Боинг със 141 души пламна във въздуха (видео)

"Боинг-737" на авиокомпанията Peruvian Airlines се запали във въздуха и се приземи аварийно на летището в малкия перуански град Хауха в Андите.

Обратно в новината

Коментари - Боинг със 141 души пламна във въздуха (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време, СССР беше най-големият доставчик на оръжие на Перу! Не е изключено перуанските сепаратисти-шахтьори да са изкопали някой друг "Бук" от шахтите!

"Боинг със 141 души пламна във въздуха" пламнал като кацнал и изпуснал пистата... въздух има само в кратунките ви...

Затова е кацнал аварийно, за да излезе от пистата и да се запали.

Ми то така си пише и на видеото - СЛЕД аварийното приземяване. Ама ДИР-ниците от къде да знаят, че AFTER се превежда на български като СЛЕД? Трудно е за превод.

Този самолет изглежда не е гладал "Умирай трудно 2". С тази огнена диря след себе си трябваше да се е взривил още във въздуха.

Малката подробност е, че в "Умирай трудно" изтичаше гориво от резервоара и огъня имаше директен допир с керосина в резервоара

3евзек

Много филми гледаш. Щото тук горящата следа сигурно е от нафтата на резервния захранващ агрегат в опашката. Вероятно и пешеходец би надбягал ивица горящо авиационно гориво, поне със сигурност надбягва бензин, а в "Умирай Трудно" резервоарът беше пълен до горе, т.е. в него няма много кислород за такава експлозия. Просто би трябвало да се запали по същия начин.

опашката за разпродажбата. Щели да ги продават по 2 за лев. А ние сме царе на втората употреба

Щом няма жертви, всичко е наред. В крайна сметка, машините не са вечни, а и са само "парче желязо".

Признаваме че това е наша фейкова новина. Американските машини са велики и никога не се повреждат.На снимката е фотомонтаж.

Тролетарят, имате си други теми за сране.

200 хиляди полета на ден. Гледай си вашите машини с по 1-2 полета на ден.

Слава на Господа, че всички са живи и здрави.