Ген. Решетников: БСП са съветофили, ГЕРБ - русофили

За Русия е от значение да не разглежда изборния резултат в рамките на старата схема, според която социалистите са проруска партия, а ГЕРБ е против Русия.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Решетников: БСП са съветофили, ГЕРБ - русофили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генерал Решетников нещо не е догледал. Иначе щеше да види, че и Демократическата партия на САЩ и Християндемокретите на Меркел, и и националистите на Шешел и пр. са все русофили. Голям пропуск. Путин щеше да се радва да му го докладват :)

казано с ирония ... надявам се, че я чувстват най-вече приятелите като Решетников

Този кагебист прилича на един друг мошеник и нагаждач - бившия началник на НСО ген.Димитър Владимиров.

Тоя като някакъв губернатор на България ли се явява? Турция като се меси в нашите вътрешни работи всички вият до небето, обаче като Кремъл открито го прави всички си правят оглушки.

Отчет на несправил се със задачата да върне България в руската орбита пред своя началник Путин!

Този защо въобще го пускат да коментира каквото и да било. Всичко, с което руснаците замърсяват българското пространство, е манипулация. Този се опитва отдавна да забърка ГЕРБ в някаква интрига с Русия, за да отврати хората от ГЕРБ. Само дето Меркел не е глупава и ако Бойко имаше нещо общо с Русия, нямаше да го подкрепя. Махнете този Решетников! Завинаги!

Генерал решетников да си набие два/три фишека в мазния дирник и да ги запали, фонтана който ще бликне-ще залее нашироко!!

Тая статия е за руска вътрешна употреба. Затова е и пълна с глупости. На Путьо единствената останала му теза е, че всички по света са маскари и затова преизберете ме пак.

Докога dir.bg ще дава дума на този външен човек. Кой го интересува неговото мнение? Какво зависи от него? Нека да си пише мнения в някое списание.

... да уточним - руско списание...

Правилно го е пенсионирал Путин , тоя е напълно изкукал , повтаря една мантра , едни глупости , които се разминават с реалността!

Ами като си повтаря правилната мантра, Путин може и да го реабилитира. Току виж, го направил и губернатор.

Не драги,много си се объркал,не са съветпфили нашите т.н. социалисти.Те са рублофили,респективно путинофили(който дава парите,към него сме "фили")Иначе,боли ги онази работа за Русия.

Прав си. Всички са рублофили, но само докато обърнат рублите в долари или евра.

JMM®

"...двете са горе-долу еднакви. И социалистите, по-точно партийното ръководство, не е много различно от ръководството на партията ГЕРБ...." Явно Решетников има за цел да внушава нещо, което отдавна се практикува по нашите географски ширини - всички са маскари и поради това няма значение за кого ще се гласува на избори. Точно с тази "тактика" БСП присъства 27 години в политическия живот на "модерна" България.

Кой е тоя кияк, който така свободно се изхожда по теми, които не познава?!

ТВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БОТЕВ И МУТРОФИЛИТЕ :)))

Редактора на статията би следвало по-внимателно да преглежда поне заглавията за лапсуси. според българския тълковен речник русофил е привърженик и поклонник на всичко руско, а русофоб е противник на всичко руско. В заглавието ГЕРБ е представена за русофилска партия, а в статията объркващо се имплицира тъкмо обратното.

Впрочем заглавието е взето от цитат на ген. Решетников, ерго редакция не се налага, моля за извинение.

И този като Ердоган се опитва да се изказва неподготвен и да се меси и дава акъл във вътрешните ни работи. Абе гледайте си вашите проблеми и избори и не се мешайте в нашите, бе Решетников! И вземете и най-после ни върнете онова, което се откраднали от България - в случая имам предвид не парите, а тоновете български архиви, но има и много други неща - ти си знаеш.

Решетников-кой беше пък тоя? Пиян мужик някой си!

Глупости. Той не пие изобщо. Как не ви е срам.

не пие я! вода не пие, щото водата съдържа микроби!

Избирателите показаха категоричен червен картон на грантаджийското дясно и излъчените не по демократичен мачин десни лица, а подбрани по усмотрението на разпределителите на грантовете.Същите тези с червения картон си мислят че щом са посочени от гранторазпределителите са хванали господ за шлифера и вече кроят планове как влизат в следващ парламент, наричат се новото поколение политици, все едно без тях е неминуемо.Гостуват си в грантовите си студиа, говорят грантовите си заучени фрази, ласкаят се едни други а не виждат че и с тонове пари не могат да влязат в парламента.Разни Биковци, Раданци, Джелеми, Бойкиевци, Таковци, и себеподобни.Червен картон, резултатите казват ''не ви припознаваме''.Не ви искаме.

на щърбел. Къде ви е "министър председателката"? Нещо изчезна и от ефира и от новините. Аа, грешка тая вечер беше в "Господари на ефира" - дадоха и златен скункс

Решетников, ти идиот ли си? Определено си руснакът с най-объркан мозък, който съм виждал. Не говори за нашата страна, защото ръсиш само глупости. ГЕРБ не са никакви русофили, иначе нямаше да спрат всички руски проекти. ГЕРБ са обикновени продажни мутри и престъпници.

Прочети хубаво самата статия , после пиши.Четеш слабоумните извадки на дар. бг , класически пример за манипулация.

85% от Българите са Русофили и винаги, дори под-съзнателно искат priqtelstvo с Русия, ей така от уважение от многовековната история, славянските ценности и всичко, което ни свързва с тях.... Обаче не разбирам едно, как мамицата му гласувахте за про-американско-еврейската партия на Герб Пак, Бсп са същите про -Натовци-Имаше една про Руска партия и тя беше Обединени Патриоти, а там събрахме едва 9,1% с които ще се опозиция, защото Меркел заповяда на Боко да не влизат в коалиция с патриотите, а с Бсп....Меркел знае, че Патриотите барнат ли власта и с Русия ще си правим бизнеса, а тя ще ни с кара бабката!

Ти кога направи статистика? Като се има предвид къде емигрират българите, 99% са европофили. Русия е азиатска държава, в която няма демокрация - разстрелват журналисти и политически опоненти на Путин, арестуват протестиращи. .. Като си русофил, иди да живееш в Русия.

Много соросоидни телевизи гледаш, Русия е най-близката до нашата култура страна, значи и ти си азиатец, ако е така това, което си драснал!

Така е, народа е объркан и не знае ленин ли да следва или сталин... за демокрация не е и чувал и се чуди как се прави отнемането/краденето/ при такова чудо като демокрацията..

бе аз да попитам, а някой ако знае да ми каже, има ли случай някоя жена от коя да е държава да се е оженила за руснак, и да е отишла да живее при него в магучая?? за рускините не питам за тях си знам!

Има много такива случаи и в частност много такива българки.

бе ти кажи една! в наше село има седем руски повлекани! едната беше учителка по руски, но български не можа да научи! другите и за това не ставаха! и ни една никога, ама никога не си е ходила от където е дошла повече от 35 години! а в цялата околия няма една нашенка да е пристанала на руснак!

аз ти казвам от статистиката-около 32 000 такива двойки живиеят в Русия.

Може и така да е. Щом ДА- България, които са финансирани от американските фондации и Сорос не искат бат' Бойко да стане пак премиер

Ако Путин е манипулирал изборите в САЩ, то едва ли една малка България би му се опънала. Ама БСП/БКП не спечели. Не , че ГЕРБ и другите не са идиоти.

Много хубав ник сте си избрали, че ви и отива. Искате да кажете, че ЦНН лъжат или доказани демократи като Нилари Клинтън ни заблуждава. Такова сквернословие е непростително. Аз съм възмутен и напускам

Не ми пука кой е русофил кой марсианец само гледам официални числаа с а те са за 25 г сумарни западни инвестиции в БГ 1 млрд евро срещу купени 320 хиляди имота от руснаци за 17 милиарда евро и то само за последните 10 год.Така че нищо ново не казва този решетников

като гледам как лъжеш, вероятно си русолюбец. не че ми пука де, но си е тъй. та само за периода 2007г . 2014г България е внесла в ес 6 200 000 000 лв. получили сме, за същият период, 20 900 000 000 лв.! разликата е 14 700 000 000 лв! всеки, дори и ти, можеш да го провериш! пишеш колко пари спечели България от членството си в ес, и четеш! има го и по години!

я кажи колко от тези дадени пари не са усвоени в кавички и колко са откраднати и колко са стигнали до хората ... цървул с цървулите ...

Какви милиарди сънуваш? Връщай се в пети клас, че си проспал елементарната математика. По черноморието няма дори държавна инфраструктура, кято струва 17 милиарда евро.

а бе аз да питам, а някой ако знае да ми каже, та аз на внуците да разправям, другаде някъде по света имали русофили? за русофоби не питам, щото то си е ясно!

Ами иди питай в гърция, Сърбия черна гора Китай Индия иран и обикновените хора в Европа например без брюкселските зелки.ще си много изненадан.

ти ме караш да си лъжа внуците !? не мога да взема такъв грях на душата си!

Що да ги изненадваме обикновените хора. Те за държава Русия не са и чували. Пък ти ги изкара и русофили.

Глей си москалката кочина и не си ври гагата в чужди държави. Никой не те е питал, какви идиотщинки се въртят в кухата ти кратуна!

Съветофили или русофили. Няма значение, т.к. и двете партии са българофоби. Мразят ни и искат да ни унищожат.

Орките пак са бъркат в нещата,както винаги.Някой да ги е питал?

В парламента влезнахме различни фракции русофили ,а русофобите духат супата до кофата. Особенно оня юрист с нос на кор..

тоя кретен до кога ще си вре гагата в чужди работи?

губещите. Дори и ментора им. Хвърлихме едни пари на вятъра, сега да опитаме да направим вятър на победителя пък дано новите, 30% по-високи цени на газа минат. Велик съветник и политолог. Ха ха

Щом ГЕРБ са русофилите ,значи новото правителство е русофилско,ще имате за партньор една куха тиква ,която е твързде предвидима ,сутринта говори едно ,на обяд друго ,а надвечер вече се колебае .Такава куха лейка е удобна за всяка външна сила ,защото лесно се манипулира.Вероятно това е разбирането на Решетникав за русофилия.

Опорната точка:'' Кой е този Решетников? '' е толкова тъпа,колкото и Нинова ,която я спусна. Решетников е този,на когото всички в Русия, без Путин разбира се,козируват и гледат в устата.

Русия е обещала че ще пази България ЗАВИНАГИ ! Дори Путин го каза преди седмица, че Русия винаги ще пази България. Така че докато я има Русия на картата на света, ще я има и България! Не НАТО ще ни спаси ако стане нещо а Русия! Вечна дружба между двата братски народа - българския и руския. У нас в БГ искам да идват млади хубави рускини, а не мигранти от Азия и Африка и мюслита от Турция!

До колкото знам Турция е в НАТО. И те имат претенции към нашата територия хахаха един член на НАТО иска да нападне друг член на НАТО....а какво остава да чакаме Турция да си пази и спасява....

дааа, тя русия спаси България през1916г, и за по сигурно взе и румъния да и помата, и с сърбия е спасявала България! те най обичат да спасяват държавите от населението им! в момента спасява украина от украинците, и беларус от белорусите! тея последните ге спасява с омон! те са прекрасни спасители!

Батка, на колко години си ,че още вярваш в приказки за дракони и герои ? 8 навърши ли,щото ментално си там някъде ?

Миналата година наистина е била много успешна за българския туризъм. И носи приходи над 3.2 милиарда евро. Същевременно български туристи са похарчили 1.2 милиарда евро за пътувания извън страната. Раликата е 2 милиарда евро. Русия е на 4 място по брой на туристи с 500 000 от над 8 милиона или малко над 6 %. Най много са румънските туристи, но страната ни не зависи от една страна. Румънците са малко над милион. Балканските страни доминират по брой на туристи, но спектарът е много широк. Страната ни наистина получава големи субсидии от Европа. Друг източник на валутни постъпления са преведените суми от гастарбайтери официално над 1.6 милиарда евро , но не се знае внесените на ръка. Има подем в стопанството ни и това се забелязва. Русия е монополист в стопанството ни внос на газ , нефт , ядрено гориво и има голяма разлика в търговския баланс в полза на Русия. Не може да се каже , че зависим, от руските туристи. Но има зависимост от доставките на нефт , газ и ядрено гориво. Непрекъснато се говори за дивесификация на доставките и сякаш всичко стига до тук. Но спирането на доставките през Украйна от 2019 г. явно ще дадат възможност за други източници по необходимост.

Не ми харесва че разни руснаци още повече генерали се мотаят из българското медийно пространство. Руснаците са доказали че са вредни за България, че са жалки психопати с мания за величие. Те не могат и да бъдат други - Азия е изостанал континент. Да си пият Бояришника и да си затварят устата.

Моля за уточнение. От къде почерпи инфото че Азия е изостанала?? Направи справка в Гугъл. Вероятно визираш северна Азия..

степен обясни ЗАЩО ЕЖЕГОДНО 70-80 хиляди отчаяни българи напускат страната и заминават на Запад и идея да не се върнат поне докато стигнат до пенсия или просто никога. На поличическата върхушка управлявала страната през последните 27 години умни, мислещи, знаещи и можещи хора не им трябват. Те са опастни за тях. Затова мутрите, чалгаджийките-силиконки, простоватите "бизнесмени" и татуирани серсеми днес са така вървежни и модерни. Не забравяйте да благодарите и на партията майсторски осъществила убийственият преход. Споменете с добро всички от Тодор Живков и Луканов та чак до К. Нинова.

"Според руската статистическа служба Росттат всяка година от 1999 г. насам потокът от руснаци, които напускат родината си, намалява. Но през 2012 г. тази тенденция на понижение е прекъсната и страната е напусната от 122 751 души в сравнение с едва 36 774 през 2011 г. А през първите осем месеца на 2014 г. от Русия са си тръгнали повече хора, отколкото през която и да е цяла година за периода на управление на Владимир Путин 203 000 души." Явно няма да се споменава Путин с добро, а?

"Всичко в България се държи на туризма от Русия и на тези 2 милиарда" муа ха ха ха ха ха този е тъп като галош и хабер си няма от икономика. Да не забравяме че 2016 приходите от туризъм бяха рекордни СЛЕД КАТО ГИ НЯМАШЕ РУСНАЦИТЕ!!!!! Кой ще му го каже това на тъпото русначе?!?!?!

където изчезнат руснаците, туризма процъфтява! никой не иска да е в един хотел с тези из.....роди! на пампорово ги няма втори сезон, и ръста е все по голям! е ски учителите с руски закъсаха, но ще им мине.

БРАВО НА БРАТУШКИТЕ.....ОТ 1 АПРИЛ ПО БРАТСКИ ЩЕ ИМ ДЕРАТ КОЖИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ СОФЕТОФИЛИ И РУСОФИЛИ..."Председателят на КЕВР беше категоричен, че регулаторът не може да променя заявлението на обществения доставчик. Работнати група на КЕВР проверява единствено дали то отговаря на изискваниета в два документа - Наредба 2 за определяне на цената на газа и договора за доставка на газ, сключен между "Булгаргаз" и "Газпром Експорт"."

Нито едното , нито другото! Те са американофили и българомразци, за туй сме на такова дередже!

Путинофила е най-големия БЪЛГАРОМРАЗЕЦ И ПРЕДАТЕЛ. ТОЙ СЛУЖИ НА ПУТЛЕР И СЕ РАДВА КОГАТО ПУТЛЕР ОБИРА СТРАНАТА НИ Я С ГАЗ Я С НЯКОЯ ДРУГ СДЕЛКА !!!! ФАКТ !!! ПУТИНОФИЛ=БЪЛГАРОМРАЗЕЦ !!!!

Този пиян престъпник, защо го пускат да влиза в България !????? Многозлобни ватенките бе! !Много пари набутаха да прикарат Бойко, но получиха шамар !! Нямат работа в България тези алкохолизирани ватенки !!!

Ген. Решетников: БСП са съветофили, ГЕРБ - русофили! С една дума, от трън, та на глог! Патриотите - вятър ги вей на бял камък! До там я докарахме, че май ДПС са най-пробългарската партия в парламента. Майтап, бе, Уили! Абсолютен цирк! Българи-юнаци се чува само по стадионите. И то, ако случайно бием. Другото е чалгата на Слави. И няма кой да викне: Стани, стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди! ...

България зависела от руските блядове -туристи . Смешник , по-точно БЛЯД . По-нагло същество от мужика по Черноморието - НЯМА .

Решетников мисли с гръбначния си мозък :)))) Нека сега да видим като има толкова много русофили и советофили ,България дали ще признае Крим за руски и ще лобира ли да отпаднат санкциите..:)))))

В качеството си на какъв тоя взема отношение по проблемите на България?!

link putin-se-sreshtna-s-gen-reshetnikov-i-mu-blagodari-za-dobre-svurshenata-rabota

Говори български. Малко ли е?

Друже, Леонид е по Българин от много Българи. Той има толкова приятели и познати в България,че едва ли не всеки трети го познава,тук е учил, той познава изключително добре и народа и България и най важното, обича и народа и България, със сигурност. След Русия,България е негова втора родина и не по политически причини, просто младостта му е минала в България и сред Българи. така ,че оставете да си говори старчето има какво да се научи от него и всяка дума казана от него, трябва внимателно да се слуша,пък всеки да си съставя мнение. А той си говори и не му пука,ама хич,има си мнение човека. А защо не , да не дойде да изнесе една лекция в университета, залата ще бъде фул. И не само той, може да дойде и някой от САЩ или примерно Яков Кедми, или някой от Стратфорд, защо не? Едва ли биха искали огромни хонорари, за Решетников е сигурно ,че може и без стотинка, а за другите не знам ,но и те не са меркантилни хора,стига да имат време.

Ха ха . То и аз говоря няколко езика, между тях и руски ама съм много далеч от русофилството. Може би защото не говоря само руски

я си гледай алкохолизираната държава има ламко читави хора и то в затвора

2млрд какво - рубли, левове, долари, евро? Добре, че са тези 2млрд за да може да се санират панелките! И добре, че са вашите руски жени/тюлени, че си плащат да ги оправят нашите момчета.

Ако Радан и Христо Иванов бяха самураи от древни японски родове, тези дни щяхме да наблюдаваме ритуално самоубийство в двора на Козяк 16....те обаче не са, така че няма да наблюдаваме, сори

Има една думичка-демос-народ и кратос-управление.Да си "слуга на народа" не е мръсна дума ,а призвание.Когато всеки политик разбере това-тогава можем да кажем,че има демокрация.А иначе е плутокрация. Едно време учителя ми по история често казваше-"Интереса,клати феса-приятелите са временни , а интересите вечни.Ето ви най-точното определение за политиката.

Не съм сигурен Този "генерал" на какво "външно" е бил преди "генерал", но сега ми прилича на "вътрешен Наполеон" в едно много екзотично "заведение" за хора с раздвоено съзнание.

ахахаха, бедни русофоби гласували за ГЕРБ с идеята да гласуват срещу Русия :D

Е ,бедна и зависима страна сме-къде американци,къде руснаци -всеки иска да ръфа от бедния български народ.Няма и какво да им дадем-до кокал сме,гладни,боси и без надежда хора.Но на кой му пука-да върви хорото.

Много си прав но избираме тези които не са с остри зъби.

така е