Турция осъди 111 кюрди от опозицията

Стотина души бяха осъдени вчера от турски съд на лишаване от свобода за периоди между една и 21 години, в дело срещу кюрдски опозиционери.

Обратно в новината

Коментари - Турция осъди 111 кюрди от опозицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тОзи няма Сорос , НПО -та , няма организации за права на човека , няма си хелзинкски комитет , няма Prison Litigation Network , няма Amnesty International . Тоя олигофрен не съществува на картата на света . Прави си каквото си поиска и никой не му държи сметка за престъпленията му . Америка и дреме - държат си Инджерлик . Европа се е "разстроила " от мисълта за нов поток от урки към границите и ,а този си е жив имератор . За 1/100 от неговите действия всеки един премиер щеше да бъде оплют от ООН , Гейсъюз , Рашанки ,щаха да валят санкциии и тн . Двоен и троен стандарт по света за престъпниците ,ако са им изгодни -мир и любов с тях и тишина.

Ердоган как мисли че ще се справи с кърдите със съд, затвор и убийствата им ли ?Че те са милиони не може всички да ги затвори и не може всички да ги избие тогава ?Ако е по хитър сам ще си отглежда опозиция а не да я гони как правеше бай Тошо навремето ! Всички пърхаха покрай него пък после всички били опозиция на него и "репресирани" ха ха !Ердоган ще има проблеми и то доста но да се оправят нас да не ни закачат че се месят и тук !

ИДИОТ! Нямaш инфoрмaция, нo пък изкaзвaш мнeниe.

Има безкрайно МНОГО информация как в Турция гонят кюрдите по всички параграфи... Кое по-точно не ти е ясно тук?

Щом си по "информиран" идиот та дай ти информация как и какво се случва там хайде ?! То сигурно и кюрди няма ?