Симеонов към ГЕРБ и БСП: Да направим широка коалиция

Обръщам се към ръководствата на ГЕРБ и БСП, които в най-голяма степен спечелиха доверието на хората - за съставяне на широко правителство с тяхно и наше участие

Обратно в новината

Коментари - Симеонов към ГЕРБ и БСП: Да направим широка коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Широка, широка, колко да е широка? Що да не е и дълбока?

Ами сега .... недей да тестваш коефициента на интелигентност на двамата лидери - става дума за власт ( само ще припомня думите на един човечец - 'тази власт с кръв сме я взимали и няма току така да я отстъпим'

Всеизвестни са страховете български от Турция и турците. Какъв е начинът да осигуря на моите хора в България "златен пръст". Патриотите. Сред "патриотите" мога да намеря почитатели и на свободния $ и на Nland-скиа динар. Даже ще ми излезе евтино. а той може и да си се мисли за неподкупен и птриот, и прав за "антитурската" си позиция(която ще излезе просто антибългарска). Не завиждам на ББ. Все пак, желая му успех!

Валерката излеза много глупав мъж!

Горкият и той изпуши покрай Болен Сидерович.

ИСКАМ СИ СИДЕРКАТА, БЕЗ НЕГО ЖИВОТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ/РЪКСИ-ПЛ.СЛАВЕЙКОВ/ Е СКУЧЕН, ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ СЕ"УЖЕНИ", ПОСЛЕ ЩЕ ИМА "КАВГИ" ЩЕ СЕ СТИГНЕ И ДО СЪДЕБНИ ОРГАНИ, НО ЩЕ ИМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Ако изобщо ГЕРБ и БСП решат да правят коалиция, то едва ли ще тръгнат да включват т.нар Патриоти в нея, защото двете партии взети заедно имат солидно мнозинство. В този смисъл, призива на Валери Симеонов е неуместен, игра на думи, опит за вдигане на рейтинга или кой знае какво, но не е смислено предложение.

Я пък този! На чужд гръб и сто тояги са малко, нали!Вместо да дава акъл на Борисов да се спретне и сам да се хване за полите на Кони, пък да го питам след година кой е и за какъв дявол е в парламента!

Каква коалиция, какви 5 лева....та ГЕРБ е креатура на БСП, та тези две партии са си леваци!

изкукалата част от пенсиите и други, усещате ли каква груба грешка направихте с подкрепата за Далавери Симеонов и Шкемби войвода? Ами те винаги са работили за спасението на Бойко. Да са ви честити, глупаци!

Курнелийка само като се появи с неприятната си и злобна физиономия повечето от зрителите сменят канала ! Тя е много негативна и страшно много се перчеше че ще бъде Министър председател но уви Господ на бодлива крава роги не дава !

Каква отврат и какво падение! Заради такива като нещото на снимката патриот ще стане мръсна дума! Това е прероденият бай Ганьо- няма леви, няма десни, има само келепир.

а бре симеонов затова ли десните гласуваха за вас за да ги натресете на нинова -ти си провал язък че ти повярвахме -ако го беше казал преди изборите нямаше толкова хора да гласуват за теб

Е, преброихте се най-гламавите.

ТЪПИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД МОЖА ДА СТЪПИ 3 ПЪТИ В ЛАЙНОТО.ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ.БОКО АКО ИМА 0,1% УМ ЩЕ ОТСТЪПИ МАНДАТА НА БСП.

Българинът помъдрява лека полека. Но предложението ти е за четвърто стъпване . А помисли малко!

Аз добре познавам този от снимката!Който не го познава този лицемерен плъх,не би могъл да проумее,че неговите единствени стремежи са драпане към властта НА ВСЯКА ЦЕНА,безпринципно,без правила и достойнство!Само да е на шведската маса и да може да лапа!Един доказан крадец и престъпник като него е нагъл и хлъзгав и него не го интересува държавата,а единствено неговото благосъстояние!Този може да продаде и майка си и затова си пасваха с Бойко Борисов!Всичко около него е търгашество и лапачка!Сега вече официално може да узакони многото незаконни далавери в цялата източна България!С две думи вреден мръсник!

Че те всички са като него! Която и снимка да сложиш от "новите" 240, текстът ти ще е актуален.

Може би си много прав в преценката си,но този е една рутинирана и хлъзгава гадина,а и аз лично го познавам!Той е стар престъпник,комбинатоп и крадец!А знаеш ли защо прозвището му е "Винкелът"!?Той не е бургазлия,а е цървул,кюнлия от сикията!

Айде сега и тоз образ да го видим, значи преди изборите се пъчи, закоалиции и дума да не става сега когато БСП-то не спечели(а те патриотите така се бяха наточили за това) какво излиза, че нау "умното" видиш ли е Герб и БСП да са заедно, пък и ако може и патриотите в кюпа, ония да се изпокарат, хората да им гледат сеира а Патриотчетата да блажат дивидентите.

или кабинет на малцинството или широка коалиция герб/бсп, други не са им нужни

Тоя Симеонов много печен/ег/ ми се струва.

Опитва се да набута други под крилото на бащицата. Свършено е с патриотите както се случи с останалите приютени в правителството на ГРОБ.

Г-н Симеонов, защо гледате на "властта" като на публична жена?

Защото трябва обединение, а не разединение. И защо властта в кавички?

Обединение? На кого, на мераклиите да се възползват, защото иначе ще им се изплъзне щението в кавичките.

За какво обединение хортуваш бе,за обединение на мафията ли?Той и Софиянски тази сутрин по Нова телевизия го каза в прав текст!И Герб и БСП са от една майка кърмилница-БКП и са едни и същи,само в подходите се различават!

Всяка работа има приоритети. Приоритет трябва да бъде бъдещето на България. Обаче на практика приоритет на политиците е абсолютната власт и собственото управление. Така че, колкото и да не го харесвам Симеонов, тук е прав. Идеологията е за спирачка в развитието ни днес. Тя помага да се печелят избори, да. Но оттам нататък е вредна. Ако мислеха за нас, щяха да се обединят около конкретни проекти. Но понеже такива няма, лъжем народа идеологически.

ББ е болен от любов към себе си и не дава власт. Той нали затова предизвика нови избори, щото сме богати, кинти бол, ще ги харчим за бюлетини и изборни комисии.

Коалиция "Кой ми оцапа гащити"..А на следващите предсрочни избори ще правите партия "За спасение на България".

между две програми в противоречие една на друга.А един неразбрал, че има избори и има програми предлага просто всички заедно да си поклечат 4г. за наша сметка. Остроумник.

Валерка , Като си такъв широк коалиционер , ми що не вземеш да направиш една коалиция с ДПС ??? Така де , дай личен пример , пък после искай същото от другите ...

широките гащи, искаш ли да направиш крачка, ще паднат веднага.

НА КУРнелея нинкова И СЕ ИСКА , АМА НЕ МОЖЕ . ТОВА НЕ Е МАЯ МАНОЛОВА! МАЯ МАНОЛАВА ИМА АКЪЛ , А кур--- и името й говори ....няма. Домогнала се до властта тя иска да управлява ама но не е като да държиш КУР ...

Без национален консенсус за реформи , които след 27 години да бъдат извършени най-после само след година след нови протести ще има нови избори, които няма да бъдат спечелени от БСП. Пример: Сега голямата радост , че болниците ще могат да надписват и точат "на корем" от данъкоплатца.

.. и тоя се е взел на сериозно! Колко низко сме паднали като нация - хора с махленско мислене да правят дипломация! ... ими то държавничеството не е като да се оригнеш бе Валерка... на кухи приказки сме се наслушали от Пеевските медии, политическите дебати и парламентарните ви изяви. Пази боже от недопил и от недоучил - той ще ти направи по големи поразии от глупост ...

Абе Симеонов кой ти каза че случая на пациента борисов е от егото. Това са дълбоки комплекси тръпани през годините от постоянни провали. Провал с жените, провал в махалата, провал в пожарната, провал в МВР, провал в кметството. че чак до провала на няколко правителства.

момче се издигне от пожарникар до премиер през всички стълбици на властта, това е успех за него и показва качества.

"Корнишонката" вятър я вее на бял кон,каква коалиционка те тресе,бе Патриоте или беше патриот ?

След толкова акции,плювалници,чужда помощ отвън и прочие той и ездачката много се надяваха да режат баницата на наш гръб,ама на не би и сега на човека два стола ,та една широкая коалицийка и то пак по нечия препоръка ,та хем да няма опозиция ,хем да няма антикорупционни закони за якичките и т.н. ,хем да са "сплотени"!Не става!

Замириса на власт и ви потекоха лигите

Голям тъпанар и лаком наглец е тоя Симеонов! Прави си плитката сметка БСП и ГЕРБ да направят стабилна коалиция, а той милият да паразитира там пълен мандат! Голям хитрец, няма що. Само дето мечтите му няма да се сбъднат. Абе "гладна кокошка просо сънува"!

А попитхате ли тези дето са гласували за вас дали искат ШИРОКА коалиция? Малко ме съмнява ,нали?

Напомням на господата от ОП, които май твърде много си повярваха! Господа, може и да не го разбирете това което ще ви кажа, но си го повтаряйте всеки ден! А ако продължавате да се държите като първа парламентарна сила, скоро ще го научите по трудния начин: Аксиома: КОГАТО ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ Е В КОАЛИЦИЯ, НАРОДА ИЗЛИЗА НА УЛИЦАТА В ОПОЗИЦИЯ! Повтаряйте си и помнете, нищо че не го разбирате!

Сега нали са пет партии, да се прегръщат, да правят коалиция и да ни "оправят".

gonzales

ако ДПС бяха взели гласове, колкото имат ГЕРБ, тоя щеше да иска да се коалира с тях. а на бас ? борбата за власт и клатене на краката е безмилостна. тежко им е на тези хорица.

така действат умните политици, а у нас такива няма!

ДА, АМА БСП (КОМУНИСТИТЕ СА НЕДЕМОКРАТИЧНИ И ЩЕ ВИ ТЛАСКАТ НА ИЗТОК КЪМ РУСИЯ, КАК ТОГАВА Е С ИСКА КОАЛИЦИЯ НА БСП)?

Какви комунисти,какъв Изток и какви пет лева ? Ти в ред ли си? Глупав ли си или манипулиран политизиран дебил?Комунисти в България няма от 1947г., а само партйци от БКП до 1990г.Имено партйците от БКП ,техните деца и внуци създадоха и са в Герб.БСП,СДС,ДСБ и т.н.до края на ДУМОКРАЦИЯТА. Учудват ме такива като теб живеещи в края на 20 век.Напъни се и помисли при кой президент и при кои правителства влезахме в НАТО и ЕС ?

ДА Е ЧЕСТИТО(НА ВСИЧКИ СВОБОДОЛЮБИВИ ДЕМОКРАТИ) ДВОЙНАТА И ШИРОКА КОАЛИЦИЯ НА ГЕРБ И КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП И ДРУГАРКАТА КУРНЕЛИЯ! БЕЗ ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ, ТЕ ПОНЕ ИМАТ ДОСТОЙНСТВО ДА НЕ СА В ТОЗИ ЦИРК!

От какъв зор е тая коалиция с БСП, бе? Този Валери Симеонов уж бил за България, а иска да се съюзява с руските дупеблизци. Онези двамата негови партньори също са бокулуци, които се правят на патриоти и родолюбци, а в същност се руски мекерета.

имаш грешка(боко ага от герб той иска коалиция с бсп) ти гледаш ли срещата на ЕС В МАЛТА С ГЛАВЕН ГЕРОЙ БОКО БУХАЛКАТА?

Той също е рубладжия не проумяхте ли го най-после. Сидеров, Каракачанов -рубладжии. Коалиция с БСП и Нинова-никога!

Как , ще обясниш ЕТО ТОВА на своите демократични и свободолюбиви ИЗБЕРАТЕЛИ господин Борисов? Висшестоящи фигури в Берлин и Брюксел са сондирали мнения в ГЕРБ и БСП за сформиране на голяма коалиция между двете основни партии у нас. Целта е да бъде съставено стабилно правителство предвид предстоящото председателство на България на Съвета на ЕС. Но най-вече да се избегне участие в бъдещ кабинет на Обединените патриоти, тъй като традиционните управляващи партии в ЕС ЕНП и ПЕС, са срещу националистическите формации, твърди Труд. Запознати припомниха, че сега коментираната формула за съставяне на правителство бе лансирана у нас отново от сърцето на Европа през 2014 година. И е добре позната в Германия, където дясната партия на канцлера Ангела Меркел управлява със социалдемократите на Мартин Шулц. Още веднъж потвърждаваме нашата позиция, че ако бъдем поканени за участие в правителството, няма да се включим в голяма коалиция ГЕРБ БСП, заяви още в началото на първата пресконференция след изборите вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова. И подчерта: В този момент и за нас е много важно председателството на България на Съвета на ЕС, сигурността по границите, вътрешната сигурност, но между нашата и тяхната платформа за управление има огромни различия. В политиката трябва да има и принципи, отсече лидерът на БСП. Абсурд!, коментираха неофициално функционери от ГЕРБ. И двете партии категорично отрекоха да има вмешателство в решенията им за от страна на ЕНП или ПЕС. От ГЕРБ започват официалните преговори за съставяне на кабинет след четвъртък, тъй като лидерът на партията Бойко Борисов води делегация на конгреса на ЕНП в Малта. Нинова нарече абсолютно неприемливо поведението на лидери на ОП на границата в деня за размисъл.

Тези тримата герой на Доньо Донев, нали до преди няколко месеца бяха в парламента. Да отговорят на един въпрос какво направиха за българския народ? Спряха ли комунистите - ГЕРБ ( партия инициирана и създадена от най-старите и калени в партийни школи комунисти изгонени от БСП, когато комсомолците на Парванов дойдоха на власт в БСП ). Спряхте ли комсомолците от БСП помня ги по комсомолските събрания в София как говореха за светлото бъдеще. Тях победете г-н Симеонов отървете народа от комунизма и това ще е проява на невероятен патриотизъм и историята вероятно ще ви запомни. Патриот е този който брани родината си от злини всички знаем БКП (ГЕРБ и БСП) са зло за народа български.

Това малко ми прилича на онзи лаф: -Хайде да си направим групов секс - Хайде, кои ще участваме? - Аз, ти и жена ти. - Не съм съгласен! - Е, тогава може и без тебе. Та горе-долу такова е предложението на Валерката, ще си направи правителство с Курни и с тайната подкрепа от другия патриот от сараите ....Миналият път Волен го направи този номер, сега Валери

СРАМ! АМА ЧЕ ПРОДАЖНИЦИ! ГОТОВИ ДА СЕ КОАЛИРАТ ЗА ВЛАСТ И КРАДЕНЕ!

Озверял е за власт и се чуди какво да предложи!

Да направим нова тройна коалиция,а аз ще съм новият Доган!

Този Симеонов, се мисли за новия Ахмет Доган в политиката, ама не е. Ахмет Доган си е жив и здрав и е политик с много опит и школовка правителства с негов мандат са управлявали България 15 години. Това е истината макар и да не се казва. Та когата г-н Симеонов е изкопувал от Бургаските цигани метали Доган е правел политика.

Хубаво де, но те ГЕРБ и БСП ако решат да се коалират за какъв х*й са им патриотите?

Няма нищо по-хубаво от това,да имаме правителство и Премиер с 75% подкрепа. Като това на Орбан в Унгария. Орбан си гради държавата. Затова има такава подкрепа. Това обаче в България няма как да се случи. От как е дошла "демокрацията" в страната се сее само злоба,омраза и разделение. Най интересно е това,че тия които вършат това,вместо да бъдат отстранени,продължават да бъдат избирани. Бойко Борисов е пример за това. Та той през последните години не е спирал да се заканва. С предимство са БСП, Станишев,а сега Нинова. Какъв му е проблемът с Елена Йончева? Сигурен ли е,че е прав? Аз не съм. Ето затова смятам,че идеята на Валери Симеонов е хубава,но неосъществима! Отделно и то не на последно място са фундаменталните различия между ГЕРБ и БСП за развитието на страната.

Бсп и герб нямат различия.Различията са им в това кой да определя кой колко да краде и от кого!

Още в началото на кампанията нарече БСП убийци и кръвопийци.После се заяде с Йончева....и от цялата история излезе,че Нинова е била агресивна!

Голям страх тресе Е С. и Герб, ако клекнат на Патриотите за кабинет дане би да спрем нелегалните мигранти и така ще ударим бизнеса на Меркел и наш Бока с нелегалния трафик на арабски орди!