Нинова: Няма да подавам оставка, постигнахме успех

Няма да подавам оставка. Не виждам основания при тези резултати и постигнатото само за 10 месеца. Въпреки загубата, полученият резултат е голям успех за БСП.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Няма да подавам оставка, постигнахме успех | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На какво мнение е пловдиския свинар?

Че той и Станишев постигна същия брой гласове през 2013 г. Вие вървите само надолу.

Кой пък и вярва на Курни?

Нинова, партиите ви все успехи жънат, а България все на последно място в добрите класации и на второ в лошите.

Сега БСП ако иска да прогресира трябва да направи анализ кои политики от програмата привличат електорат и кои не и защо.Да се намали агресията и самоувереността в изказа. Да преобладава скромността и дълбочината на политиките които ще се следват с цел подобряване живота на хората,тяхната сигурност, образованието, здравеопазването, демографията. Нова политика и отделяне на по-голям ресурс за наука и развитие на индустриализацията. Да се изберат основни направления в които да се съсредоточат научните разработки за които има наличен ресурс в страната, освен IT сектора. Това ще повиши самочувствието на българина и ще даде тласък за използване на сивото вещество на нацията.

Оставката на Нинова ще се превърне в "национален празник" за ГЕРБ-арите. Имаме си достатъчно празници.

Малееее,колко смешна и жалка беше в нощта след изборите- беше се подготвила с хапки и шампанско,за да полее победата,към която се беше устремила и беше толкова сигурна,а какво станааааааа?!Смях.

Не ти е ясно на какво се дължи успеха на ГЕРБ-ще ти обясня,ако не ти е ясно- на силната ненавист и омраза на хората към столетницата.Хората помнят и не забравят всичките и престъпления и грабежи,а вие сте нейно продължение. И втора причина другарко Нинова ти води много груба,агресивна,популистка предизборна кампания,която отблъсна много хора

Абе Нинова, малко ли са ти милионите, които открадна от сиромашкия български народ, малко ли са крадците олигарси в теоята разбойническа партия, защо се пънете още за властта, не ви ли стига окраденото?

Да ти п..и..к..а..м на успехо!

...това да си подават оставките се прави в нормалните страни и то от политици дето имат достоинство и чест !!! в Bалгарia такива политици няма !....то политици няма ! Tези дето седят в парламента ни са кукли на конци и антибалгари !...лаят ,мамят,занимават се с незконни неща,издевателстват над народа,присмитват му се ,крадат до безобразие,разпродават Bалгарia на парче срещу куфарчета ...за тези 27 години аз не видях един "политик" да направи нещо добро за Bалгарia и за балгарите !!!...това е лично мое мнение !...вие вероятно виждате страхотен напредак в здравеопазването,в соцiaлната свера,в образованието,вав вазможностите за бизнес,в банковото дело,в садебната система,в селското стопанство,в туризма...и т. н. аз обаче твардя че с всяко ново правителство става все по-зле и по- зле !....Hинова и Bоико и прилеjaщите им партии са двете страни на една и саSHта монета ! 100% зявисят от Bрюксел !!!

Щом си доволна от успеха, тогава дай Боже занапред все такива успехи да имаш, Нинова.

прав си безуслАвно! нинова тъй победи герб, че герб има 12 депутати повече от предният парламент! и остана сам самичка в парламента с едно дпс и то с 12 депутатина по малко от преди!

Той и Миков така казваше...

"Въпреки загубата, полученият резултат е голям успех за БСП." И за мен загубата на БСП е голям успех! И за целия български народ! Искрено поздравлявам Нинова! Сакън да не помисли за оставка - това може да оправи БСП! Дано само "червените пичове" да не я "импичнат"!

Пацо, как си, нещо делириум тременс, а?

БСП постигна най-мръсния успех ! За тях гласуваха всички затворници, цигани, прости хора и мафиоти ! Тази партия показа долно поведение, показа как с лъжи и измами се печелят гласове ! Тази партия изложи Бължария пред света ! Нинова да си подава оставката или БСП да се забрани със закон !

Недей бе, човек! Ако Нинова се махне БСП може да живне!

Не мога да разбера разни цървули гробари с интелект по-нисък и то редко простия им вожд, какво реват тук като вдовица за гуй? Оставката на Нинова могат да поискат само нейните съпратийци от БСП и ръководството. Но те няма да го направят защото са доволни от нея за постигнатите резултати, реално БСП победи гроб на тези избори. Спаси ги само купеният вот на циганите и корпоративният вот на зависимите работници и държавни служители. И всичките тук дето и искат оставката много добре знаят, че мутрата Боце ще бъде тотално разбит на следващите избори, затова е целият рев. БСП набира сила и скорост и скоро ще прати гроб при СДС и НДСВ.

Никаква оставка. С Нинова начело БСП никога няма да е първа политическа сила.

Реално погледнато, в момента за БСП не е от полза да управляват. Въобще резултатът от изборите е много добър и Герб трябва да останат на власт. Колкото по дълго на власт е ГЕРБ, толкова по добре за всички други.

Разбира се, че Курнелия няма да си подаде оставката и че резултата е успех! Те соросоидите по това си личат най-много, че никога не си подават оставките и че никога не си признават загубите, точно както Христо Иванов и Поптодорова - същата е едно към едно! Бойко размаза Курнелия на изборите, точно както Тръмп размаза Клинтън, но и Клинтън още не може да си признае загубата. И тя е човек на Сорос все пак! За разлика от ГЕРБ които се явиха самостоятелно на изборите, БСП беше в коалиция с още 5 партии, така че никой не знае колко хора са гласували точно за БСП или някоя от другите партии и всеки който твърди че БСП е взела 27% или 955 000 вота е лъжец и мошеник, като Курнелия! Чисто математически, БСП е взела 1/6 или 4.5% (160 000 гласа), останалото е спекулации, но със сигурност не са взели 27%!

Пич, ти разбра ли се какво искаше да кажеш ?

Таз въобще не е в ред не разбра ли че комунистите никога повече няма да са на власт,лека нощ курнелия!!

Това добиче извинявам се на животинките само бой по наглата проста муцуна луда крава

Ако това е успех, то и среден 3 е успех. При такъв успех и 10 години няма да стигнат за победа, което се потвърждава до момента. Но за напористата и амбициозна другарка това е достатъчно. Да е жива и здрава!!

Не мога да разбера настояването за оставка от хора, които нямат нищо общо с БСП. Нито са членове на тази партия, нито са гласували за нея. Трябва да благодарим на госпожата, за това, че поне малко сви перките на големия победител.

и как точно ги сви , неукий? в предният парламент герб имаше 84 депутати, сега са 96! в предният парламент бсп имаше абв, атака, дпс с 38 гласа, сега 26,имаше ббц, имаше кунева и раданчо, ту на власт ту в опозиция, а сега има само ядове!

Ами Бойко даде ли пресконференция? Два дни го няма по телевизора. Това да не е от мното щастие? Сега ще трябва да се моли на ОПи Марешки и да прави ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ.

Янаки Стоилов го вкараха в интрига. Не подхожда на опитен политик да се изказва толкова неадекватно. Снежана Иванова го вкара в обяснителен режим и този човек дори не се усети. Всъщност БСП постигна успех. Удвои подкрепата за партията си. Дори това да е наказателен вот, все пак е успех, защото е лидер отскоро. Най добре за БСП е това, че с 6 депутати по- малко от управляващите мотат да вгорчат комфорта на Борисов, без да носят отговорност.

Не съм сигурен, но май един полит. анализатор каза, че всъщност сега БСП ще има в парламента повече депутати от предишното НС. Така ли е?

Тази тъпа нагла крушовска интригантка веднага трябва да подаде оставка.Веднага трябва да върне откраднатите милиони долари там откъдето е минала.Това не беше кампания проведена от БСП.Това беше една озверяла глутница от крадци и разбойници които не обясниха какво ще направят ако вземат властта.През цялото време наричаха персонално Бойко Борисов крадец и страхливец.Искам да попитам това чудовище Нинова защо не даде Борисов на прокурор.Защото е професионална лъжкиня.И още нещо.Когато Хитрино гореше Борисов беше при пламъците.Въпросната нагла лъжкиня в този момент правеше пленум на партията си.Нинова внимавай с приказките си .Бог не забравя.Проклети да сте.Избори не се печелят с лъжи и мърсотия.

Много крайно и злобно! Не бива да се отправят клетви, защото нищо чудно да се върнат при онзи, който ги хвърля. Нинова може много, но трябва да тушира енергията, да бъде по-спокойна и не толкова крайна. Впрочем тя сама си призна, че дели нещата на бяло и черно, а в живота има и други цветове, и нюанси.

Тая довчера се кълнеше пред избирателите си, че ще е следващият премиер. Сега се кълне, че провалът й е успех. Типично по комунистически. Тъпият им електорат се връзва на всичко.

Кога ще бъде намалена партийната субсидия ?

Абе, в тоя форум само глупедери ли пишат? Или поддържници на ГЕРБ, неизтрезнели от неделя? Нито един не е написал нещо свестно. От кога псувните и обидите са най силния аргумент? А вас какво ви интересува казаното и направеното от Нинова? Да не сте членове на БСП? Май не сте се притеснили, как Борисов ще състави правителство. С кого ще се коалира? Кого ще привлече на своя страна? Bay the way ....На 26. март бяха и изборите в Заарланд, Германия. Партията на Мартин Шулц изгуби с разлика от 10 %. Изненадата бе неприятна, но Шулц не си подаде оставката. Май защото не е искал съвет от вас, специалистите по партийни стратегии.

да, "успяли" сте с купени гасове, дементите от третата възраст, и ромския контингент.

ФАКТ!!!УСПЕХА НА НИНОВА Е ВПЕЧАТЛЯВАЩ,ПРЕДВИД РАЗПАДАЩАТА СЕ ПАРТИЯ,КОЯТО ТЯ ОГЛАВИ!!!НЕ МОГА ДА СИ КРИВЯ ДУШАТА И ДА И ГО ПРИЗНАЯ!!!НО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА ГОЛЯМАТА РАБОТА В ПОЛЗА НА НАРОДА,ЗАЩОТО САМО ТОЙ,СУВЕРЕНА,ДАВА ВЛАСТТА!!!

Тая жена ме изкефи. Жалко, че нямаше дебат преди изборите. Изпуснахме голямо зрелище. Устата е Нинова, какво ли още може да каже... В Германия посещавам от време на време политическо кабаре, където политиците открито биват критикувани и бъзикани. Кабаретистът Хаген Ретер има една върховна мисъл, напълно подходяща за България: Добичетата пак си избраха касапите. В България като няма хляб, поне зрелища бол.

Успех е да го налапаш по-дълбоко....

Кокал от куче и комунист се взема само с много бой, а уста на комунист и врата на селски нужник се затварят само с ритник.

Точно в десятката Поздравления

Сгласен съ с Вас , Макс-на90%!.... .... Обаче това е "матряла"-като политици, други няма и не можем да си внесем!:))....... ... Реалност: 1)Боко Тиквата 2)Нинова на коня..... това е, няма друго!:))

Корнелке, разбра ли че с лаене не става? Казах ли ти, че ще бъдеш навряна в кучи гъз, а? Сама си нави шушоните и без време взе да си вярваш. Наказателният вот срещу Цецка Цачева не беше вот за тебе, куха лейке! Тепърва ще губиш все повече. А, и още нещо... оня дърт олигофрен от предизборния ти клип, който се разрева като те видя, на следващите избори няма да е между живите. Както и стотици хиляди, като него. Хайде, Збогом, това ти беше апогея - вече само надолу и към кофите!

Събуди се, миличък, стига си мечтал... Гласовете са 27 прцента , а не 2, както ти се иска. Какво смяташ да направиш срещу тези стотици хиляди, които не ти харесват?

Нинова, сега като загубихме, Радев ще може ли все пак да ме амнистира?

Ще чакаш, първо да видя как да върна парите на Путин.

Къде го видяха този успех?

Тъпите комунияги не разбраха, че може човек да не харесва Борисов, но това не значи, че не иска да сме в ЕС, не значи, че харесва руските свине и не значи, че иска да са върнат малоумията от соца, по които другарите комундели толкова въздишат... И комунягите забравят, че все пак основния им електорат са пенсиите, а те намаляват. И че хората много добре знаят, че идването на БСП на власт означава обирджийство, безобразия и разбойничество навсякъде. И при ГЕРБ тези неща ги има доста, но като дойдат комунистите веднага се удвояват...

На подобни инфантили не трябва да се обръща внимание, но проблемите в патията на бедните ще останат нерешени без оставка на лидера. Посочихте Радев и той бе избран. Заложихте на собствен кадър и нищо не стана. Избори не се печелят от социална партия изградена от политичски ренегати, плутократи , тежки милионери и енергиини босове. ....Излъчете различният кандидат и този беден народ ще Ви се отблагодари.

Да си МАХАШ мръснице гадна, търгашка, милионерка от ДАЛАВЕРИ и ГРАБЕЖИ, Пфууу на теб, свещи да си купуваш с милионите, с които забогатя от далаверите в държавата на българите...

Тя нали купи нов джип на мъжо си, а електоратът да люпи семки.

Не ме интересува твоята оставка, кажи кога и как ще върнеш парите!

Поздравления на целия предизборен екип на БСП ,поздравления за удвоения резултат ...следващия път още по-добре .Успех !

За да имаме по-добър успех трябва да върнем член 1-ви.

.... таз година завод за полупроводници, догодина за цели проводници... малоумници червени...

Успокойте се , Макс! Не е важно нинова, борисов, хиванов, ркънев и пр. и пр .и пр.-да подават формални отставки!:)..... ..... Важно е -а с Т ия :накъде?:))

е виновна за провала на БСП.След победата на Радев,нямаше проблем при една спокойна кампания Герб да бъде победен. Корнелия с нейната агресивност отблъсна бългаарина и това си е видно,заедно с популизма.

Тази кокошка вероятно е получила сътресение на мозъка от много яздене на кон или е преяла с ягодите,които Борисов и тъпчеше в лай.яната уста. Освен това е нагла селянка,която ще прекопае р.Дунав ,но да се закачи за власт. Порнография е това,другари комунисти!

Нинова е виновна за това, че провали и отблъсна протестен вот срещу Борисов и ГЕРБ. Протестния вот даваше възможност БСП да реализира мандат в който да проведе социална политика присъща на партията и да остави трайни следи в политиката и съзнанието на народа. Да изкара успешен мандат който да изтрие натрупания срам от предишни управления на БСП. Да помогне за отмяна на санкциите срещу Русия. БСП да приключи веднъж завинаги с ГЕРБ. Всичко това не се случи благодарение на Нинова, която явно е достигнала много високо ниво на некомпетентност след като провали изборите на БСП и вместо да отчете какво са загубили България, българите и партията й си играе на счетоводител който брои гласове. Без да съобразява, че тези гласове не дават възможност на БСП да провежда своя политика в управлението. Ялови гласове са. Нинова освен, че е виновна за изборната загуба явно има и друг различен манталитет и възпитание от онези които биха и позволили да посочи истинските размери и мащаби на загубата. Вместо това Нинова залъгва съпартийците си с броене на гласове.Ялови гласове.

НИНОВА!!!! Да имаш достойнство и да си подадеш оставката.

Другарко Курнелия,щом загубата за Вас е победа,какво би станало,ако някога спечелите ,не дай Боже,парламентарни избори.

ОСТАВКА! Как така оставаш начело, имам едни сметки за плащане, пък пак сме далече от фондове и суми, не ставаш.

Политиката не е счетоводство , ма, другарко. Иска се трезва оценка на случилото се, а не счетоводство на гласове, което не помага нито на страната, нито на партията ви, нито на симпатизантите ви.