Русия се оплака от ПРО на САЩ в Балтика и Черно море

Руски генерал се оплака, че патрулните мисии от ПРО на САЩ в Черно и Балтийско море са ракетна заплаха. В същото време Полша посрещна още войски на НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Русия се оплака от ПРО на САЩ в Балтика и Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия се оплакнала! След края на Кримската война в Париж е свикан конгрес, който завършва с Парижкия мирен договор от 30 март 1856 г. Една от тежките клаузи за Русия е забраната за присъствие на военен флот в Черно море! Тъ от кво се оплаква, след като има в Черно море над 500 бойни военни кораба? Справка за Кримската война в чичко Гугъл!

Абе потурнак продажен. Ако не беше Русия сега щеше да си рязан потурнак в потури.Марш да чистиш кенефи в хайдушкия запад...

От Русдия квичат само евровасалите на Америка.

"Русия се оплака"?!? Кой "гений" поставя заглавията????

Може ли някой, който наистина си е с акъла, тоест не е пълен идиот, да изтъкне поне една единствена причина, поради която САЩ да атакува с ракети Русия? Една единствена причина! (Ако е наясно със съвременните средства и методи, с възможностите на водене на война в съвременността и колко разруашителна ЗА ВСИЧКИ би била тя!!! И като се вземе предвид, че ОНЕЗИ, КОИТО ВЗИМАТ ТЕЗИ РЕШЕНИЯ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ПРИТЕЖАВАТ НАЙ-МНОГО РЕСУРСИ, ВКЛ. ПАРИ И ВЛАСТИ, ТОЕСТ ... ИМАТ НАЙ-МНОГО КАКВО ДА ГУБЯТ ПРИ ЕДНА ТОТАЛНА ВОЙНА, КАКВАТО БЕЗСПОРНО ЩЕ Е АКО САЩ УДАРИ РУСИЯ, ИЛИ РУСИЯ - САЩ С РАКЕТНИ УДАРИ!!!) Не ви ли писна някои тъпанари и кретени непрекъснато да развяват знамето на войната и да опитват да страхуват хората излишно!

Кажи една единствена причина-да имаш ключалка на входната врата?:)

кво плачат нали тръмп е товарищ на жужо

Как може тук да има толкова много смешници соросоиди Беее???

Га влязохте в Крим ,ни беше нарушение нали?!?

Така трябва. Мужиците да знаят, че "пpъднат" в неправилната посока, веднага ще им дадат тон в живота. Малко са 1000 ракети - поне 10 000 трябва да са! За да не им минава през пияните манерки мисли за нов "Крим" някъде другаде.

После меня- только тишина!

в залата. Докато руските и американски атове, извинете милиардери, се наслаждават на живота и невиждан разкош, нещастните български магарета си чупят пръстите по клавиатурата да доказват кой е по-виновен, на кой му е по-голяма ракетата и т.н. глупости. Умните атове отвреме на време пускат някоя муха /новина, изявление и т.н./ за да понажежат атмосферата и да могат разните там сенати, думи, парламенти (съставени от подобни на вас и освен това продажни магарета) да гласуват още по-големи разходи за въоръжение (което така или иначе бързо остарява) и да добавят в банковите си сметки нови и нови милиарди и да дадат повод на глупавите магарета още повече да реват кой е по-виновен, кой кого заплашва и на кой му е по-голям...самолета.

ще пълнят памперси и това е. Много ниЗко прелитат и лесно ще потопят гащи в морето.

Да един такъв прелетя два пъти и други напълниха гащите и ходиха на психолог....

ОСВЕН РУСКИ ВОЕННИ КОРАБИ В ЧЕРНО МОРЕ ДРУГИ НЯ-МА! ЗАТОВА, ЩЕ ИМА КОРАБИ НА НАТО, А ПУТИН МОЖЕ ДА ГО ДУХА!

За последното, не си мисли че и другите са като теб.

За руските свине не знам, ама те гледат в езерата едни големи бели патки. Гледай някоя от тях да не те накълве многократно, че няма да можеш да си седнеш на дирника!

е нали руските ракети никакво ПРО не ги лови,що пискат руснаците ?

Кой писка бе глупендър?? Генералът отбелязва, че договорът е нарушен. Пискат такива като тебе, щото като прочетат "Русия" и колабират.

Много си тъп бе....

През 1994та в Будапеща е подписан будапещенският меморандум. Под този меморандум са подписите на Украйна , Русия, САЩ и Великобринтания. За да се договаря каквото и да с руските милиционерчета узурпирали властта в Кремъл, Русия първо трябва спазва това под което се е подписала. Когато не го спазва няма доверие към нея и всички нови договаряния с нея са безсмислени и ненужни. Президентът Доналд Тръмп ясно е дал да се разбере, че очаква от Русия да върне полуостров Крим на Украйна, заяви говорителят на Белия дом Шон Спайсър. "Президентът Тръмп беше много ясен, че очаква руското правителство да намали насилието в Украйна и да върне Крим. Същевременно той очаква и иска да се разбере с Русия", посочи говорителят

"Черно и Балтийско море представлява заплаха за обекти в европейската част на Русия,"-Нито Русия има работа в НАТО-вско Черно море,нито е европейска държава.

Нито Черно море е натовско, нито атлантически съюз има работа в Европа.

атлантически съюз е не само необходимост за Европа но и всички съседи на Русия се блъскат кой по-напред да подаде молба да е част от този съюз за да се защитят от руската агресия.

Що му трябваше на Путин да напада Украйна и да се хвали,че ще защитава рускоговорящите малцинства в Прибалтика без някое от тях да иска да бъде защитено от по високия в пъти жизнен стандарт от руския! Няма що голям шахматист и стратег!

Как не ви мина през тъпите кратуни някоя друга опорна точка бе, соросидни глупендъри... На запад парите се търкалят по улиците, а?, кретен?? Ам що тъй руснаците изкупиха Черноморието, Лондон, Испанското крайбрежие и Ривиерата бе глупендър??? Бахти простотията...

не боiте се деца. тръмп представи сметката на меркел. скоро ше ги застигне собственото им проклятие изречено от бжежински сащо поляк - убии ги с раzhоди, сасипи ги с надпревара. които харчи повеке ше загуби надпреварата, видехме ко се случи на ссср. россия да чека тарпеливо и да се прави на умрела лисица, и до 5 години нато ше клекне от сметки и ядове....

си и много глупава. Благоденствието на България и други като нея Държави, които нямат собствен добив на петрол и газ, и са зависими от световните им цени, минава през диверсификацията им и понижението на цените им. А пък лябимата ти рашия дори при цени под $60/барел яко го закъсва, а пък под $40, направо газ пикае. Простият извод, ако си в състояние да го осмислиш е, че България и рашинистан са антагонистични държави, ние искаме ниски световни цени на петрола, а азиатците високи !!! Толкова ли си проста, че не мож светнеш таз елементарна истина ???

sonibvc@gmail.com

Мръзиме да пиша. Но разсъжденията са ти толкова повърхности че веднага мога да позная до къде си стигнал в професионално ниво.

Русия може и да няма конвенционалната военна сила на НАТО но има достатъчно голям брой ядрени и други ракети, за да се знае че Запада не може да подеби без да се самоубие. Мачкай Вова! Ние кат не можем и сме със свалени гащи, поне ти ни отсрами!

Че къф ти е на тебе тоя Вова бе, та му целуваш чизмите? Твой Вова си е наумил да мачка таралеж с гол зад.ник!

Путин име е господар..ха.ха горките добичета ..ха.ха

Ами и на мен не ми е спокойно заради руското ПРО...

В Анадола е така.

Pусия, се била, "оплакала"!!??? хахаха Kакъв, малоумен и неграмотен журналист трябва да си, за да напишеш такава простотия??? Mного безумие, има на света!! хи хи хи била се "Oплакала"!! хахаха;))

правилното е - насрала се е.

Абе, ДИР-ници, вие явно не ползвате свободно българския език! Човекът е констатирал тоя факт! А рашките са взели ответни мерки с предислокация на съответните оръжия в Калининград и Крим! Тези, които непрекъснато за нещо плачат не са руснаците! Едни се насираха и напикаха на корабите си, други мрънкат, че на собствената си територия руснците предислоцират оръжия и ги заплашват, трети плачат, че руските пилоти се държали "непрофесионално" в небето..... Това са оплаквания! Другото са празни приказки за балъци и пропаганда! Но не путинска!

Шило

Да не говорим за Псаки, де докара кораби в Минск и обяви военно учение на Руснаците на границите с Украйна. При положение,че от границата до полигона са 1000 км. Кво да правиш...

тези, дето се насираха по корабите, всъщност се видя от заснети кадри, че са на палубата, смеят се и снимат с телефоните си, как руснак тренира тактиката на камикадзе. Иначе, едва ли дори някой твърд болшевик, може да повярва, че изтребител може да се доближи толкова до ескадронен миноносец. Даже и най-модерните и невидими американски самолети от 5-то поколение не биха си позволили, толкова близо да минат покрай някое руско корито в бойна обстановка.

на путлерастката зърнена продукция и сега тя гние по складовете.

Шило

С две думи- вътрешната консумация е осигурена, нали? Толкова с опорната точка "глад"

Тичай в путлеристан да рупаш изгнило жито, ръж и ечемик, да ти е сладко.

Бе идиот, кога Русия е изнасяла зълно в Турция, че не се сещам??? Ти си ненормален бе!! има БОРСИ, БОРСИ има, тъпак! ТАМ СЕ ПРОДАВА ПШЕНИЦАТА!

Ами те рашките като и тоя летен сезон не отидат на почивка в Турция, на чалмите за какво им е зърно? Кого ще хранят, след като няма да имат туристи пак?

Шило

Туй, със зърното е, че и турците имат. и не е само по отношение на руснаците, а въобще. Протекционизъм. Ама едва ли ще тръгнат отново срещу руснаците, щото "Кюрдистан, здравей!" На Ердогана и без това му е доста деликатна ситуацията.

Сенатът на САЩ подкрепи членството на Черна гора в НАТО !!!

И Черна гора го закъса като България, това е резултатът Татунчев

Закъсал си го ти нещастнико, аз получих поредния транш и с препълнена гуша заминавам за Тенерифе да се кефя на хубавото време.

Край на путлерастките мераци за военно-морска база на Адриатика !!!

Не му трябват бе Разпутин. Човекът си има Крим и перка всичко в Средиземно море. Ходи в кенефа Фъшкиеф

Шило

Че те си имат в Средиземно море. Срещу Неапол. А там е най-голямата натовска военноморска база в Европа.

Това е Запада -империалисти. Всичко копират от Римската империя - и войниците по света, и купуването на дебили, даже и хълма на "белия дом" кръстиха "Капитолия". Непрекъснато се опитват да прилагат и принципа "Разделяй и владей" - ето за това са санкциите. И затова лаят и в медиите, за да разделят българите (така правят и цветните революции) И ДА НИ ВЛАДЕЯТ!!! Апропо, за това са и войниците им в БЪЛГАРИЯ!! В Ъ Н !!!! НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБУДИ ТОЯ ЗАСПАЛ НАРОД И ДА ИЗРИНЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ БЕ??????

Ами вместо денонощно на дращиш скудоумия по тъпи форуми, зЕми та прОчети що е създала Римската Империя, дето се ползва по Цел Свет.

Не можаха да им гътнат правителството рашките, а сега за капак и това. Нека пак се оплаче генерала ))

" От началото на военната операция в Мосул, американските самолети чрез бомбардиране на граждански обекти и инфраструктура убиха 7 826 невинни граждани от които 1354 деца" 26.3.20171 12.40 ч.

е невинен.

Много лошави тез кравари. Оставете я тая Евразийщина на мира, бре, и без това са затънали до гуша в проблеми азиатците. Че и Тръмп им наложи нови санкции, злодеят му ;)

Ние сме най-качественият и най-ефективният производител в Света, ще раздаваме колкото си искаме, и на когото си искаме, и където си искаме, и на млади, и на стари, абе въобще на всички, а нещастното жуже ще подсмърча, и ще се чука по кухата кратунка, защо му е трябвало да се заяжда с нас.

Шило

И хоп, днес рублата пак поскъпна спрямо долара...Дайте на украинците, не се стискайте, че и МВФ ги отряза.

ПРЕДИ 2 дни, ЕС им отпусна 600 милиона Евро. Усровието беше Потрошенко да отмени забраната за износ на дървен мат`риял от Украйна към ЕС. Внесъл е законопроект. Айде - отиде им и гората.

Тичай да купуваш рубли и ще забогатееш, щото след три месеца една рубла ще струва килограм злато.

я да видим, колко е поскъпнала рублата, м? Преди крьiмнаш един долар се търгуваше за 28 рубли. Днес са нужни 57 рубли за един, единствен долар. Та викаш покачила се е. Нещо да кажеш за лихвения процент в тайгата и ако имаш капка познание по икономика да го обвържеш с лихвения в САЩ, а? Май само говориш, ама така се излагаш и излагаш кремълските идиоти още повече. Рублата била поскъпнала... на късо те удря някъде май

През 1997 г. Световната банка, която е в структурата на Федералния резерв предложи на Виденов: 75% ликвидиране икономиката на България и 25% приватизация. Виденов отказа расипването на България, но Иван Костов подписа и попиля България во век и веков. За да отклони вниманвието започна да обвинява ДС...Народен съд и бесене пред ЦУМ на тези продажници

Не знам защо, но ми се струва,че скоро ще разберем,че зреят катаклизми като събуждане на вулкана в националният парк Елоустон или катастрофално цунами в атлантическият океан способно да залее източната част на Америка някъде до Айова и съответно западното крайбрежие на европа до Алпите и татрите

И след тези катаклизми ще ядеш и пиеш на корем всеки ден, без никакви ограничения.

Руснаците трябва да имат готовност да "доставят" гарантирано унищожение на САЩ и ерво-пуделите. И хубавичко да им обясни причинно следствената логическа верига. Само това може да спре крадливите чакали дето се навъртат около границите и.

Шило

Имат, спокойно. И едните и другите, ама се чудя на акъла на част от пишещите. Де си мислят, че победител ще има.

за назидание две руски таратаики ще прелетят над наи-новия американски дестроер :::)))

Шило

А бе, онова корито, де струва 4 млрд., изтеглиха ли го от Панамския канал? Че доста беше запушило движението.

Изтеглиха го. Голям зор да не потъне, щото не могат го видя после с локаторите - нъл е невидимо...

А пушолявицата "Адм.Кузнецов" де го ?

Шило

Как разбрахте, че се оплаква? Казва какво е състоянието на нещата и кое приемат за заплаха. Да са мрънкали? Не, просто си разполагат ракети и те в Калининградска област, пускат на вода в Черно море и в Балтийско море нови съдове И като цяло, ако стане нещо, да му мисли Европата, че и ние, дето сме в санитарната зона. Добре е, че силите се концентрират в Полша, та оставаме малко периферия.

Американците като видели руски самолети и се усирали бе? Защо се плашат боярищниците?Нали и в Калининград били разположени най мощните безаналогови ракети които Американците и след сто години нямало да могат да построят?

Руски генерал се оплака :::)))

Ами изтрезнял е след поредния запой, видял как стоят неща и му се е доплакало.

Да му пратим пакет хартиени кърпички на човека .. ;)

Започна безсрочна стачка на товарните превозвачи в Рашата. След вчерашните масови протести с/у корупцията, сега това. Май на рашките почна да им писва от Хуйло ;)

" Фондацията Америка за Русия е поела ангажимент за изплащане на младежи, арестувани от полицията и създаващи безредици по 1 000 долара" 27.03л14.00 ч.

Тези плащания обаче са нещо като даровете на циганска свадба

На улиците бяха десетки хиляди, в доста градове. Тая фондация много богата,бре ;)

Тоя генерал адреса на арменския патриарх знае ли го? Би трябвало, щото там са дружба голема с арменците.

А ти отлично знаеш черния вибратор на Маймуняка, нали, а ?

Какво се плашите от едни кравари и гейове бре? Или почнахте да осъзнавате къде сте след като Израел си летяха спокойно над C-300 в Сирия :)). Хахаа

РУБИКОН Е ПРЕМИНАТ ОТ нато!!!ОТГОВОРА НА РУСИЯ НЯМА ДА ЗАКЪСНЕЕ,ЗАЩОТО МЯСТО ЗА ОТСТЪПЛЕНИЕ ВЕЧЕ НЯМА!!!АЛЧНОСТТА НА ЗАПАДНАЛИТЕ Е БЕЗКРАЙНА И ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРАТ ОСВЕН ОТ ГРУБА СИЛА,НА КОЯТО РУСИЯ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ АСИМЕТРИЧНО!!!ЗАПАДНАЛИТЕ СА В БЕЗИСХОДИЦА!!!ОТВЪТРЕ ЦЪКА ФИНАНСОВ КАТАКЛИЗЪМ,ОТВЪН Е ВЪЗРАЖДАЩА СЕ РУСИЯ И СТАБИЛЕН КИТАЙ!!!МОДЕЛА НА ЗАПАДНАЛИЯ СВЯТ Е ОБРЕЧЕН!!!ВЪПРОСА Е,ДАЛИ УМИРАЙКИ ЩЕ СЕ РЕШИ НА ГЛОБАЛНА ВОЙНА ИЛИ НЕ???

Какъв отговор няма да закъснее, ще трупат оръжие и ще си правят подли номера до побъркване, но никой няма да дръпне спусъка пръв. По-добре е да не ги повтаряме тия неща отново.

ами стройте още калибри и мх ,и бой докато са наблизо!!

БРЦК

Така е. Ракетния ЩИТ на НАТО срещу ИРАН е всъщност ракетно КОПИЕ срещу Русия. Всеки с поне малко акъл може да го види и разбере. И руснаците ще(вече са) вземат ответни мерки.

Никакви мерки не могат да вземат.Ако малко разбираш от икономика виж финансовите параметри на двете държави: СССР был 16% мирового ВВП А теперь США - 23%, Россия 1.7% США приняли на 2017 г. оборонный бюджет объемом 602 млрд дол или почти в 3 раза больше, чем весь бюджет РФ (210 млрд дол). Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш... още това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

Най- обикновен дипломатичен отговор на същите бръщолевения от страна на нато.

Типично прозападно-измекярско заглавие на статията. Ето това е западната двулична или хибридна политика. Зап. хайдуци по решенията в Малта трябваше да закрият НАТО, както Русия закри Варшавскщия договор и изведе войските си от Европа. Защо американските фъшкии само в Германия имат 37 военни бази.В целия свят са 318. Мирни и демократични. Ето това е хибридната война на генетичните мошенници и убийци от Запада. Устните договорености между Горбачов и Буш са равносилни на перфектно подписан договор, по силата на световната дипломация. Защо ДИР не напише статия по този въпрос, или как се съедини Германия и обособи Косово в нарушение на договорите от ВСВ. Западът започна да квичи, когато руснаците в отговор на разширение на агресора НАТО постави ракети в Калининград и в Белорусия.

Няма такова решение в Малта!

Е нали C-НезнамСиКолко лови всичко. Какво квичите толкова бе рашки?

Продължава да дърпа мечката за опашката! Не се знае кой е, но е далече...?!

Нали можете да се справите с НАТО за 68 часа и 43 минути, плюс-минус няколко секунди? Нали сте бъкани с оръжие без аналози в света, ко се плашите от тия с меките китки и памперсите? Или???

може би просто предупреждават, да не стане после, "ама ние не знаехме, че ще стане така'....