IATA порица американската забрана за лаптопи в самолета

Международната асоциация за въздушен транспорт (МАВТ - IATA) се обяви против забраната "без таблет на борда", въведена от САЩ за някои граждански полети.

Обратно в новината

Коментари - IATA порица американската забрана за лаптопи в самолета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катарските и дубайските авиолинии предлагат по ниски цени, нови самолети, широки седалки с индивидуални екрани, хубава храна и млади стюардеси. Чудят се как да им подлеят вода....

МабтИата поема ли някаква отговорност ако терористи свалят самолет със лаптоп-бомба?

А, разликата в това, дали лаптопът ще се взриви в багажното или в салона е? Кой нормален човек би сложил техниката си за хиляди пари в регистрирания багаж? Все повече не мога да понасям подобни на вас (малката буква е умишлена), които са склонни да си заврат камера на едно място, която да излъчва перисталтиката им на живо 24/7, защото няк`ви (и тук) решили, че така ще ви е по-сигурно! Егати овчедушието, егати чудото! Колко терористични акта са се случили след въвеждането на малоумията по летищата? Правят ни на маймуни от проверки, а лошите, с една кола и един нож убиват 10-ина души и раняват 40+. Утре ще забранят да ходим по тротоарите. "За наша сигурност", разбира се и вие (и тук) и подобните ви (и тук) ще си седите "сигурни" вкъщи. Отврат!