Мей подписа писмото, което ще промени съдбата на кралството

Британският премиер Тереза Мей ще внесе днес официалните документи за започване на развода с Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Мей подписа писмото, което ще промени съдбата на кралството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тереза Мей като привърженик на оставане в Евро съюза НЕ БИ ТРЯБВАЛО да приема премиерския пост, а да иска предсрочни избори

anivel

Госпожа Тереза Мей, която беше противник на Брекзит, изпълнява волята на народа си, изразен на референдума от юни 2016 г., а не се почесва там дето не я сърби, така както правят родните ни политици след нашият референдум.

Тия се освобождават от ЕС. Дано и ние да успеем в бъдеще.

Знайте и помнете. Англия НЯМА да излезе от ЕС. Не ме питайте как...просто го запомнете!

Absoliutno si prav. Bravo ! Vs e teatur...

първата лястовица/ама доста голяма лястовица/ отлетя. И останалите накацаха по жицата - Франция, Италия/с две демонстрации на ден против ЕС/, Испания, Гърция. Само лилипутите като нас и сега моля ти се Черна гора/дето е колкото Пловдив/ се натиска за ЕС. Те горките тръгнали за там, от където големите се връщат - хахаха. Честито на герберските избиратели

Сигурно знаеш , че след развод най-често следва дълга горчивина без непременно да става по-добре.

Ех . . . . ама на Вуте толкова ще му е зле . . зле . . . . Кралския двор, каквото сурна, сурна . . . Корабът се "пълни с вода" и е отписан. Тръмп "залепи" на челото на Меркел фактура за към 350 млрд долара . . . . . кой ще е плаща? Ами Украйна, дето купуваше газ уж от ЕС на кредит . . .кой пак ще го плаща? И оня, дето се давеше в собствените си плюнки, бореца за "свободна енергетика, но против руската, Иван Иванов . . . . ко ши праим с Уестингхаус . . . . . нали беше велика компания. . . . .И чакаме да минат изборите, да не се влияели . . . 30% газ . . . четем Газпром . . . там такова увеличение няма . . . дрън- дрън . . . . Подготвят ни да купуваме скъшата втечнена газ н хамериканците, а Германия ще си пусне Северен поток-2 . . . . . . Та Вуте е много, ама много зле . . . само дето ние пак ще се натискаме да му берем ягодите . . . защо ли?

Май и Северна Ирландия се чуди дали да не напуска, не само Шотландия. Дори и в Уелс ще се опитат да използват положението привържениците на независимостта. :))

Шотландия не пее в градския хор. Блъфират кралството за още парички. Имали петрол и газ ? Ако някой им го даде ? Те вече си казаха думата. То и ние имахме 3 морета, ама вече са на други ?

Ох дано да не излезнат наистина, че много зле става. С голямата дъщеря и сина сме всяка година на ягодата, на гъбите, на марулята, пакетираме това половин година че и повече. А малката е студентка на Лондон. Ами сега ако излезнат и спрат да искат хора да берат какво ще стане не ми се мисли.

студентка НА Лондон?

Спасяват се. 21 млрд. € по-малко годишна такса за Брюксел. Лошото е, че на нас ще ни резнат паричките от ЕС. Не се знае как ще тръгне доминото ?

Амииии...чао.

Може ли 60 годишната Мей да подписва договор за бъдещето на 20 годишните индийчета и пакистанчета в Англия. Безотговорно е

Голяма глупост направиха англичаните.

Хайде по-бързо бе, Тереза Мейби :)

Как сами се нахендриха, не е истина. Сега и Шотландия ако напусне, ще има мита и такси и бензина ще им фръкне до небето.

"Когато седна на масата на преговорите идните месеци, ще представлявам всички хора в Обединеното кралство, включително европейските граждани, на които тази страна е станала дом" С изключение на Шотландия и Северна Ирландия. И няколко милиона граждани на други държави от ЕС на които живеят в ЮК и г-жа Мей не иска да им гарантира правата след излизането от ЕС. Лейбъристите искаха това да им бъде гарантирано но получиха заповед този иск да бъде изтеглен.

Шотландците никъде няма да ходят. Те не са самоубийци като българите, нищо ,че си приличат по гайдите , ракията и овцете!

Вчера шотландския парламент гласува ЗА нов референдум.

Ти нещо си се объркал. Ако някога беше ходил в Шотландия щеше да видиш че по манталитет нямат нищо общо с англичаните а камо ли българите. По отнова отношение са много по-близо до скандинавските държави. Ще се оправят и без Уестминстър които само точат от тях газ, нефт и данъци.

няма как да се запази този съюз след като няма обш език и култура. езика е това което прави една нация. тук в америка го знаят добре, и затова има езиков тест при искане на гражданство. аз не виждам кои език в европа би станал универсален без останалите да се дърпат.

Английски, как кой. В момента в Европа най-малко 80% от децата в училищата учат английски. В някои държави от учителите се изисква да имат най-малко В1 по английски, ако нямаш то ти дават срок да си направиш, ако не си направиш то ти показват вратата. В Скандинавия няма да намериш човек който да не говори английски. В Германия и Франция има фирми в който английският е официялният език на работниците от средно ниво и на горе.

Ако тази Дяволица си потътри токовете може да стане ефекта на Доминото !

Очаквам Булекзит!

Хайде хаирлия да е и да има още екзити и то ще има ингилизите няма да са първи и последни.Ето и ингилизите се развеждат с ЕС май само тук можеш да се разведеш с жена си но с парното не, но това е друга тема.

Брат Пит и Анджелина Джоли пак са заедно.