Тръмп отменя мерки на Обама за климата

Президентът на САЩ Доналд Тръмп нареди да бъдат преразгледани голяма част от мерките на Барак Обама за борба с климатичните промени, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп отменя мерки на Обама за климата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този сурогат трябва да бъде съден за държавна измяна, за служене на интереси на чужда държава, за подронване устоите на американска демокрация и за преднамереност към рушене здравето на гражданите на САЩ. Отличното здраве в което се намира ще му помогне да издържи по-дълго в затвора.

"В една черна-черна галактика, имало една черна-черна звезда. И до тази черна-черна звезда имало една черна-черна планета. И на тази черна-черна планета имало една черна-черна пещера. И пред тази черна-черна пещера горял огън и до този огън седели двама черни-черни хора. Един ден единият черен-черен човек, казал на другия черен-черен човек: - Бат' Георги, стига ги гори тия гуми,бе!" От толкова много въглища, да не се докараме накрая като тези двамата.

Тръмп за пореден път доказва колко е некомпетентен. Не може както си ръководи компанията така да управлява и държавата, воден от лична изгода на всяка цена без да се съобразява с никого и нищо. Скоро ще му хвръкне кратуната. Случаят с въглищата е все едно да почистиш плевелите в градината като минеш с валяк през тях.

В момента пребивавам в район (не в България) в който здраво се набляга на използване на въглища - и от бизнеса и от чатсни лица. За климатични промени не мога да кажа но мога да кажа за ефекта върху нормалните хора а предимно децата, емисиите на ПМ 2.5 и ПМ 10. Хронично болно население, проблеми с белите дробове които никога не свършват. И каква точно работа ще им осигури не ми е много ясно. Добивът на въглища предимно се извършва от машини, както и управлението на ел. централите. В една държава на Запад от България съм виждал ел. централа в която персоналът е трима души. ТРИМА.

ЕВРОПЕЙСКИТЕ УПРАВНИЦИ, КАКТО И НАШИТЕ ДАСЕ ПОУЧАТ ОТ ТРЪМП.

Един умен президент. Още от началото си знаех че тази измислица с промени в климата е само за налагане на нови данъци на народите от лакомите безсмъртни илюминати родшилдовци и рокфелеровци. Въпросът ми е кога Тръмп ще освободи и България от борисовата чума.

"Умен"?? Дай на един неграмотен популист власт и гледай сеир. Това обаче е престъпление срещу бъдещето и децата ни.