Германия започна разследване за турски шпионаж

В Германия тече разследване по подозрения за шпионаж от Турция, която вероятно е следила привърженици на проповедника Фетхуллах Гюлен в страната.

Обратно в новината

Коментари - Германия започна разследване за турски шпионаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой замисли ли се защо ЕС начело с Германия започноа да плюе по Турция? Не говоря въобще за нашенските платенигейтаци във форума, те са безмозъчни. Пудела Меркел лае по Турция, защото последната реши също да работи с Русия, а германците разчитаха да са най-привелигеровани в доставките, както е било досега. Значи хем налагаш санкции на чорбаджията, хем се сърдиш, че ще продава евтино и на друг. Значи неговите стоки ще са конкурентни. А нали не сте забравили, че Германия е окупирана държава, дори 70% от златния и резерв е на "временно съхранение"... още "Г-жа Хитлер" и "Грозна лелка"

Германските служби работят , а нашите нищо не правят , нежелание дори да проверят дали Герб фалшифицираха изборите че спечелиха !

Скандал в НАТО , Германците са смели хора ! Тук стане ли голям началник започва да с снишава и да приклеква и обръща гръб ! Вижте помияри Български как трябва да се противодейства на наложения ислямизъм от Ердоган !

Отново "жълта сензационна" статия от Дир-а. След прочитане става ясно, че Турция не е шпионирала Германия, а е следяла турски граждани в Германия за връзки с Гюлен.

Като не си информиран поне трай

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ СЕИРА - ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ - ПАТРИОТИТЕ :)))) ПАТРИОТИТЕ ИСКАТ ДА БЕСЯТ ТУРСКИТЕ ШПИОНИ , А МУТРЬО ГИ УКРИВА В БАНКЯ :))))

Който е спечелил изборите и състави правителство, ще прави каквото си иска. Останалите ще гледате отстрани и ще крякате с големи букви: "ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ..." хахаха лузери сте вие

:))) ВСЕКИ ДЕН ЩЕ ГО ХХХ НА ПАТРИОТИТЕ :))