bTV излъчи шоуто на Слави Трифонов

След като в понеделник медията реши да на пусне предаването, записано часове по-рано, а да го замести с повторение, тази вечер даде зелена светлина на шоуто.

Обратно в новината

Коментари - bTV излъчи шоуто на Слави Трифонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тоя изперка само бош лаф

роднина , милиционер...много роднини, много платени соросоидни копелета, много Киряк Срефчовци. Само някой да посегне на "справедливата" система и горепосочените почват да точат отровни лиги по смелчагата надигнал глава и да размахват ятагана.

"bTV излъчи шоуто на Слави Трифонов" - не съм го гледал. Нямам и такова намерение. Поредния Бареков.

Слави реши да си вдигне рейтинга, че спряха да го гледат. На сценарият за уж цензуриран май се хванаха.Продължи да ръси същите простотии на другия ден след "великата" цензура."Спасителят на народа"!

Тия чак сега забелязаха, че Слави дрънка за политика в ефира, след като го прави през ден, заедно със селските шамани облечени в черно.

Мъжага, мъжурче ти им показа, че си много голем и изключителен олигофрен. Ако пък наистина си толкова изключителен, направи си собствена телевизийка и покани за ортак твоят адвокат, Байречето па може и площадче да си спретнете, па и ресторантче да откриете. Успех ви желая!

А, бе не ме занимавайте с тоя идиот, моля! Нито му гледам скапаното шоу, нито ме интересуват идеите му. От време на време се появява с едни по-грозни от него изроди, на които им казват "сценаристи", изръси някаква простотия и пак се направи на разгневен!

Слави се държи недостойно и унизително с колегите си в ефир, същото е и с гостите , които кани. Балерините му се държат като стриптизьорки , вместо да покажат качествата ,които притежават . Чудя се , музикантите му как го търпят или и те са на нивото му

А пък зрителите му са малоумници. Виждам, че си от редовните такива...

Едно предаване стига, за да го прецениш. Не е задължително да си редовен зрител...

НА ТОВА НЕЩО НА СНИМКАТА! ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ НА ЕДНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА,КОЯТО САМ СВИКА,СЕ ДЪРЖА КАТО НЕВМЕНЯЕМ,ДЪРЖА СЕ НЕДОПУСТИМО ЗА МЪЖ НА ДОСТОЛЕПНА ВЪЗРАСТ!ПРАВЕШЕ СЕКСУАЛНИ НАМЕЦИ НА СЪВСЕМ МЛАДА ЖУРНАЛИСТКА?! ТОЗИ ТРЯБВА ДА ИЗТЕЧЕ В КАНАЛА НА ИСТОРИЯТА ВЕДНАГА!!!

Ама кой та потресе, мъжо ти или некой комшия? Ако няма кой, обади са, ние ша та потресем...

Явно съм глупак след като не мога да разбера как тъй в 21 век се поставят ултиматуми !?!?!? Гласувал съм на референдума. Оказа се, че 12-13 000 гласа не достигат за да бъдат исканията от референдумът задължителни. Какво ще стане при разглеждането им в НС не знаем. Как така Слави заявява, че представлява 3,5 млн българи !?!?!? Ако са толкова значи , че исканията са задължителни, а не е така. Това , с 3,5 -те млн гласа ако е шега е добре иначе си е една лъжа. Слави като представляващ народа що не си плаща данъците в България, а в САЩ !?!?!? Няма лошо да избегне данъците с офшорка ама поне да не се държи сякаш той издържа държавата. Няма ли опасност при само мажоритарен вот в парламента да се "настанят" пожизнено едни депутати /като сегашните/, "намърдани" от крупния бизнес !?!?!? И тогава каква ще бъде развиката ???

Халал да ти е новото народно представителство. Халал да ти е новия Боко! Поне ти си доволен...

Е, мъко друго щеше да е да слезе Курнела от Балкана, па да вземе целата власт под бурните аплодисменти на пикльото Симов и полу русняка Христов, ама народа тоя път не се излъга по нея, но се прецака, като избра пак дебелака от Банкя. То избира е от трън та на глог!

Явно си

НАЙ-ДОБРЕ СИ БЯХМЕ ПРИ БАЙ ТОШО. ЗНАЕХМЕ, ЧЕ КУМИНИЗМА Е НАШАТА ЦЕЛ, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА НАШИ РЪКОВОДИТЕЛИ, ЧЕ ОТ КОМУНИЗМА ПО-УБАВО НЕМА. ПЪК СЕГА КВО, СЕКИ ГОВОРИ. АБЕ СТИГА С ТАЗИ СВОБОДА НА СЛОВОТО БЕ. СТИГА С ТАЗ СВОБОДИЯ... НЕ НИ ТРЯБВА ТОВА ВСЕКИ ДА СИ ГОВОРИ КАКВОТ СИ ИСКА ОТ ТЕЛЕВИЗОРА, НА НАС НИ ТРЯБВАТ САМО СЕРИАЛИ И ЧАЛГА. ВСЯКА ПОЛИТИКА И ГОВОРЕНЕ НА ЕКРАНА ТРЯБВА ДА СПРЕ.

слави е чалга дедо, а ти си същия трол бивш военен от ДС

добре режисирана препирня...

ОТ СУБСИДИРАНЕ НА ПАРТИИТЕ, НО ПРЕДЛАГАМ И ОТКАЗ НА ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАЩА ОТ БЮДЖЕТА СИ НА ЧАСТНИТЕ МЕДИИ КАТО БТВ! СПОРЕД ЦВ. ВАСИЛЕВ НАД 120 МИЛИОНА ОТ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА ОТИВАТ В ДЖОБОВЕТА НА ТАЗИ ЧАСТНА НЕБЪЛГАРСКА МЕДИЯ СОБСТВЕНОСТ на Си Ем И Бългерия Би Ви (Нидерландия) ВРЕМЕ Е И ВИЕ ДА БЪДЕТЕ НАРИТАНИ ПОДОБАВАЩО!

Сл. Трифонов не ме представлява и бях толкова щастлив да го махнат. Ако може изцяло да го махнат.Той потъпква демокрацията!!!

Как точно я потъпква, би ли обяснил?

НОРМАЛНО ВСЯКА ГОДИНА ДЪРЖАВАТА ДА ВАДИ ОТ БЮДЖЕТА СИ 120 МИЛИОНА ЗА ДА ПЛАЩА НА ЕДНА ЧУЖДА МЕДИЯ КАКВАТО Е БТВ? ДА СЕ СПРЕ ДЪРЖАВНОТО ФИНАНСИРАНЕ НА ЧАСТНИТЕ МЕДИИ КОИТО ПРИ ТОВА НЕ СА И БЪЛГАРСКИ!! ДА СЕ ИЗХРАНВАТ ОТ РЕКЛАМИ! Така е на запад Защо да не е и у нас?!

Искаме турски сериал вместо шоуто. Ние булгарите сме да бъде премахнато и да се излъчва турски, хамерикански или най-добре индийски сериал, че да има и нещо образователно в таз тиливизия беее...

Я си гледай си Слави и руската телевизия и не мучи!

Шоуто в понеделник е спряно заради подтикване към масови безредици, а не заради свободата на словото! Стига сте мислили първично! Слави Трифонов от 7-8 години си прави гавра с всички, как точно сега го спряха - отговора е в отвореното писмо! От БТВ са искали да отпадне само писмото от предаването, но Слави Трифонов се е заинатил! А писмото може всеки да си го намери ако иска!

а снощи цяла вечер реве че бил спрян заради цензура - боклук долен

ДОГОВОР ЗА ЗАБЕЛЕЖЕТЕ-200 000 ЛЕВА Н АМЕСЕЦ,НЕ НА ГОДИНА!ПОКАЗАХА ДОГОВОРА МУ! ЗА КАКВО СТЕ МУ ВИЕ?! ТРЯБВАТЕ МУ САМО ЗА ДА МУ ЛЪСКАТЕ ЕГОТО!!! ТОЙ ВИ ПРЕЗИРА,КАКТО ПРЕЗИРА ВСИЧКО ОКОЛО СЕБЕ СИ!

Ама ти цяла вечер ли го гледа?

РАЗЦЪКАЙ КАКВО СТАВА С ЕВРОФИНАНСИРАНЕТО НА БТВ И ЗАБРАНАТА ПО ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА АКТИВИ? НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СИ ЗАТВОРИТЕ УСТИТЕ И ДА СЕ ЗАВРЕТЕ ТАМ ОТКЪДЕТО МАЙКИТЕ ВИ СА ВИ ПОЯВИЛИ НА БЯЛ СВАТ? ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ОЛАФ ЩЕ ВИ Е НАЙ МАЛКИЯТ ПРОБЛЕМ УЧИНДОЛСКИ СЕЛЯНИНО?

голяма перална машина за пари изпрани чрез реклама. УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ НА СОБСТВЕНИКА НА БТВ - Си Ем И Бългерия Би Ви (Нидерландия): Едмунд Петер Хайнрих Аппелт Давид Щепан Флориан Скала НАДЗОРЕН СЪВЕТ: КРАСИМИР ПЕТРОВ ГЕРГОВ ДЕЙВИД АНДРЮ СТЪРЖЪН КРИСТОФ БЕНЕДИКТ МАЙНУШ Кои са истинските собственици на медията?

Кой? Корнелия Нинова и Бойко Борисов, кой...

Каточели и този проект на руския политинжинеринг в България ще пропадне.

Няма бе. Ще излъчим още един неграмотник в ЕП да ни гледа сейра.

Овца душа сте! ( нерегистриран ) 29.03.2017 09:54 Как не ви е срам? Не ви ли омръзна да злобеете постоянно и срещу всеки, който дръзне да говори открито срещу цялата политическа сган? Нормално ли е за вас в държава от ЕС през 21 век да бъде налагана цензура на когото и да е? Не можете да преглътнете неодобрението към даден човек, в името на това че на него му се налага политически филтър най-явно и репресивно. Оставете му чалгите, оставете му езика, аз също не съм негов слушател, но това няма значение, защото най-важно от всичко е това, че политиците се имат за всевластни, оказвайки натиск срещу български гражданин!

Вероятно думата Цензура изречена от храненика на Мултигруп, бореца срещу НАТО, късащият снимки на действащ президент на България, Русофилистик и Путиноид, поклоннинк на Ахмед Дуган, критик на всичко дясно, но не и на БСП и "патриотите" не звучи убедително.

Реално най-много рипа срещу Волен и Атака.

както преди време големият социалистически капацитет, изтъкнат социалистически гей (СерГей) и председател на ПЕС-овете сполучливо се изрази: "Циркаджии"

Все има своя край,та даже и шоуто на славчо.Адиос Гринго,прашчай /с извинение за руския/Григории,у уец Гига.

И да врещиш, че си "цензуриран" пак не те гледам! Ти си продажник и мутра.

А на теб колко и кой ти плаща да пишеш срещу Слави.

Гино ма, що не си гледаш манджите? Не е нужно човек (казвам човек, а не Гина) да получава пари за да види и изрази мнението си в един свободен български форум. Тебе страх ли ти е?

Гражданче и аз съм от село, ама мога да те навра в кучи ....

И от кога да се взима активна гражданска позиция е политическа агитация? Колко души от коментиращите в този форум гледа тази гнусна телевизия бтф?

На кой не му харесва шоуто да не го гледа.Защо трябва да плюете по Слави.Ние всички у дома го гледаме всяка вечер.Слави кани гости,има хумор и актуални новини.На нас ни харесва много предаването.

И от кога да се взима активна гражданска позиция е политическа агитация?

Екипът на Слави има добър оркестър и добри певчески и танцови изпълнители. Шоуто може да остане само като музикално-танцово. Текстовият материал да се подлага на строг контрол за да не се допускат цинизми, обиди и политически изстъпления. Примерно: 1) в шоуто се окарикатуряват определени лица. Ако те не заведат дела за обида , това да се направи от прокуратурата. 2) В шоуто се гаврят с националните символи - президент, премиер, народно събрание. Досега водещият и сценаристите трябваше да бъдат снабдени поне с 60- годишни присъди.

Чел ли си "Моята борба"? А книгата на Желю Желев?

Боко, недей така, баце! Първо, не се пиши за цензор, да не ти "цензурира" народа третия милиард, пардон - мандат! Второ, сигурен съм, че умишлено бъркаш понятията - президент, премиер и народно събрание са национални институции, не национални символи! Хайде сега, кротко

абе тоя ли ще ми говори за цензура ... да погледне първо себе си , та той прекъсва всеки гост за щяло и нещяло .......... някой му плаща пак за да ни прави на маймуни .

Кой плаща на този манипулатор? ОТ РЕГИСТЪРА ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ Е ВИДНО СЛЕДНОТО: БТВ Медиа Груп ЕАД ЕИК130081393 Държава България Адрес на управление гр. София, район Триадица, Административна сграда на НДК, пл. България 1 Органи на управление Представляващи - Флориан Скала (изп. директор), Давид Щепан (изп. директор) и Едмунд Петер Хайнрих Аппелт (изп. директор), като всеки от изп. директори ще представлява дружеството с един от другите двама. Управителен съвет - Флориан Скала (председател), Давид Щепан и Едмунд Петер Хайнрих Аппелт. Надзорен съвет - Дейвид Андрю Стържън, Красимир Петров Гергов и Кристоф Бенедикт Майнуш. Едноличен собственик на капитала Си Ем И Бългерия Би Ви (Нидерландия) Лица, упражняващи контрол Си Ем И Бългерия Би Ви (Нидерландия) ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ И КОИ СА ПОСОЧЕНИТЕ ПО ГОРЕ ЛИЦА

Ами купи ти телевизия и излъчвай!

БАНКЕНСКИТЕ КОТАРАЦИ НА БОРИСОВ ЩЕ МЕ ДОПУСНАТ ДА ЦОЦАМ ОТ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА 120 МИЛИОНА ЛЕВА ГОДИШНО ЗА ИЗДРЪЖКА НА ТАЗИ МЕДИЯ? ВИЖ КОИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ТАЗИ НИДЕРЛАНДСКА ФИРМА Си Ем И Бългерия! БЪЛГАРИ ЛИ СА? ИЛИ ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА СЪЗДАВА СРЕДСТВА ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ?! АМИ ЗАЩО ТОГАВА Е ДЪРЖАВА? ЗАЩО ИМ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ КОИТО ОТИВАТ В ЧУЖДИ ФИРМИ КАТО Си Ем И Бългерия?

"Колко мислите, че е бюджета на БТВ? Годишншя? Над 120 милиона лева!!" Над 120 милиона лева от БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ отиват в джоба на тази чужда медия на която палето е лицето СТАНИСЛАВ ТОДОРОВ ТРИФОНОВ!

Цялата тая шумотевица цели да направи реклама на омръзналото "шоу" на един посредствен чалгаджийски селендур

FuckTheEU

Слави ли е новият Волен? В него ли сега ни е надеждата? Навремето надеждата ни беше в СДС, после надежтата ни беше в БСП, после надеждата ни беше в НДСВ, после надеждата ни беше в герб, след това надеждата пак беше в бсп, после пак в герб...и така 30 години не усещате как всеки ви оножда и цеди както може същевременно прокарвайки чужди най-вече американски интереси у нас, които на практика са антибългарски интереси. И все търсим у някого надеждата и чакаме някой да ни оправи. Ами оправят ни, буквално за съжаление, и ще продължават да го правят. Това е съдбата на слабите народи.

Важното е да върви скандала. Да има какво да се гледа по телевизора. Така българина не може да си мисли за глупости като "Аз реално прецакан ли съм?", "Кой ме е прецакал?", "Какво може да се направи, за да не ме прецакват повече?"

Не зная какви са фактите около това излъчване, но не мога да разбера що за келяв народ сме, след като само мрънкаме, че ниуправляват едни корумпирани и продажни политици, а ако някой реши да направи нещо за народа си- всички скачат вкупом да го плюят, защото това, че може да изпъкне като национален герой след време направо ни бърка в зад..ка. И да кажа само- това не е лично Слави Трифонов, а това е целия екип от сценаристи- т.е. не е едно лично решение. Ако искаме нещо хубаво да се случи в държавата ни по-нормално решение е да скочим и да подкрепим такава инициатива и никой да не може да ни спре, защото това е малка светлинка в тунела/ няма друга, няма кой да ни освобождава от собствената ни простотия- всички гледат само сеир от Запад/ и ние трябва да се борим да разпалим огън от тази светлинка, а не с продажните си задници да се мъчим да потушим искрицата. Няма да се преборим с корупцията иначе, защото тя се е врестнала в цялото ни общество и на всички нива, трябва съвсем нови лица в политиката- нови и неопетнени да започнат мащабна промяна, а Слави дори и не предлага това, той иска само да се смени гнилата система и да се покаже, че политиците трябва и малко да помислят за народа... това ли е, което ви кара да повръщате, явно всеки си има някаква малка далаверка- кой 5лв., кой 1000лв. , кой кебапче от сегашното управление, и му е толова свидна.... де да ни беше толкова свидна и правдата в обществото ни! Рая сме си, а мрънкаме, че турците пак искат да ни поробят.

"Свободата" на словото успешно прикри и отвлече вниманието от вдигането на цените! Пита се: кого обслужва наш Славчо?

Г-н Трифонов се сети за цензурата и за това, че сме на 113 място в класацията за свобода на словото чак когато лично пострада от тази цензура. Същата, която последните 10 години размазваше всичко което не беше с властта или пък нямаше достатъчно пари за да си гарантира някаква поне мнима независимост. Свещеник Мартин Ниемьолер: "Когато нацистите прибраха комунистите, аз мълчах, нали не бях комунист. Когато арестуваха социалдемократите, аз мълчах, нали не бях от тях. Когато задържаха профсъюзниците, не протестирах, не бях от профсъюзите. Когато прибираха евреите , аз мълчах отново, нали не бях евреин. Когато прибраха мен, вече нямаше кой за мен да протестира..."

объркано

може би този цитат го чухте в снощното предаване на Слави? За хейтърите:-Чудя се защо толкова много мразите хората които искат да ви отворят очите!? Народе!!! Едно дете искало като порасне да стане тъпанар, защото постоянно чувало израз от рода на "глей го тоа тъпанар каква хубава кола кара"-Гроздето е кисело...

на цк на бкп пасти да яде пред днешната "демократична" такава... горко ви, глупави българи!

Що, за предпочитане е Тато да решава какво да четеш, какви постановки да гледаш и да дават само руски филми? Нямаш проблем, емигрирай при Путин, там няма да има прости българи и ще си на свобода, както едно време по комунизма...

Тогава хората наистина четяха, сега... Колкото до филмите - , имаше много руски да, но гледахме и доста европейско кино. Само уестърни не гледахме, а който познава руското кино, знае колко стойностни филми има.

langlima

Цензурата, дали е "татова" или "демократична", си е все цензура! Не виждам разлика. Калпави са ни журналистите, че си мълчат. А ти, инопланетянино, звучиш тъпо, нищо че явно не си българин!

1. За БТВ е практика да налага ЦЕНЗУРА! Пример? Помните ли АНИ И ВИКТОР? Зададоха няколко неудобни въпроса и бяха изгонени! СЕГА СЛАВИ! Цензурата е в кръвта на БТВ! 2. БТВ бичи турски сериали по цял ден! Срам и позор! Промиват мозъците ни с турски помии! 3.Да не говорим за предавания на БТв където се внушаваше, че българите са сган, а циганите са жертви! БТВ трябва да дава доста обяснения!

Факт! Обаче специално на Дългия са много полегнали и толерантни винаги?! Ето и сега пак са клекнали.

Че БТВ не са цвете за мирисане няма спор. Но посочи моля коя телевизия, или вестник, или радио, въобще медия в България е еталон за честна журналистика. Аз не се сещам. А що се отнася до конкретните ти твърдения: 1. Виктор е Ани не са изгонени, а напуснаха за по-добри условия в НОВА. 2. Турски сериали почти всички телевизии излъчват, защото явно им се предоставят без пари. Това само по себе си е срам за всяка една българска телевизия с претенции да е водеща. И не за това, че сериалите са турски, а защото налитат на безплатното. 3. Самия Слави Трифонов от екрана постоянно внушава, че народа ни е сган. Кой е той за да се изживява като последна инстанция за всичко. Не харесвам вече никой български политик, но ако Слави действително има гражданска позиция и претендира да я отстоява на парламентарно ниво нека да основе партия или движение, да се яви на избори и да защитава тезите си в народното събрание. Там е мястото за това, а не постоянно плюене от екрана. Плюенето е за масата вечер с приятели. Сериозното е в парламента. Това е демокрацията. Не може за едно да искаш демокрация, а за друго анархия. Съвсем отделен е въпроса е кой колко има вяра и доверие на Слави. Защото шоуто си е шоу, но живота не е шоу.

"Най-обичам: да мразим" Слави залага на това, за да печели симпатии и да си продава чалгата. Най- обикновен нагаждач

Стига с това- турски сериали били помии и не знам какъв болен мозък може да си мисли, че турция може да ни предоставя сериалите без пари...."Патриотите" е добре да разберат едно важно нещо: бтв и нова са 100 %ЧАСТНИ тв и ако разбирате какво е ЧАСТНИК ще разберете и основният им принцип- ПЕЧАЛБА и ако не печелят за какъв х.. ще ги дават в прайм тайма?????

Ето как се вдига рейтинг - ПОПШОУ1

Когато е занемарена оралната хигиена на лицето се получават е такива простотии по телевизиите.

Как не ви е срам? Не ви ли омръзна да злобеете постоянно и срещу всеки, който дръзне да говори открито срещу цялата политическа сган? Нормално ли е за вас в държава от ЕС през 21 век да бъде налагана цензура на когото и да е? Не можете да преглътнете неодобрението към даден човек, в името на това че на него му се налага политически филтър най-явно и репресивно. Оставете му чалгите, оставете му езика, аз също не съм негов слушател, но това няма значение, защото най-важно от всичко е това, че политиците се имат за всевластни, оказвайки натиск срещу български гражданин!

Селтака се е главил за шут в телевизията.И щом са го наели за това трябва само да разсмива клиентите.Щом иска да си е сам господар , да си купи собствена телевизия и да си прави каквото иска там.Но номера с чужда пита помен да правиш просто няма как да стане. Защото който плаща гощавката той поръчва и музиката.

Бат Боце отново е на власт и само дори с СМС може да затвори устата на някого. Котката е пак тук и мишоците се разбягаха :) Учудвам се само, че г-н Скала не е наясно с най-доходоносното си шоу ?? Слави понякога наистина е безпардонен и можеха досега да го махнат. Но не би. Парите не миришат, но пък бат Боце "убива конкуренцията" и с СМС. И ко шъ прайм ся :)) ?

на страницеата РЕЙТИНГИ.. Да са убедиш, че за 201ш-та великио "шоОмен" присъства само с двата си концерта.. За търкалянето по пода на артистите и артист-сцернаристите му, за леенето на боза по бюрото му, и пр. простотии - и думичка не се споменава... Толкова му е "висок" рейтинга на предаването.. Та са налага да се освободи прай-тайма.. Те го предупредиха преди това - дадоха на друг "Гласът на България!". Ама самозабравил шоОмен - разбира ли от намеци и жълти картони.. Но размахва в студиото пак ЖЪЛТА КНИЖКА, ЧЕРВЕНО ФЕРАРИ и

На тези избори имаше 9 мажоритарни независими кандидати. Общо получиха около 5 000 гласа Соня Спасова Маркова независим (РИК 01) 292 0.01% Красимир Иванчев Жейнов независим (РИК 03) 374 0.01% Росица Пенчева Йорданова независим (РИК 03) 295 0.01% Златко Спасов Здравков независим (РИК 11) 84 0.00% Димитър Огнянов Игнатов независим (РИК 15) 537 0.02% Румен Желязков Домбашов независим (РИК 22) 227 0.01% Георги Стоянов Кадиев независим (РИК 23) 2270 0.06% Димитър Кирилов Байрактаров независим (РИК 25) 463 0.01% Иван Стоянов Матев независим (РИК 27) 573 0.02%.. Толкаво гласа ша сбере и УЧИНДОЛЕЦА, за мажоритарници БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ ПАРТИЯ на следващи избори.. ША НАБАЛБУКА МАЖОРИТАРНИЯ ПАРЛАМЕНТ с ЦВЪЦКОВЦИ, МЕНТИ СТОЯНОВИ, ЕМО ФАСА, ЛЪЧО МОЗЪКА, ТЕТКА ЦАЧЕВИЦА и т.н. Партийни МАЖОРИТАРНИЦИ от 2009-та година..

мажоритарници БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ ПАРТИЯ на следващи избори.. ША НАБАЛБУКА МАЖОРИТАРНИЯ ПАРЛАМЕНТ с ЦВЪЦКОВЦИ, МЕНТИ СТОЯНОВИ, ЕМО ФАСА, ЛЪЧО МОЗЪКА, ТЕТКА ЦАЧЕВИЦА и т.н. Партийни МАЖОРИТАРНИЦИ от 2009-та година..

ли и Марешки ? Не ? Защо, бе Мунчо ? Ще ти обърка цифрата 5000 ? И да попитам: Защо тогава беше цялата олелия досега срещу мажоритарния вот, щом е толкова нормален ? Какъв е проблема да го приемат ? С коя гънка писа поста мажоритарнико ?:)))

чадо непросветено, имаше ДВЕ ПАРТИЙКИ ЗАД ГЪРБА си... Та сега в парламенто ша са чува: Бабо ти как гласува??? Ама като ЛЕЛИТЕ ТИ и БРАТОВЧЕДИТЕ си, дъще.. Та туй - МАГАРЕШКИЯ Е МАЖОРИТАРЕН избор си го заври в онова, заради което прескачаш до Симитлито..

тази статия? Това анкета ли стана????? Я го разкарайте тоя от главни!

- За какво та пъхнаха в пандиза? - Нарекох президента и премиера мафиоти. - Мда-а-а, оскърбление на действащи държавни лица е сериозно престъпление... - Ама какво оскърбление? Аз лежа за разгласяване на държавна тайна...

КАКВО Е ЦЕНЗУРА? Цензура означава намеса на държавната власт в работата на медиите. Конституционно право на индивида е да изразява свободно своето мнение, но никой не е длъжен да му осигурава трибуна за това. Свобода на журналистите в дадено средство за информация е да изразяват свободно своето мнение в съответствие с характера, целите и политиката на съответната медия Правото на журналистите да изразяват свободно своето мнение не може да не съответства на характера, целите и политиката на съответната медия и ако тя е частна и мнението на журналиста не съвпада с гледната точка на собственика, първият има свободата да изрази своето мнение в друга медия и да напусне медията, в която е на работа.

Излъчи "Шоуто" ? Та това шоу ли е ? Една дузина неизживяни нарциси коментират около маса "развлекателно". Аре у лево - хахаххаахах

Не, те не коментират а мачкат, тъпчат, унищожават именити и известни българи, които на "ТЯХ" не им вършат работа!!!!!!!!!!

Снощното предаване на Слави беше абсолютна тъпотия...поредната с тези черни якенца седят на седянката и дуднат.... Другарю за човек претендиращ, че иска някаква промяна така не се прави ....

ТАКИВА КАТО ТОЯ НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИЯ ЧАЛГАДЖИЙНИЦА.

и като го излъчиха - кой го гледа? Точно след 10 мин смених канала...

А защо въобще го включи?

ГРОЗЕН И ОТВРАТИТЕЛЕН БАСТУН НЯМА ДОРИ РЕЧНИК НА ГОВОРЕНЕ, ОСВЕН ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ. АКО НЯМА ДРУГ ДО НЕГО ДА МУ ДОПЪЛВА ИЗРЕЧЕНИЯТА ЩЕ ИЗГЛЕЖДА СЪЩИЯ КАТО МИТЬО ПИЩОВА.

Всеки, който критикува властите е мой приятел и може да разчита на моята подкрепа. Не слушам чалгарските измекярщини на Славчо, не харесвам и предаването му. Но ще съм първия, който ще излезе да защити правото му на гражданин да говори открито и да изисква от крадливите ни политици, които сме НАЗНАЧИЛИ ДА РАБОТЯТ ЗА НАС. Ако и вие бяхте граждани и свободни хора, нямаше и за миг да се замислите. НО явно не сте. Вие сте РОБИ!!!

На никой престъпник, рецидивист, педофил, изнасилвач, побойник, обикновено пиянде, не му харесва властта и не само я критикува, а и псува. Гореизброените си склонен да са ти приятели?

Това, което казвате, е същата демагогия, която говори и Слави. Никой никога не му е забранявал да мисли, да говори и да се бори за каквото си иска. Никой не е нарушил конституционните му права. Просто казват, че не може да ползва шоуто за това, да ползва други начини - извън работата си. Ако все още има хора, които гледат това шоу, не знам, вероятно има, то те сядат за да гледат развлекателен формат, а не да се запознават с политическите възгледи на Слави. По принцип не съм фен нито на БТВ, нито на Слави, но в случая не смятам, че това е цензура. Смятам, че Слави злоупотребява с шоуто и се възползва от него за несвойствени цели, а заема позата на цензуриран!

На Димитър Цонев, лака му пръст, как му крещеше продуцента в слушалките да не задава неудобни въпроси и т. н. Или и това не е цензура от BTV...............Всички са продажници!