ДОСТ ще съди държавата в Страсбург, сезира ЕС и НАТО

Незабавно трябва да бъде свален имунитетът на тези, които безчинстваха на границата, и да се проведе разследване дали е налице организирана престъпна група.

Обратно в новината

Коментари - ДОСТ ще съди държавата в Страсбург, сезира ЕС и НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Местан в затвора, за антидържавна дейност.

Турчин няма право на Български паспорт- това да се запише в конституцията! Който живее постоянно в чужбина да няма право да гласува в България. И тия избирателни секции в чужбина са опасни за националната сигурност на България. Моето уважение към всички, но хора, които първо са лоялни към Турция и второ към България явно не заслужават право да гласуват в България, защото ще гласуват за интереса на чуждата държава.

Защо държавата бе крадецо и доноснико?Ти съвест имаш ли?Съди симеонов и каракачанов.И те са същите като тебе ,нима са националисти едни долни крадци?

Дайге ми графика на движение на този идиот и един снайпер. Заплащане не искам. При добра информация за седмица ще свърша работа.

Местан е прав и за пореден път ще осъди в Страсбург всички нас да платим гяволъка на така наречените патреоти защото вместо да си въришат работата в парламента правеха циркове.Ако така продължават нещата все по често ще виждаме депутати и министри протестиращи срещу собствените си решения,а след като някой осъди държавата ние народът ще плащаме тарикатлъкът им.

Я, какви ги знаел този фес!

Чудя се защо изобщо ни занимават с изцепките на един разюздан турчин! Щял да съди държавата, Ок. Нека съди, да видим как ще докаже, че тези организирани изборни туристи са дошли по своя воля и убеждение. Освен това дали са знаели, че гласуват за НЕЗАКОННА политическа партия! Регистрацията на ДОСТ в съда има тежест колкото парче тоалетна хартия, защото е в нарушение на Конституцията на РБ. Давай Местне. Наглостта ти няма край. Но за мафиот е нормално.

Ще наклони на попа келимявката той...

Преди да съди, незнам кои си, агент Павел трябва да представи документ за чисто минало. И там ще му "поВерват".

Pesh0

Щом техните избиратели , са спрени на границата с турция , да се регистрират като турска партия .

Моята 80 годишна майка си гласува там, където живее, а не пътува 1000 км за да гласува. Явно не е толкова безпомощна, че толкова милосърдие и състрадание видях да се оказва. Да не говорим на колко хора ДОСТ предлагаше по 40 лв за глас. И то тук в БГ. Крадеца вика дръжте крадеца.

Тоя още ли го търпим. Само ми дайте разписанието и движението и адреса му, също и един снайпер.

abasador

уважаема, Нина мисля, че и без Снайпер, ще свършим работа. Лек ден.

Cтотици изселници от Кърджалийско не могат да се върнат в Бурса, Измир и Истанбул безплатно, защото от партия ДОСТ не са платили за обратните рейсове. Това стана ясно след скандали в офиса на фирма Метро, където се тълпят избиратели, които изпълниха ангажимента си към партия ДОСТ, но бяха зарязани в България. От фирмата ми казват, че вече нямало безплатни автобуси. Трябвало да си искаме парите от ДОСТ и да си купим билет за редовните линии. За да пътуваме за България ни беше обещано да пътуваме безплатно и в двете посоки, а на връщане да си вземе до 20 кг месо, алкохол, цигари. Това беше неписаният ни договор с тази партия. Гарантираха ни, че на границата няма да имаме проблеми. Аз гласувах за ДОСТ, накарах и близките ми да го направят. Къде е моят безплатен билет? Кой ще ми гарантира, че багажът ми няма да бъде пребъркан на граничния пункт Капъ куле?, каза пред link Ахмед Еминов, който по изготвените списъци трябвало пътува във вторник и вече да е пристигнал в Гьорукле, Бурса.

''От фирмата ми казват, че вече нямало безплатни автобуси''----това е редовния им номер . затова не се занимавам с подобни глупости

Чудно ми е Турция, какво може да ни направи, след като армията ни е премахната заради Е с и Нато, но руските ракети от соц. времето още стоят в стара планина и там не се допуска дори Бойко Борисов да припари, защото е строго секретно, а една ракета насочена към анкара е в състояние да ги потопи, защото ще ги залее босвора! А, Турция това го знае, ама иначе лудия Ердоган плаши, ама плаши гаргите, той ако можеше още преди 1989 щеше да ни направи турска провинция!

Това вярно ли е?

Ако не беше, до сега 100000 пъти да сме загибили Източните родопи! Мислиш ли че Турция не иска?

Тихо само да не чуе Меркел, че Е С , ще ни спре еврофондовете, за дето имаме руски ракети!

Много се изхвърляш!И Турция и България са членове на НАТО и такива внушения са неприемливи!Никой не иска да напада Турция,просто да не се меси,чрез партии,което стана практика,нито безнаказано да проповядват радикален ислям в джамиите!

Arkadiy Andreev

Питай Кипър за какво става дума и тогава коментирай!

Льольо

Патриотите може малко да пресолиха манджата на границата , НО .......в резултат на последните факти че автобусите са били безплатни(облага) , обещанията за липса на проверка на връщане (за да бъдат прекарани контрабандно стоки с цел обогатяване) показват че тези идващи с автобуси избиратели на ДОСТ са нарушители на закона , които са продали гласа си за облаги. А както знаете: ........Купуването и продаването на гласове е незаконно. В този смисъл Патриотите на границата са пречели на някой да погази закона, за което трябва да бъдат похвалени.Между другото да попречи на някой да наруши закона е задължение на всеки български гражданин........включая гл.прокурор и служебния министър председател.Те къде спяха и не попречиха избирателите на ДОСТ да нарушат така масово и безнаказано закона ?

Факта е ,че изселниците бяха употребени!Те не са толкова в част със законите,но е видно че имаше употребен натиск да гласуват, и гарантиран с облаги които са им обещани от лидер който няма право да предлага или въвел ги е в заблуждение,въпреки ,че познава закона!

КОГА НАИ-НАКРАЯ НЕГОДНИКЪТ ЦАЦА ЩЕ АРЕСТУВА ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И СЛУГА НА ТУРЦИЯ?

Той (Цаца), сега ще повдига обвинение срещу българите патриоти опитали да се противопоставят на турци пристигащи в България за да гласуват за турската,пардон,("българската") партия ДОСТ. Истина е! Няма майтап.

деер

Каквото и да си говорим с новите 240 проститутки на мафията не ни чака все още нищо друго освен столицата да ни стане Анкара!!! Гледайте глобално - разделете на петилетки последните 100 години и .....Разгледайте бизнеса - всички мутри - пишман бизнесмени се заместват със западни фирми...Защо ли? Съдебната ни система постепенно се обзема от кантори със западно портфолио и плоскомозъчни юристи ....парите са средството. Помислете какво е България за световния бизнес! Единственият който иска и може естествено да ни глътне спозволението на Великите сили е Турция. Спете и си давайте продълженията на гърба на майфията от тарикатчета.

симо

Ценности,правова държава,Страстбург като алтернатива и убиец на държавата.....Какво ли още ни чака/КИПЪР/????Или още по - лошо.Този ще го започне.

Един народ, една партия, еди фюрер. Фашизирането на Местан!!! "ДОСТ ще съди държавата..." "Ще съдя всеки..." Другарю Местан, давай го малко по-агаля-агаля. Дето се казва по-яваш-яваш!!!

Местан да заминава при Ердоган и повече да не се мярка в България

Малиии,местанеее,ще се споминеш от злоба ,бре! Разбирам те,ердоган скоро ще ти потърси сметка са потрошените пари.

Mestan Bulgaristan düşmanıdır

На този му е време за полагане на психотест!!!

На този му е време,"да му строшим главата"!

Г-н Местан, хайде няма нужда да си мерим сценариите! И за каква Родина говорите, като родолюбивите турски избиратели не знаят бъкел български!?...

Тая партия веднага да се забрани!

Защо само тази? ДПС, Атака и БСП също трябва да с забранят, ДПС е протурска, Атака и БСП са проруски, отделно БСП е наследник на БКП, а БКП е забранена със Закон. Така, че нека и трите тумора да бъдат забранени и отстранени.

симо

ОРУЕЛ---ти ли си?????

Границата НЕ Е била блокирана. Държавата е осигурила СВОБОДЕН ДОСТЪП. НО.... Имаше ПРОТЕСТИ. Във всички държави са разрешени такива. В Гърция протестиращите земеделци БЛОКИРАХА границата и нямаше достъп.

Прав си но Тримата глупаци сътвориха глупости,та даже ги хванаха тв камерите.Много по разумно бе както гърците го правеха лятото.На Джумбаза,Мизерника от Скат,и заобления маке-айдук,им бе нужен ПИАР.А и мутрите около тях не бяха подбрани правилно.Не нужната агресия срещу старата жена отвращава.

заведи ме в Турция да направим Българска партия "ПОСТ", та да върнем българските имена на българите! Те поне ще пишат на турски на изборите. Ще заведем и тракийските българи да гласуват. Ти ще им попълваш на турски документите.При нужда ще се скрием в българското посолство! Ако стане гаф, ще се оплачем в Страсбург - ти ще оревеш орталъка, та да те чуе цяла Европа. А дали Ердоган ще разпореди да ни арестуват или направо смъртна присъда на място?

Що така, бе, Местанееее? Що не се обади на Главния прокурор или на Президента, а се кри в турското посолство? От кой търсиш защита? - От Турция. Чий продукт си ? - Турски. ЩО СЕ ПРАВИШ НА ОБИДЕН?

Местанчо, посмали! Да не мислиш, че като казваш, че носиш натовска евроатлантическа каска и Европа и България не виждат червения ти фес със златен пискюл??? Мяташ го като парцалена кукла!

местанчо, прочети защо и за какво са осъдени 111 кюрди в "демократична" Турция и си помисли , за това, което правиш в БЪЛГАРИЯ къде трябва да бъдеш в момента?????

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА да стане тясна за такива като местан, михайлов и боздуганов...

Абе няма ли един кадърен адвокат да спретнем едно контра процесче за Държавна Измяна на този ????

Този както и да го гледам работи срещу България. Да му се отнеме българският паспорт и да бъде изпратен по живо по здраво в родината си!

предател,този пат изяде дарвото но ще има още

Нямам нищо против хората който се самоопределят като турци.След освобождението се съмнявам колко са останали турци в България но сега много се мислят за турци и говорят на някакъв си техен език далеч от турския.Намешат ли се хора като Местан хора зажаднели за власт става страшно.Ние сме живяли с тези хора и заимно се почитаме но политиците се опитват да ни разделят.

Докато един човек не се научи да губи достойно и да си вземе поуки от загубата ... няма как да спечели, каквото и да е..

Зидаров да ходи да се оплаче и на арменския поп ако иска! Керата!

МЕСТАН БИЛ МЪЖ ?!!!

Мамицата им и на вкс и на всички други дето узаконяваха тази кървава партия . Ама се правят ,че не чуват щото по жълтите павета не снове оня микробус на дОсТ с високоговорителите, от които трещи еничарски марш!

Сив, сур, шут, крадлив , ...ПЪРЧ!

Какво е етническа партия. Това е партия, при която хората от дадения етнос в едно село, както показаха по Нова, протестираха демонстративно негласувайки, защото не бил построен обещания им мост. Забележете, при тях има две положения - или гласуваме за ДПС или изобщо не гласуваме. Политически платформи ли? Идеологии?

Ееее Лютви като искаш да се разбираш като мъж ела да те видим ама да не ревнеш после че ще ядеш със сламка и ще се придвижвашс количка. Много се пениш и с пяната ще си останеш, всички международни организации казаха че изборите са проведени като са спазени всички правила. Ходи където щеш ама не забравяй че единствената институция която може да касира изборите е конституционния съд нито Страсбург нито НАТО или ЕС не могат да ги касират защото сме суверенна държава и това са вътрешни работи.

Към всички: Кой разреши етническата партия ДПС. Защо сега плюете по ДОСТ, която иска да премахне ДПС подпора на БСП и агент на Кремъл. На следващите избори ДОСТ ще влезе в парламента и ще изхвърли Доган и Пеевски. Това е нужно на България.

Ако законът за българското гражданство беше читав нямаше въпросните декларации да се третират като образователен ценз за гласуване.Защо една Германия,една Румъния(на молдовците)дават свое гражданство след изпит включително и по владеене на езика.Какъв български гражданин може да бъде някой,който не разбира български?!!?И ако не говори и пише български и не живее в Б-я трябва да се и отнема гражданство,не само по други причини.Каква съпричастност ще има един човек, към дадена държава,ако не говори и пише на езика и?!?!Та това е цинизъм другарю Местан.Не можем да не признаем ,че имате великолепен български език, за не българин.Респект!Ама днес водещите по НОВА показаха безкрайно слаби журналистически умения.Не задаваха истински сериозните въпроси.

Тоя резан турчин защо не спре да се пеняви и не разбере че в България се спазват законите български, ако иска да се изявява като политик да отиде при Ердоган да му отреже шишарката само гласа си ако повиши камо ли да им искания. Зализан старчок нагъл.

Местане,успокой се джанам,че ще си докараш нещо.Понеже си добре с българския ще напомня само, че"за ..... дупе нема цяр".

Ибрямчо Истамбулов, агресията, чоджум, на никого не носи добро! По-кротко, де, когато водиш диалог с хората! Да ти кажа: живял съм сред турци, които тук, в България са родени, тук са погребани прадедите им, тук, тези работливи, пестеливи и чисти хора, са ме хранили, обичали, уважавали.Учителствах и досега смятам, че най-пълноценните ми години бяха там.Едни се изселиха, но се върнаха, други си идват в родното място. И тъгуват, и помнят, и се вълнуват, когато са дошли да видят за последно родния дом.И не се вълнуват от претенциите на Местан и от кръстника му - Ердоган.Схващаш ли - различно е, да дойдеш от носталгия и да дойдеш по принуда!Кого ще съди Местан? Оня, който нагруби възрастната жена или оня, който я е натикал в автобуса в Истанбул или Бурса? Ще съди гробовете на тези объркани, притеснени и намъчени хора, които никога няма да разберат със сърцето си накъде ги влачи политическата помия, в която си ти?!?!Та, така, Ибрям или Мелиха, или който и да си :укроти сълзливите фрази, не отцеругателствай, не присъждай, а върни главата на рамене и ...със здраве!

на нещата, тук лъха на развалено приятелство между българи и български турци. Виновни не са хората а няколко които със целта за получаване на власт и пари, всявят враждебност. Много жалко.