БТПП против държавна намеса на енергийния пазар

Според БТПП непазарната намеса на държавата на енергийния пазар се отразява неблагоприятно на бизнеса.

Обратно в новината

Коментари - БТПП против държавна намеса на енергийния пазар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Иванов - дърта пенсия се държи със журналистите супер нагло ( отказва всякакви обяснения за вдигането на цената на природният газ) . Първо - пред суверена винаги трябва да даваш обяснение и второ трябва да бъде изхвърлен веднага - това е дългата ръка на "черният мавър" !

национализация на сектора и тия мафиоти в затвора

А НАРОДНИЯ СЪД Е ВИСШАТА ФОРМА НА ДЕМОКРАЦИЯТА :))

Този е сниман малко след 9 септември .....Само смучат народна кръв ,да изчезват от картата на БГ

Най-трудното нещо за Българина е да се организираме като Гърци,Румънци...даже и за ядене и пиене не можем, след това се скарваме ,,за политика,,...управляващите мутри си познават мат*ряла.

Абсолютно прави са в случая от БТПП. Зад подобни вдигания на цени стои винаги държавата,а не пазара. Всичко е заради приходите от ДДС,които държавата получава.По-високи цени - по-високо ДДС. Няма пари в държавната хазна - това е истината. Трябва национална стачка подкрепена от синдикати и бизнес.

Има една съвсем, съвсем проста истина, от която всички политици бегат, защото нема комисионни: БЕЗ БЕЗПЛАТНА (ПОЛУБЕЗПЛАТНА) ЕНЕРГИЯ НЯМА ПРОМИШЛЕНОСТ И НАСЕЛЕНИЕТО СЕ ИЗНАСЯ. А България се къпе в подобна енергия - включително ГЕОТЕРМАЛНАТА. Ама политическата каста не е от тука и е за малко, та нема кой да приеме закон за нея.

Хм, защо БТПП защитава интересите на частна фирма като Газпром ? Кой плаща и заплатите и премиите и екскурзиите и командировките на тези катили в БТПП, та се загрижиха за интересите на монополистите в енергийният сектор ?

Газпром не е променял цените на доставките за България. Променени са за вътрешния пазар.Това не е решение на Газпром,а на КЕВР по желание(договорка) уж с Булгаргаз. Стига сте писали едни и същи глупости и лъжи,за да насочите народното недоволство в посока Русия.Те нямат нищо общо в случая.

Ей. БТПП, КЕВР и вие ще умрете

В Българската търговско-промишлена палата /БТПП/ са отбор от най-печени крадливи цигани събрани на седенка!?!?!? Алоу, председателя, а ни кажи как се става велик бг. бизнесмен? На теб, кой ти даде "благата" да ги стопанисваш, а ние да ти плащаме?!

Председателят на БТПП Цветан Симеонов какъв кретен е само! То в главата му е само как да обере хората, никаква друга мисъл няма!

Схемата е проста: всичко, дето създава продукт е в частни ръце. Държавната хазна се пълни не от реална продукция, а от данъците на 97% от населението, от коитон 70% са под прага на бедността? Къде е продуктът, който се създава, за да отиде в бюджета и от там да отиде към здраве, образование, сигурност? Всичко доходоносно е в частни ръце? И то диктува монопола, останалите са някакви босяци, дето са натоварени с непосилни данъци? Докога бе другари?

Докато търпи народът! Другарите нямат допир до простолюдиеото което се труди. Курвите, другите другари, НСО, почивките на луксозни места не създават проблеми.

Брей, дае.а! Да не се меси значи държавата на пазара! За да си правите на спокойствие картелите, нали? А свини мръсни ненаситни?! И още - ама тогава спираме да ви плащаме тока на американските Марици и зелените надбавки! А вие да ни възстановите направенит разходи? Пазарът, а - от който произвежда по-евтино - от него ще купуваме!

Единственото нещо което е по лошо от държавният монопол, това е частният монопол. В лъскавата опаковка на пазарно формирани цени на нас ни предлагат точно частен монопол

Какво в БТПП Тука са се навъдиле секакви СВИНИ и Олигофрени. Кой позволи и какви са тия бее? Абе ейй, ще дойде Народен Съд, ще измрете , като хлебарки бе. Секакви Уруди и Травестити са налиния

Те друго могат да не знаят, но урока от историята са си го научили. Повече никога няма да позволят да се случи това. Ако трябва, ще ни ударят в кръв, при това най-демократично, но няма да пуснат властта.

на следващите избори всички ще гласуват за ердухан (турски паток).

на тоя "бизнес" ако не му изнася, да се омита. Това са естествени монополи и за да се защитят интересите на потребителите е нужно да има контрол от държавата. Ако някой в управлението на държавата не го знае (учи се в първи курс в икономическите университети!), безделниците от държавната администрация, дето четете тук, кажете му го, дано вдене.

национализация на доходоносните бизнеси, връщане на кооперативите в селското стопанство- аз друг начин за получаване на продукт в България не виждам. Еврофондовете - ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ!

Борете се за социалните си придобивки, плащате все пак 1/4 данъци! Идеите са ми следните: да будат гласувани със закон доходите в бюджетната сфера: лекари, учители, полиция колко средни заплати да получават според длъжността. Да започне в България да епроизвежда продукция: образуване на кооперативи, национаизация на част от доходоносния бизнес и т.н. Тези, които са забогатели от приватизацията да им с енаправи ревизия. Да видим кон боб яде ли? Борете се за идеи, а не за някакви безсмислени глупости!

ИМА ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА КОЯТО НАЛОЖИ ТОЗИ АФРИКАНСКИ МОДЕЛ НА УНИЩОЖЕНИЕ НА НАЦИЯТА. ТЕЗИ КОИТО НАПУСНАХА КОНЦЛАГЕРА В КОЙТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ. ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ОТ ВНАСЯНИТЕ ОТ ЗАПАДНИТЕ ФАШИСТИ ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО НИ ХРАНИ, ЦИНИ НА ГОРИВА И МИЗЕРНИ ДОХОДИ!

Цини, а? Неграмотник. Иначе се научил да пуска големите букви на клавиатурата. Срам, на баща ти на ташагите.

КОЛХОЗНИТЕ СВИНЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ДРУГО ОСВЕН РИТНИЦИ В ЗУРЛИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ДА КУПУВАМЕ ПОВЕЧЕ ГАЗ СЛЕД 2019 ОТ РУСКИТЕ СВИНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво. Ето един пример за напълно евроинтегриран атлантик. Липсата на главни букви не е грешка.

ГАЗПРОМ ДОГОВОРИ С ЕС СВАЛЯНЕ ЦЕНАТА НА ГАЗТА, А В БУЛГАРИСТАН ТЯ СКАЧА?! ЗАЩО ТАКА БЕ ГОСПОДА ДРУГАРИ? ОЩЕ ЛИ ЩЕ НИ ДОИТЕ ДО ПРИПАДЪК И ДО ПЪЛНОТО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ БЪЛГАРИ? ДОКОГА ЩЕ ПРАВИТЕ ТЕЗИ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДКИ С КОИТО ДА ПЪЛНИТЕ КАСИЧКИТЕ НА ВАШИТЕ БАНКИ? АБЕ ТО НЕ БЕ САНИРАНЕ , АБЕ ТО НЕ БЕ ЦЕНИ НА ГАЗ , ДАНЪЦИ!! ТУРСКИЯТ ДЕСЯТЪК Е НИЩО С ВАШЕТО РОБСТВО! РОБСТВО НАЛОЖЕНО ОТ БЪЛГАРИ НА БЪЛГАРИ!! КОЙ ДА НИ СПАСИ ОТ ВАС? АРДОГАН ЛИ?

Какви другари бре, България е остров на стабилност и евроценности.

Скоро в България ще останат само мангусти и лукави политически боклуци и "безнесмени"! Обаче последните са се нагушили от кражби и далавери, та могат да се изнесат където си искат, пенсионерите и тук-таме останалите да му мислят! Защото и пари за пенсии няма да има откъде да се взимат, а мангустите ще опоскат като скакалци всичко, дет го има!

Баси , тоя пък какъв е ?! За първи път го виждам !

Евроинтеграцията изисква жертви. Благодарение на нашите жертви сега швабите имат по-ниски цени на газа с чисто новия си Северен поток 2! Българите може и да измрат, но хибридната война на руснаците няма да успее!

НЯКОИ БИЗНЕСМЕНИ ТРЯБВА ДА ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ ЧЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТРЯБВА ДА СА НА ПЪРВО МЯСТО !

Кой те брой че си жив, пука им на тях.

Докато си траем , така ще е !

Мат'рял, много ви дерат, бре!

На този му е широко около врата! Ако не бяха предотвратили увеличението през зимата, много хора нямаше да могат да си платят сметките! Увеличение от април е друго!

симионoв защо не вървиш на маика си в п*тката

ВаШта мама монополисти, как да има никой да не ви се меси в картела да дерете кожите на народа и да вдигате с 200%. Сопата народна трябва да играе само, иначе няма оправия.

Добре ли сте ?

то добре, но заседанията на квер са закрити! заключени, и тайни! комунягите не могат на яве! трябва си конспирацийка да има!

Шефът на квер не го издиха за президент от одс?

не знам кой е шефа, и не ме интересува! квер е комунистическо по същността си, и няма нищо общо с пазарната икономика която е основа и същност на демокрацията кажи ми още една държава дето има такова нещо!