! Спомняте ли си, че Доган нарече Борисов ТЪПАК? А Борисов, гордият мъжкар Борисов му отговори, че ... Доган БИЛ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ И УМЕН, И МЪДЪР И УСПЯЛ ПОЛИТИК И УПРАВНИК В БЪЛГАРИЯ!?!? А как хем Доган управлявал толкова години, пак по думите на Бай Хуй, а след това и той, хем са толкова успешни, хем България е на твърдото последно място в цяла Европа!?!

Г-н професоре защо винаги пропущаш да споменеш "Да България", Прокопиев ли не дава???

ДОСАЖДАШ ПАК,ИСКАШ ЛИ?! ВСЕКИ ДЕН МЕНТОРСТВАШ ТУКА И СЕ ПРАВИШ НА ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ?! НИЩО,ЧЕ СИ ПЛАТЕН,НИЩОРАЗБИРАЧ!!! ПАК ЗАПОЧНА ПРЕЗ РЕД!!! ДОСАЖДАШ,АНАДЪНМУ?!СОРОСИТЕ ПО ТОВА СЕ ПОЗНАВАТЕ-НИКАКВО ЧУВСТВО ЗА СТИЛ И МЯРКА!!!

Да сме живи и здрави с новите ни управници Борисов,Пеевски,Марешки

Вдига си цената! Може ли тоз случаен бургаски човечец от една кабеларка да дойде в София и да иска да прави балкански проблеми! Луда работа

Ами ако си спомняш той и Доган на времето разправяше, че вече не му стигало да управлява и точи цяла България и искал да управлява 500 милиона, тоест цяла Европа! Явно след като червените ДС-КГБ кукловоди му позволиха да си разиграва коня и да краде колкото му душа иска, и да го раздава балансъор, вкл. между Турсия и Русия чрез и през България на местна територия, този, сдушил се с Гоце и избранникът му тогава Станишев бе решил, че може да го играе и Троянския Кон на Русия в Европа, контролирайки ти тези в и от България. (нали СерГей ПЕС-а си го избраха и за председател - НА ... ДА СИ ГО ТУРЯТ ТАМ ТОЗИ ПРОФЕСИОНАЛЕН БЕЗРАБОТЕН И БЕЗДЕЛНИК, НА ТАТКО МОМЧЕТО...) Нали си спомняте как Доган за нула време привика Станишев и му нареди веднага да си спретне червената шайка и да инсталират Преуспелият му Катарзис за шеф на ДАНС не много отдавна!) Та нищо чудно, че и Симеонов има подобни мокри сънища, като в приказката: "Видяла мухата, че подковават коня и тя протегнала краче!" А иначе - абе какво им дават ДС-КГБ кукловодите на тези, на капиите и избранниците си, как ги надъхват, някакво сшециално "бяло" ли им дават, та тези в един момент и толкова бързо се пренасят в небесата и губят връзка със Земята не ми е ясно! То бива, бива идиоти и чукундури, ама тези минаха всякакви разумни и неразумни граници с простотиите и неадекватността си

Г-н професоре защо винаги пропущаш да споменеш "Да България", Прокопиев ли не дава???

ОТ СЕЛСКИЯТ ДАСКАЛ МЕСТАН,ГЛЕДАМ?! ТОЙ ОТКЪДЕ Е ДОШЪЛ?!И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО? ХОРАТА ОТ "ПРОВИНЦИЯТА" СА МНОГО ПО-КАДЪРНИ И ОПРАВНИ ОТ "СОФИЯНЦИ"!!! ПОСЛЕДНИТЕ СА ЕДНИ РАЗГЛЕЗЕНИ ДРИШЛЬОВЦИ,СВИКНАЛИ НАГОТОВО ОТ МАМА И ТАТИ!!!ПРИМЕР-Б.Б,ЦВ.ЦВ. И МНОГО ОЩЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕИРОИ!!!

Сигурно така си мислите провинциалисти но все се чудя като сте толкова умни и кадърни защо все тук "у градо" се натискате да дойдете и да работите.......къде ви е инициативата да направите нещо и за родното си място а не само да се местите там където имало далавера......айде обясни ни го

И как се опарихте?Не ви плати ли?Пита ви от къде толкова забогатяхте?Данъците си ли плащате реално? Вие не сте се опарили,а парите народа всеки ден.Вие сте сг.н,не народни представители.

На патреотете процента вече им падна драстично. Всички ги видяха какви страхливци и популисти са.

Щом си почнал да се извиняваш на Борисов, за това че те е прецакал и излъгал в предишния си мандат, то ти вече си бита карта и никаква полза няма да има от теб. Пък и за капак му се предлагаш сам .....

Не троябваше г-н Сименов да се рзправя с онази възрастна жена и да я докосва. Във футбола при такова докосване противника веднага пада за дузпа, което води до предимство за противника. Грешен ход, който обиколи цяла Европа.

Не само това Във всяка бяла държава подобно поведение е наказуемо от ЗАКОНА! Ако се опита да направи това, абсолютно същото извън България в развита държава НЕЗАБАВНО ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН И ИЗПРАТЕН НА СЪД ЗА ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО! Незабавно! Без изобщо да коментирам дежурните измами по изборите от над 25 години, вкл. с гласовете от Турция и безобразията с и около тях! Просто не е този начинът ЧОВЕК ОТ ВЛАСТТА, ОТ УПРАВЛЕНИЕТО, КОЙТО НЕ САМО КОВЕ ЗАКОНИ, НО И Е В И ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГО ПОДКРЕПЯ, да напада бабички защото ... ВСЪЩНОСТ ТОЙ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ!

Видях само, че я подръпна, за да я изправи. Той не знае ли, че мюсюлманите така си клечат по тротоарите и седят по земята. Защо му трябваше изобщо да я докосва? Беше грешка.

Запомните го пак, който иска съм готов да се обзаложа - тези думи на Валери Симеонов идват от Бойко Борисов!

Червените и герберските тролове се радват, че т.н. "десни", тоест онези, които босовете им не контролират и не можаха да "кръстят" не влязоха в парламента, след толкова яростни и упорити масови атаки и оплюване срещу тях, но не вдяват онова, което техните кукловоди отлично знаят, ЧЕ ТОВА Е ПИРОВА ПОБЕДА НА МЕКЕРЕТАТА ИМ, КАТО БОРИСОВ, КУРНЕЛИЯ, ДОГАН, СИМЕОНОВ, КАРАКАЧАНОВ, БОЛЕН, Марешки и т.н... Защото нещата вече лъсват за всички и всичко отзад през годините лъсва:) Затова и Борисов, и "патриотите", и Курнелия, и Марешки,... никой всъщност не се радва от "победата" си, както всички виждаме, и всички тези са угрижени толкова:) И ВСЕ ПО-УГРИЖЕНИ ЩЕ СТАВАТ, И ВСЕ ПОВЕЧЕ ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ И ЛУПИНГИ ЩЕ ПРАВЯТ ПРЕД СМАЯНИТЕ БЪЛГАРИ! ЦИРКЪТ ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА, СЛЕДВАЩОТО МУ ДЕЙСТВИЕ!!!

Г-н професоре защо винаги пропущаш да споменеш "Да България", Прокопиев ли не дава???

Много интересна статия в сайта frognews със заглавие "ГЕРБ не просто купува гласове! Кой е луд да си рита хляба?!"

Много интересна- ама след резултатите от изборите.