Лукарски и ръководството на СДС подават оставки

Във връзка с резултатите от изборите поемам отговорност и подавам оставка, както и цялото ръководство на СДС в лицето на Националния изпълнителен съвет (НИС).

Обратно в новината

Коментари - Лукарски и ръководството на СДС подават оставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко бе десни реститутки,гугутки и тъпи кошутки.В новия парламент ще имате 90 и кусур гербаджии 70 и кусир бесепари - все ,,десни-бесни".Аман от евро-атлантически ценности.А работници и инженери няма !Няма и да има!

най-сетне и лукавия хвърли оставка,но да видим къде ще се присламчи, щото не си мисля че съвсем сме се отървали от него

Какъвто влезе,такъв излезе!Боклук!Време е Лукарски да стане клиент на прокуратурата,изключително корупционно министерство и последното осиране с продажбата на държавни имоти от забранителнив списък!

От този мазник и "трикаджия" нищо не става!

Че то има ли някой друг? Най-добре я закрийте тази партия и да забравим

Тоя не може да се обуе.

Сигурно е следизборен трик! Не му вярвайте!

Какво СДС, какъв Лукарски? Останаха един файтон хора, и всеки втори иска да лидер, и да е "автентична десница"...Затова нищо не остана от тях, и хората им се смеят, и им гледат сеира. Сега очаквам още някой да се отдели и да си направи партия. Смешници.

И ДА ОСВОБОДИТЕ РАКОВСКИ 134!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Най-после се отървахмехе и от вашите спецове Ненчев и Митов и Кривата муцуна!

Желю Желев (1989 1990) Филип Димитров (1990 199ч) Иван Костов (199ч 2001) Екатерина Михайлова (2001- 2002) Надежда Михайлова (2002 2005) Петър Стоянов (2005 2007) Пламен Юруков (2007 2008) Мартин Димитров (2008 2012) Емил Кабаиванов (2012 201з) Божидар Лукарски (от 201з) Това са председателите на СДС, при кого ли СДС стана бутикова партия или организация и закрита? Познайте !!!

Надка-пиратка първа повлече папуците назад

Не разбирам защо е тази агония непременно да се поддържа СДС, макар и на системи. Това е организация на прехода, каквито имаше и в други страни. Те изпълниха ролята си и изчезнаха. На тяхно място трябва да дойдат не партии на приятелски кръгове и службогонци, устремени към министерски постове, а такива с работливи хора и нови идеи. Дано са разбрали какво всъщност ги провали.

+100 Там е заровено кучето! Идеите им не са лоши в по-голямата си част, но не са те хората да ги изпълнят! Така логично ЛУКАВСКИ може да се прибере при новата си жена и не бих се учудил да получи уволнение и от нея:)Не за друго, а поради простия факт, че ще остане трайно безработен:)

Ред е на #hristoivanov, #kakacona,#kristakov #ostavka #DA предварително #blagoDArim

да се маха тоя и да не се връща никога.

Божидар Лукарски? Кой беше тоя? ААА! Правистът, министър на икономиката... "След приключване на изборния ден на 5 октомври 2014, вестник 24 часа публикува интервю с Лукарски, в което той е цитиран да казва, че условието Бойко Борисов да не е премиер е било "трик за вдигане на нашия електорат"[4]. Няколко часа по-късно, по време на пресконференцията на Реформаторски блок, Лукарски заявява че не е бил цитиран правилно и не е използвал думата "трик". На следващия ден, вестник 24 часа публикува аудио файл[5] от интервюто, който потвърждава оригиналния цитат[6]. Тези събития доведоха до остри реакции в социалните медии, където потребители изказаха мнение, че Лукарски трябва да се извини публично или да си подаде оставката като председател на СДС. В поредно интервю, отново публикувано във вестник 24 часа, Лукарски коментира тези критики с репликата "Оставката ми я искат единици във фейсбук, които не са нито орган на СДС, нито на Реформаторския блок. Единственото, което могат да искат, е оставката на жена си вкъщи"[7]." цитатът е от уикипедия и обяснява ВСИЧКО!...

Един вестник публикува скандално поведение на същото лице - стрелба по плакат на кандидат-президент ден преди изборите. Що за възпитание на човек, който се възприема като политик!

Колко жалко и колко много ще ни липсва - не! Само баш соросоида Христо Иванов от Дай България не си е подал оставката още и няма да я подаде, такива соросоиди като него никога не си подават оставката. Същия като Курнелия!

никакво доверие нямам на сдс. едно време за наивниците митинги, значки, певци, емоции, зад кулисите едно голямо крадене, асен агов си поръчвал от наи-скъпите лондонски шивачи ризи с бродирани иницяли с държавни пари, повечето са същите.

3 милиона не отидоха да гласуват и са непредставени, ти си тръгнал да ревеш за 300 000 отявлени егоисти-идиоти. По-важното е, че изобщо си мълчахте и пробутвахте идеята, че ГЕРБ е някаква дясна партия, а не ОПГ. Тъп айдукат си бил, такъв ще си останеш!

Що се хабите, бе. Най-добре е закриете СДС.

СТАДОТО ЧИСТИ МЪРШИТЕ.

благодарете на онзи,дето го крепяхте толкова време

Решението било лично негово и морален акт, свързан както с носталгията по миналото на партията, така и с нейната история. Не знаех , че Лукарски има морал. Сега ще му се наложи да вземе и да поработи, че то на партийната ясла е лесно.

духнах ме им под опашката

Лукарски, Кунева, Ненчев и Пинокио да се замислят Кой ги използва дълго време, след което им спретна предсрочни избори, за да ги разкара. Сега нямат заплати, партийни субсидии, депутати, служебни коли и т.н.

Още един министър направихме безработен. На следващите избори трябва всички некъдърни политици да направим безработни!!!

Мисля, че Лукарски беше слаб председател.Трябват млади и енергични хора ,отдадени на синята идея.Дайте им възможност.

Бъди уверен! По-слаб скоро е нямало! Тоси използва партийносто положение за лично облагодетелстване! Смени жена си, Получи каквото му се полагаше като министър и накрая се ояде - в буквалния смисъл на думата! Какви бузи е отгледал само!

Всички са загубили само БСП както винаги са победители. При тях оставки никога няма- всичко е от добре по-добре. Обещания, които няма да се налага да изпълняват -какво по-добро за Корнелия.

БСП вече, заради суетата на лигльото Б.Б., има над 2 пъти повече депутати и над 500 хил. нови гласоподаватели.

НАРОДА ИМ БИ"СЕДЕСАРСКИ"ШУТ НЕ ЗАРАДИ ЛИЧНОСТИТЕ,А ЗАРАДИ ПРОДАЖНАТА ПОЛИТИКА ПРОВЕЖДАНА ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КОСТОВ!!!ТЕЖКО НАСЛЕДСТВО,НАРОДА НЯМА ДА ТЪРПИ!!!СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ И ПАРТИИ КРЪВОПИЙЦИ НА НАРОДИТЕ НЕ ИМ ТРЯБВАТ!!!

Ти не си русофил, а комунист и си гледай Курнелия.

Лукарски дали ще издържи сега една ревизия? Май, май...

Късно е либе за китка. Просто вашия материал (става въпрос за така наречените лидери Лукарски , Кънев, Иванов) не става. Не става само с приказки, трябва и акъл. Явно вашето поколение лидери успя да разруши това, което предишните лидери на ОДС направиха. Просто си ходете от политиката. Вие ни напрвихте от сини привърженици, в гласоподаватели на ГЕРБ. Защото пред угрозата да спечели БСП, ние избрахме по-малкото зло. Не знам колко шамара трябва да получите, че да ви станя ясно, че не струвате (особено Кънев и Иванов).

Гласоподавателят на герб е милицонер и амебопитек. Недейте лъга като дърт банкянски дядо. :)

stangelov@

По-лошо от лошотията е простотията. Явно когато Господ я раздавал, ти си се наредил два пъти.

По- надут, пуяк, не бех виждала ! НадувА се, надувА се, та се насра. Стойна

Божо Трика стана министър на икономиката понеже майка му била на служба там, ходил като дете в министерството и сградата му била позната. Ако бяха минали 4%-та бариера, щеше да се мазни на Тиквата, че баща му го е качвал на влак до Мездра и ако може министър на транспорта да стане. Рядко гнусна твар.:(

ТИ СИ СРАМ ЗА СДС

Жалко,но факт.Единственият виновник ,това е бивш премиер,сега живеещ в Драгалевци,с тъмна кожа и сини венци и джуки.

Но няма чувство за хора - един свестен човек не предложи! То беше Пешо коня, Надка-пиратка минем през др. сини отрепки и завършим с Радан, с който изби рибата

Бързаше да скрепява, Българо- германската дружба и се одупи на първия немски пожарникар в сутерена на един Софийски бар! Взел и него чисти арийски черти, а от майка си, нисък и трътлес си!

Мамата и разкатахте на синята и идея и сега се измъквате като пръдня от гащи!

Кой сега е бай хуй?

Много сте!!! Да ви изброявам ли поименно цялата нощ?!

Окотихте ли се бе Лукавски?! И ся ко ши праим?

пробват с различни, тичат с бясна скорост от развала към провала. Та чак и от Карлово докараха председател на СДС - ти да видиш. Ние тук тъпи, необразовани, нищо не разбиращи - а той и името му едно такова българско - КАБАГАЙДОВ. И той отиде от там откъдето дойде, но лошото е че и ние си тръгнахме насила.

Точно на ка.ут прилича!

Барека ли пуснаха?

От лудницата?

откъде дойде този Радан - млад, напорист и не му пука,че ние от първия ден вирим два пръста, скачахме, викахме "червени боклуци", ама ние сме били стари, а те млади както при БСП сигурно и те искат промяна - имат я.

О! Следизборен трик на Лукчо;)) Ми то нЕма субсидия, нЕма партиен живот, нЕма командировки до тъщата в Щатите... к'во да прай там, аслъ!

Само МИГРЕНА КУНЕВА и РЕХАВИЯ МОКЕТ не се дават

ПСИХОБОЛНИТЕ ПАК В ПАРЛАМЕНТА УЖАС

не викаше ли Радан ОСТАВКА. А днес Христо Иванов се изрепчи на първият по мандати и му каза - не ставай премиер!!! Защо? - защото - ТАКА, както казват в една реклама. Реклама-а-а-а.

Точно така: трябват обединителни процеси. Ама защо трябваше да загубите гласовете на 300 000 хора, за да го проумеете сега. С това разделение на отделни партийки само давате хляб на БС П-то.

Ами защото с Лукарси и Кунева не можеше да има обединение. Те тръгнаха на избори с идеята че ще бъдат патерица на ГЕРБ.Не с идеята да търсят победата а с основна цел да бъдат патерица на ГЕРБ.В такъв случай какъв е смсъла да гласувам за тях - направо ще си гласувам за ГЕРБ

Трябват нови хора с честни помисли и действия! От тия боклуци колкото и да се обединяват и разединяват НИЩО НЕ СТАВА! Боклкът си е боклук!

А ОТКРАДНАТОТО КОГА ЩЕ ВЪРНАТ ?

Те са невинни, при тях всичко точно. Той Бойко е виновен,че подаде оставка, а досега на чужд гръб им беше дори весело, дори критикуваха собствената си коалиция.

Нема субсидии, нема заплати, плХОВЕТЕ ( ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СИНЯТА ИДЕЯ) ПЪРВИ НАПУСКАТ КАРЪБА!

Голям номер... Първоначално малките десни партии скачаха по нервите на Борисов и поискаха оставката му. После получиха тази оставка, а той им направи един изборен резултат, след който трябваше лидерите на партиите -дребосъци в дясно да подадат оставка. Като в приказка... Мишките кроят планове, а котката ги разваля.