US генерал призна за цивилни жертви под бомбите в Мосул

Водената от САЩ коалиция против "Ислямска държава", призна вчера, че може да е отговорна за смъртта на много цивилни в иракския град Мосул, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - US генерал призна за цивилни жертви под бомбите в Мосул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е виновен!

ПРИЗНАХА СИ ЗА ТЕРОРА,НО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ООН!!!

Къде са ония тролове, дето много лаеха?

Се чудят защо някои слагат джихадистки пояси или правят атентати. А онези го правят само от благодарност.

Да ги ожали американците човек, колко са нивинни - "Ако има убити цивилни, това е неволен военен инцидент".

loyola

Как не се сетиха по този повод да увеличат санкциите към Русия? Със сигурност Путин им е хакнал компютрите с цел да ... убие невинни жертви?

Засега само от Габон и Сомалия не са се оплакали че Путин им обърква изборния процес и не са им хаквали компютрите...... Не са се сетили ..

мръсни американски изроди дано ви се върне на вас , вашите деца и на гъзоблизците ви по цял свят по 10 и да дадете откраднатите пари от воените си престъпления за лекарства

При американците колкото по- умна е бомбата ,толкова пилота е по-тъп.

Хамериканците нямат никаква вина за цивилните жертви. Те са резултат от използването на системата за отклоняване "СО Калинка" от руските въздушно-космически сили. С нейна помощ ракетите предназначени за джихадистите се отклоняват към мирното население. Системата Калинка е често използвана от руснаците, последно я ползваха лани на президентските избори в САЩ за да отклонят гласове от Хилари към Тръмп.

и у нас. Настаниха в правителството на ББ и в държавната администрация хиляди калинки

Точно от там идва името на системата. Преди това е съществувала само като проект 1692

"Ако има убити цивилни, това е неволен военен инцидент", каза Таунзенд и допълни, че в Алепо Русия целенасочено е убивала цивилни.

Това е типична фалшива новина. Не е възможно американските умни бомби да не познаят кой е вооръжен терорист и кой цивилен.

Шило

При тези боеве няма как да няма и цивилни грешки. Ама що реваха срещу руснаците?

а къде са "белите каски", нали и те се грижеха за цивилните в Халеп. Къде са снимките на пострадалите. Къде са репортажите от Мосул. За 6 месеца три четири статийки и ТИШИНА. Явно са закрили студиото за ОБРАБОТКА на матрялите!

Ако бяха руснаците пуснали бомбите, тия щяха да опищят орталъка! Ама понеже са "демократични" бомби, нема проблеми, случва се.... пък и тия тъпаци що са седели под бомбите!?!?

"Ако има убити цивилни, това е неволен военен инцидент", каза Таунзенд. Ето, за това ги обичам евроатлантическите принципи. Когато американската авиация убива цивилни- това е неволен военен инцидент, но когато руската авиация убива цивилни- това е престъпление срещу човечеството.

Че какво пък? Не са ги убили някакви комуняги, хубави хора са ги убили! Би трябвало да са щастливи.

Двойните стандарти отново в действие. Добре че не изкараха цивилните виновни, за това че са стояли под бомбите.

Всички цивилни в Мосул са умрели от радост, че идва демокрацията. Точка.

Отдавна щяха да са им дали. Проблемът е в: blitz . bg / svyat/buntove-v-armiyata-na-ukrayna-voynitsite-masovo-dezertirat-ili-se-samoubivat-video-18_news499929.html Премахнете интервалите.

Абе ясно. Путинските хакери явно са хакнали ЦПУ-то на хамериканските самолети, а може и на пилотите им, че даже и на генералите и преди това на президента, та затова има цивилни жертви.

Да, в процеса на освобождаване и демократизиране на Мосул е твърде вероятно да са пострадали и невинни но за това основна вина носи Путин и неговите марионетки от ИДИЛ, които са ползвали хората като живи щитове срещу оръжията, гнусна мурзилска тактика

Ти като си десен, имаш ли ляво полукалбо ?

Като се има предвид ,че българските "десни" са бившите партийни секретари, ДС агенти, милиционери, военни и тн. не е чудно,че тоя няма добре оформен мозък.

Тези из-ди от ЗЕ и САЩ са избили толкова много хора директно или индиректно чрез създадените от тях проксите ИД Ал кАйде че тогава когато някои терорист се взриви в тези уж "цивилизовани" страни не изпитвам грам страдание.....Хората които страдат не са виновни но пък и хората в БИ убити с каво са виновни

Ама дали са се извинили?

Пожелавам на Амриканците и Западна Европа да почустват в своите държави "демокрацията" ,която докараха в Ирак,Либия Сирия......

След като: "Амнести интернешънъл" вече обяви, че удари на коалицията са причинили жертви сред мирното населението, макар че употреби необичайно умерен тон", да ОЧАКВАМЕ ли декларация против САЩ от ООНАТО

Убитите от Американски бомби са убити от демократични бомби.... Гнусни двуличници са тези.....

г-н Големанов, този, американският генерал Стивън Таунзенд какъв е, аржентинец, боливиец или чилиец. Айде земете се в ръце и назовавайте правилно нещата. Ако случайно не знаете Америка не са САЩ, и САЩ не са Америка!

Американец = убиец!

И за руската свиня има коледа

Между ИД и САЩ няма разлика. Гусни тероисти

нема невинни там.

Не се знае вече кое е по-голямото зло за Сирия , ИДИЛ или САЩ!Възможно е и двете да са зло!

ПО КАКВО СИ ПРИЛИЧАТ ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ ПЕНТАГОНА И ГЕНЕРАЛ ПОЗАРНИКАРЯ МУТРЬО ???? ... ЗА ТЯХ СТЕ ЕГН-ТА :)))

Не само и мат"рял :) Но някои пак си гласуваха за него.А има поговорка която гласи-Всеки греши но само глупаци повтарят грешките си.И моля ако някой се припознае в поговорката да не се сърди !!!!!

Има една снимка от 70-те с бягащото горящо виетнамско момиче. Тя също е в резултат на "приятелски огън", когато американски самолет пуска по грешка напалм над село, симпатизиращо на американците.

300 души ли? Над 1 милион са убитите, и повечето са цивилни, от нахлуването на САЩ в Ирак с една опашата лъжа, на която никой тогава не реагира, най-малко ООН, а сега вече никой не си спомня.

Сега ще се окаже, че шпиони на Путин са предали грешни координати на съюзниците на САЩ и я Швеция, я Холандия ще поемат отговорността, че техни самолети са бомбардирали.

Неволните жертви на оборната демокрадция нямат край...но къде са квичащите "обсерватории", финансираните от ЦРУ движения за права мълчат...ООН мижи...няма резолюции, няма реакции. Ето такава е разликата и между Косово и Крим...лъжи, лъжи, лъжи...

Казва се приятелски огън.

При "партньорите" е "неволна грешка", при руснаците е "целенасочено убийство" - нека правим разлика. Поклон Вам Демократи и Освободители!

Абе, рашките са виновни начело с Путин!

Естествено, че са виновни. И понеже са много "гадни" - са използували американски самолети и бомби. Така ще могат да обвинят "миролюбивите" и "демократични" ФАЩ.

Я ти да видиш янките да си признаяат за цивилни жертви, гледам и не вярвам на ушите си.За трети път ще го пиша това-Защо не им дават на краварските пилоти по добри бинокли и да виждат къде пускат бомбите а ? Пък може и от друго да е може пък да се изпотяват биноклите им в тесните кабини и пак да не виждат къди си пускат бомбите дайте им по добри по добри и мисля че няма да бомбят хора !